Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Rapid Wien 23/8/2012 21.30 ote tv  (Read 9109 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Rapid Wien 23/8/2012 21.30 ote tv
« Reply #200 on: August 25, 2012, 23:16:51 »
μπράβο ρε φιλε..τώρα θυμήθηκα ποιος ρουφιάνος είσαι....εκείνος που έλεγε ότι έπρεπε να μπούν οι μπάτσοι με την παρι από την είσοδο της 4 β...και να τους συλλάβουν όλους...μια φορα ρουφιάνος για πάντα ρουφιάνος ιορδάνη...αστον να λέει μπουρδες καί να νομίζει ότι βρίσκεται στο πούστο mania
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

amafoule

• Guest
« Reply #201 on: August 25, 2012, 23:20:25 »
φυσικα οι 2 χρονιες που δε βγηκαμε ευρωπη η μια με το γουμενο (που βγηκε ο ατρομητος ντε) και η αλλη που αγωνσιτικα βγαλαν τον πανιωνιο οι δικοι μας  με τη αδιαφορια τους (και ενα πολυ υποπτο ματσ στο περιστερι) δε βγηκαμε δεν αναζητσε κανεις ποιοι ηταν οι υπευθυνοι.ακομα στην παρι σεν ζερμαιν κολλησαμε.δηλ επρπε να αφησει ο κοσμος το ματσ να ληξει 0-5 επειδη ειστε εσεις κατα λαθος ΠΑΟΚ.ρε τι ακουμε σαββατοβραδο και δε βγαινει κ οβερ η μπετις να πληρωθουμε

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #202 on: August 25, 2012, 23:26:03 »
μέχρι εκεί τους είπαν οι δημοσιογράφοι αδερφέ amafoule....παπαγαλάκια είναι και η πλακα είναι ότι δεν το ξέρουν κιόλας και δεν το καταλαβαίνουν...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #203 on: August 25, 2012, 23:34:38 »
Καλα καλα..εσεις ειστε ο ΠΑΟΚ και κανεις αλλος..ειστε οι αλλανθαστοι και οι αλλοι ρουφιανοι και προδοτες, κατα λαθος ΠΑΟΚ, παπαγαλακια... μιλατε και για καραμελες...
amafoule...δεν θα σου αναλυσω ολες τις περιπτωσεις, γιατι ειναι ανομιες με την προχθεσινη...εαν ειχαμε μεινει εξω για χρεη τοτε θα μιλουσαμε γι'αυτα...και αν δεχτω οτι τοτε υπηρχε αρρψστια και θελαμε να διωξουμε τον βουλινο..εχθες ποιον ηθελες να διωξεις τον Σαββιδη?...

@bozik

εσυ δεν καταλαβαινεις φιλε οτι καποιοι σε χρισημοποιουνε για να υπαρχουν ετσι καταστασεις και να υπαρχει αποπροσανατολισμος.....

για τα χθεσινα επεισοδεια φταιει η διοικιση που δεν μπορει να επιβαλει μια ταξη μεσα στο σπιτι της...ουτε η αστυνομια ουτε κανενας...

http://olapaok.gr/podosfairo/Europa_League/synagermos_gia_apologia_kai_viennh.1904858.html

παρε και το τρυπημα εκ των εσω...σκεφτονται για την εκδρομη τωρα

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #204 on: August 25, 2012, 23:56:16 »
έγινε ρε maestro ,χαιρετίσματα στον μούφα matzik από το l.a ....

το μέγκα μετά την είσοδο σαββίδη,βλέπω να παίζει διαφορετικά τον ΠΑΟΚ....το μοναδικό κανάλι που έπαιξε τα επεισόδια όπως έγιναν... 

http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17639&subid=2&pubid=29672401

amafoule

• Guest
« Reply #205 on: August 26, 2012, 00:08:23 »
Καλα καλα..εσεις ειστε ο ΠΑΟΚ και κανεις αλλος..ειστε οι αλλανθαστοι και οι αλλοι ρουφιανοι και προδοτες, κατα λαθος ΠΑΟΚ, παπαγαλακια... μιλατε και για καραμελες...
amafoule...δεν θα σου αναλυσω ολες τις περιπτωσεις, γιατι ειναι ανομιες με την προχθεσινη...εαν ειχαμε μεινει εξω για χρεη τοτε θα μιλουσαμε γι'αυτα...και αν δεχτω οτι τοτε υπηρχε αρρψστια και θελαμε να διωξουμε τον βουλινο..εχθες ποιον ηθελες να διωξεις τον Σαββιδη?...

