Author Topic: ΠΑΟΚ- πούστης με στεφάνι 1 - 1 Κυριακή 25/11/12 ώρα 19:30  (Read 4092 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
1-1 και όλα καλά!το σουτ του φούστερ  δείχνει το τι πραγματικά συνέβη στο παιχνίδι.δεν έχω ξαναδεί πουθενά να μην χρησιμοποιείται βασικός παίχτης αντίπαλης ομάδας για να μην δυναμιτίσει το παιχνίδι!!!!

υ.γ. δίκαιος ο ρωσσοποντικαs!έδωσε και μερίδιο στο τέλος

Offline scouser4

• Αλλαγή
9 τραυματίες αστυνομικοί είναι ο απολογισμός των χθεσινών επεισοδίων στην Τούμπα πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε 3 σταθμευμένα αυτοκίνητα. Δεν έγιναν προσαγωγές και συλλήψεις

http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=77602:9-astunomikoi-traumaties-sta-epeisodia-sthn-toumpapa&catid=94:2011-10-25-14-43-11&Itemid=134

:100:

Offline skyclad4

• Αλλαγή
 :lalalalala:  :lalalalala:

Μακαρι να μεινετε μια ζωη σακατηδες κωλοπανα
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Απο χθες ειμαι typing και μετα delete...δε μου βγαινει τιποτα να γράψω. Μονο η πορεία μου αρεσε τιποτε αλλο.

Το μονο πραγμα που με κρατουσε στη Θεσσαλονικη μεχρι τωρα απο τοτε που ηρθα απο την Αγγλια ηταν η Τουμπα και οι εκδρομες. Αυτα μου ειχανε λειψει. Δυστυχώς για μενα αυτο δεν ειναι τουμπα πια. Δεν ειναι η τουμπα του 89 στα καγκελα της 4 και μολις 14ρων με τους γαυρους στα χαρακωματα. Ουτε του 85 πιτσιρικας τοτε με συνοδεια ενηλικων στην 5. Ουτε 90 με τρομοκρατημενα βαζελια ουτε με 91 με χανουμια που ο,τι τους πετουσαμε το ριχνανε σε ενα σκουπιδοτενεκε μπροστα στη θυρα τους γιατι αν το πετουσανε πισω θα τους ριχναμε αλλα 5... Τι να πρωτοθυμηθω αλλωστε...

Δυστυχως ετσι τα εφερε η ζωη να αφησω ξανα τη Θεσσαλονικη για την Ολλανδια αυτη τη φορα.
Φταινε τα ομορφόπαιδα, φταινει και καποιοι συνδεσμιτες που ξεχασαν ποιανης ομαδας ειναι οπαδοι. Φταιω κι εγω, δε ξερω ειλικρινα...

Η προταση ειναι καλη απο την Ολλανδια και με αφορμη το χθεσινο φιασκο που (δεν) ελπιζω να μαθευτουν περισσοτερα παμε για αλλες πατριδες. Οποιος αδερφος ειναι Ολλανδια ας μου στειλει ενα μηνυμα. Συνδεσμος δεν υπαρχει αλλα ας ειναι καλα τα αδερφια οι Invaders που κρατανε τη σημαια του ΠΑΟΚ μας ψηλά. Αυτη τη σημαια που την υποστήλωσαν χθες και παλιοτερα "ΔΙΚΟΙ" μας...

Sorry για την de produndis εξομολόγηση και τα άσχετα με το τοπικ.. Θα μπορουσα να σας πρηξω ακομα πιο πολυ.

Ευτυχως εκτος απο την Τούμπα μεινανε οι εκδρομες...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
τι σορρυ ρε αδερφε

σ αυτο το γηπεδο εγω δεν ξαναπαω εκτος κι αν ολοι οσοι κραζουν εδω μεσα ερθουν και με παρουν να παμε σε μια γωνιτσα να κραζουμε στο γηπεδο αυτα που βλεπουμε.το δεν ξαναπαω δεν ειναι θεμα πικρας αλλα πλεον σωματικης ακεραιοτητας

οταν κραζεις αυτα που βλεπεις και τα γραφικα που γινονται,οταν 90 λεπτα αυτος που νομιζει πως οργανωνει την 4 δεν εχει δωσει ΕΝΑ ΕΝΑ γαμω την παναγια μου ΠΑΟΚ ολε τοτε απο την πιεση που εχεις ανεβασει θες να κανεις ντου και να κοπανας ανεξαιρετως.και πραγματικα στενοχωριεσαι που δεν εχεις τ αρχιδια να το κανεις και ας φυγεις στο τελος σηκωτος

