Author Topic: Τι δουλειά κάνεις; Τι σπουδάζεις;  (Read 8271 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mitsos_g4

• Guest
Απ: Τι δουλειά κάνεις; Τι σπουδάζεις;
« Reply #240 on: June 25, 2008, 02:32:40 »
afou eipan arketoi tis euxes tous kai ta sugxaritiria tous irthe kai i seira mou....
mpravo re koufala...sugxaritiria..panta tetoia...megali magkia sou na ksereis...kai opws eipan alloi(pou tha kseroun perissotera apo mena) ta kalutera twra arxizoun..... 8) 8) 8) ;) ;) ;)
ante kai tou xronou pou einai i seira mou tha prospathisw na kratisw ki egw tin simaia psila.... :P

parizianos

• Guest
« Reply #241 on: June 25, 2008, 06:33:17 »
Συγχαρητήρια, φίλε, μπράβο! Άντε, και εις ανώτερα (αλλά σε λίγα χρόνια, όχι αμέσως, κάτσε να το απολαύσεις πρώτα)!

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #242 on: June 25, 2008, 09:42:39 »
Mπράβο Dani -4-!!!Συγχαρητήρια!!!

Μια συμβουλή για την φοιτητική ζωή τώρα που σιγά σιγά τελειώνει η δική μου.Σχετικά με τα μαθήματα και την σχολή ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ!Συνήθως δραματοποιούν καταστάσεις που χρησιμοποιείς μετά εσύ για άλλοθι για να μην περνάς μαθήματα!Αλλά με τέτοιους βαθμούς ίσως να μην χρειαστείς την συμβουλή μου.

Τα καλύτερα από εδώ και πέρα!!!

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #243 on: June 25, 2008, 09:52:18 »
ta sygxarhthria kai apo mena re Dani...Ena megalo MPRAVO
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #244 on: June 25, 2008, 09:53:29 »
Βασίλη σου εύχομαι τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου, που είναι μπροστά σου, να είναι ακόμη καλύτερα απ' όσο τα ονειρεύτηκες. Μαζί με όλα να χορτάσεις και ΠΑΟΚ, από κοντά.
Συγχαρητήρια!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #245 on: June 25, 2008, 10:17:16 »
   Σήμερα όπως ίσως να γνωρίζετε βγήκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων. Δεν τα πήγα όσο καλά θα ήθελα αλλά αντικειμενικά τα 18525 που έβγαλα είναι αρκετά καλά. Τώρα μπορεί να θέλετε να πετάξετε καμιά πέτρα θεωρώντας με υπερβολικό (σαν τον paokveria το πρωί) αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς έχω υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου (το 17,3 στα Αρχαία με γάμησε) και δεν θα ήμουν ικανοποιημένος με τίποτα. Είμαι πάντως 150 μόρια πάνω από την περσινή βάση της Νομικής Θεσσαλονίκης και ευελπιστώ να μπορέσω να περάσω γιατί δε θέλω να σκέφτομαι διαφορετική πιθανότητα. Η καρδιά μου είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη και χτυπάει στην Τούμπα, τι να πάω να κάνω στην Κομοτηνή? Να βλέπω τον Πανθρακικό?

Βασίλη, καταρχήν συγχαρητήρια, τα πήγες μια χαρά.
Αν και τελείωσα Νομική στη Θεσσαλονίκη, μη σε χαλάει καθόλου η Κομοτηνή, αν τελικά κάτσει εκεί η μπίλια των βάσεων. Όσοι φίλοι σπούδασαν εκεί έχουν να λένε, μιας και σε όλες τις σχολές παίζει γυναικοκρατία. Και η Τούμπα πλέον δεν είναι και τόσο μακριά με την Εγνατία οδό. Σκέψου τα αδέλφια που τραβιούνται από πολύ πιο μακριά...
Και για να γίνω και λίγο σπασίκλας  ;D: Πέρνα καλά, αλλά έσω και συνεπής. Καλά τα γλέντια, αλλά και σοβαρότητα όπου πρέπει, σε όποια σχολή και αν περάσεις κοιτά να μη γεράσεις εκεί! Καλά αποτελέσματα!
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

peris_fun

• Guest
« Reply #246 on: June 25, 2008, 10:27:53 »
Dani συγχαρητήρια και από εμένα και καλά φοιτητικά χρόνια!!!!!
Το μόνο που μπορώ να σου πώ εγώ  από εδώ και πέρα είναι προσπάθησε να το ζήσεις όσο πιο έντονα γίνεται γιατί τα χρόνια φεύγουνε για πλάκα!
Εγώ χωρίς να το καταλάβω το σεμπτέμβριο μπαίνω στο 4ο έτος!!
Τα καλύτερα έρχονται!!!!!    ;)

apostolos

• Guest
« Reply #247 on: June 25, 2008, 10:48:52 »
Sugxarhthria ki apo mena nee mou....

