Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Rapid Wien 23/8/2012 21.30 ote tv  (Read 9318 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Rapid Wien 23/8/2012 21.30 ote tv
« Reply #100 on: August 24, 2012, 02:07:56 »
Μετα απο 1,5χρονο βρεθηκα στην τουμπα μας και η εντυπωση απο ομαδα και κερκιδα ηταν ΚΑΛΥΤΕΡΗ απ οτι περιμενα..
Για τα αγωνιστικα
-Η ομαδα μου φανηκε καλουτσικη σε σχεση με το υλικο της και τον αντιπαλο της..Η ραπιντ ετοιμη και φορμαρισμενη και εμεις στον πρωτο μας αγωνα τους παιζαμε μονοτερμα
-Φανερα τραγικο το δικο μας κεντρικο αμυντικο διδυμο
-Μου εκανε εντυπωση το ποσο καλος ηταν ο αθανασιαδης και ξεχωριζε απο τους υπολοιπους..Τον οποιο αθανασιαδη τον εχω κραξει πολυ αλλα ελπιζω να με κανει ρομπα οσο μπορει, γιατι πραγματικα δειχνει τεραστια βελτιωση
-Ο γιαννου τραγικος δεν κανει ουτε για παγκο
-Μεγαλη απωλεια για την ρεβανς ο λαζαρ που ηταν πολυ καλος στο 1ο αλλα κουρασμενος στο 2ο
-Επισης πολυ καλος ο γεωργιαδης
Αυτα! Οσο για τα οπαδικα η κερκιδα ηταν πολυ καλη για τα δεδομενα της εποχης
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #101 on: August 24, 2012, 02:10:51 »
ΧΑΙΡΟΜΑΙ που έγινε ό,τι έγινε. Ήταν τυχεροί οι αυστριακοί και οι βάζελοι που υπήρχαν ματ, θα έβγαιναν λιγότεροι απ' ό,τι ήταν. Η ομάδα μην τολμήσει και δεν περάσει, θα είναι εσχάτη προδοσία. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟΙ.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #102 on: August 24, 2012, 02:15:24 »
αντε να μαθεις τι εγινε... δεν ειπα να βγουν στην φορα αλλα αν ενημερωθουμε απο τα μμε γαματα θα εχουμε αδικο και την στεναχωρια οτι οι λαγοι βγηκαν μαγκες και σουλατσαριζαν ανετοι
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #103 on: August 24, 2012, 02:23:52 »
Όχι και σουλατσάριζαν, εγώ επιμένω ότι πρέπει να ανάψουν κεράκι στα ματ, θα τους σκότωνε το γήπεδο ολόκληρο με αυτά που έκαναν γαμώ το βάζελό τους και τη μάνα τους.

ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΣΕ ΓΟΥΝΑ.
« Last Edit: August 24, 2012, 02:29:45 by Euthemes »
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #104 on: August 24, 2012, 02:30:40 »
τα ματ ομως τα δικα τους ξερουν τι θα κανουν σε αντιστυχη φαση γι αυτο δεν πρεπει να ειμαστε ανοργανοτοι ποτε ειδικα οταν παιζουν φασεις λαγων ερπετων πουσταριων κ.ο.κ
τα στυλο πως τα περασαν δηλ μου κανει εντυπωση
θα μου πεις περσυ οι τουρκοι περασαν μεσα σε ψωμια πυρσους...ακουσον
μονο εμας ψαχνουν οι τσος τελικα

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #105 on: August 24, 2012, 02:38:51 »
Στην Ελλάδα όλα γίνονται, εδώ στο χάντμπολ μία χούφτα κόσμος και πέρασε μία νταλίκα πυρομαχικά. Στο ΟΑΚΑ μόνο άρματα δεν είχαν μπει και χίλια δύο παραδείγματα.
Εκεί έχουν και σκυλιά οι μπάτσοι... Τα αμολάνε και άντε γεια..

Πόσα εισιτήρια έχουμε πάρει για επάνω γνωρίζουμε;;;
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #106 on: August 24, 2012, 02:41:24 »
ασε να μας δωσουν πρωτα αλαξανε τα κοζια 800 λεγανε

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #107 on: August 24, 2012, 02:45:01 »
Μεγάλη οπαδική πούτσα τάισε ο ΛΑΟΣ σήμερα τα αυστριακά λαγουδάκια και στο ταρτάν και στην κερκίδα και στη φωνή και παντού..
ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ..!!!!

