Author Topic: ΠΑΟΚ - τριπολιτσα 2 - 1 κύπελλο Τετάρτη 17/4/13 ώρα 20.00 connx  (Read 3763 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
δωνη εισαι λιγος εκτος απο μπινες

Offline Català

• Αλλαγή
Πάντα κράζω όποιον δικό μας μιλάει για κοράκι, όπως μετά το πρόσφατο φιλικό με τον γκέυ στο λυόμενο, άσχετα που σε κόβει πράγματι με 4 οφσάιντ κτλ. Σήμερα όμως ψιλοσφύριξε ομέρ κολοκοτρώνη είναι η αλήθεια, ένα 45-55 το είδα ακόμα κι εγώ που δε μιλάω για κοράκι σχεδόν ποτέ, κάτι καρτούλες γενικά τους χάρισε μαζί με τα σπόρια, αλλά πολύ ψιλά σπόρια.

Το γκολ είναι κανονικότατο, αλλά ο κλεραζίλ έχει δίκιο (δεν το πιστεύω ότι το γράφω αυτό  :'() ότι έχει σφυρίξει και έχουν σταματήσει οι παίκτες και τότε την παίρνει ο άλλος και στο καρφώνει. Αυτή τη δήλωση είδα καπάκι από λήξη εγώ στο ote tv, τι σκατά είπε μέσα τώρα δεν ξέρω και δεν διαβάζω.

Ότι δεν υπάρχουμε αγωνιστικά εδώ και καιρό ειδικά με αυτό τον γιδοβοσκό, τα έχω πει. Κανένα πλάνο, κανένα σύστημα, δεν ξέρει τι θέλει η ομάδα, αλλά και να ήξερε δεν ξέρει τι να κάνει για να το αποκτήσει. Της αγίας σέντρας πάλι σήμερα, μεγάλη η χάρη της.

Θα πάει σε καμιά τριπολιτσά να κρατήσει το μηδέν ο πουθενάς και προβλέπω να κάνουν πάσχα στα κρατητήρια αρκετοί.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
παιδικη χαρα.... για τον πεο ολοι: προπονητης, παικτες.... ας μην μιλησω για τιποτα αλλο... ηρθαν οι τριπολιτισωτες και μας εκαναν πλακα μεσα στο σπιτι μας. ανοιγοντας το τοπικ ειδα πρωτο πρωτο το ποστ του ζουβαλου να λεει οτι προβλεπει 5αρα και γελασε λιγο το χειλακι μου, νευρικα, γιατι για κλαματα ημασταν σε ολο το παιχνιδι.
τουρλουμπουκι σε ολα τα επιπεδα. και καλα, ο ιβαν υποιτθεται ειναι ασχετος απο μπαλα, αυτος ο τσιστιακοφ, το δεξι του χερι, τυφλος ειναι;;; τοσο καιρο περιμεναμε αυτον τον αγωνα αναμενοντας μια αξιοπρεπη εμφανιση, τελικα παπαρια....αν ξανακουσω για στηριξη στον ασχετο και επικινδυνο για την ομαδα κατα φαντασιαν προπονητη................. :emetos:
« Last Edit: April 17, 2013, 23:41:08 by ELENH »

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Για διατησία δεν θα σταθώ δεν έχω τεράστια παράπονα. Το γκολ είναι κανονικό σφύριγμα δεν άκουσα εαν έγινε...

Κάτι ἀλλο μου προκαλεί απορία.

Ο Σίντεφελντ στο πρώτο ημίχρονο έχει μια απίστευτη ένταση. Πάει πρώτος στην μπάλα είναι εκεί που πρέπει βάζει φωνές και στον Ιτάνζ που δεν νιώθει σε κάποιες φάσεις.. Λέω για τις φωνές γιατι πραγμάτικα δείχνει οτι είναι αρκετά συγκεντρωμένος..
(εδω αν κάνω λάθος συγχωρεστε με γιατι το βλεπα απο stream σε περίπτωση που τον μπερδεύω με Κατσουράνη.