@bozik

εσυ δεν καταλαβαινεις φιλε οτι καποιοι σε χρισημοποιουνε για να υπαρχουν ετσι καταστασεις και να υπαρχει αποπροσανατολισμος.....

για τα χθεσινα επεισοδεια φταιει η διοικιση που δεν μπορει να επιβαλει μια ταξη μεσα στο σπιτι της...ουτε η αστυνομια ουτε κανενας...

http://olapaok.gr/podosfairo/Europa_League/synagermos_gia_apologia_kai_viennh.1904858.html

παρε και το τρυπημα εκ των εσω...σκεφτονται για την εκδρομη τωρα

ρε συ μαεστρο δε θελω ουτε να σε αναλυσω κατι ουτε να σε πω τι εγινε αι τι δεν εγινε.απλα σημερα εχουμε 2012.και μιλανε ακομα καπιοι για παρι σεν ζερμαιν οτι κ καλα κατεστρεψαν τον ΠΑΟΚ και τετοια.ειναι ντροπη να πιανετε εκεινο το ματσ στο στομα σασ γιατι ειτε το θελετε ειτε οχι ειναι μερος της ιστροιας του ΠΑΟΚ.εκτος απο το οτι για εκεινο το ματσ σε καπιους στιγματιστηκε η ζωη καποιοι απ τους πρωταγωιστες δε ζουν  να σε απαντησουν και για να μη το πολυκουραζουμε εκινη τη μερα ο ΠΑΟΚ γεννησε οιπαδους τακαλακια που εγιναν ΠΑΟΚ μονο και μονο για το δικεφαλο αετο και τον τρελο σου το λαο.γιατι ο λαος του ΠΑΟΚ οταν ολοι στην ελλαδα ηταν οπου φυσαει ο ανεμος δεν ανεχοταν καμια ξεφτιλα και ηθελε να νικαει η ομαδα οπως νικουσε αυτος εκτος γηπεδου.γιατι δε λετε οτι αν στη γενευη δε γινοταν διακοπη δε θα παιρναμε ποτε το κυπελλο λοιπον αφου παρελθοβντολγιετε,γιατι δε λετε οτι στα 21 χρονια που εχανε ο γαβρος στην τουμπα εχανε και για την αλητεια αυτη.για τις επισκεψεις στα ξενοδοχεεια κ αλλα πολλλα.εκεινες τις νυχτες γραφοταν η ιστορια του ΠΑΟΚ και δε τα γραφω για σενα αλλα γνωρισα μια φορα ενα τσακαλακι απ την αθηνα κ τον λεω γιατι εγινες ΠΑΟΚ ρε κ απανταει απ το ματσ με την παρι.κ δε σε κανω πλακα.οπως ο αλλος εγινε ΠΑΟΚ γιατι ετυχε να δει μια πορεια να απιρναει κατω απ το σπιτι του κ οχι επειδη γεννηθηκε 500 μετρα απ την τουμπα.γι αυτες τις εποχες καλο θα ηταν να μη μιλαμε απαξιωτικα γιατι αλλιως δε θα ειμασταν ΠΑΟΚ θα ειμασταν βαλετα μαλτας αν χαναμε μεσ τη εδρα μας κ χειροροτουσαμε τον ποδοσφαιρικα προηγμενο αντιπαλο η μας πουλουσε τρελκα το καθε αυστριακο τυρι.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #206 on: August 26, 2012, 00:16:01 »
ε οχι και πρωτη φορα που συμβαινει..οταν ειχαν ερθει γαυροι πριν 12-13 χρονια ειχαν τα ιδια δολοφονικα στυλο..