αυτο το πραμα δεν ειναι ο ΠΑΟΚ μας.αν πραγματικα το πονατε αυτο αρκετοι εδω μεσα πιστεψτε με δεν υπαρχει καμια λυση στο πληκτρολογιο

αν παλι δεν υπαρχει η δυναμη και η ορεξη για να γινει κατι γιατι ειμαστε στο παρα ενα κυριολεκτικα καλυτερα να αραξουμε ολοι ομορφα στον καναπε μας να μιλαμε για μοδα για τηλεπερσονες για ζωδια για μπαλα ως αγνοι φιλαθλοι του ποδοσφαιρου

αλλα για ΠΑΟΚ καλυτερα να μην ξαναμιλησουμε.ο ΠΑΟΚ πεθανε και φταιμε εμεις

Offline bozik

• Αλλαγή
ο μονος λογος στο μυαλο μας.......

Ήρθαμε σκαστοί
από την κλινική
ΠΑΟΚάρα μου δεν το ξέρουν οι γιατροί

Και θα ρθουμε ξανά
γιατί από παιδιά
μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή ..

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

baron

• Guest
Πέρα από την ατέλειωτη πικρα ....

Και εγώ, όπως έχω ξαναπεί, δεν πατάω τούμπα. και αυτό έχει να κάνει λιγότερο με την ποιότητα μπάλας η τι ομάδα κατεβάζουμε η εάν χάνουμε η κερδίζουμε. δεν είναι για μένα λόγος να μην πάω στον ναό επειδή δεν έχουμε ομάδα η επειδή δεν γουστάρω τον προπονητή.
Σίγουρα τα διοικητικά μου την σπάνε αλλα μέχρι ένα σημείο.
Τα έχουμε φάει στην μάπα αυτά και νομίζω ο Παοκτζής τα αντέχει.

Αυτό που δεν αντέχω είναι όπως έγραψε και ο γιαννιώτης η κατάσταση στην κερκίδα.

Δεν αντέχω την συμπεριφορά των συνδέσμων.

Δεν αντέχω την ποιότητα του μέσου οπαδού που μαζεύεται κάθε κυριακή στο γhpedo, Δen είναι αυτοί τα ÐÁÏÊôóÜêéá που θυμάμαι. και δεν εννοώ μονο τους νέους αλλα και τους παλαιότερους. Νάμαστε ξεκάθαροι.

Χάσαμε τον δρόμο μας

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
τι σορρυ ρε αδερφε

σ αυτο το γηπεδο εγω δεν ξαναπαω εκτος κι αν ολοι οσοι κραζουν εδω μεσα ερθουν και με παρουν να παμε σε μια γωνιτσα να κραζουμε στο γηπεδο αυτα που βλεπουμε.το δεν ξαναπαω δεν ειναι θεμα πικρας αλλα πλεον σωματικης ακεραιοτητας

οταν κραζεις αυτα που βλεπεις και τα γραφικα που γινονται,οταν 90 λεπτα αυτος που νομιζει πως οργανωνει την 4 δεν εχει δωσει ΕΝΑ ΕΝΑ γαμω την παναγια μου ΠΑΟΚ ολε τοτε απο την πιεση που εχεις ανεβασει θες να κανεις ντου και να κοπανας ανεξαιρετως.και πραγματικα στενοχωριεσαι που δεν εχεις τ αρχιδια να το κανεις και ας φυγεις στο τελος σηκωτος

αυτο το πραμα δεν ειναι ο ΠΑΟΚ μας.αν πραγματικα το πονατε αυτο αρκετοι εδω μεσα πιστεψτε με δεν υπαρχει καμια λυση στο πληκτρολογιο

αν παλι δεν υπαρχει η δυναμη και η ορεξη για να γινει κατι γιατι ειμαστε στο παρα ενα κυριολεκτικα καλυτερα να αραξουμε ολοι ομορφα στον καναπε μας να μιλαμε για μοδα για τηλεπερσονες για ζωδια για μπαλα ως αγνοι φιλαθλοι του ποδοσφαιρου

αλλα για ΠΑΟΚ καλυτερα να μην ξαναμιλησουμε.ο ΠΑΟΚ πεθανε και φταιμε εμεις

συμφωνω τοσο που ειναι σαν να τα εχω γραψει εγω.
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

antisocial

• Guest
Το παιχνίδι χάθηκε επί Ζαγοράκη,αλλά το θέμα είναι ότι βρήκε πρόσφορο έδαφος σε πολλούς συνδέσμους να μας κάνει wannabe-γαύρους και αυτό πονάει πιο πολύ απ'όλα!Η λύση;Δε ξέρω,ειλικρινά..

