Φίλε liakos όλα τα ερωτήματά σου τα είχα σκεφτεί πολλές φορές πριν φτάσω να τα βάλω με τον Αναστασιάδη. Να σου απαντήσω:
Δεν τον έκρινα από ένα αποτέλεσμα αλλά από το σύνολο του έργου του στην τελευταία του θητεία στον ΠΑΟΚ. Και αγωνιστικά αλλά και σαν πρόεδρο-προπονητή-οπαδό. Το ότι ο ΠΑΟΚ έχει γεμίσει ανίκανους παίχτες είναι δικό του φταίξιμο. Πρώτα απ' όλα δεν έπρεπε να τον απασχολούν τα οικονομικά του συλλόγου. Εδώ το αεκάκι με τρισχειρότερα οικονομικά έχει αντικειμενικά καλύτερους παίχτες από εμάς. Κι αν το καλοκαίρι έβγαινε και έλεγε εγώ θέλω παίχτες αλλά αυτοί δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τα πριμ, τότε θα τους ξεμπρόστιαζε πιο νωρίς και θα τους πιέζαμε να φύγουν ή να πληρώσουν. Και τι έκανε; Προτίμησε να κρατήσει την αλήθεια για τον εαυτό του όπως πάντα και όλα βγήκαν στη φόρα μετά το κάζο. Άσε που πραγματικά πίστευε σε αυτούς τους παίχτες και αυτό είναι το τραγικό.
Εγώ πέρυσι δεν ευχαριστήθηκα τον ΠΑΟΚ! Ούτε πανηγύρισα την 3η θέση. Χάρηκα γιατί πίστευα ότι ήταν η ευκαιρία να πάμε ένα σκαλί ψηλότερα και να γίνει ο ΠΑΟΚ πόλος έλξης για κάποιους καλούς παίχτες, ώστε να ανεβούμε ένα σκαλί ποιοτικά.
Επίσης θεωρεί τον εαυτό του τον μόνο υπερασπιστή του ΠΑΟΚ και πιστεύει ότι ο λαός αν θα μάθει κάτι θα δημιουργεί προβλήματα. Με ποιο δικαίωμα; Άσε που στήριζε τη διοίκηση σε κάθε ευκαιρία. Για το καλό του ΠΑΟΚ; Γιατί είχε φάει το παραμύθι; Και στις δυο περιπτώσεις ήταν λάθος! Οι παίχτες ήταν απλήρωτοι καιρό και αυτός τους στήριζε για το καλό του ΠΑΟΚ!!! Ο ΠΑΟΚ είχε καρκίνο και εμείς ονειρευόμασταν CL. Με πείραξε γιατί
ενώ είχε ήδη υπάρξει κόντρα του με τη διοίκηση αυτός τάιζε κουτόχορτο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στηρίζοντας τους μπατίρηδες.
Τον Γιαννόπουλο τον ανέφερα στο πλαίσιο της λογικής του Άγγελου "να μην πούμε τίποτα παραπάνω για να μην γίνει μπουρδέλο η ομάδα". Πόσο παραπάνω μπορεί να γίνει όταν αφήνουν να αιωρούνται τόσα γιατί.
Εγώ για το fax κατηγορώ μόνο τη διοίκηση. Εγώ λέω πως ήταν στημένο. Αυτούς τους κατηγορώ για συγκάλυψη. Δεν τον ανέφερα όχι ως κάποιον σημαντικό σε αυτήν την ιστορία, αλλά γιατί αυτός είχε ένα λόγο παραπάνω να αντιδράσει αφού του έθιξαν την αξιοπρέπεια.
Και επαναλαμβάνω: όλα αυτά δεν θα με πείραζαν (η έπαρση ότι μόνο αυτός ξέρει το καλό του ΠΑΟΚ και τα κολλήματα με φιλικά προσκείμενους ποδοσφαιριστές) αν δεν συνοδεύονταν από τα τραγικά λάθη που έκανε σε αγωνιστικό επίπεδο ο Άγγελος:
Γιατί έβλεπε σε κάθε φιλικό να τρώμε γκολ στο δεκάλεπτο και δεν το διόρθωσε;
Γιατί παρουσίασε μία ομάδα πιασμένη το καλοκαίρι;
Γιατί το σύστημα "γιόμα Βόκολου τρέχει ο Σαλπιγγίδης";
Γιατί τον Αμαφούλε και τον Καπαγιαννίδη και όχι τον Κοντέων και τον Ελευθεριάδη;
Γιατί να ανανεώσει τα συμβόλαια όλων των ημέτερων χωρίς μέλλον ποδοσφαιριστών; Ψυχικό κάνει;
Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν πήγε να πάρει τερματοφύλακες όταν από πέρυσι γεμίζαμε εκπομπές με high lights από τις μαλακίες τους?
Και τέλος εγώ δεν θέλω μεγάλο ξένο προπονητή. Θέλω ικανό και φιλόδοξο που να μην επηρρεάζεται από τη διοίκηση (όπως ο Κωστίκος) και τα ΜΜΕ της πόλης (όπως όλοι οι Έλληνες προπονητές) για να τον αβαντάρουν στο μέλλον. Μην ξεχνάς επίσης ότι τα πρωταθλήματά μας τα πήραμε με ξένους προπονητές και ότι οι μεγαλύτεροι προπονητές της ιστορίας μας είναι ο Λόραντ :05a:και ο Σάνον

. Ξένοι, όχι "ΠΑΟΚτσήδες". Δεν έχουν αποτύχει σε μας όλοι οι ξένοι προπονητές. Ο Σαράφης, ο Γούναρης και ο Μπέλλης έχουν αποτύχει.