Ενταξει, ειδα τον αρχηγο στο τελος να συγχαιρει τον Μανταλο, τετοια διαιτησια με χωριο και 25000 κοσμο δεν εχω δει ποτε. Δε ξερω τι εγινε στη φαση του γκολ, ριπλεη δεν εχω δει, εγω ειδα εποπτη να σηκωνει σημαια και αν και δεν ακουσα καποιο σφυριγμα καταλαβα παντως οτι ειχε σφυριξει. Πως γινεται μετα ο ιδιοσ που εδωσε οφσαιντ να δειχνει σεντρα, δεν το εχω ξαναδει επισης ποτε στη ζωη μου. Και οι ζαβλακες οι δικοι μας να καθονται και να κοιτανε εποπτη και διαιτητη, με προεξαρχοντα τον αρχηγο! Θα τρελλαθουμε τελειως. Θα παω να τα ξαναδω απο την αρχη.
Αλλα και ετσι να ειναι η διατησια δεν μπορει να αποτελει αλλοθι. Με Τριπολη επαιζες, ημιτελικος κυπελλου, με Τουμπα γεματη και ησουν "καλουτσικος" στο πρωτο και τραγικος στο δευτερο. Οποτε τι αλλο να πεις? Μετα την ισοφαριση η ομαδα εδειξε πληρως ξεχαρβαλωμενη, ολες οι γραμμες για τον πουτσο, κανενα συστημα, κανεις δεν ηξερε τη θεση του, που να παει και τι να κανει, ειτε με τη μπαλα ειτε χωρις, διαλυμενη εικονα εντελως. Οσο για φυσικη κατασταση, γαμα τα. Καμμια αγωνιστικη πειθαρχεια, κανενα αγωνιστικο πλανο, καμμια ψυχολογια στους παιχτες. Ο σπυριαρης που κανει τον προπονητη φυσικα απων, ασχετος, ανιδεος τοσο σε κουτσαρισμα οσο και σε ανεβασμα ψυχολογιας. Και βεβαια θα πω αυτο που λεει η κοινη λογικη: Ενας Παυλαρας εκει μεσα, ακομα και στον παγκο θα εδινε αλλη αυρα. Εικονα θλιβερη. Να πω την αμαρτια μου: Εκεινη τη στιγμη σκεφτομουνα καλυτερα να με διασυρει η Τριπολη στον ημιτελικο παρα ο πουστογαυρος στον τελικο.Δε θελω να γεμισω κανενα με μαυριλα αλλα ακομα κι αν παμε τελικο, δυσκολα. Οχι οτι ειμαι κανενας που πιστευει οτι ο γαυρος ειναι υπερομαδα, το αντιθετο μαλιστα, αλλα μου φαινεται οπως ειχε πει και ενας φιλος εδω μεσα οταν ο γαυρος ειναι χαλια ο ΠΑΟΚ θελει να ειναι ακομα πιο χαλια.
Δεν θα αθωωσω τους παιχτες, σιγουρα εχουν κι αυτοι μεγαλη ευθυνη, αλλα για μενα πιο μεγαλη ειναι η ευθυνη του σπυριαρη πουσταρα. Εχουμε δει τοσα ματς του ΠΑΟΚ απο την αρχη, προσωπικα παντα προσδοκω την ανασταση αλλα αυτη ποτε δεν ερχεται. Ουτε καν μια στοιχειωδης βελτιωση. Εγω σημερα πιστευα σε ενα ευκολο 20 ή και 3-0 λογω "αναστασης" και λογω κοσμου. Αλλα μαλλον ηταν ευσεβεις ποθοι. Αφου λοιπον ειτε με το παλιο ροστερ ειτε με το καινουργιο η ομαδα δεν βλεπεται συνηθως ε, νομιζω οτι η λογικη δειχνει ποσο μαλακας και αχρηστος ειναι ο τυπακος που εχουμε για προπονητη. Και παραβλεπω το ποσο πουτανας γιος ειναι, μιλαω μονο για προπονητικη αξια. Και ναι, πιστευω οτι οτι με αυτον λιγες ειναι οι ελπιδες να παμε τελικο και ακομα λιγοτερες να το σηκωσουμε. Για πρωτη θεση στα πλεηοφφ δεν το συζηταω, και με Κωστα Ιωσηφιδη θα βγουμε πρωτοι. Ορθα κοφτα λοιπον ενωνω και γω τη φωνη μου για ΜΠΟΥΛΟ Τ-Ω-Ρ-Α, μπας και σωσουμε την παρτιδα.
Ο Σιντεφελντ στο πρωτο αλανθαστος, ετριβα τα ματια μου, στο δευτερο τι τον κουτσουλησε αραγε? Ο Λορενς και ο Λαζαρ στο πρωτο φιλοτιμοι και με καποιες καλουτσικες ενεργειες, στο δευτερο χαθηκαν. Καπως ετσι και ο Κατσε αλλα τιποτε ιδιαιτερο.Βεβαια το παιδακι εχει ψοφησει με τα συνεχομενα παιχνιδια. Ο Καμαρα στην αρχη μου φανηκε απλα φλυαρος, μετα καταλαβα οτι αυτος θελει μια μπαλα μονος του. Για το χομπιτ δεν καταλαβα γιατι μετα το 20 επαιζε απο τα αριστερα, τρατζικ γενικα ως συνηθως, ο Κλαους αφαντος, αλλα δεν θα κραξω τους επιθετικους μας σημερα γιατι σε σχεση με την μηδενικη τροφοδοσια και την γενικοτερη εικονα της ομαδας, εστω με τα γκολ καπως επιπλεουν. Για τον Αποστολοπουλο τι να πω δε ξερω αν ηταν το μισματς ή η κακη μερα, παντως ενας κανονικος προπνητης θα ειχε δει αυτο που εβλεπε τριαντα χιλιαδες κοσμος πριν ερθει το μοιραιο. Αλλα επισης ενας κανονικος προπονητης επισης θα εβλεπε και το αλλο που βλεπει ο κοσμος και οχι μονο σημερα: Οτι ενας κατσουρανης θα μπορουσε να αξιοποιηθει στο κεντρο και ανασταλτικα και επιθετικα και να μην χαραμιζεται πισω. Αλλα τι λεμε τωρα...
Απο κει και μετα ασορτι και η κερκιδα με την ομαδα, αλλα και ολος ο κοσμος. Φυσικα και γω. Ευκολα μπορω να κραξω για τα ακυρα συνθηματα, τα χαζοχαρουμενα τραγουδακια και για το υποτονικο κλιμα αλλα αφου και γω δεν ειχα γκαιλε (και ακομα αναρωτεμαι γιατι...) με το σοφτ πορνο, γιατι να κατηγορησω αλλους? Ας ψαχτουμε λοιπον πανω σ΄αυτο ολοι μας...