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
αυτή τη μαλακία δε μπορώ να την ακούω.

γιατί ρε τσακαλάκο να φταις εσύ; προσωπικά δε σε ξέρω καθόλου. ας πούμε ότι ψιλο-παρακολουθώ τι γράφεις. μεταξύ μας δεν έχω ιδέα τι γράφεις διότι ως άνθρωπος θυμάμαι μόνο πρόσωπα. ξεχνώ ονόματα και λόγια κ τα πάντα. άρα αρχίδια θυμάμαι τι γράφεις κ πώς τα λες. είμαι βέβαιος όμως ότι δεν είσαι κ το μεγαλύτερο αρχίδι του κόσμου. ούτε ο χειρότερος εχθρός του ΠΑΟΚ. αν πιάνεις το νόημα....

άρα ρε τσακαλάκο γιατί να φταις εσύ και εγώ κ ο επόμενος;;;

όσο για σένα λονδρέζε έφυγες αγόρι μου. Ε-ΦΥ-ΓΕΣ.

κ αν δε στο πανε στο λέω ξανά.

Ο ΠΑΟΚ ΠΕΘΑΝΕ. όχι ότι γαμούσε κ ποτέ απλά τώρα ψόφισε εντελώς. κ αν ψευτοβλέπει να κανένας αλλόθρησκος τώρα σου λέω καργιόλα ότι αν θέλω για 1 μέρα ξαναμαζεύομαι πχ για ένα τελικό στο ΟΑΚΑ για πάρτη σου κ σε ρίχνω 4. κατά τα άλλα γαμιέσαι. κλείνει η παρένθεση για τον ενδεχόμενο λαθραναγνώστη.

όσο για τα λεγόμενα του λονδρέζου....σόρυ για το προσωπικό ντελίριο που πρόκειται να ακολουθήσει αλλά θα είναι σύντομο: περιμένω όπως κ εσύ την κατάλληλη πρόταση από γερμανία. στα 15 μου είχα ορκιστεί στον εαυτό μου πώς δε θα φύγω από τη Θεσ.νίκη ποτέ. στα 18 έκανα μηχανογραφικό δηλώνοντας μόνο θεςνικη γιατί χωρίς τον ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα. έφυγα μόνο 6 μήνες φαντάρος και το υπόλοιπο 6μηνο το έκανα εδώ. τώρα ρε μάγκες στα 31 μου δε με κρατά ΤΙΠΟΤΑ. ούτε ο ΠΑΟΚ είναι ικανός να με κρατήσει.

γιατί αυτό δεν είναι ο ΠΑΟΚ που εγώ γνώρισα στο ΠΑΟΚ- γκει 3-0 με 2 γκολ του καπετανόπουλου κ 1 του μπότζιεκ που εκείνη η μέρα είναι ζωγραφισμένη στο μυαλό μου σαν τώρα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

το μπούλο όλοι μας. αυτοί ξέρουν καλύτερα ΠΑΟΚ από μας. κι όταν λέω αυτοί εννοώ αυτούς ντε που νομίζουν πώς ξέρουν από κερκίδες αλλά ξέρουν μόνο να κοζάρουν φάτσες.

και επειδή ίσως θα πειραχτούν πολλοί εδώ μέσα αλλά στα ΑΡΧΙΔΙΑΜΟΥ ευτυχώς έζησα κερκίδες μασκοφόρου. μπροστά του δε πιάνεται 1. κ ας τα έπαιρνε. τουλάχιστον αυτός τα άξιζε κ έκανε δουλειά. κ έκανε κερκίδα με ένα τύμπανο, ένα απ τους ΒΕΜ να τον κρατά το τύμπανο κ τη φωνή τη δική μας. αυτά. τώρα βάλε 5 τύμπανα. οργάνωση. νοήματα ανάμεσα στις 2 κερκίδες. κ μπάχαλο πάνω από 1 δεκαετία. έχω πετύχει μέχρι κ 3 διαφορετικά παράλληλα συνθήματα.