Ο Σίντεφελντ στο δευτερο ημίχρονο είναι αλλού είναι σε άλλο γήπεδο. Τον παρατηρώ απο την αρχή (γενικά παρατηρώ τα στόπερ πως κινούνται και χωρίς μπάλα, γιατι δείχνει πόσο θέλει να ανεβάσει την πίεση ο κοουτς) και τον βλέπω συνεχώς εκτός συγκέντρωσης. Δεν ανοίγεται γρήγορα για την μπάλα δεν πάει πρώτος (εδω καταλαβαίνω οτι μπορει να τρώει κρέμασμα απο τις επιστροφες των χαφ) κάνει κάτι περίεργα βαθη, δεν κρατάει την γραμμή, με αποκορύφωμα την κεφαλιά που σηκώνεται και παίρνει α ν ε ν ο χ λ η τ ο ς ο ἀλλος στα 3 μέτρα απο το τέρμα. Ο τύπος δεν παίρνει ούτε κάν τα βήματα να πάει και φυλάει τον αέρα. Για το τι δείχνει στο 1ο είναι αρκετά περίεργο.

Όπως επίσης και κάτι πουληματα μπάλας στο κέντρο που δεν συνηθίζουνε στον ΠΑΟΚ. Οταν βλέπεις οτι ζητάνε μπάλα τα στοπερ να παίξουνε με τα μπακ και μετα να μεταβιβάσουνε, σημαίνει οτι τους έχει μάθει να παίζουνε κοντά και σίγουρα. Το να βλέπω τον αλλον στον άξονα με τόσες επιλογές να πάει κατα μέτωπο είναι σαν στρίβω τσιγάρο στο προ και να εχω ξεχάσει το pause και το model να πάει μόνο του. Πολυ πέριεργες ενέργειες γενικά και χωρις λογική. Δεν ξέρω τι έγινε και τι φοβήθηκανε πάντως γενικά έδειχναν λίγο ᾽᾽περιεργα᾽᾽ χαμένοι...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
και γω αυτό έλεγα στο γήπεδο, τετοια μετάπτωση στην απόδοση μόνο σε πιανόλα σε παραπέμπει, ένα σεντερ μπακ που στο πρώτο ημίχρονο είναι αριστος, κόβει, βγάζει μπροστά την ομάδα στο δεύτερο να τον κάνει πουτάνα ο καλαντζής.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

farygas

• Guest
2-1 αντι για 1-3 ή 1-4.Νταξει καλα παμε.προβλεπω 3μπαλο εκει μεσα.Δυστυχως δεν εχουμε προπονητη..το εχουν καταλαβει ολοι εκτος απτα παρεακια στην παε.ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΠΑΟΚ.

Offline pks

• Αποστολή
  • **
... είσαι ανύπαρκτος. Αγωνιστικά οπαδικά ΓΕΝΙΚΑ

++++

Offline bozik

• Αλλαγή
ναι, γιατί αν έρθει η φάπα για 3η σερί χρονιά θα νιώσουν την οργή του λαού στο πετσί τους. η Τούμπα σήμερα ήταν για γέλια. 5'' πριν βάλει το γκολ ο κοντοπούτανος πήγαν να αρχίσουν τα "θρησκεία τρομοκρατία", ευτυχώς λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακούστηκε το όνομα του αρχηγού της ομάδας, έτσι για να αποκατασταθεί η τάξη. και στο καπάκι ύμνος, βουντού βουντού και τα αίματα ποτάμια, λες και το 2-1 είναι σκορ πρόκρισης ή αποτέλεσμα για το οποίο πρέπει να αισθάνεται κανείς περήφανος.

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
ναι, γιατί αν έρθει η φάπα για 3η σερί χρονιά θα νιώσουν την οργή του λαού στο πετσί τους. η Τούμπα σήμερα ήταν για γέλια. 5'' πριν βάλει το γκολ ο κοντοπούτανος πήγαν να αρχίσουν τα "θρησκεία τρομοκρατία", ευτυχώς λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακούστηκε το όνομα του αρχηγού της ομάδας, έτσι για να αποκατασταθεί η τάξη. και στο καπάκι ύμνος, βουντού βουντού και τα αίματα ποτάμια, λες και το 2-1 είναι σκορ πρόκρισης ή αποτέλεσμα για το οποίο πρέπει να αισθάνεται κανείς περήφανος.

ακριβώς αυτό, το 2-1 είναι φαίνεται αρκετό για το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ για να ξαναρχίσει συνθήματα για τον πούστη. πολύ τα ρίξαμε τα "στανταρ" μας και δεν αντέχεται άλλο. προσθέτω μόνο ότι αρχικά ακούστηκε και το και την 7-8. για γέλια.