καλα τοτε εφυγαν με 100 σπασμενα λεωφορεια και εφυγαν απ την τουμπα μεσανυχτα.και παρ ολα αυτα οι μεγλυτεροι ηταν ξενερωμενοι πως δε καναμε και τιποτα
ελάχιστα πράγματα κάναμε μέσα στο γήπεδο τότε...εδώ έσπασε η πόρτα στην 6 και Παοκτσήδες γνωστοί συνδεσμίτες που δούλευαν και τότε στην παε ,κρατούσαν τον κόσμο μην μπει και παει στουσ γαυρουσα..αυτό που θέλω να πω είναι...ότι η απάντηση στους γαύρους τότε δεν ήταν όπως θα έπρεπε μέσα στο γήπεδο-...ενώ η απάντηση στουςτ αυστριακους,ήταν ικανοποιητικοί...

Σωστή παρατήρηση με γαύρους* αν και πάλι γμτ δε μπορώ να θυμηθώ αν έριξαν τόσα στυλό οι μισθοφόροι- επιδητούμενοι ταξιδιώτες... Πάντως θυμάμαι ότι είχαμε παγιδεύσει  χωρισμένοι σε 2 ομάδες και με καλούς πρωτεργάτες τα 2 τελευταία λεωφορεία που έιχε τον καλό (ίσως μέχρι τότε) κόσμο τους...  Τους κάναμε μεγάλη ζημιά...

Με τα χανούμια θυμάμαι το πανί που χάθηκε απο τραγική μαλακία γκρρρ) αλλα δε θυμάμαι να είχανε τόσα στυλό και προκλήσεις...

Σημασία έχει ότι ο κόσμος μας αντιδράει και υπάρχει μια καινούργια αρμάδα από πίσω γαλουχημένη με το όνομα ΠΑΟΚ.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #207 on: August 26, 2012, 00:45:20 »

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #208 on: August 26, 2012, 00:58:21 »
Εγώ σέβομαι την επιθυμία του Maestro να μην υπάρχει βία στο γήπεδο. Την σέβομαι απόλυτα. Αλλά επειδή όπως είπε ότι τη Τούμπα τη βλέπει σαν σπίτι του, θα ήθελα αδερφέ να σε ρωτήσω κάτι. Στο σπίτι σου αν ο καλεσμένος που έρθει αρχίσει μετά απο 5 λεπτά και χαϊδεύει τη γυναίκα και βάλει στα γόνατα και μοιράζει καραμέλες στα παιδιά, πως θα αντιδράσεις? Θα τον κοιτάς μέχρι να περάσει η ώρα ώσπου να φύγει ώστε να μην μπλέξεις σε καμια παρεξήγηση μαζί του και έχεις τίποτα τραβήγματα με το νόμο της πολιτείας? Εγώ στη περίπτωση αυτή θα του έβγαζα το άντερο και θα του το έχωνα ξανά στο κώλο απ την ανάποδη μεριά.
Δε μπορώ να παρακολουθήσω το τρόπο σκέψης αρκετών. Υπάρχουν και κάποιες αξίες, όπως η αξιοπρέπεια, που πρέπει να εξασφαλίζουμε στο γηπεδό μας και στο κόσμο μας, ΟΛΟΙ ΜΑΣ, χωρίς να αντισταθμίζουμε οποιοδήποτε κόστος. Αυτή είναι η αποψή μου και σου επαναλαμβάνω πως σέβομαι την επιθυμία σου να μην υπάρχει βια, αλλά σεβάσου και συ όσους εκτελούν σωστά το χρέος τους να διαφυλάξουν κάτι που ανήκει σε όλους (χωρίς να έχουν κοπιάσει όλοι το ίδιο) την αξιοπρέπεια του γηπέδου και του λαού μας.

Και κυρίως, ποτέ μα ποτέ να μην ακουστεί εδώ μέσα ξανά η λέξη σύλληψη για ΚΑΝΕΝΑΝ οπαδό, ούτε δικό μας, ούτε καμιάς άλλης ομάδας.