χτες κ τον τελευταίο καιρό ξαναμπήκα στον πυρήνα χαμηλά για να φωνάζω τα τελευταία συνθήματα της ζωής μου. να νιώσω έστω κ αυτό το λίγο που έμεινε γιατί ξέρω πώς σε λίγους μήνες αυτό το παραμύθι θα έχει τελειώσει για μένα. έστω αυτό το λίγο με τα ελάχιστα συνθήματα που φωνάζει ο καλομαθημένος λαός του ΠΑΟΚ.

οι πιτσιρικάδες με κοιτούσαν περίεργα χτες λες κ ήμουν ανώμαλος που φώναζα για τον ΠΑΟΚ μου.

άρα συμπέρασμα αδερφέ απ τα γιάννενα: δε φταις εσύ ούτε 1%.
άρα συμπέρασμα αδερφέ με_το_μισό_πόδι_στην_Ολλανδία: ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ

να στο θέσω αλλιώς; μεροκάματο πήρατε ποτέ απ τον ΠΑΟΚ; αν ναι φταιτε. αν όχι άραξτε. άλλοι πήραν παλιά. κ άλλοι παίρνουν τώρα. γαμώ το σπίτι τους.

ευτυχώς έζησα 5 καλές εκδρομές στη ζωή μου κ θα έχω να λέω στα παιδιά μου.

ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΔΕΡΦΙΑ - ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΦΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΛΥΚΟΣ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ.

μη σας φταίει που ο ρώσος έδωσε πριμ κ μικραίνει τον ΠΑΟΚ μας.

αν το ποστ ανήκει σε κανένα τόπικ στυλ κερκίδα κόσμος κλπ σόρρυ αλλά είμαι για ψυχοφάρμακα έτοιμος. απλά σήμερα έχουν απεργία κ αύριο οι φαρμακοποιοί.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
http://olapaok.gr/podosfairo/ta_mhdenika_prim_sta_symvolaia.2026561.html

εμφανίστηκαν πάλι οι δικηγόροι...οι δούλοι ...οι γλειψιματίες..αυτοί που περιμένουν να τους ρίξει κανένα κόκαλο ο παραλής που δίνει prim σε ισοπαλίες..

a ρε γαμήσει που θέλετε...

P:S: και μεις ρε γκαρντάσι lennon που μεγαλώσαμε με τον μανάβη τι πρέπει να κάνουμε?

Offline savage republic

• Βασικός
åíôáîåé å÷ïõìå áìðáëïõò ïé áëëïé å÷ïõí ìðáëïìåíïõò ÁËËÁ Ç ÊÅÑÊÉÄÁ ÐÏÕ ÇÔÁÍ??????

Åêôüò ôïõ üôé óå ôÝôïéá ìáôò ðÜåé êáé ç êïõôóÞ Ìáñßá, áðü ôçí óôéãìÞ ðïõ Ý÷åé óôï ðÝôáëï ÷áëáñÜ 100 êïììÜôéá ãáýñïõò ôé êåñêßäá ðåñéìÝíåéò; Äåí óïõ ëÝù ãéá ôéò õðüëïéðåò èÞñåò ðïõ 1 óôïõò 3 åßíáé ãáýñïò.. ÁëëÜ âëÝðåéò õðÜñ÷ïõí êÜôé ìáëáêéóìÝíá ðïõ äßíïõí åéóéôÞñéá óôïõò ãáýñïõò ãéá íá äïýíå ôï ìáôò êáé ôá óôåñïýíôáé ÐÁÏÊôóÞäåò…

¢ìá åßäåò êÜðïéïí ãáýñï êáé äåí ôï åßðåò, ôüôå åßóáé óõíÝíï÷ïò. ÈõìÜìáé íá Ý÷ù ðåôý÷åé âÜæåëï óå ìáôò ìå âÜæåëï êáé ôïí åß÷å ðéÜóåé ãíùóôüò ìïõ áð' ôïí ãéáêÜ êáé ðÝñá áðü ôéò öÜðåò, öþíáæå óôï ìáôò õðÝñ ôïõ ÐÁÏÊ ãéá ôñßá Üôïìá.

GeorgT

• Guest
O λογος που αναψανε τις φωτιες κατω απο τη γέφυρα πριν το παιχνίδι μπορει να μου τους εξηγησει καποιος? Ανεβήκανε τα ματ πιο νωρις πιο ψηλά?

