Author Topic: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός κύπελλο Πέμπτη 28/2/13 ώρα 18:00  (Read 3250 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Υπάρχει η άποψη που λέει ότι σε ένα σάπιο πρωτάθλημα αν δε παίξεις κι εσύ βρώμικα προκοπή δε κάνεις.
Υπάρχει και η άλλη η άποψη που λέει ότι εγώ είμαι καθαρός και να πάει να γαμηθεί ο κόσμος ο όλος, δε με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Εγώ με τη δεύτερη είμαι, είναι πιο ΠΑΟΚτσήδικη και ξενέρωσα πολύ με αυτό που είδα προχθές. Δε χρειάζεται τέτοια ο ΠΑΟΚ. Ελπίζω να ήταν ανικανότητα και λάθος του επόπτη και όχι τίποτε άλλο.

Από κει και πέρα, αυτό το χάλι που παρουσιάζει η ομάδα έχει καταντήσει εκνευριστικό. Όταν παίζει η ομάδα σου και σου έρχεται να το κλείσεις το ματς στη μέση και να πας να κάνεις κάτι άλλο τότε υπάρχει θέμα... Δε μπορεί να ζητάς από τον κόσμο να πάει στο γήπεδο και να του παρουσιάζεις αυτή την εκτρωματική εικόνα...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Ελενη, κανεις με παρασκηνιακη δυναμη δεν εμεινε στο 50 50. Ακομα και με το ζορι τού πετανε ξεροκομματο για να "μη μιλαει". Οσο για τις αποβολες, οι διαιτητες στην Ελλαδα συχνα παιζουν 20 80 εναντιον οποιας ομαδας κερδιζει και ειδικα αν κερδιζει με πεναλτι, πλην γαυρου φυσικα και συχνα πυκνα βαζελοχανουμου. Ισως ειναι νωρις για να κρινουμε, το σιγουρο ειναι οτι καλως γρηγορουμε.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Català

• Αλλαγή
Και αφού είμαστε τόσο ευνοημένοι πως τελειώνουμε στα μισά ματς με παίκτη λιγότερο?

40 ποστ έχουν γραφτεί για το θέμα, εσύ ακόμα λέξη δεν κατάλαβες. Αυτό βρήκες να πεις μετά από 6 σελίδες;
Καλά κρασά
Ορισμένοι μπερδεύετε πολύ συχνά το αν μιλάτε με αλλόθρησκους ή με ΠΑΟΚτσήδες
Fontana, το πρώτο σου ποστ που τα ξεκίνησε όλα ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ελπίζω να μην πηγαίνεις να λες και στους αλλόθρησκους τέτοιες μαλακίες, και σου μιλάει άτομο που ξέρεις ότι κράζει αβέρτα την παε με τον χειρότερο τρόπο, δεν είναι ανάγκη να μειώνουμε τον ΠΑΟΚ όμως

bati, blaxter και κυρίως savage, λίγο ψυχραιμία, μην το κάνουμε πουστομάνια εδώ μέσα, άντε όποιος διαφωνεί ή γράφει μια μαλακία είναι βαζέλας-λίκ-γκέυ αμέσως, ήμαρτον
Καλύτερα μπινελίκι παρά αυτό το πράμα, μόνο το κκε τα κάνει κάτι τέτοια δηλαδή

Τη νοοτροπία "γουστάρω μούφα πέναλτυ με γαύρο στο 93" και άλλες παρόμοιες χαριτωμενιές της πούτσας, ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

baron

• Guest
Έπεσε πολύ μελάνι (πληκτρολόγιο) για ένα τυχαίο γεγονός. Να είμαστε ρεαλιστές: Η εύνοια των δυο τελευταίων αγώνων ήταν ένα τυχαίο γεγονός, η καλύτερα , η γνωστη ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ των ελλήνων διατητών. Τίποτε άλλο.

Είμαι σίγουρος ότι στο επόμενο mats θα κλαίγονται η πλειοψηφία των οπαδών μας για την σφαγή x η w .

Αλλα για γελοία βρίσκω την αίσθηση που έχουν μερικοί ότι με τον ερχομό του ρώσου θα δυναμώσουμε παρασκηνιακά!

Pe! σιγά σιγά... έτσι πιστεύεται ότι αλλάζουν στάνταρντς που δημιουργήθηκαν με μπόλικο αθηναϊκό χρήμα?
Και εάν γίναμε υπερδύναμη παρασκηνιακά , με την λιβάδια δώσαμε τα ρέστα μας?

Παρα-δώσαμε  αξια σε ένα τυχαίο γεγονός. Και θα μας το αποδείξουν σύντομα εάν κινδυνεύει κάποιος τίτλος για τα χαϊδεμένα παιδια τους... σε κάνα τελικό ίσως?

