Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Rapid Wien 23/8/2012 21.30 ote tv  (Read 9367 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Rapid Wien 23/8/2012 21.30 ote tv
« Reply #260 on: August 28, 2012, 11:40:40 »
γιατι ρε καταλα δικια σας ειναι; κουμαντο σπιτια σας, οχι στον ναο

εμενα και 100πλασιους απο εσας γιατι να μας κοβετε το γηπεδο; μια μειοψηφια θα αποφασιζει ποτε θα δω εγω τον ΠΑΟΚ σε ευρωπαικο να το ευχαριστηθω δηλαδη; αλλα βρισκετε κ κανετε με τους ανυπαρκτους στην διοικηση

ελα βγειτε και πανυγηριστε τωρα για την τιμωρια εσεις που γραφατε δεν μας νοιαζει το αγωνιστικο κτλ.. γελοιοι μια ζωη τα ιδια

Δεν έχω όρεξη να εξηγώ τα αυτονόητα πρωί-πρωί blue, τα ξανάπαμε. Ποτίσου μόνος σου αν θες και καλή φωτοσύνθεση. Mε τη βλακεία εξάλλου και με επιχειρήματα επιπέδου 6χρονου και εμπνεύσεως αρδ, δεν μπορείς να κάνεις κουβέντα.
XXXXXXXXXXX εσύ βρίσκεις από τη ζεστασιά σου και τον καναπέ σου και κάνεις τον μάγκα με τις πλάτες αυτών που έχτισαν το όνομα του ΠΑΟΚ τόσα χρόνια και τώρα τους βρίζεις

« Last Edit: August 28, 2012, 18:51:13 by Capricorn »

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #261 on: August 28, 2012, 11:41:17 »
Έλα χαλαρώστε με τους χαρακτηρισμούς, περιμένετε κ τη έφεση κ μετά ξεσπάτε όλα τα αθώα φίλαθλα πνεύματα της Coca Cola, ίσως θα χετε πάτημα την επόμενη φορά που θα σας πετάνε στυλό απο την 8 να σκύψετε να τους δώσετε και τρύπα νομιμοποιώντας τις ορέξεις σας να σας γαμάνε εντός.

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #262 on: August 28, 2012, 11:41:37 »
λοιπον εγω ο james 4 αποφασιζω να μειωθει η ποινη σε εναν αγωνα κεκλεισμενων..

κοιτα εγω δεν ημουν στο γηπεδο αλλα συμφωνησα με το ντου γιατι δεν μπορουσες να κανεις διαφορετικα
η ουεφα αποφασισε την τιμωρια και η παε ευθυνεται για οτι εγινε
και εμεις ειμαστε στεναχωρημενοι εκτος αν εχεις το μονοπωλιο εσυ και εμεις δεν αγαπαμε τον ΠΑΟΚ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #263 on: August 28, 2012, 11:42:17 »
Οι άλλες οι γαμνιόλες τι ποινή έφαγαν??

Τι γινεται με αυτους που ξεκινησαν τα επεισοδια μεσιε πλατινι; Τεμετερον ντο φτας; Ερχονται κατι πουθεναδες στο σπιτι σου, τα κανουν μουνι και δε τρεχει καστανο; Θα κανεις καμια κινηση με τα περιβοητα κονε σου;

γιατι ρε καταλα δικια σας ειναι;

ΝΑΙ

εμενα και 100πλασιους απο εσας γιατι να μας κοβετε το γηπεδο;

Ετσι ειναι αυτα, some you win, some you lose. Εμενα οταν μου κοψανε το γηπεδο εδω και δυο χρονια με ρωτησαν;

Τελικο συμπερασμα:
καλύτερα να κάναμε χειρότερα....
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #264 on: August 28, 2012, 11:44:55 »

εμενα και 100πλασιους απο εσας γιατι να μας κοβετε το γηπεδο; μια μειοψηφια θα αποφασιζει ποτε θα δω εγω τον ΠΑΟΚ σε ευρωπαικο να το ευχαριστηθω δηλαδη; αλλα βρισκετε κ κανετε με τους ανυπαρκτους στην διοικηση

ελα βγειτε και πανυγηριστε τωρα για την τιμωρια εσεις που γραφατε δεν μας νοιαζει το αγωνιστικο κτλ.. γελοιοι μια ζωη τα ιδια