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αδερφε μου λεννον φταιμε γιατι ενω τα βλεπαμε και τα βλεπουμε επιλεγουμε να την κανουμε παρα να κοντραριστουμε.μπορει να εχω και αδικο

amafoule

• Guest
εχεις απολυτο δικαιο αδερφε και μπραβο στο κουραγιο σου ειλικρινα.υπαρχουν πραγματα που διορνονται αν γυρισουν ολοι στο γηπεδο και υπαρχει και θεληση για οργανωση(πχ καλυτερη κερκιδα) και πραγματα που δε διορθωνονται σταση σχετικα με διοκητικα κ αλλα τετοια.καλως η κακως οι προηγουμενοι διαχεριστες διαλεκαν ατομα που τα ξερουν και τα τσιμεντα.ετσι ωστε η συγκρουση με 3-4 διεφθαρμενους να σημαινει κ συγκρουση με καλα ΠΑΟΚτσακια που απο αγνοια ισως ισως επειδη δε πολυ προβληματιζονται θα πανε μαζι τους.κοινως περα απ τα προσωπικα προβληματα που ισως ο καθενας μας εχει ια πρεπει οποιος ειναι αποφασισμενος να εναντιωθει σ ολο αυτο να παιξει ξυλο και με σωστους ΠΑΟΚτσηδες.το φαινομενο αλλωστε στην τουμπα 60 ατομα να κοπανανε 5 χωρις να ξερουν το γιατι δεν ειναι τωρινο.και το προβλημα δεν ειναι φυσικα 5-6 μπουκετα αν αυτο εφερνε τη λυση στον ΠΑΟΚ.ειναι το σταμπαρισμα απο γνωστες κλικες (καποια πραγματα δε μπορουν να γραφτουν μεσω νετ).στην καλυτερη να σε πουν τρελλο η γραφικο και στη χειροτερη να αναφερεσαι απο δημοσιογραφους  σε πηγαδακια με διοικηση ονομαστικα ως προβλημα του ΠΑΟΚ.σε καμια περιπτωση να μη φανουν υπερβολικα ολα αυτα γιατι σε μικρο η μεγαλυετρο βαθμο εχουν ηδη γινει.και φυσικα ειναι αμαρτια ν αφησουμε τιον ΠΑΟΚ να πεθανει ετσι αλλα πιστευω πως ο μονος τροπος να διασωθει κατι ειναι να μεταδωσουν οσοι περισσοτεροι μπορουν σε νεαρους ΠΑΟΚτσηδες τι πραγματικα συμβαινει κ ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ χωρις να τρωνε τον προλογο.δυστυχως η ιστορια επαναλαμβανεται και σε καιρους που καποιοι αντιμετωπιζουν προβληματα επιβιωσης και αλλοι εχουν μεγαλωσει ειναι δυσκολο να περιμενεις να παιζουμε ξυλο μεταξυ σε παιχνιδια με προκαθορισμενα αποτελεσματα.μακαρι καποιοι απ το ενεργο οπαδικο κομματι του ΠΑΟΚ σημερα να ξεκινησουν ολοι αυτη την αντιδραση και το μονο σιγουρο ειναι πως δε θα μεινουν μονοι.

Offline dave

• Αλλαγή

με ολο το ποστ συμφωνω αλλα δε μπορω να παραθεσω τη τελευταια σου προταση, παραμυθιαζομαι δλδ.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
tsaxtsis ένα πράμα μόνο: εγώ και οι της ηλικίας μου σεβόμαστε εσένα κ το μανάβη και γνωρίζουμε τι προσφέρατε.

οι σημερινοί 12-20 θέλουν τέτοιο γαμήσι γιατί δε σέβονται κανέναν. εκεί χάθηκε το παιχνίδι κ όλα τα άλλα είναι μαλακίες.

η γενιά μου είναι η τελευταία που έδειξε σεβασμό μέσα στην 4 και δεν έβγαλε γλώσσα σε λεωφορείο κ εκδρομή.