Offline Vorious

• Αλλαγή
συμφωνα με τον παρα-απο-πανω και περιεργως συμφωνω και με τον απο πανω ιδιαιτερα στο παρακατω  

Και εάν γίναμε υπερδύναμη παρασκηνιακά , με την λιβάδια δώσαμε τα ρέστα μας?

Υ.Σ. σα να μου φαινεται οτι τα τελευταια ποστ ειναι ψιλο οφ τοπικ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Και αφού είμαστε τόσο ευνοημένοι πως τελειώνουμε στα μισά ματς με παίκτη λιγότερο?

Τη νοοτροπία "γουστάρω μούφα πέναλτυ με γαύρο στο 93" και άλλες παρόμοιες χαριτωμενιές της πούτσας, ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Για την ιστορία και μόνο, ευτυχώς δεν είδα ΟΥΤΕ ένα μέλος του forum να το θέλει και να το εύχεται
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline brigate

• Αποστολή
  • **

40 ποστ έχουν γραφτεί για το θέμα, εσύ ακόμα λέξη δεν κατάλαβες. Αυτό βρήκες να πεις μετά από 6 σελίδες;
Καλά κρασά

Ζητώ συγνώμη απ'τον Catala που δεν διάβασα όλες τις σελίδες και όλα τα σχόλια για το ματσάκι και το γαμημένο οφ σάιντ που κάνατε θέμα.
Στο τελικό του 2001 το πολύ σημαντικό δεύτερο γκολ μας ήταν οφ σάιντ.
Εσύ το δίνεις πίσω, αν μπορείς?
Εγώ όχι.
Ευχαριστώ για τα κρασά.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Το 2001 δε βρέθηκε ούτε ένας να τολμήσει να πει ότι ήταν ηθελημένο λάθος. Όλοι σκέφτηκαν, και σωστά, ότι ο παντοδύναμος εξωαγωνιστικά (και αγωνιστικά σε μεγάλο βαθμό τότε χάρη στα κερατιάτικα του τσουλου) γκέι δεν έδεσε το παιχνίδι καλά κι επέτρεψε να γίνει ανθρώπινο λάθος εναντίον του. Μερικούς μήνες πριν μάς είχε κερδίσει 2-4 στην Τούμπα με διαιτησία - σημείο αναφοράς ακόμα και σήμερα. Κακώς μαλώνουμε, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, είναι νωρίς ακόμα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline bane

• Αλλαγή
παντως τα γαμω μμε μας εχουν επηρεασει.ολα αυτα ειναι παρενεργειες απο αυτα που εισπραττουμε καθημερινα μετα απο χρονια ενασχολησης πρεπει να ξερετε ποτε μια διαιτησια ειναι στημενη ποτε ανεπαρκης ποτε καλη.βασικα δεν χρειαζεται ουτε ευνοια ουτε ο μανδυας του μονιμως αδικημενου -που γαλουχηθηκαν γενιες ΠΑΟΚΣΗΔΩΝ- στη νοοτροπια μας.οταν ο ενας μετα απο καποιο ευνοικο σφυριγμα λεει για γαβρους και ο αλλος αντιδραει με τα τελειως αντιθετα αυτο δειχνει.μεγαλη αναλυση θελει η συζητηση και θα το αναλυσω καποια στιγμη που θα εχω χρονο
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Βαλαμε ενα αδικο γκολ σε παιχνιδι κυπελλου με ενα χωριο, και δυο μερες μετα ακομα το συζηταμε. Αυτο και μονο δειχνει πως οι αξιες του ΠΑΟΚ ακομα δε χαθηκαν. Δεν υπαρχει περιπτωση να γινοταν αυτο με οπαδους αλλης ομαδας, σε ολο τον πλανητη.

:bwflag:  :bwflag:  :bwflag:
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Català

• Αλλαγή

Καλά κρασά

Ζητώ συγνώμη απ'τον Catala που δεν διάβασα όλες τις σελίδες και όλα τα σχόλια για το ματσάκι και το γαμημένο οφ σάιντ που κάνατε θέμα.
Στο τελικό του 2001 το πολύ σημαντικό δεύτερο γκολ μας ήταν οφ σάιντ.
Εσύ το δίνεις πίσω, αν μπορείς?
Εγώ όχι.
Ευχαριστώ για τα κρασά.

40 ποστ έχουν γραφτεί για το θέμα, εσύ ακόμα λέξη δεν κατάλαβες.