και ένα τελευταίο να προσθέσω. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΚΟΡΝΕΡ ΤΟ 2ο ΓΚΟΛ ΜΕ 1 ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ.

κριτική σε παίχτες προπονητές δε θα κάνω γιατί δε μπορώ να λέω ξανά τα ίδια και τα γίδια. κουράστηκα. ή μάλλον με κούρασαν αυτοί που είναι στο τιμόνι, στον πάγκο και στο χορτάρι. απλά ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΜΑΘΗΣΕΩΣ. προσέξτε μόνο μη σας πηδήξουμε το άλλο Σάββατο και την ακούσετε κανονικά.

υγ. ΕΤΟ με έκανες να σε συμπαθήσω σήμερα όταν σηκώθηκες έξαλλος από τον πάγκο να τους δείξεις να εκτελέσουν γρήγορα το φάουλ.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline gagas

• Αλλαγή
το μονο που ελειπε σημερα απο το θρυλικο καγκελο της 4 ηταν η σημαια της Χ.Α.

ελεος

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Δυστυχως η ομαδα αυτη ειναι
Ο λαζαρ επαιξε καταπληκτικα αλλα κουραστηκε μετα το 60 περιπου. Πολυ σπριντ και καλυψη του λινο
Για καλυτερο δεν ξερω αλλα μακραν χειροτερος ο πουσταρας κοντος, καθε φορα καταρριπτει τα ρεκορ αμπαλιασης
Απορω που βρηκε ραγιο και ναβαρο η τριπολη απο την β γ ισπανιας.. Απιστευτο τρεξιμο οι πουστηδες
Πολυ δυσκολα να προκριθουμε ετσι πως το ειδα σημερα το ματς
Οπαδικα δεν ειμασταν και τοσο χαλια
το μονο που ελειπε σημερα απο το θρυλικο καγκελο της 4 ηταν η σημαια της Χ.Α.

ελεος

Γαμησε τα τι εχουμε να δουμε ακομα
ΠΑΟΚ G4Α

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
δε θα σχολιάσω την εμφάνιση της ομάδας. δε θα σχολιάσω τη διαιτησία. το μόνο π μ' ενδιαφέρει, το μόνο π ζητάω είναι να πάρουμε την πρόκριση εκεί μέσα. Σε αντίθετη περίπτωση... έμφραγμα ή κατάθλιψη.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ενταξει, ειδα τον αρχηγο στο τελος να συγχαιρει τον Μανταλο, τετοια διαιτησια με χωριο και 25000 κοσμο δεν εχω δει ποτε. Δε ξερω τι εγινε στη φαση του γκολ, ριπλεη δεν εχω δει, εγω ειδα εποπτη να σηκωνει σημαια και αν και δεν ακουσα καποιο σφυριγμα καταλαβα παντως οτι ειχε σφυριξει. Πως γινεται μετα ο ιδιοσ που εδωσε οφσαιντ να δειχνει σεντρα, δεν το εχω ξαναδει επισης ποτε στη ζωη μου. Και οι ζαβλακες οι δικοι μας να καθονται και να κοιτανε εποπτη και διαιτητη, με προεξαρχοντα τον αρχηγο! Θα τρελλαθουμε τελειως. Θα παω να τα ξαναδω απο την αρχη.