υ.γ. Για οποιαδήποτε τιμωρία, αν υπάρξει, υπεύθυνη στο μεγαλύτερο βαθμό θα ναι η διοίκηση και η αδράνειά της στο να χειριστεί με διαφορετικό τρόπο επικοινωνιακά αυτά που έγιναν. Ο κ. Σαββίδης δε θα έπρεπε να προλάβει τον οποιοδήποτε κάνοντας δήλωση πως η μπούκα του κόσμου δεν αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου. Άλλοι στη θέση μας έλεγαν πως δίδαξαν ήθος και μεις μη χάσουμε ευκαιρία να "δώσουμε" τον εαυτό μας.....
« Last Edit: August 26, 2012, 01:04:57 by spartiatis »

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #209 on: August 26, 2012, 01:15:17 »

στο 3.45 ο χίτλερ ζητάει προστασία από την αστυνομία  ;D ;D
« Last Edit: August 26, 2012, 01:39:32 by bozik »

Jordan-4

• Guest
« Reply #210 on: August 26, 2012, 02:09:39 »
maestro δε ξέρω παλικάρι μου ούτε εγώ τα λέω καλά ούτε εσύ όμως δε βγαίνει άκρη να κάτσουμε να τσακωθούμε από δω είναι αν μη το άλλο Αστείο με κατά βάση ίδιο θέμα την παοκάρα εγώ να ξέρεις όμως τι γυναικα σου δε θα την πείραζα ποτε φίλου μου γυναικα αν όμως πειράξεις τι δικια μου εσύ η οποιοσδήποτε μάλλον θα χάσω να πούμε την ψυχραιμία μου να ξέρεις και κάτι άλλο οικογένειες κάνω και καμια 200 άλλες ο ΠΑΟΚ ένας είναι δε ξαναβρίσκω παοκάρα όπου και να παο σε όλο τον ντουνιά να γυρίσω να κάνω εδώ εκεί έναν ΠΑΟΚ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΙΜΟΒΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ κατά ΒΑΣΗ αν τώρα εσύ λογαριάζεις τα τους enggis μέλλοντος οφέλη να ξέρεις εμείς τα έχουμε όλα πλέον λογαριάσει είμαστε του μακροπρόθεσμου ΤΟΥ ΠΑΟΚ και ακουστικά και ψυχικά και αγωνιστικά και διοικητικά και προπονητικά και "σινεσμιακα" και ότι θέλεις εσύ σε aaaaaaaaaa για είμαστε πολύ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa meta sebasmou ston filo ams ton maesro na kous kai kamia ali gnomi isxirognomona maestro oti spoudases kati de se kanh dikasti ton panton

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #211 on: August 26, 2012, 02:37:06 »
Ποια ισχυρογνωμια...πλακα κανεις?Εγω δεν σεβομαι την γνωμη του αλλου? Σηζητηση κανω και ακουσα τα μπινελικια του αιωνα και μου λες για ισχυρογνωμια? ρουφιανε γαμιολη αμερικοναβλαχε κτλ κτλ ακουσα και δεν εχω πει τιποτα...ΟΙ ΜΟΔΕΡΑΤΟΡΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ παρεπιπτωντος?? Σου ειπα εγω οτι σπουδασα και ειμαι κριτης των παντων? Γιατι δεν καταλαβενεται και τρελενεστε?...
Θα το πω για τελευτεα φορα...Η διοικηση εχει ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ για το μπαχαλο...ουτε η αστυνομια ουτε οι οπαδοι....Απο την διοικηση οπως περιμενω να κανει καλες μεταγραφες, καλο σχεδιασμο, καλη οργανωση, καλο μαρκετινγ, καλη πολιτικη για τα συμφεροντα της ομαδα μας, να εχει καλο γηπεδο για να μην σκοτωθουμε, και αλλα τοσα...περιμενω να εχει και καλη οργανωση στο θεμα της βιας...θα επρεπε να ΕΛΕΓΚΣΕΙ τους αυστριακους στην πορτα απο δικα της ατομα, οχι την αστυνομια και να μην αφησει τιποτα να περασει...εαν γινονται μανουρες στην κερκιδα πρεπει να υπαρχει security SΟΒΑΡΟ να επεμβαινει αποτελεσματικα...εαν δεν υπαρχει θα υπαρξει ζουγκλα στο Finale...και ναι δεν λεω να ειμαστε εκκλησια και να φωναζουμε DEFENSE DEFENSE...αλλα σορρυ εαν εσεις βρισκετε οκ οτι μπορει ανα πασα στιγμη να μπουκαρει οποιος θελει στο γηπεδο χωρις επιπτωσεις...ενταξει υπαρχει διαφωνια και τελος...Ολοι υποστηριζουμε με τον τροπο μας...ελπιζω να μην τιμωρηθουμε βαρια...και μια διευκρινηση για την τιμωρια...διαβασα καπου οτι οι 3 προτασεις του εισαγγελεα ειναι either or....δηλαδη μια απο αυτες οχι και οι 3....
αντε καληνυχτα