Δεν ξερω πόσο είσαι... ούτε αν το ματς το είδες σε κανα καναπέ στο γήπεδο ή σε καφετέρια... Αλλά αν ησουν στην 7 με κανα μικρό αδερφακί και σας αρχίζανε στα στυλό και στους πυρσους και σκαγε κανένας δίπλα σου θα θελα να βλεπα τι θα έλεγες τότε....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #265 on: August 28, 2012, 11:46:31 »
το προστιμο ενταξει ειμαστε απλες εδω δινουμε 800χιλ σε παιχτη αξιας αγωνιστηκης 200χιλ  και πολλα αλλα τα 175 ειναι ψιχουλα οι 3 αγωνιστηκες ομως ειναι πολλες ρε καργιολια της ουουουουεφα και 3 χρονια αναστολη γιατι επηδη υπερασπιστηκα τα παιδια μου; αντε ρε γαμηθητε μουνια δεν εχουμε λεει προβλημα με τον ΠΑΟΚ τους βαζελους περσυ τους τιμωρισατε που τα κανανε πουτανα; δεν πειραζει ομως καλητερα να σε φοβουντε παρα να σε λυπουντε
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #266 on: August 28, 2012, 11:46:54 »
απο οτι φαινεται μπηκαμε στο ματι της ουεφα

ακριβως αυτο...

κ εγω νομιζω αφορμη εψαχναν... καθε χρονο ειχαμε θεματα μ αυτους...

παιζουμε δεν παιζουμε.. μας δινουν αδεια δε μας δινουν αδεια... να πανε να γαμηθουν... τεσπα...

οτι εγινε στην Τουμπα εκεινο το βραδυ ηταν δικαιολογημενο... οι βαζελοι ηρθαν για να κανουν οτι εκαναν πριν τον αγωνα κ για τπτ αλλο...

η τιμρια επεσε.. ετσι κ αλλιως μας εσπαζαν τα @@ καθε χρονο αν θα παιξουμε η αν μας συμφερει να παιξουμε..

παντως ηρθε και η ωρα να καταγραψουμε το τι θα πρεπει να κανουμε σε αντιστοιχες περιπτωσεις.. οχι για την παε.. για τα παιδια που ζουν για τις εκδρομες...

οπως εγραψε ομως ενας αδερφος πιο πανω πλεον σε παιχνιδια που ο κοσμος θα ειναι ψιλιασμενος να λειτουργει πιο οργανωμενα... αυτοι που πρεπει στη θυρα 7.. κ στην πρεσα τον καθε πουστη μεχρι να μπει στο γηπεδο και μεχρι να βγει απο αυτο...

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #267 on: August 28, 2012, 11:49:57 »
όντως τουλάχιστον γελοία επιχειρήματα επιπέδου καταλα. ο οποίος είναι και ο μόνος που δεν ποτίζεται, α βασικά και όσοι συμφωνουν με αυτόν.
δεν τη βαρεθήκατε αυτη τη γελοιότητα περί φυτών αδιακρίτως για όποιος διαφωνεί μαζί σας;;;;
τι σκατά εφηβικά κόμπλεξ βγάζετε ακόμα;;;

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #268 on: August 28, 2012, 11:56:06 »
δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε θυρα διπλα (οσο γινετε γιατι δεν ειμαστε αγγλια) απο θυρα με φιλοξενουμενους οπαδους να υπαρχει η κερκιδα με πιτσιρικαδες και δεν τους βαζεις 1 θυρα πιο μακρυα και εκει να υπαρχουν οργανομενοι που να μπορουν να αντιδρασουν σε μαγκιες αμεσα και οπως πρεπει και να μην δειχνουμε την εικονα του εφνιδιασμενου ουτε του ξεφραγου αμπελιου γιατι και το ντου κατα των ραμπιτ δεν ηταν οργανομενο εκτος των παιδιων που εφτασαν καγκελο οι αλλοι με την πρωτη γυρνουσαν να φυγουν
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #269 on: August 28, 2012, 12:00:29 »
δεν παει ετσι φιλε σαν παε βαζεις δικους ανθρωπους στις πορτες για γερο ψαχτηρι σε οποιον αλλοθρησκο ειναι να εισελθει στον ναο δεν αφηνεις τιποτα στην φημισμενη για την αποτελεσματικοτητασ της ελληνικη αστυνομια

την ουεφα δεν την νιαζει ποιος ξεκινησει τα επεισοδεια ουτε αν η αντιδραση μας ηταν σςστη η λαθος αλλα ποιος εχει την ευθυνη και στο συγκεκριμενο την εχει η παε ΠΑΟΚ τα αλλα ειναι για κουβεντα διχως νοημα εκτος βεβαια απο το τι πρεπει να κανουμε απο εδω και περα

