yg:file arrostos,eimaste k synadelfoi etsi!!!!tha eimaste mallon otan orkistoume!!!!!!xexe
sinadelfoi ston oaed mallon tha eimaste file totti 
tha mas ta pei o drous tote me to kalo...
Μετά τιμής αναφέρω ότι είμαι επίτιμο μέλος του ΟΑΕΔ (Οργανισμός Αυτοματοποιημένης Επεξεργασίας Δεδομένων) Νο 301102 (ο Νο 11700 για το σωτήριο έτος 2005)
Φυσικά και θα αναφερθώ στη σημερινή μου εμπειρία.
Κατ'αρχάς να πω ότι εξυπηρετήθηκα σε χρόνο ρεκόρ (10 λεπτά). Όση ώρα περίμενα για τη σειρά μου έριξα μια ματιά στον πίνακα ανακοινώσεων για εργασία. Τρομερή ζήτηση για μάγειρες και λαντζιέρηδες. Προτίνω στους συνάδελφους να βάλουνε στο βιογραφικό τους την θητεία στον Ελληνικό Στρατό (και να αναφερθούν με λεπτομέρειες ο αριθμός πιάτων, ταψιών και τούρκικων τουαλετών που έχουν καθαρίσει).
Επίσης υπήρχε μια τρομερή έλλειψη Η/Υ!!! 1 στα 5 γραφεία το πολύ να είχανε υπολογιστή. Βέβαια έτσι εξηγείται ο αμέτρητος αριθμός φακέλων που υπήρχαν διάσπαρτοι σε όλα τα γραφεία (για αυτό τον λόγο και ονόμασα τον ΟΑΕΔ Οργανισμός Αυτοματοποιημένης Επεξεργασίας Δεδομένων)
Και για να μη με λετε κακεντρεχή να αναφέρω και 3 θετικότατα. Με σειρά σπουδαιότητας τα παραθέτω:
1) Τέλος η κάρτα ανεργίας εκτυπωμένη σε κομμάτι Α4 κόλλας. Πλέον βγαίνει καρτούλα στην οποία και επικολλούνται αυτοκολλητάκια με ημερομηνίες
2) Έχουμε ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ κύριοι! ΝΑΙ! Έχουμε εξευρωπαΙστεί κύριοι! ΝΑΙ! Υιοθετήσαμε το ΕυρωπαΙκό Σύστημα του LUNCH BREAK. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι περίμενα 2 κυρίες επί 20 λεπτά να εμφανιστούν στο γραφείο τους για να τις ρωτήσω για τα ένσημά μου από Αγγλία. Είχανε λεέι βγει εκτός γραφείου! Μεγάλη πρόοδο μιλάμε! Μπράβο μας!
3) Το σημαντικότερο από όλα. Κοινωνικές Σχέσεις. Το τι θηλυκό κυκλοφορούσε δεν λέγεται φιλαράκια. Ωραιότατες δεσποινίδες ετών 22 με 30! Με γρήγορους υπολογισμούς θεωρώ ότι μπορεί να περάσουνε από τον ΟΑΕΔ μέχρι και 100 γυναίκες την ημέρα.
Ανοιχτή πρόταση σε όλους τους συνάδελφους άνεργους και φοιτητές. Αφήστε τις καφετέριες στην παραλία. Από εδώ και πέρα θα κάνω την φραπεδιά σπίτι, θα την βάζω σε ένα θερμός και ντουγρού για τον ΟΑΕΔ. Έχει και παρκάκι εκεί κοντά, αλλά και χώρο ιδανικό για καφεδάκι εκτός του κτηρίου. Και γλυτώνω 3,5ευρώ για τον καφέ, και γνωρίζω πολλές γυναίκες. Όσοι πιστοί προσέλθετε!!
Άντε και καλή μας τύχη μάγκες!
Να πω και 3 πραγματάκια που είδα στο πήγαινε-έλα στον ΟΑΕΔ.
Μια γιαγιία την είχε στήσει έξω από τον ΟΑΕΔ και ζητούσε λεφτά! Για όνομα!!! Ρε συ μπάμπο, έξω από τον Οργαισμό Ανέργων ζητιανέυεις? Πολύ ειρωνικό θα έλεγα
Επίσης, γιατί ακόμα οι πινακίδες για το Χαριλάου έχουνε και την πινακίδα Athens 2004?
Τέλος στα στενά του Χαριλάου είδα ένα κοριτσάκι 10 ετων και ένα παληκαράκι γύρω στα 18 να φοράνε την φανέλα του ΠΑΟΚ μας (τι μου θυμίζει αυτό το σόγκαν, τι μου θυμίζει?

)