-------------

έχω πάει εκδρομές με ΒΟΡΕΙΟΥΣ και ξέρω ότι είναι το απόλυτο ΣΧΟΛΕΙΟ. κ τώρα;; άντε ας μη το ανοίξω το ρημάδι. μας βλέπουν κ άλλοι.
edit: κ άλλοι ξέρουν να κάνουν εκδρομές. όχι μόνο οι ΒΟΡΕΙΟΙ. το λέω προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

------------

γιαννιώτη φτάνει αδερφέ ως εδώ ήταν. κ για να εξηγούμε εννοώ ότι εγώ δε ξαναμαλώνω με κανέναν πούστη μέσα στην 4. άντε γιατί μας φταίνε οι γκόμενες. ενώ τα 16 χρονα όλα μέλι γάλα;; που δε φωνάζουν ούτε μισό σύνθημα γαμώ το ξεσταύρι τους. έφαγα 15 χρόνια σε συνδέσμους αδερφέ και δεν άλλαξε τπτ. θαυμάζω το κουράγιο μερικών και μπράβο σας. εγώ μάγκες παραδίδω πνεύμα κ ψυχή και ας παρεξηγηθώ. στα παπάρια μου.

δε πήρα ούτε 1 δραχμή και αν ήθελα θα μπορούσα να έχω πάρει μεροκάματο στον ΠΑΟΚ. μπορώ να ρίχνω χριστοπαναγίες μέχρι το βράδυ. το κόβω εδώ

αφορμή για μένα αποτέλεσαν τα ποστ του γιαννιώτη κ του λονδρέζου.

φινιτο λα μουζικα μάγκες.

ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΟΠΑΝΟ. Λέρωσες πολύ κόσμο με 1-2 50ρικα και γίναμε πουτάνα λαός.

με μπάτμαν περισσότερο το έλεγε η καρδιάς μας παλιομπάσταρδε μας γάμησες.

υγ. για να σας τσιτάρω (όχι ότι θα πω κανένα νέο) ο μπαγλαμάς αυτός κυκλοφορεί μπουζούκια πρώτο τραπέζι με μπράβους στο πισινό τραπέζι του και κάτι κυρίες στο τραπέζι. κ είναι τόσο ρόμπας που πρώτα πάει για ύπνο αυτός ο ξεφτίλας κ οι κυρίες της παρέας συνεχίζουν το πρόγραμμα. προ 15θημέρου εθεάθει σε νυχτερινό κέντρο της ερωτικής ταύτης πόλης. αυτός κυκλοφορεί μπουζούκια και εσύ μαλάκα γιαννιώτη ρίχνεις ευθύνες στην πάρτη σου και εγώ γράφω τα σόψυχά μου κ αμαφούλες τα δικά του κ πάει λέγοντας.

άντε να πούμε γαμώ το σπίτιτους.

αμαφουλε +φωνώ μόνο στο ότι άμα γυρίσει ο καλός ο κόσμος που τώρα είναι 30-60 χρόνων ίσως αλλάξει κάτι. αλλά αυτό είναι ουτοπικό. και μου θυμίζει λίγο παπαρήγα που νομίζει ότι θα γίνει κυβέρνηση κάθε φορά που κάνουμε εκλογές. είσαι αγνός και καλά κάνεις κ το πιστεύεις. κ εγώ μαζί σου κ αποτελεί κ δικό μου όνειρο. απλά δε το βλέπω.

αν θέλετε να δείτε ΛΑΟ του ΠΑΟΚ πάτε μια φορά στα επίσημα χαμηλά να δετε ποιοι πάνε. ή να σας το πώ απλά. δείτε ποιοι ήταν μέσα στο κεκλεισμένων κύπελλο με το μιραλά και τον κυριάκο. αυτοί που ήταν μέσα δεν ήταν 16 χρονών.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *

Åêôüò ôïõ üôé óå ôÝôïéá ìáôò ðÜåé êáé ç êïõôóÞ Ìáñßá, áðü ôçí óôéãìÞ ðïõ Ý÷åé óôï ðÝôáëï ÷áëáñÜ 100 êïììÜôéá ãáýñïõò ôé êåñêßäá ðåñéìÝíåéò; Äåí óïõ ëÝù ãéá ôéò õðüëïéðåò èÞñåò ðïõ 1 óôïõò 3 åßíáé ãáýñïò.. ÁëëÜ âëÝðåéò õðÜñ÷ïõí êÜôé ìáëáêéóìÝíá ðïõ äßíïõí åéóéôÞñéá óôïõò ãáýñïõò ãéá íá äïýíå ôï ìáôò êáé ôá óôåñïýíôáé ÐÁÏÊôóÞäåò…

Íôáî õðåñâïëéêüò.. ìðåñäåõôéêåò ìå ôï êáõôáíôæüãëéï..

Offline savage republic

• Βασικός
τα είπες όλα, αρναία...