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #270 on: August 28, 2012, 12:04:16 »

Δεν έχω όρεξη να εξηγώ τα αυτονόητα πρωί-πρωί blue, τα ξανάπαμε. Ποτίσου μόνος σου αν θες και καλή φωτοσύνθεση. Mε τη βλακεία εξάλλου και με επιχειρήματα επιπέδου 6χρονου και εμπνεύσεως αρδ, δεν μπορείς να κάνεις κουβέντα.
Και γελοία είναι η μάνα σου καραγκιοζάκο, εσύ βρίσκεις από τη ζεστασιά σου και τον καναπέ σου και κάνεις τον μάγκα με τις πλάτες αυτών που έχτισαν το όνομα του ΠΑΟΚ τόσα χρόνια και τώρα τους βρίζεις

τρομερα επιχειρηματα και τα δικα σου .
My Own WoRST ENeMy.....

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #271 on: August 28, 2012, 12:05:08 »
όντως τουλάχιστον γελοία επιχειρήματα επιπέδου καταλα. ο οποίος είναι και ο μόνος που δεν ποτίζεται, α βασικά και όσοι συμφωνουν με αυτόν.
δεν τη βαρεθήκατε αυτη τη γελοιότητα περί φυτών αδιακρίτως για όποιος διαφωνεί μαζί σας;;;;

Ψυχολόγος είσαι ή ψυχίατρος και μας κατάλαβες κι έβγαλες και διάγνωση; Δεν πιστεύω να σαι και με κληρονομικό χάρισμα;

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #272 on: August 28, 2012, 12:10:06 »
δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε θυρα διπλα (οσο γινετε γιατι δεν ειμαστε αγγλια) απο θυρα με φιλοξενουμενους οπαδους να υπαρχει η κερκιδα με πιτσιρικαδες και δεν τους βαζεις 1 θυρα πιο μακρυα και εκει να υπαρχουν οργανομενοι που να μπορουν να αντιδρασουν σε μαγκιες αμεσα και οπως πρεπει και να μην δειχνουμε την εικονα του εφνιδιασμενου ουτε του ξεφραγου αμπελιου γιατι και το ντου κατα των ραμπιτ δεν ηταν οργανομενο εκτος των παιδιων που εφτασαν καγκελο οι αλλοι με την πρωτη γυρνουσαν να φυγουν

Πρώτα απ΄όλα ποιός σου είπε ότι οι οργανωμένοι κάνουν επεισόδια; Αυτά τα λέει η αστυνομία και τα φερέωνά της.
Δεύτερον άν έβαζε η παε τους φιλοξενούμενους δίπλα στη Θ4 θα λέγανε όλοι γιατί τους βάζει εκεί.

Η γνώμη μου είναι, ότι από την στιγμή που μπήκανε με τις φωτοβολίδες οι αυστριακοί είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. Οφείλαμε να αντιδράσουμε δυναμικά και φυσικά η γαμω-UEFA θα σε σκίσει. Άν η αστυνομία είχε κάνει σωστά τη δουλειά της αντί να εξαντλεί την αυστηρότητά της στους ΠΑΟΚτσήδες, τώρα δε θα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα. Η αστυνομία είναι ύποπτη.

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #273 on: August 28, 2012, 12:11:02 »

Ψυχολόγος είσαι ή ψυχίατρος και μας κατάλαβες κι έβγαλες και διάγνωση; Δεν πιστεύω να σαι και με κληρονομικό χάρισμα;

εσυ πρεπει να  εισαι μεντιουμ ή γεωπονος κρίνοντας απο τα προηγουμε ποστ σου
My Own WoRST ENeMy.....

Offline Moula

• Κερκίδα
  • *
« Reply #274 on: August 28, 2012, 12:12:03 »
Και φυσικά τα ρίχνουμε στην ουέφα, στους Αυστριακούς, στη ΠΑΕ και στον σουβλατζή έξω από το γήπεδο που τα σουβλάκια του ήταν λίγο βαριά στο στομάχι και είπαμε να κάνουμε μια βόλτα στο γήπεδο να χωνέψουμε, να δείξουμε και τι μάγκες είμαστε.
Και μετά με αντίστοιχες μαγκιές στις εκδρομές που θα ακολουθήσουν, αν φύγει το "αναστολή" από τη ποινή θα μας φταίνε και οι δημοσιογράφοι.
Με τις υγείες μας.

