Author Topic: ΠΑΟΚ - πανιώνιος 4 - 2 Κυριακή 3/3/13 ώρα 17:15 novasports 1  (Read 1435 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
πεναλτυ ξεπεναλτυ κοκκινη ξεκοκκινη σημασια εχει οτι η ομαδα ρεταρει αμυντικα απειλειται απο καποιον καπανταη και τρωει γκολ απο τν ανδραλα...
για μενα δε παιζουμε καθολου σωστα, η ομαδα ειναι σε μια νιρβανα οπου χαιδευονται μεταξυ τους ποσο σπουδαιοι ειναι οτι κερδιζουν το νιονιο με τους παικτες των 30 χιλιαδων ευρω συμβολαιο με τη μιση β ομαδα του...
προβλεπω πολλες σφαλιαρες για τα γατακια μας στο κοντινο μελλον και λιγο το σφυριγμα λιγο η τυχη λιγο η δεδομενη ποιοτητα αρκετων πλεον παικτων μας δινει αποτελεσματα στη τουμπα, αλλα οχι εκτος...
αν δε θελομε εφιαλτες στο μελλον πρεπει να ξυπνησουμε ως φιλαθλοι/οπαδοι και να κρινουμε σωστα αυτα που βλεπουμε, ειτε αφορουν στο ποδοσφαιρο ειτε στη διατησια ειτε στα διοικητικα...η νιρβανα των τελευταιων 2-3 ετων πλεον με εχει κουρασει...

ΥΓ  το γηπεδο ειναι πλεον εκκλησια....γενικα σχεδον πληττεις στη κερκιδα...στο επομενο θα αγορασω σπορια...το ζησαμε και αυτο...συνθηματα μηδεν, οργανωση μηδεν, μονο θετικο οτι με το δωρο 1+1 του σαββιδη για τα τικετς μαζεψε εστω και ετσι ενα 12-13αρι που αλλιως δε θα το βλεπαμε...πρεπει να ξαναρζισουν και οι παιδικες κερκιδες στην 8 πλεον...ειναι μια σχεδον αποκρουστικη εικονα το μισοαδειο γηπεδο...σαββιδη ψαξου πριν μεινεις μονος
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline james4

• Αποστολή
  • **
πεναλντι και κοκκινη στον κατσουρανη εχθες δεν υπαρχει κατι να πουμε για το χθεσινο αλλα
ειναι διαφορετικο πραγμα το 50-50 που ζηταμε εμεις απο το 50-50 που ζηταει ο σαβιδης για αυτον σημαινει 50-50 με τον γαυρο δηλαδη
10 πετσινα πεναλτι ο γαυρος? 10 και σε εμας 10 γκολ οφ σαιντ αυτοι? 10 και εμεις  εχει την νοοτροπια που ταιριαζει στην κλικα λιγκ  ο δυνατος ευνοειται ξεκαθαρα και κανει επιδηξη δυναμης μονο τυχαιο δεν ειναι που περνουμε σφυριγματα με τετοιο τροπο εχει γινει κατανοητο σε ολους οτι εχει δυναμη και το συστημα παντα σπρωχνει εναν δευτερο και αυτην την στιγμη ειμαστε η μοναδικη επιλογη
οι αεκ αρης παλευουν για να μεινουν στην κατηγορια
ο βαζελος παλευει να μην γινει αεκ
ποιος θα παρει βαθμους στην ευρωπη? δηλαδη ποιος θα εξασφαλισει τα 20 μυρια στον μαρινακη?
με τα χωρια στην ευρωπη προβλεπεται κλαμα στην λιγκα και θεσεις θα χασουμε και η λιγκα φραγκα απο χορηγους νοβα εισητηρια κτλ  και στο κυπελο κανενασ δεν θελει γαυρο-τριπολη στον τελικο για διαφορετικους λογους ο καθενας

υγ για σκεψη και τεστ κυριως για εμενα αν το χθεσινο ηταν 28 αγωνιστικη και με νικη πλησιαζαμε στον1 βαθμο τον μαρινακη και επομενο ματς ειχαμε γαυρο εντος δεν ειμαι σιγουρος αν θα ηθελα την κοκκινη λυπαμαι που το λεω αλλα δεν ειμαι σιγουρος

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Τωρα να πω κ εγω την αποψη μου για την κοκκινη κ ας πεσετε να με φατε. Γουσταρα που δεν βγηκε με κοκκινη ΓΙΑΤΙ:
Δεν υπαρχει ξεκαθαρος ορισμος οτι ειναι κοκκινη. Ειναι στην κριση του διαιτητη αν ειναι προφανης θεση για γκολ κ γενικα αν θελει να τελειωσει την ομαδα που εκανε το πεναλτι. Αν λοιπον ο ΠΑΟΚ επιτελους γινεται μεγεθος το οποιο στις φασεις που εμπεριεχεται η ΚΡΙΣΗ του διαιτητη (και οχι ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ) παιρνει επιτελους τον σεβασμο που του αξιζει, εγω το θεωρω κερδος. Ετσι οπως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ παικτης του γαυρου ή του βαζελου στην εδρα του παιζοντας με τον Πανιωνιο, ετσι και εγω θεωρω κερδος που δεν μου εβγαλε κοκκινη.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, οπως το offside γκολ με Λεβαδειακο. Εκει ηταν ντροπη .- και ο ΠΑΟΚ επρεπε να ζητησει την τιμωρια του εποπτη (μην πω κ επαναληψη).
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline savage republic