Αλλα και ετσι να ειναι η διατησια δεν μπορει να αποτελει αλλοθι. Με Τριπολη επαιζες, ημιτελικος κυπελλου, με Τουμπα γεματη και ησουν "καλουτσικος" στο πρωτο και τραγικος στο δευτερο. Οποτε τι αλλο να πεις? Μετα την ισοφαριση η ομαδα εδειξε πληρως ξεχαρβαλωμενη, ολες οι γραμμες για τον πουτσο, κανενα συστημα, κανεις δεν ηξερε τη θεση του, που να παει και τι να κανει, ειτε με τη μπαλα ειτε χωρις, διαλυμενη εικονα εντελως. Οσο για φυσικη κατασταση, γαμα τα.  Καμμια αγωνιστικη πειθαρχεια, κανενα αγωνιστικο πλανο, καμμια ψυχολογια στους παιχτες. Ο σπυριαρης που κανει τον προπονητη φυσικα απων, ασχετος, ανιδεος τοσο σε κουτσαρισμα οσο και σε ανεβασμα ψυχολογιας. Και βεβαια θα πω αυτο που λεει η κοινη λογικη: Ενας Παυλαρας εκει μεσα, ακομα και στον παγκο θα εδινε αλλη αυρα. Εικονα θλιβερη. Να πω την αμαρτια μου: Εκεινη τη στιγμη σκεφτομουνα καλυτερα να με διασυρει η Τριπολη στον ημιτελικο παρα ο πουστογαυρος στον τελικο.Δε θελω να γεμισω κανενα με μαυριλα αλλα ακομα κι αν παμε τελικο, δυσκολα. Οχι οτι ειμαι κανενας που πιστευει οτι ο γαυρος ειναι υπερομαδα, το αντιθετο μαλιστα, αλλα μου φαινεται οπως ειχε πει και ενας φιλος εδω μεσα οταν ο γαυρος ειναι χαλια ο ΠΑΟΚ θελει να ειναι  ακομα πιο χαλια.

Δεν θα αθωωσω τους παιχτες, σιγουρα εχουν κι αυτοι μεγαλη ευθυνη, αλλα για μενα πιο μεγαλη ειναι η ευθυνη του σπυριαρη πουσταρα. Εχουμε δει τοσα ματς του ΠΑΟΚ απο την αρχη, προσωπικα παντα προσδοκω την ανασταση αλλα αυτη ποτε δεν ερχεται. Ουτε καν μια στοιχειωδης βελτιωση. Εγω σημερα πιστευα σε ενα ευκολο 20 ή και 3-0 λογω "αναστασης" και λογω κοσμου. Αλλα μαλλον ηταν ευσεβεις ποθοι. Αφου λοιπον ειτε με το παλιο ροστερ ειτε με το καινουργιο η ομαδα δεν βλεπεται συνηθως ε, νομιζω οτι η λογικη δειχνει ποσο μαλακας και αχρηστος ειναι ο τυπακος που εχουμε για προπονητη. Και παραβλεπω το ποσο πουτανας γιος ειναι, μιλαω μονο για προπονητικη αξια. Και ναι, πιστευω οτι οτι με αυτον λιγες ειναι οι ελπιδες να παμε τελικο και ακομα λιγοτερες να το σηκωσουμε. Για πρωτη θεση στα πλεηοφφ δεν το συζηταω, και με Κωστα Ιωσηφιδη θα βγουμε πρωτοι. Ορθα κοφτα λοιπον ενωνω και γω τη φωνη μου για ΜΠΟΥΛΟ Τ-Ω-Ρ-Α, μπας και σωσουμε την παρτιδα.

Ο Σιντεφελντ στο πρωτο αλανθαστος, ετριβα τα ματια μου, στο δευτερο τι τον κουτσουλησε αραγε? Ο Λορενς και ο Λαζαρ στο πρωτο φιλοτιμοι και με καποιες καλουτσικες ενεργειες, στο δευτερο χαθηκαν. Καπως ετσι και ο Κατσε αλλα τιποτε ιδιαιτερο.Βεβαια το παιδακι εχει ψοφησει με τα συνεχομενα παιχνιδια. Ο Καμαρα στην αρχη μου φανηκε απλα φλυαρος, μετα καταλαβα οτι αυτος θελει μια μπαλα μονος του. Για το χομπιτ δεν καταλαβα γιατι μετα το 20 επαιζε απο τα αριστερα, τρατζικ γενικα ως συνηθως, ο Κλαους αφαντος, αλλα δεν θα κραξω τους επιθετικους μας σημερα γιατι σε σχεση με την μηδενικη τροφοδοσια και την γενικοτερη εικονα της ομαδας, εστω με τα γκολ καπως επιπλεουν. Για τον Αποστολοπουλο τι να πω δε ξερω αν ηταν το μισματς ή η κακη μερα, παντως ενας κανονικος προπνητης θα ειχε δει αυτο που εβλεπε τριαντα χιλιαδες κοσμος πριν ερθει το μοιραιο. Αλλα επισης ενας κανονικος προπονητης επισης θα εβλεπε και το αλλο που βλεπει ο κοσμος και οχι μονο σημερα: Οτι ενας κατσουρανης θα μπορουσε να αξιοποιηθει στο κεντρο και ανασταλτικα και επιθετικα και να μην χαραμιζεται πισω. Αλλα τι λεμε τωρα...

