Ψύχραιμα, πλέον, θέλω να πω κάποια πράγματα. Πρώτον για όσα έγιναν πιστεύω πως την ευθύνη έχουν ισομερώς η ΕΛ.ΑΣ., η ΠΑΕ και η εταιρία security. Από εκεί και πέρα, όσο και να είμαι γενικά κατά της βίας, σε ζητήματα τιμής και σε περιπτώσεις που κινδυνεύουν δικοί σου άνθρωποι, προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχουν "πρέπει" και κανόνες συμπεριφοράς. Ως εκ τούτου, καλώς και μπήκαν μέσα στο γήπεδο οι οπαδοί μας και καλώς απάντησαν όσο και όπως μπορούσαν. Τέλος, πιστεύω πως πρέπει και οι δύο ομάδες να τιμωρηθούν από την ΟΥΕΦΑ, γιατί ως γνωστόν όλες οι πράξεις έχουν και συνέπειες. Από την μία ο ΠΑΟΚ για την αδράνεια της διοίκησης του που έθεσε σε κίνδυνο τους οπαδούς και των δύο ομάδων και από την άλλη η Ραπιντ για την συμπεριφορά των οπαδών της και το "προσχεδιασμένο έγκλημα" που φάνηκε και από το μέγεθος του οπλοστασίου που διέθεταν. Πλέον, ότι έγινε έγινε. Δεν θεωρώ σωστό το να πάμε να πάρουμε εκδίκηση στη Βιένη, καθώς δεν αξίζει τον κόπο. Από εκεί και πέρα οφείλουμε να σταθούμε στην ομάδα μας σε μία εχθρική έδρα και αν ξανά προκληθούμε, οφείλουμε να τους γαμήσουμε.
ΥΓ: Εμένα ο πατέρας μου, από το νηπιαγωγείο ακόμα, με έλεγε να μη πειράζω τα άλλα παιδάκια, αλλά αν με πειράξει κάποιο άλλο παιδάκι να του δώσω να καταλάβει ότι δεν τον παίρνει με όποιον τρόπο. Έτσι με μεγάλωσαν, έτσι έμαθα, σ' αυτά στηρίζω και τις απόψεις μου.