ΕΤΣΙ................
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #108 on: August 24, 2012, 02:45:41 »
1.Νομιζω ημασταν πολυ καλυτεροι γενικα ως ομαδα, ειχαμε τον ελεγχο, ειχαμε τις ευκειριες, το σκορ ειναι πλασματικο. Μπραβο στην ομαδα. Αυτοι μου φανηκαν χειροτεροι απο οτι περιμενα.Ακομα και με 11 εναντι 10 επαιζαν κλειστα. Νομιζω οτι λογικα θα προκριθουμε αν ειμαστε προσεκτικοι. Μπορουμε να σκοραρουμε εκει μεσα.Συν το οτι θα ειναι ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ, μειον οτι δεν θα ειναι ο Λαζαρ.

2. Με επιφυλαξη γιατι ειχα μεγαλη ενταση, κριτικη σε καποιους παικτες: Μπραβο σε Κατσε, πολυ πνεμονι το παληκαρι. Και μου εδειχνε με μεγαλη αυτοπεθοιθηση. Μπραβο σε ετο, δευετρη φορα που με κανει ρομπα, ηταν καλος και αμυντικα. Λινο, το ακρον αωτο της τσαπατσουλιας. Κατσικας οσες φορες τον εχω δει φετος και περυσι επικινδυνος, δεν κανει, μου φαινεται αργος, βαρυς. Εγραψε ομως γκολαρα υπερπολυτιμη.Λαζαρ, εκανε πολυ δουλεια, ετρεξε πολυ αλλα εκανε και καταχρηση τριπλας και υπερβολικο κρατημα καποιες φορες. Μαλακια του οι καρτες. Περιμενω πολλα περισοοτερα και πιο πολυ μυαλο.
Κλαους χανει τα αχαστα, βαζει τα δυσκολα, εστω κι ετσι εμενα μου φτανει.Σαλπιγγιδης λιγα πραγματα, Λωρενς εστειλε παλι συστημενη πασα, Φωτακης ο γνωστος φωτακης και νο φερδερ κομμεντς. Γιαννου τιποτα. Γενικα ομως μπραβο στην ομαδα.

3. Εκει που ημουνα στην 5, ΔΥΣΤΥΧΩΣ στο ντου των δικων μας φωναζανε ποσο μαλακες εισαστε, Την ωρα που οι αλλοι αδειαζανε ολοκληρο οπλοστασιο με στυλο σε οσους ηταν στην θυρα 7 αλλα και στην 2. Στο ραδιο βεβαια πριν λιγο ακουσα πολλους απο την 7 να λενε καλα που ηρθαν οι ρετσινοπνιχτες και μας εσωσαν γιατι οι αλλοι βαρουσαν στο ψαχνο. Οι δικοι μου στην 5 ελεγαν καλα ειναι δυνατον να ειναι τοσο λιγοι οι σεκιουριταδες; Σωστο κατα την αποψη μου δειχνει προχειροδουλεια στην οργανωση απο την ΠΑΕ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΚΑΛΟ. Και δεν μιλαω εγω για οπαδικη νικη, εγω μιλαω οτι θα μπορουσε να εχει τραυματισμους ή και χειροτερα. Ειναι δεν ειναι αδερφοποιημενοι με τους βαζελους στα αρχιδια μου, εγω ξερω οτι βαρουσαν τυφλα σε γυναικοπαιδα καλα τους καναμε, εστω κι αν τιμωρηθουμε.  Τα Αυστριακα πουστρακια επαιξαν κι εχασαν.Δεν ξερω τι εγινε με τα δακρυγονα πριν τον αγωνα και μετα (εξω απο το γηπεδο) οποιος ξερει ας μας πει.

4. Μου ειπαν οτι ο παρατηρητης τραβουσε βιντεο τους Αυστριακους. Να δουμε τι θα γραψει στην εκθεση και που θα ριξει την ευθυνη. Το παιχνιδι εκει θα παιχθει αλλα και στην υπερασπιστικη γραμμη της ΠΑΕ. Ισως πρεπει να της σταλουν απο μας βιντεακια και υλικο να ριξει την ευθυνη στη ραπιντ. Μου κανε εντυπωση που οι Αυστριακοι τραβουσαν πολυ βιντεο οταν καιγαμε τις πρασινες σημαιες, δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Ειναι σαν να σου γαμιεται η γυναικα και συ να τραβας φωτο.

5, Η δηλωση του Σαββιδη δεν μου πολυαρεσε. Λετε να μην παρει εισητηρια λογω "φοβου επισοδειων"??

6. Για την κερκιδα: αυτη η μονοτονια συνθηματων στην αρχη μου την εδωσε, δεν μπορω να καταλαβω γιατι να δινονται ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα ιδια συνθηματα, και μαλιστα βαρια αργοσυρτα τραγουδια. Και να πω ρε πουστη μου οτι δεν εχουμε ποικιλια? Μετα βελτιωθηκε και απο ενα σημειο και μετα πηρε φωτια. Λιγο την πλεηλιστ ρε παιδια στρωστε...