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
« Reply #212 on: August 26, 2012, 08:34:29 »
Εγώ  βλέπω στις απόψεις όλων, πως όλοι έχετε δίκαιο, για την ακρίβεια, μέρος απ'το δίκαιο. Είναι απόλυτα σωστή και επιθυμητή η άποψη της μη βίας, όπως απόλυτα σωστή είναι και η άποψη ότι έπρεπε να ανταπαντήσουμε.

Για να μην κουράζουμε το θέμα πολύ πιστεύω ότι οι ευθύνες, όχι η αφορμή, τα αίτια των ευθυνών, βρίσκονται κάπου ανάμεσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στην αστυνομία. Γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι είναι υψηλού κινδύνου, έπρεπε να είχε προβλεφθεί διαδικασία να ελεγχθούν όλοι αυτοί που έβαλαν στο γήπεδο αυτό το οπλοστάσιο. Για να μπουν όλα αυτά τα δολοφονικά στυλό, σημαίνει ότι κάποιοι σεκιουριτάδες δεν κάναν την δουλειά τους.

Διάβασα κάπου ότι στην αρχή υπήρχε εξωνυχιστικός έλεγχος, ότι ανακάλυψαν ακόμα και διπλούς πάτους σε παπούτσια, όμως από κάποια στιγμή και μετά, επειδή η διαδικασία δεν προχωρούσε γρήγορα και οι οπαδοί της Ραπίντ ήταν εκτεθειμένοι εκτός του γηπέδου, η διαδικασία ελέγχου σταμάτησε και μπήκαν μέσα οι υπόλοιποι Αυστριακοί χωρίς έλεγχο.

Εδώ, στο σημείο αυτό, είναι όλη η ουσία του ζητήματος. Κάποιος α-νοητος αξιωματικός της αστυνομίας, αγνοώντας τους κινδύνους που μπορεί να συνεπάγεται αυτή η πράξη, μετέφερε την απειλή που βρισκόταν μέχρι εκείνη τη στιγμή έξω από το γήπεδο, μέσα στο γήπεδο. Ανικανότητα; Έλλειψη σχεδιασμού; Αποτυχία στις αποφάσεις; Αποτυχία στο να προβλεφθούν ανεπιθύμητες καταστάσεις; Η ευθύνη της απόφασης βαραίνει προφανώς τον συγκεκριμένο αξιωματικό και όλους τους προϊσταμένους του στην ιεραρχία της αστυνομίας.

Αν δεν συνέβαινε αυτό και συνεχίζονταν κανονικά η διαδικασία ελέγχου, θα υπήρχε βέβαια ζήτημα μήπως γίνουν αυτές η προκλήσεις εκτός γηπέδου και εκεί η αστυνομία πιθανότατα δεν θα μπορούσε να ελέγξει την κατάσταση, αφού η έκταση που θα είχε να καλύψει θα ήταν πολλαπλώς μεγαλύτερη, το προσωπικό που θα απαιτούνταν πολύ περισσότερο και ίσως να μην υπήρχαν διαθέσιμοι ούτε άνθρωποι, ούτε μέσα. Αυτό βέβαια λίγο μας ενδιαφέρει. Αν η αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των φιλάθλων στο γήπεδο, σε αγώνα που η ίδια έδωσε την συγκατάθεσή της, τότε είναι ή ανίκανη, ή επικίνδυνη. Διαλέγετε και παίρνετε.