Απο κει και μετα ασορτι και η κερκιδα με την ομαδα, αλλα και ολος ο κοσμος. Φυσικα και γω. Ευκολα μπορω να κραξω για τα ακυρα συνθηματα, τα χαζοχαρουμενα τραγουδακια και για το υποτονικο κλιμα αλλα αφου και γω δεν ειχα γκαιλε (και ακομα αναρωτεμαι γιατι...) με το σοφτ πορνο, γιατι να κατηγορησω αλλους? Ας ψαχτουμε λοιπον πανω σ΄αυτο ολοι μας...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

trelos4

• Guest
εβλεπα στο ημιχρονο τους παγκιτες να κανουν προθερμανση..τι να δω..ρομπερ,φωτακης.ετο,γλυκος..και με επιασε καταθλιψη.

αποστολοπουλος και κοντος..τι να πει κανεις για αυτους.ποτε επιστρεφει ο βουκιτς?ο ολισε?ασε που μαλλον θλαση εχει ο ολισε και μας το κρυβουν τα αρχιδια

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Η κερκίδα πάντως από το ιντερνετ που έβλεπα το ματς ακουγόταν μια χαρά. Εσείς ξέρετε καλύτερα βέβαια μιας και ήσασταν εκεί αλλά εμένα μου δόθηκε η εντύπωση πως αυτή ήταν πιθανότατα η καλύτερη φετινή κερκίδα. Από άποψη φωνής τουλάχιστον 
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
αυτο που παρατηρησα στα παιχνιδια κυπελλου που προβαλλοναι στην οτετιβι, τουλαχιστον ο τυπος που κανει την περιγραφη του αγωνα σχολιαζει τις μαλακιες των κορακων΄. και στα ματς με την τριπολη αλλα και στα προηγουμενα. και δεν εχει κομπλεξ να πει οτι αδικηθηκε ο ΠΑΟΚ σε ορισμενες φασςεις, το ειπε ξεκαθαρα.... στον νοβα ουτε κατα διανοια να σχολιασουν κακα σφυριγματα του κορακα, ποσο μαλλον αν ειναι εναντιον του ΠΑΟΚ....

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
απαραδεκτο συνοθυλευμα. δηλαδη ποσο χειροτερους αυτοματισμους θα ειχε η ομαδα με Δερμιτζακη, Χαβο ακομα και Μπεγκστον ή Αρχοντιδη?
Κατα τα αλλα γαμιεται ο θρυλος, βουντου βουντου και το κακο μας κεφαλι.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline babis36

• Αλλαγή
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...

Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline banis

• Αλλαγή
αυτο που παρατηρησα στα παιχνιδια κυπελλου που προβαλλοναι στην οτετιβι, τουλαχιστον ο τυπος που κανει την περιγραφη του αγωνα σχολιαζει τις μαλακιες των κορακων΄. και στα ματς με την τριπολη αλλα και στα προηγουμενα. και δεν εχει κομπλεξ να πει οτι αδικηθηκε ο ΠΑΟΚ σε ορισμενες φασςεις, το ειπε ξεκαθαρα.... στον νοβα ουτε κατα διανοια να σχολιασουν κακα σφυριγματα του κορακα, ποσο μαλλον αν ειναι εναντιον του ΠΑΟΚ....

τον Χαλβα-τσιώτη εννοείς ...  :'(

ειλικρινά δεν ξέρω το κατα πόσο είναι καλό να συνεχίσει να μεταδίδει αγώνες του Π.Α.Ο.Κ. ο συγκεκριμένος ... είναι τόσο άσχετος με το αντικείμενο που γίνεται επικίνδυνος λόγω και της ηλιθιότητας που τον διέπει ...

τώρα θα με πεις ... μα αν δεν ήταν ηλίθιος δεν θα μετέδιδε αγώνες του Π.Α.Ο.Κ.

Offline blue_eyes

• Βασικός
κατι κουρασμενα παληκαρια οι παικτες μας και λιγο τι μπερδεμενος ο κοουτς.. λεφτα εχουμε καντε σοβαρες επιλογες και ολα θα ερθουν και δεν σε σταματαει κανεις μανταλος