Twra evlepa kai to topic tou tsag gia agglia kai hthela na pw kati alla den hksera pou na to postarw kai to xwnw edw:

Osoi apo sas teleiwnete ta ptyxia sas siga siga kai psaxneste gia metaptyxiaka mporw na sas dwsw polu info gia Japan kai Hong Kong. Eidika gia to deutero to sunistw anepifulakta. Tromero epipedo ola ta panepisthmia, ola sta agglika, apo zwh mhn to psaxnete ginontai orgia, genikws kai gamw....Eidika osoi teleiwnete upologistes exw filous duo kathhghtes Ellhnes pou psaxnoun foithtes ellhnes eidika gia PhD h MPhil kai pou einai kaloi filoi kai tsekarismena atoma alla douleuoun den paizoun, vriskontai malista se diaforetika panepisthmia opote epilegete ti sas aresei pio kala....To topic tous pantws einai to idio, baseis dedomenwn....

Stelnete pm osoi endiafereste, hdh kamposoi me exoun rwthsei...To allo pou mporei na ginei einai na kanw ena megalo post edw se auto to topic me genikes plhrofories kai gia ta duo merh (Japan HK), me sxetika link klp. alla thelei ligo xrono, tha to kanw pantws syntoma.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #248 on: June 25, 2008, 11:02:10 »
bravo re synonomate.kai asproproswpoys mas evgales kai gia kafe 8a mas vgaleis.
lemmy4agrinio esy ti ekanes re mlk?an den 8es edw mesa na grapseis steile pm

northeagle_4

• Guest
« Reply #249 on: June 25, 2008, 11:19:56 »
Mpravo Dani oti kalitero kai stin  sinechia aderfe
  cheretismous apo Salonica :D

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #250 on: June 25, 2008, 11:24:18 »
Ase ta xairetismata kai steile pm me th fwto. 8)

kostas4

• Guest
« Reply #251 on: June 25, 2008, 11:34:41 »
Μια συμβουλή για την φοιτητική ζωή τώρα που σιγά σιγά τελειώνει η δική μου.Σχετικά με τα μαθήματα και την σχολή ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ!Συνήθως δραματοποιούν καταστάσεις που χρησιμοποιείς μετά εσύ για άλλοθι για να μην περνάς μαθήματα!Αλλά με τέτοιους βαθμούς ίσως να μην χρειαστείς την συμβουλή μου.

ΧΡΥΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ!!εχω κοπει σε μαθηματα για αυτο το λογο.μου λεγανε ολοι αστο δεν περνιεται,εγω την αραζα και τελικα το μαθημα δεν ηταν τιποτα το σπουδαιο.γενικα σε καθε σχολη εκτος απο καμια δεκαρια μαθηματα που θελουν λιγο παραπανω διαβασμα τα υπολοιπα ειναι γτπ.

συγχαρητηρια και απο εμενα,και μην ξεχνας...τα πτυχια copies κτωνται!κοιτα να ζησεις τα φοιτητικα χρονια οσο πιο εντονα γινεται γιατι οντως ειναι τα καλυτερα χρονια

Offline Axel

• Αποστολή
  • **
« Reply #252 on: June 25, 2008, 12:10:02 »
   Σήμερα όπως ίσως να γνωρίζετε βγήκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων. Δεν τα πήγα όσο καλά θα ήθελα αλλά αντικειμενικά τα 18525 που έβγαλα είναι αρκετά καλά. Τώρα μπορεί να θέλετε να πετάξετε καμιά πέτρα θεωρώντας με υπερβολικό (σαν τον paokveria το πρωί) αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς έχω υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου (το 17,3 στα Αρχαία με γάμησε) και δεν θα ήμουν ικανοποιημένος με τίποτα. Είμαι πάντως 150 μόρια πάνω από την περσινή βάση της Νομικής Θεσσαλονίκης και ευελπιστώ να μπορέσω να περάσω γιατί δε θέλω να σκέφτομαι διαφορετική πιθανότητα. Η καρδιά μου είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη και χτυπάει στην Τούμπα, τι να πάω να κάνω στην Κομοτηνή? Να βλέπω τον Πανθρακικό?
   Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τις ευχές (η καλύτερη ήταν με διαφορά του Nikos1988 και όχι fatal δεν έστελνα sms σε ραδιόφωνα ;D) αλλά και για τη στήριξη που είχα από αρκετούς από εδώ μέσα. Σίγουρα βάλατε και εσείς ένα λιθαράκι στο να γράψω κάτι... Για εμένα αυτό το forum είναι κάτι σαν οικογένεια και νιώθω βαθιά δεμένος με ό,τι κάνουμε εδώ μέσα. Για αυτό και ίσως ορισμένες αντιδράσεις μου να είναι υπερβολικές κάποιες φορές. Να ξέρετε ότι όσα λέω πηγάζουν από μέσα μου, ήσασταν όντως μεγάλη βοήθεια, όπως και το μενταγιόν του ΠΑΟΚ που φοράω τους τελευταίους 3 μήνες και πλέον μπορεί να ξεκουραστεί στο συρτάρι μου μέχρι να το ξαναχρειαστώ.
   Ελπίζω να σας βγάλω ασπροπρόσωπους (και όχι μόνο για καφέ που λέει ο @opromitheas). Για μένα δεν θα υπάρξει μεγαλύτερη περηφάνεια από το να καταφέρω με το όποιο διάβασμα (δεν) έκανα να νικήσω αυτό το εξεταστικό σύστημα στο οποίο δε συμμορφώθηκα στιγμή. Ελπίζω να τα πήγανε καλά και όσα άλλα αδέρφια έδιναν φέτος. Σειρά σας τώρα paokveria, serifi και υπόλοιποι 91άρηδες.