« Last Edit: August 24, 2012, 02:50:58 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #109 on: August 24, 2012, 02:50:31 »
Και κατι ακομα. Τραγικο σε Ευρωπαικο παιχνιδι να μην ειναι ολο το γηπεδο με ασπρομαυρα πανω, γιατι? για να τονιζονται καλυτερα τα γραμμενα με σπρεϋ πανια μας στα Αγγλικα? Δεν τα καταλαβαινω αυτα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #110 on: August 24, 2012, 02:52:09 »
ο σαββιδης εχει οτι εχω κι εγω που δεν ημουν στο γηπεδο.. αγνοια για τα επεισοδια

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #111 on: August 24, 2012, 03:02:46 »
την επομενη φορα που θα πειτε πρεζακηδες κ αλητες ολα αυτα τα αλανια να θυμαστε πως ηταν αυτοι που ΚΑΙ σημερα τρεχαν κ βαζαν τα χερια τους στη φωτια για να μην καειτε ζωντανοι εσεις κ τα παιδια σας.
το ονομα της Τουμπας και των οπαδων του ΠΑΟΚ χτιστηκε εδω κ δεκαετιες και μεσα απο σκληρους κ ανισους αγωνες, γι' αυτο σταματηστε να κανετε ο,τι ειναι δυνατον για το καταστρεψετε.

η ομαδα ειναι μπουρδελο αυτο το ξερουμε.

« Last Edit: August 24, 2012, 03:10:32 by maria-mtb »

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #112 on: August 24, 2012, 03:11:17 »
4. Μου ειπαν οτι ο παρατηρητης τραβουσε βιντεο τους Αυστριακους. Να δουμε τι θα γραψει στην εκθεση και που θα ριξει την ευθυνη. Το παιχνιδι εκει θα παιχθει αλλα και στην υπερασπιστικη γραμμη της ΠΑΕ. Ισως πρεπει να της σταλουν απο μας βιντεακια και υλικο να ριξει την ευθυνη στη ραπιντ.

Μια βόλτα από το επίσημο site τις Rapid και μερικά copy paste από το οπαδικό τους forum φτάνουν για την βγάλουμε λάδι. Απλά παραδέχονται ότι ΜΕΣΑ στο γήπεδο ξεκίνησαν οι δικοί τους...

P.S. Good morning bro ;)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #114 on: August 24, 2012, 03:38:51 »
την επομενη φορα που θα πειτε πρεζακηδες κ αλητες ολα αυτα τα αλανια να θυμαστε πως ηταν αυτοι που ΚΑΙ σημερα τρεχαν κ βαζαν τα χερια τους στη φωτια για να μην καειτε ζωντανοι εσεις κ τα παιδια σας.
το ονομα της Τουμπας και των οπαδων του ΠΑΟΚ χτιστηκε εδω κ δεκαετιες και μεσα απο σκληρους κ ανισους αγωνες, γι' αυτο σταματηστε να κανετε ο,τι ειναι δυνατον για το καταστρεψετε.

Eτσι Μαρια.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #115 on: August 24, 2012, 04:15:09 »
!

:cwm23: :cwm23: :daxtylo: :daxtylo:
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #116 on: August 24, 2012, 05:35:13 »
πολύ μεγάλη ... Διοικητική και οπαδική ήττα ...

το αγωνιστικό δεν θα το σχολιάσω καν καθότι περνά σε δεύτερη μοίρα ...

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #117 on: August 24, 2012, 10:06:32 »
Οπαδικα γιατι ηττηθηκαμε;;
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
« Reply #118 on: August 24, 2012, 10:13:03 »
τι εγραφε το πανι στην 4α (αγγλικα)?

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #119 on: August 24, 2012, 10:42:55 »
εγώ ξέρω ότι αγωνιστικά κερδίσαμε( αν και δεν είμαι σίγουρος για την έκβαση της πρόκρισης) και στ αρχίδια μου για την διοικητική ήττα... λες και υπάρχει διοίκηση για να την κρίνω χθες!!
Όσο για τα οπαδικά θα έπρεπε να σκοτώσουμε κανέναν για να νοιώθουμε ηθικοί νικητές? Μην φτάνουμε στα άκρα. Πήγαν να μας πούλησαν μαγκιά και δείξαμε απλά ότι δεν τρώμε.

Όσο για την ομάδα έδειξε ότι έχει δουλέψει και υπάρχει γενικά όρεξη γι αυτό που κάνουν.
Πάμε να γαμήσουμε τους γερμανόφιλους στο σπιτάκι τους.

Κορυφαία άσχημη στιγμή του παιχνιδιού ήταν που ο τύπος με το 14 δεν φορούσε πράσινη φανέλα. Το νούμερο το πήρε σειρά έχει το χρώμα και το έμβλημα.