apostolos

• Guest
« Reply #275 on: August 28, 2012, 12:15:57 »
100% υπεύθυνη για αυτή την ποινή ειναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κανείς άλλος. Όποιου του κόβει καταλαβαίνει τι λέω. Να πάνε να ρίξουν μια μούτζα στον καθρέφτη και μην τολμήσουν και πουν κουβέντα για οπαδούς κλπ κλπ. Τα χαμένα έσοδα πάτε γυρέψτα τώρα από τον Σαββίδη. Στημένη παγίδα από τα πράσινα λαγουδάκια Βιενουά και πήγαν και πέσα μέσα σαν τα γίδια. Την επόμενη φορά αφήστε τους να περάσουν και καλάσνικωφ μέσα ή ξέρω εγώ τίποτα μπαζούκας. Και ούτε για αστυνομία μην ακουστεί τίποτα. Αν μπει κλέφτης στο σπίτι μου επειδή το έχω αφήσει ξεκλείδωτο και χέσει μέσα στο σαλόνι θα πάω εγώ να τα βάλω με τους μπάτσους? Το σπίτι σου το φυλάς μόνος σου όπως νομίζεις καλύτερα και δεν περιμένεις από κανέναν δημόσιο υπάλληλο και ειδικά μπάτσο να σου κάνει δουλειά. Αφού λοιπόν δεν φρόντισες, φρόντισε τελικά ο οπαδός όπως νόμιζε εκείνη την ώρα καλύτερα ενώ είχε ήδη γίνει η ζημιά να προστατέψει ο,τι προλάβει... Άντε ταγάρια, γίδια....

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #276 on: August 28, 2012, 12:23:02 »
Ïé Üëëåò ïé ãáìíéüëåò ôé ðïéíÞ Ýöáãáí??

Ìéêñüôåñç Þôáí ç ðïéíÞ ãéá ôç Ñáðßíô ÂéÝííçò, ðáñüôé ïé ïðáäïß ôçò Þôáí åêåßíïé ðïõ ðñïêÜëåóáí ôá åðåéóüäéá óôçí Ôïýìðá, óôïí...
áãþíá ìå ôïí ÐÁÏÊ. Óýìöùíá ìå ðëçñïöïñßåò, ðïõ ìåôÝäùóå ï Libero, ç ÁõóôñéáêÞ ïìÜäá ôéìùñÞèçêå ìå ÷ñçìáôéêü ðñüóôéìï 75.000€ (áêñéâþò ôï ìéóü áðü ôïõ ÐÁÏÊ), ìßá áãùíéóôéêÞ êåêëåéóìÝíùí ôùí èõñþí, ðïõ èá éó÷ýóåé ìåôÜ ôïí áãþíá ìå ôïí ÄéêÝöáëï êáé Ýíá ÷ñüíï áðïêëåéóìü áðü ôéò åõñùðáúêÝò äéïñãáíþóåéò, ìå ôñéåôÞ áíáóôïëÞ. 

http://www.thestival.gr/sports/item/50189-sta-malaka-epese-i-rapint2c-gia-ta-epeisodia-stin-toympa
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #277 on: August 28, 2012, 12:26:23 »

όχι ρε φυτό είμαι. απότιστο

than_4

• Guest
« Reply #278 on: August 28, 2012, 12:26:54 »
 για μενα οποιος δεν ηταν στο γηπεδο να το ζησει live  δεν μπορει να εκφερει αποψη.  το ντου επρεπε να γινει ΕΠΡΕΠΕ ....και δεν ειμαι και πολυ φαν του αθληματος αλλα ΕΠΡΕΠΕ.
οταν ολο το γηπεδο χειροκροτησε τα παιδια που ανεβασαν τους μπασταρδους στα ορεινα της 8 τοτε ολα μελι γαλα.....μολις εσκασε η ποινη κλαμα.

με ενοχλει αφανταστα η ποινη, σε σημειο να σκαω αλλα η πουτανα η ουεφα δεν εχει ξαναβγαλει τετοια ποινη και ειμαι σιγουρος οτι ουτε αυτα που τους εστειλαν οι δικοι μας για ελαφρυντικα διαβασαν .....και επισης ειμαι σιγουρος οτι αυτοι οι απατεωνες της ουεφας δωσαν αυτην την ποινη σε συνδιασμο με τα οικονομικα....