• Βασικός

Δεν υπαρχει ξεκαθαρος ορισμος οτι ειναι κοκκινη. Ειναι στην κριση του διαιτητη αν ειναι προφανης θεση για γκολ κ γενικα αν θελει να τελειωσει την ομαδα που εκανε το πεναλτι.
Ρε ψηλέ, τετ α τετ ήταν. Τρέλλα πουλάς;  :o

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Η κοκκινη ομως δινεται υπο την κριση του διαιτητη. Εκει ειναι το θεμα... Εγω δεν λεω οτι δεν ειναι κοκκινη, λεω οτι δεν θα δινοταν ουτε σε γαυρο ουτε σε βαζελο γιατι ο διαιτητες θα εκρινε οτι δεν θελει να την δωσει. Ε ας μην την δινει κ στον ΠΑΟΚ λοιπον...

Μην πεταχτει κανεις τωρα κ μου πει οτι γαυροποιουμαστε. Δεν μιλαμε για κανονισμους, ουτε για πεναλτι εκτος περιοχης, ουτε για offside, ουτε για βουτιες, ουτε για αγκωνιες και κεφαλοκλειδωματα που δεν τιμωρουνται με κοκκινη.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline savage republic

• Βασικός
Η κοκκινη ομως δινεται υπο την κριση του διαιτητη.

Ακριβώς επειδή πρέπει να κρίνει αν ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Εσύ πως την έκοψες δηλαδή τη φάση; Και ναι, αυτό είναι 100% χαρακτηριστικό γαυροποίησης. Κόφτο.

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Ηταν πολύ καθαρή κόκκινη. Πιο καθαρή δε γίνεται. Όπως ήταν πολύ καθαρό οφσαιτ και το γκολ του Αθανασιάδη προχθές στο κύπελο.
Το ερώτημα είναι μας σπρώχνουν επειδή είμαστε μεγάλη ομάδα και μας φοβούνται όπως το γαύρο ή μήπως μας ταίζουν με σκοπό να μας σφάξουν στο κρίσιμο ματς; Γιατί και τα προβατάκια πριν τα σφάξουν το πάσχα τα ταίζουν.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
το οφσαιντ με τη λεβαδεια μου θυμισε το οφσαιντ του πετροπουλου με σκουληκι...
αρα ο ΠΑΟΚ και η κουλα ελεγχουν εξημισιας το παρασκηνιο

θεωρω και σιχαινομαι πιο πολυ τα μικρα πολλα σφαλτσοσφυριγματα γυρω απ οτη περιοχη, τις μη κιτρινες ή τις ευκολες κιτρινες παρα τ οενα κραυγαλεο λαθος...ουδεποτε θεωρησα πχ λαθος το σφυριγμα κατα εμας στον οφη ή σταθηκα ποτε σε διαιτησιες του ενός ακομη και δυο λαθών, ειδικα αν ειναι του λαιτσμαν...
το κορακι και το κονταρι δε θφαινεται απο μια φαση...φαινεται απο πολλες μικρες οπου το κανει επιτηδες και σου κοβει το ρυθμο σε εκνευριζει σε γμαει γενικα...
με κομποτη κυριως ειδα μια κακη διατησια που σφραγιστηκε απο μια λαθος αποφαση του κονταριου....
χθες ειδα μια καλη διατησια γενικά και προσωπικα δε θα το εδινα κοκκινη γιατι και παικτης διπλα υπηρχε αν θελεις (δινει αλλοθι στο ρεφερυ ειδικα οταν ο ρεφερυ δεν ειναι καρτακιας) και κλειστηκε ο καπανταης που περιμενε να πεσει καποιος πανω του παρα να σουταρει και γενικα απο φυσης δεν ειμαι καρτακιας ειδικα σε σπρωξιματακια και αλλα χαζα που περισσευουν στα ελληνικα γηπεδα
και ξαναλεω οτι ενω ο κανονισμος ειναι σαφης τον ερμηνευουν ανθρωποι αρα γινεται υποκειμενικος. ο βαρουχας ειδε πεναλτυ το μαρκαρισμα στο ματς ρεαλ-μπαρτσα στις καθυστερησεις, εγω οσες φορες το ειδα βλεπω ενα απλωμενο ποδι που μαζευεται και ενα παικτη να πεφτει επιτηδες επειδη ηταν απλωμενο το ποδι και οχι επειδη τον βρηκε....τι να κανω δηλαδη, το βαρουχα να πιστεψω τα ματια μου ή το κανονισμο? κα ιειμαι και φαν της μπαρτσα...αλλα δεν ηταν κατ εμε πεναλτυ...δεν ειμαι δηλαδη του αντε βγαζω καρτες αντε πεναλτυ με καθε επαφη ή φαουλ καθε εικοσι δευτερολεπτα στο κεντρο...
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Τωρα να πω κ εγω την αποψη μου για την κοκκινη κ ας πεσετε να με φατε. Γουσταρα που δεν βγηκε με κοκκινη ΓΙΑΤΙ:
Δεν υπαρχει ξεκαθαρος ορισμος οτι ειναι κοκκινη. Ειναι στην κριση του διαιτητη αν ειναι προφανης θεση για γκολ κ γενικα αν θελει να τελειωσει την ομαδα που εκανε το πεναλτι. Αν λοιπον ο ΠΑΟΚ επιτελους γινεται μεγεθος το οποιο στις φασεις που εμπεριεχεται η ΚΡΙΣΗ του διαιτητη (και οχι ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ) παιρνει επιτελους τον σεβασμο που του αξιζει, εγω το θεωρω κερδος. Ετσι οπως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ παικτης του γαυρου ή του βαζελου στην εδρα του παιζοντας με τον Πανιωνιο, ετσι και εγω θεωρω κερδος που δεν μου εβγαλε κοκκινη.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, οπως το offside γκολ με Λεβαδειακο. Εκει ηταν ντροπη .- και ο ΠΑΟΚ επρεπε να ζητησει την τιμωρια του εποπτη (μην πω κ επαναληψη).

