Σήμερα όπως ίσως να γνωρίζετε βγήκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων. Δεν τα πήγα όσο καλά θα ήθελα αλλά αντικειμενικά τα 18525 που έβγαλα είναι αρκετά καλά. Τώρα μπορεί να θέλετε να πετάξετε καμιά πέτρα θεωρώντας με υπερβολικό (σαν τον paokveria το πρωί) αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς έχω υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου (το 17,3 στα Αρχαία με γάμησε) και δεν θα ήμουν ικανοποιημένος με τίποτα. Είμαι πάντως 150 μόρια πάνω από την περσινή βάση της Νομικής Θεσσαλονίκης και ευελπιστώ να μπορέσω να περάσω γιατί δε θέλω να σκέφτομαι διαφορετική πιθανότητα. Η καρδιά μου είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη και χτυπάει στην Τούμπα, τι να πάω να κάνω στην Κομοτηνή? Να βλέπω τον Πανθρακικό?
Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τις ευχές (η καλύτερη ήταν με διαφορά του Nikos1988 και όχι fatal δεν έστελνα sms σε ραδιόφωνα

) αλλά και για τη στήριξη που είχα από αρκετούς από εδώ μέσα. Σίγουρα βάλατε και εσείς ένα λιθαράκι στο να γράψω κάτι... Για εμένα αυτό το forum είναι κάτι σαν οικογένεια και νιώθω βαθιά δεμένος με ό,τι κάνουμε εδώ μέσα. Για αυτό και ίσως ορισμένες αντιδράσεις μου να είναι υπερβολικές κάποιες φορές. Να ξέρετε ότι όσα λέω πηγάζουν από μέσα μου, ήσασταν όντως μεγάλη βοήθεια, όπως και το μενταγιόν του ΠΑΟΚ που φοράω τους τελευταίους 3 μήνες και πλέον μπορεί να ξεκουραστεί στο συρτάρι μου μέχρι να το ξαναχρειαστώ.
Ελπίζω να σας βγάλω ασπροπρόσωπους (και όχι μόνο για καφέ που λέει ο @opromitheas). Για μένα δεν θα υπάρξει μεγαλύτερη περηφάνεια από το να καταφέρω με το όποιο διάβασμα (δεν) έκανα να νικήσω αυτό το εξεταστικό σύστημα στο οποίο δε συμμορφώθηκα στιγμή. Ελπίζω να τα πήγανε καλά και όσα άλλα αδέρφια έδιναν φέτος. Σειρά σας τώρα paokveria, serifi και υπόλοιποι 91άρηδες.
Special Thanks to:
alkaholik, apostolos, Axel, bane, bannon, Batistuta-4-, biggeorge, billaras, BillYpoglwssioS, Capricorn, chiltsid, CLUB LARISA, Devil_4, diegito4, Diego-4, DiMarko, egoist, fatal_invasion, GeorgT, gianniwths4, GkaZ4, Goudas4, GTGipas, HOMO PAOKUS, JamaicaN, jorthes4, king, kostas4, lemmy4agrinio, logothetis, Lydia_4, Maria, maria-mtb, MaRiOs-Kypros, nikos 1988, northeagle_4, obelus, opromitheas, PAOKCURE, PAOKGATE4BRUSSELS, paokveria, PAOK_VOLOS, papritsa, rabbitweed, Scorpios4, Serifis-4-, serreos_4, spartian, TEO, toy, tsakalaki, Zeus-4, Zorro4, ΔΑΣΚΑΛΟΣ-4, Δικέφαλος (με αυτό το "ban μπορώ να σε κάνω αλλά εσύ θα κάνεις σίγουρα άλλο account" ακόμα γελάω)... Συγγνώμη αν ξέχασα κανέναν, είστε και πολλοί!
Βασίλης.
Υ.Γ. ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕ!!!!