Ο μετά Χριστόν προφήτης λέει ότι θα έπρεπε η αστυνομία να είχε περισσότερες δυνάμεις έξω από την 8, ή ίσως να μαζεύανε τους Αυστριακούς σε κάποια αλάνα εκτός πόλης, να περνούσαν έλεγχο και να τους μετεπιβίβαζαν σε άλλα λεωφορεία, καθαρά, όχι στα δικά τους, στα οποία δεν θα είχαν μέσα στις κρύπτες τους οπλοστάσια κλπ.

Αυτά όσον αφορά την αστυνομία και τις ευθύνες της στο να "προλάβει" τα επεισόδια.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι σεκιουριτάδες της θ.8 θα έπρεπε, σε κάθε περίπτωση, να είχαν αρνηθεί την είσοδο στο γήπεδο μη ελεγμένων ατόμων. Αυτό ήταν το δεύτερο λάθος. Ο κύριος του γηπέδου, έχει κάθε δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο στο γήπεδο, σε όποιους θεωρεί απειλή. Ακολουθεί τα πρωτόκολλα, τις διαδικασίες ελέγχου και μπαίνει μέσα αυτός που πρέπει. Τραγικότατη υπαναχώρηση από κυριαρχικό δικαίωμα και εδώ θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες σε όσους εμπλέκονται.

Από εκεί και μετά, κάποιοι άλλοι σεκιουριτάδες ξεκλείδωσαν πόρτες για να μπουκάρουν μέσα δικοί μας, και εδώ η πράξη είναι καταδικαστέα και πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που δεν έκαναν την δουλειά τους, αλλά εδώ υπάρχουν και ελαφρυντικά, προφανώς και δεν μπορείς να αφήσεις τον άλλον να σου κάνει μπουρδέλο το σπίτι. Προφανώς και οι σεκιουριτάδες οι περισσότεροι αν όχι όλοι είναι ΠΑΟΚτσάκια και το αίμα τους έβραζε όπως όλων μας.

Σε πρώτη φάση, μια καλή υπερασπιστική γραμμή στην UEFA.

Σε δεύτερη φάση, υπολογίζουμε την ζημιά που πάθαμε σε χρήματα και αγωγή εναντίον της αστυνομίας και της εταιρείας σεκιούριτι για να μας δώσουν πίσω τις ζημιές μας.

Σε τρίτη φάση, δεν παίρνουμε ξανά την ίδια εταιρεία σεκιούριτι ή άλλη, που δεν μπορεί να κάνουν τα αυτονόητα, ΕΞΩΝΥΧΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ σε υψηλής επικινδυνότητας αγώνες (αυτό περιλαμβάνει και τα δικά μας τα ματιαγμένα στο κόρνερ της 4α).
« Last Edit: August 26, 2012, 08:48:54 by Poet »

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #213 on: August 26, 2012, 11:23:45 »
τα ιδια κ τα ιδια τοσα χρονια.. και η παε και μερικοι οπαδοι, κανενας δεν μαθαινει

ποτε ο ΠΑΟΚ δεν βγηκε κερδισμενος απο τετοιες καταστασεις οτι και να λετε.. βηματα προς τα πισω μονο

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #214 on: August 26, 2012, 12:09:27 »
Να μην προκαλουσανε ρε φιλε.

Αιντε με το καθε δακρυβρεχτο ποστ.
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #215 on: August 26, 2012, 12:28:35 »
Ουτε η εθνικη ελλαδος με τους αλητες στο καραισκακη που μπηκαν μεσα και πηγαν να κανουν κροατη ψητο. Και κατι στυλο στο οακα σε ματς κουλας νομιζω και πολλα αλλα http://old.elladanews.gr/article/349081-symplokes-metaksy-opadon-tis-aek-tis-xaintoyk-kai-tis-astynomias-sto-oaka.html διαβαστε λιγο

Ας προσεχε-προσεξει η παε να προστατευσει την ομαδα πριν κατα τη διαρκεια αλλα και μετα το ματς. Αλλιως μιλαει ο λαος. Απλα τα πραγματα. Βημα προς τα πισω θα κανεις ΑΦΟΥ ξεπερασουν τα προστιμα το 800 αρι του κοντου, τα δανεικα του χοντρου και τα αγυριστα του καρφακια.