Special Thanks to:
alkaholik, apostolos, Axel, bane, bannon, Batistuta-4-, biggeorge, billaras, BillYpoglwssioS, Capricorn, chiltsid, CLUB LARISA, Devil_4, diegito4, Diego-4, DiMarko, egoist, fatal_invasion, GeorgT, gianniwths4, GkaZ4, Goudas4, GTGipas, HOMO PAOKUS, JamaicaN, jorthes4, king, kostas4, lemmy4agrinio, logothetis, Lydia_4, Maria, maria-mtb, MaRiOs-Kypros, nikos 1988, northeagle_4, obelus, opromitheas, PAOKCURE, PAOKGATE4BRUSSELS, paokveria, PAOK_VOLOS, papritsa, rabbitweed, Scorpios4, Serifis-4-, serreos_4, spartian, TEO, toy, tsakalaki, Zeus-4, Zorro4, ΔΑΣΚΑΛΟΣ-4, Δικέφαλος (με αυτό το "ban μπορώ να σε κάνω αλλά εσύ θα κάνεις σίγουρα άλλο account" ακόμα γελάω)... Συγγνώμη αν ξέχασα κανέναν, είστε και πολλοί!

Βασίλης.

Υ.Γ. ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕ!!!!

Βλέπω έβγαλες αναλυτικό ανακοινωθέν ε? ;) άντε τυπικά συγχαρητήρια και απο μένα 8) ελπίζω και οι 2 μας να περάσουμε τελικά στον πρώτο μας στόχο...
Εμείς μαζί για μια ζωή...

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #253 on: June 25, 2008, 12:19:10 »
Σας ευχαριστώ όλους για τα συγχαρητήρια, τις ευχές και τα pm. Τι να πω? Με έχετε συγκινήσει. Ευχαριστώ πάρα πολύ ξανά και ξανά και για τις συμβουλές και για όλα.
@Axel, πλάκα έχεις ρε, εσύ γιατί δεν βγάζεις ανακοινωθέν? ;D
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Axel

• Αποστολή
  • **
« Reply #254 on: June 25, 2008, 12:20:25 »
εγώ είμαι σεμνός, ντρέπομαι :-[
Εμείς μαζί για μια ζωή...

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
« Reply #255 on: June 25, 2008, 19:05:00 »
Συγχαρητήρια και από μένα Dani και πρόσεξε να συμπληρώσεις σωστά το μηχανογραφικό είναι και αυτό σημαντικό.Τα καλύτερα τώρα έρχονται μην μασάς!! ;)

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #256 on: June 25, 2008, 19:19:13 »
Sigxaritiria kai apo emena Dani. Ante me to kalo Thes/niki na vlepeis kai tin PAOKARA mas.
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

billaras

• Guest
« Reply #257 on: October 06, 2008, 18:25:16 »
σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα για εμάς τους ομογενείς...
πέρασα στην πρώτη επιλογή μηχανολόγων μηχανικών στην θεσσαλονίκη.
δεν θα το άντεχα αν δεν περνούσα,γιατί θα έβλεπα την μεγάλη μου αγάπη άλλη μια χρονια από την τηλεόραση.

ps:τώρα ψάχνω να νοικιάσω γκαρσονιέρα η δυάρι στην πριοχή κοντά στο πολυτεχνείο...οποιος γνωρίζει κάτι ας με στείλει pm

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #258 on: October 06, 2008, 18:33:53 »
Συγχαρητήρια φίλε,με το καλό να έρθεις.

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #259 on: October 06, 2008, 18:44:39 »
Φίλε billaras. Συγχαρητήρια και από μένα, διπλά ίσως, μιας όταν με το καλό αποφοιτήσεις θα είσαι και σνάδελφος.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.