Απο χθες ειμαι typing και μετα delete...δε μου βγαινει τιποτα να γράψω. Μονο η πορεία μου αρεσε τιποτε αλλο.
Το μονο πραγμα που με κρατουσε στη Θεσσαλονικη μεχρι τωρα απο τοτε που ηρθα απο την Αγγλια ηταν η Τουμπα και οι εκδρομες. Αυτα μου ειχανε λειψει. Δυστυχώς για μενα αυτο δεν ειναι τουμπα πια. Δεν ειναι η τουμπα του 89 στα καγκελα της 4 και μολις 14ρων με τους γαυρους στα χαρακωματα. Ουτε του 85 πιτσιρικας τοτε με συνοδεια ενηλικων στην 5. Ουτε 90 με τρομοκρατημενα βαζελια ουτε με 91 με χανουμια που ο,τι τους πετουσαμε το ριχνανε σε ενα σκουπιδοτενεκε μπροστα στη θυρα τους γιατι αν το πετουσανε πισω θα τους ριχναμε αλλα 5... Τι να πρωτοθυμηθω αλλωστε...
Δυστυχως ετσι τα εφερε η ζωη να αφησω ξανα τη Θεσσαλονικη για την Ολλανδια αυτη τη φορα.
Φταινε τα ομορφόπαιδα, φταινει και καποιοι συνδεσμιτες που ξεχασαν ποιανης ομαδας ειναι οπαδοι. Φταιω κι εγω, δε ξερω ειλικρινα...
Η προταση ειναι καλη απο την Ολλανδια και με αφορμη το χθεσινο φιασκο που (δεν) ελπιζω να μαθευτουν περισσοτερα παμε για αλλες πατριδες. Οποιος αδερφος ειναι Ολλανδια ας μου στειλει ενα μηνυμα. Συνδεσμος δεν υπαρχει αλλα ας ειναι καλα τα αδερφια οι Invaders που κρατανε τη σημαια του ΠΑΟΚ μας ψηλά. Αυτη τη σημαια που την υποστήλωσαν χθες και παλιοτερα "ΔΙΚΟΙ" μας...
Sorry για την de produndis εξομολόγηση και τα άσχετα με το τοπικ.. Θα μπορουσα να σας πρηξω ακομα πιο πολυ.
Ευτυχως εκτος απο την Τούμπα μεινανε οι εκδρομες...