Dark, διαφωνώ 100% (περα απο το ηθικο του θεματος). Η φάση με το Λεβαδειακό ηταν απείρως δυσκολότερη γιατι αποκρούει ο αμυντικός και η μπάλα χτυπάει πάνω στον Λωρενς και πάει στον Κλάους. Κατα τη γνώμη μου φυσιολογικο που επόπτης του ελληνικου πρωταθλήματος πιαστηκε στον ύπνο και "εχασε" τη φάση. Αντίθετα εχθές, ναι μεν είναι στην κρίση του διαιτητή, αλλα αυτή η κρίση ειναι που προδίδει τις προθέσεις του διαιτητη. Η φάση είναι πεντακάθαρη. Αν το τετ-α-τετ με το τερμα δεν ειναι "καθαρή φάση για γκολ" τότε τι ειναι??? Εκτός αν θεώρησε οτι ο Καμπάνταης είναι τοσο άμπαλος που δεν υπήρχε περίπτωση να σκόραρε απο εκεί...  ::)

baron

• Guest
Ηταν πολύ καθαρή κόκκινη. Πιο καθαρή δε γίνεται. Όπως ήταν πολύ καθαρό οφσαιτ και το γκολ του Αθανασιάδη προχθές στο κύπελο.
Το ερώτημα είναι μας σπρώχνουν επειδή είμαστε μεγάλη ομάδα και μας φοβούνται όπως το γαύρο ή μήπως μας ταίζουν με σκοπό να μας σφάξουν στο κρίσιμο ματς; Γιατί και τα προβατάκια πριν τα σφάξουν το πάσχα τα ταίζουν.

Σωστός dike μου. Η ίδια σκέψη με περιτριγυρίζει εδώ και κάνα δυο αγωνιστικές συν το κουρελό.

Σχεδόν κάνει κρά η φάση: Δώσε με τους άσχετους και πάρτους τα όλα την κρίσιμη στιγμή. Και φοβάμαι την θέση του CL.

Για τον dark

Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος: Ανατροπή εντός της περιοχής από τον τελευταίο παίκτη της αμυνόμενης και τον επιθετικό σε προφανή θέση είναι απευθείας κόκκινη  και πέναλτι.

Τέλος πάντων... πολύ φοβάμαι ότι αυτές τις μαλακίες των παντελώς αχρηστων διατητών θα τις πληρώσουμε ακριβά

Offline pks

• Αποστολή
  • **
απλό και χιλιοπαιγμένο το σενάριο

ο λαγός μπαίνει από την λαγουδότρυπα στα play off και παρά τη διαφορά που έχουμε εκεί (π.χ. 3 πονταλάκια σήμερα που μιλάμε) σε κάνουν 2-3 χειρουργία και τσουπ από το πουθενά κυνηγάς τα απαυτά τους

και σα να βλέπω την καραμέλα ήδη μπροστά μου

"χωρις διαιτησία δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ"
"σταμάτησε η εύνοια και ξεφούσκωσε ο ΠΑΟΚ"
κλπ κλπ

το νου μας....

floudas4

• Guest
Εχουμε φωτο με το πανι στην 6-7?με τα μικρα γραμματα?

floudas4

• Guest