Και εξακολουθείς να μην έχεις καταλάβει ούτε καν το γενικότερο πνεύμα, όχι τα επιμέρους.
Και κάνεις και τον πονηρό και ειρωνεύεσαι από πάνω τρομάρα σου
οφ τόπικ ο κύριος

Για την ιστορία και μόνο, ευτυχώς δεν είδα ΟΥΤΕ ένα μέλος του forum να το θέλει και να το εύχεται

Ξανακοίτα, μπορεί να το δεις
« Last Edit: March 02, 2013, 18:15:01 by Català »

Offline maria-mtb

• Βασικός
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσος ντορος. δηλαδη δεν μπορειτε να πειτε σε μια προταση αυτο: οτι δεν ειναι η 1η φορα που βλεπετε να ευνοειται ο ΠΑΟΚ ενατι μικροτερου αντιπαλου στην Τουμπα. Γιατι εγω πλην καποιον εξαιρεσεων ετσι τα θυμαμαι τα πραγματα. Ο,τι κανει ο γαυρος σε σενα το παοκακι κανεις εσυ στο λεβαδιακακη. Οχι τοσο εξόφθαλμα πολλες φορες η οχι τοσο συχνα, αλλα ναι αυτο κανεις.
Οσο για τον αν ευνοηθηκε ο ΠΑΟΚ σκοπιμως η μη για να παρει το κυπελλακι της παρηγοριας αφηστε να το δουμε. Ας μιλησουμε εξω απο τα δοντια. Οσο ο τελικος ειναι οακα ΔΕΝ προκειται να πας. Οποτε 2 ειναι τα τινα. Η αποκλειεται ο γαυρος και δεν παιζεις οακα(απιθανο) η αποκλειεσαι εσυ. Αγωνιστικα η μη.

ΚΥΠΕΛΛΑΚΙΑ ΜΕ 25,000 ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΕΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ! 8.000 ΚΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ. ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ.

« Last Edit: March 02, 2013, 20:10:51 by maria-mtb »

Offline brigate

• Αποστολή
  • **

Ξανακοίτα, μπορεί να το δεις

Αν εννοείς εμένα είδες να γράφω πουθενά κάτι τέτοιο?
Αλλά για να σε βοηθήσω...αν είναι αύριο στο χάντμπολ να πάρω κύπελλο με λάθος σφύριγμα υπέρ μου ΝΑΙ θα το δεχτώ απ'το να γίνει το αντίθετο.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
παντως τα γαμω μμε μας εχουν επηρεασει.ολα αυτα ειναι παρενεργειες απο αυτα που εισπραττουμε καθημερινα μετα απο χρονια ενασχολησης πρεπει να ξερετε ποτε μια διαιτησια ειναι στημενη ποτε ανεπαρκης ποτε καλη.βασικα δεν χρειαζεται ουτε ευνοια ουτε ο μανδυας του μονιμως αδικημενου -που γαλουχηθηκαν γενιες ΠΑΟΚΣΗΔΩΝ- στη νοοτροπια μας.οταν ο ενας μετα απο καποιο ευνοικο σφυριγμα λεει για γαβρους και ο αλλος αντιδραει με τα τελειως αντιθετα αυτο δειχνει.μεγαλη αναλυση θελει η συζητηση και θα το αναλυσω καποια στιγμη που θα εχω χρονο
το ποσο ανεπαρκεις ειναι φανηκε στην φαση με το κορνερ της λιβαδειας που το εδωσαν πλαγιο καπου στο 70-75
να πω την αληθεια το γιαννενα-γαυρος το εβλεπα που και που.ειδα σιγουρα οτι το φαουλ που βαζουν γκολ δεν ηταν και διαβασα για ενα πεναλτυ που δεν εδωσε στα γιαννενα αλλα δεν το ειδα.δεν ακουσα κανενα γαυρο να μιλαει οτι ευνοηθηκε, εμεις το εχουμε κανει πρωτο θεμα.οφσαιτ που αναρωτιομασταν γιατι δεν το εδωσε ολοι την ωρα του ματς.
ολο ο μηχανισμος απο οπαδους δημοσιογραφους διοικησεις απο αρη αεκ γαυρο κραζει για αδικιες η ελλαδα η ευρωπη κι εδω μεσα κραζουμε για το ματς με τον λεβαδειακο,ψαχνουμε να βρουμε αν ειναι πεναλτυ του περογαμβρακη κλπ.ουτε λεω να γινουμε σαν αυτους αλλα μην δινετε πατημα στον καθενα

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Εγώ κρατάω αυτό που είπε ένας φίλος πιο πάνω. Είμαστε οι μόνοι οπαδοί που συζητάμε επί τρεις ημέρες κάτι που άλλοι θα θεωρούσαν ασήμαντο και που θα δεχόταν με χαρά αν ήταν υπέρ τους.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιο μέγεθος. Επειδή έχει λαό που δε γλύφει κώλους και που δε προσκυνάει κατεστημένα.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

parizianos

• Guest
Δυστυχώς αν ήταν μόνο μία η φάση ή μόνο ένα το ματς, καλά θα ήταν! Αυτά που κοροϊδεύαμε τα λουζόμαστε (αναφέρομαι στο σημερινό ματς - σόρρυ για το "οφ-τόπικ", αλλά πλέον αυτό το τόπικ έχει αλλάξει χαρακτήρα έτσι κι αλλιώς)!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Last Edit: March 04, 2013, 02:05:54 by KATISI4 »