υ.γ. για την αστυνομια αναφορα κανεις ......ευγε

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #279 on: August 28, 2012, 12:31:23 »
   Δεν έχουμε καταλάβει ότι το γήπεδο πλέον είναι κάτι διαφορετικό από ότι ήταν πριν 20-30 χρόνια. Η ουέφα είναι μια επιχείρηση που κόβει χρήμα πουλάει ένα προϊόν απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους αδιακρίτως και προσμένει σε έσοδα από χορηγούς και τηλεοπτικά κανάλια. Το γήπεδο είναι ο κύριος χώρος αυτού του αλισβερισιού, όταν τα κάνουμε στο γήπεδο πουτάνα είμαστε το λιγότερο αφελής, το ότι όμως όλα αυτά γίνονται στο γήπεδο μέσα αποδεικνύει και την οπαδική μας ένδοια, αφού όλο το πατιρντί βασίζεται στον μεγάλο όχλο που βρίσκεται μαζεμένος στις κερκίδες, ο ένας παρασύρει τον άλλον και γίνεται η μπούκα. Εκτός γηπέδου που χρειάζεται οργάνωση για να γίνει η μπούκα ενώ οι βαζελοι κάνανε βόλτες στην σαλονίκη έγιναν απόσα διάβασα ελάχιστα εν συγκρίσει με αυτά που έγιναν εντός γηπέδου. Αυτό που έγινε ήταν μια ωραία μαγκιά, γουστάραμε όλοι που ειδαμε τους αυστριακούς να πιάνονται χέρι με χέρι έτοιμοι να χορέψουν τον χορό του ζαλόγγου από την θ8 αλλά ως γνωστόν οι μαγκιές πληρώνοται και στην προκειμένη περίπτωση δεν την πλήρωσαν αυτοί που τις έκαναν, αλλά ο ΠΑΟΚ τον οποίον ανάλογα με την άποψη μας και τον τρόπο σκέψης οικειοποιούμαστε σαν να είναι απλώς ένα καρπούζι που το διαλέγουμε από το μανάβικο και λέμε αυτό θα το πάρω εγώ μου κάνει και είναι δικό μου. Ανάλογα σκηνικά με στυλό έχουν γίνει αρκετά σε ευρωπαικά παιχνίδια και εμείς στην τουρκία πετάγαμε, και κάτι πολωνοί που είχαν έρθει στην σκουλικοφωλιά πρόπερσι τους πετάγανε και ένα ματς με κάτι ρώσους πέρσι στο τσου λου θυμάμαι που άργησε να αρχισει κανένα μισάωρο στην σλοβακία, και σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα παιχνίδια που δεν ξέρω, ούτε οι τούρκοι μπούκαραν στο γήπεδο, ούτε τα σκουλίκια, ούτε οι σλοβάκοι, πριν 20-30 χρόνια ίσως μπούκαραν και αυτοί, σήμερα όμως αν έχεις την στοιχειώδη οργάνωση και σκέψη πρέπει να βρείς άλλον τρόπο να αντιδράσεις, ειδάλως κάθεσαι στην πιπεριά όπως καθήσαμε εμείς σήμερα.
   Το επιχείρημα που λέει ότι επειδή με προκάλεσαν αντέδρασα έχει μια βάση μπορεί όμως και ο άλλος να σε πει ότι σε προκαλεί και ο διαιτητής σε προκαλεί και ο αντίπαλος παίκτης, σε προκαλεί και η αστυνομία, αν δεν αντέχεις την πρόκληση κάτσε στο σπίτι και κάνε πουτάνα το σπίτι σου, η τούμπα είναι το σπίτι όλων των ΠΑΟΚτσήδων και αυτών που μπούκαραν και των φυτών και των καναπεδάκηδων και των παικτών που φοράνε τον δικέφαλο στο στήθος και ουδείς από τους προαναφερθέντες μπορεί να διεκδικήσει την ιδιοκτησία του γηπέδου όπως και αν την εννοεί ο καθένας.
   Το ρεζουμέ για μένα είναι και το μάθημα απόλο αυτό είναι ότι από εδώ και στο εξής το γήπεδο τουλάχιστον στα ευρωπαικά παιχνίδια θα πρέπει να είναι εκκλησία, ή το δεχόμαστε αυτό ή το σύστημα της ουέφα μας πετάει στο καλάθι όπως το κωλόχαρτο που πετάμε εμείς όταν σκουπίζουμε τον κώλο μας μετά το χέσιμο, τόσο εύκολο είναι για αυτούς, συμφωνούμε δεν συμφωνούμε αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