Μπραβο στο μεγαλο λαο του ΠΑΟΚ, κι αλλο ηθελε. Συμφωνω στην επαναφορα της πετρας. Η παε ας κοιταξει να μη τιμωρηθουμε, οπως 99 στους 100 συλλογους στην ευρωπη σε τοσες υποθεσεις.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #216 on: August 26, 2012, 13:11:44 »
Ο κύριος scouser τα είπε όλα, τι κάθεστε και εξηγείτε τα αυτονόητα και τσακώνεστε για πράματα λυμένα στο μυαλό πολλών από μικρή ηλικία, δεν το καταλαβαίνω.
Αυτά τα σκηνικά δεν πήγαν μπροστά τον ΠΑΟΚ απλώς, αλλά του έχτισαν το είναι, του προσδιόρισαν το ίδιο το DNA.
Μπράβο και πάντα τέτοια και μην ακούω χαζά για την Πέμπτη, εκδρομή δεν έχει κοπεί ποτέ από την ουεφα από όσο θυμάμαι τουλάχιστον, όπως το κόβω κανά εντός κεκλεισμένων να φάμε το πολύ. Η προχτεσινή βλαχομαγκιά (όπως δείχνει κ το βίντεο παρακάτω) των οπαδών της όπερας όπως απαντήθηκε, δεν ισούται ούτε με 10 κεκλεισμένων. Κι εμένα δε μου αρέσει η βία, αλλά πολλές φορές είναι απαραίτητη, τι να κάνουμε δηλαδής...

http://www.youtube.com/watch?v=pqSn6MC3tu4 (Embedding disabled, limit reached)

than_4

• Guest
« Reply #217 on: August 26, 2012, 13:43:39 »
στο τελος αυτου του βιντεο πηγαν να την πεσουν σε καποιον ή μου φανηκε ; ....
και ακομα συζηταμε αν ηταν σωστο αυτο που εγινε οταν οι αλλοι σουλατσαρουν και τραμπουκιζουν
οσο και να θες να αγιασεις σε αυτη την περιπτωση πεταμε στον θερμαικο θελαν

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #218 on: August 26, 2012, 13:56:46 »
την επεσαν σε καμεραμαν νομιζω..

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #219 on: August 26, 2012, 19:46:31 »
http://www.youtube.com/watch?v=g0KJNGneajY&feature=plcp

óôï 3.45 ï ÷ßôëåñ æçôÜåé ðñïóôáóßá áðü ôçí áóôõíïìßá  ;D ;D

ÐñáãìáôéêÜ âëÝðù êáé îáíÜ âëÝðù ôï âßíôåï êáé äåí ìðïñþ íá ðéóôÝøù ôçí áíï÷Þ ôçò áóôõíïìßáò üôáí ï Üëëïò áðü äßðëá ôïõò ñß÷íåé ôá óôõëü ãéá ÷áâáëÝ… Êáé ï ðïéï õðïìïíåôéêüò Üíèñùðïò óôïí ðëáíÞôç èá ôñáâïýóå ôá áñ÷ßäéá ôïõ áðü ôá íåýñá… ÅËÅÏÓ… Êáé ìåôÜ áðü 5 ëåðôÜ âëÝðåéò ÌÁÔ íá ìðáßíïõí ãéá íá ôçí ðÝóïõí óôïõò ÐÁÏÊôóÞäåò… Áßó÷ïò… Óôçí Áõóôñßá ïé ìéóïß èá Þôáí ðßóù áðü ôá óßäåñá…

ÌïõíÜñåò åñ÷üìáóôå!!!!!   :100: :ambulance: :100:
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...