1.Νομιζω ημασταν πολυ καλυτεροι γενικα ως ομαδα, ειχαμε τον ελεγχο, ειχαμε τις ευκειριες, το σκορ ειναι πλασματικο. Μπραβο στην ομαδα. Αυτοι μου φανηκαν χειροτεροι απο οτι περιμενα.Ακομα και με 11 εναντι 10 επαιζαν κλειστα. Νομιζω οτι λογικα θα προκριθουμε αν ειμαστε προσεκτικοι. Μπορουμε να σκοραρουμε εκει μεσα.Συν το οτι θα ειναι ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ, μειον οτι δεν θα ειναι ο Λαζαρ.
2. Με επιφυλαξη γιατι ειχα μεγαλη ενταση, κριτικη σε καποιους παικτες: Μπραβο σε Κατσε, πολυ πνεμονι το παληκαρι. Και μου εδειχνε με μεγαλη αυτοπεθοιθηση. Μπραβο σε ετο, δευετρη φορα που με κανει ρομπα, ηταν καλος και αμυντικα. Λινο, το ακρον αωτο της τσαπατσουλιας. Κατσικας οσες φορες τον εχω δει φετος και περυσι επικινδυνος, δεν κανει, μου φαινεται αργος, βαρυς. Εγραψε ομως γκολαρα υπερπολυτιμη.Λαζαρ, εκανε πολυ δουλεια, ετρεξε πολυ αλλα εκανε και καταχρηση τριπλας και υπερβολικο κρατημα καποιες φορες. Μαλακια του οι καρτες. Περιμενω πολλα περισοοτερα και πιο πολυ μυαλο.
Κλαους χανει τα αχαστα, βαζει τα δυσκολα, εστω κι ετσι εμενα μου φτανει.Σαλπιγγιδης λιγα πραγματα, Λωρενς εστειλε παλι συστημενη πασα, Φωτακης ο γνωστος φωτακης και νο φερδερ κομμεντς. Γιαννου τιποτα. Γενικα ομως μπραβο στην ομαδα.
3. Εκει που ημουνα στην 5, ΔΥΣΤΥΧΩΣ στο ντου των δικων μας φωναζανε ποσο μαλακες εισαστε, Την ωρα που οι αλλοι αδειαζανε ολοκληρο οπλοστασιο με στυλο σε οσους ηταν στην θυρα 7 αλλα και στην 2. Στο ραδιο βεβαια πριν λιγο ακουσα πολλους απο την 7 να λενε καλα που ηρθαν οι ρετσινοπνιχτες και μας εσωσαν γιατι οι αλλοι βαρουσαν στο ψαχνο. Οι δικοι μου στην 5 ελεγαν καλα ειναι δυνατον να ειναι τοσο λιγοι οι σεκιουριταδες; Σωστο κατα την αποψη μου δειχνει προχειροδουλεια στην οργανωση απο την ΠΑΕ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΚΑΛΟ. Και δεν μιλαω εγω για οπαδικη νικη, εγω μιλαω οτι θα μπορουσε να εχει τραυματισμους ή και χειροτερα. Ειναι δεν ειναι αδερφοποιημενοι με τους βαζελους στα αρχιδια μου, εγω ξερω οτι βαρουσαν τυφλα σε γυναικοπαιδα καλα τους καναμε, εστω κι αν τιμωρηθουμε. Τα Αυστριακα πουστρακια επαιξαν κι εχασαν.Δεν ξερω τι εγινε με τα δακρυγονα πριν τον αγωνα και μετα (εξω απο το γηπεδο) οποιος ξερει ας μας πει.
4. Μου ειπαν οτι ο παρατηρητης τραβουσε βιντεο τους Αυστριακους. Να δουμε τι θα γραψει στην εκθεση και που θα ριξει την ευθυνη. Το παιχνιδι εκει θα παιχθει αλλα και στην υπερασπιστικη γραμμη της ΠΑΕ. Ισως πρεπει να της σταλουν απο μας βιντεακια και υλικο να ριξει την ευθυνη στη ραπιντ. Μου κανε εντυπωση που οι Αυστριακοι τραβουσαν πολυ βιντεο οταν καιγαμε τις πρασινες σημαιες, δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Ειναι σαν να σου γαμιεται η γυναικα και συ να τραβας φωτο.
5, Η δηλωση του Σαββιδη δεν μου πολυαρεσε. Λετε να μην παρει εισητηρια λογω "φοβου επισοδειων"??
6. Για την κερκιδα: αυτη η μονοτονια συνθηματων στην αρχη μου την εδωσε, δεν μπορω να καταλαβω γιατι να δινονται ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα ιδια συνθηματα, και μαλιστα βαρια αργοσυρτα τραγουδια. Και να πω ρε πουστη μου οτι δεν εχουμε ποικιλια? Μετα βελτιωθηκε και απο ενα σημειο και μετα πηρε φωτια. Λιγο την πλεηλιστ ρε παιδια στρωστε...