Author Topic: Λευτεριά στους 34 οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ.  (Read 17481 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lik4

• Αλλαγή
Απ: Λευτεριά στους 34 οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ.
« Reply #220 on: January 23, 2013, 00:06:00 »

floudas4

• Guest
« Reply #221 on: January 23, 2013, 00:08:26 »
Αλλά δεν νομίζω ότι φοβατε κανεις να πάει στο γήπεδο γι' αυτον τον λόγο.. Αυτό είναι υπερβολή!
.Πότε πηγες τελευταία φορά εκτος???Η μάλλον εχεις παει ποτε σου σε εκτός εδρας ματς??

baron

• Guest
« Reply #222 on: January 23, 2013, 00:36:02 »
Οι δικοί μας μας γύρισαν την πλάτη, μας έγραψαν,

χωρίς σχόλια..

Ποσο σίγουροι είμαστε ότι εννοεί εδώ την διοίκηση?

μήπως τους γράψανε και άλλοι?

georgeman

• Guest
« Reply #223 on: January 23, 2013, 00:38:52 »
Αλλά δεν νομίζω ότι φοβατε κανεις να πάει στο γήπεδο γι' αυτον τον λόγο.. Αυτό είναι υπερβολή!
.Πότε πηγες τελευταία φορά εκτος???Η μάλλον εχεις παει ποτε σου σε εκτός εδρας ματς??
Δεν έχω πάει ποτέ μου και το oμολογω! Βασικά έχω παει αλλα δεν μετριεται, ηταν στην Κατερινη στο φιλικο προπερσι το καλοκαιρι... Αλλά δεν ειναι ο λόγος οτι φοβάμε να μην πέσω... θύμα προβοκατσιας που δεν εχω παει! Απλά δεν έτυχε και δεν υπαρχει και οικονομικη ανεση...

Απόδειξη παντως οτι για τα εκτος εδρας ματς γενικά δεν παίζει ρόλο αυτό που γίνεται τελευταια, η στοχοποιηση, είναι ότι σε οποιο ματς περνουμε εισητηρια τα εξαντλούμε... Τι Καλλιθεα, τι Βέροια, τι Κομοτηνή, τι Τρίπολη, τι Ηρακλειο, τι Γιαννινα κλπ...

Ο Savage Republic αναφερθηκε νομίζω στα εντος έδρας ματς και σε αυτο απαντησα..

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #224 on: January 23, 2013, 01:07:39 »
http://www.youtube.com/watch?v=PG1z2Wc4IUM (Embedding disabled, limit reached)

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #225 on: January 23, 2013, 01:21:16 »
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
« Last Edit: January 23, 2013, 01:28:18 by blaxter4 »

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #228 on: January 23, 2013, 09:57:38 »
"περίμενα περισσότερα από πολλούς αλλά δεν κατηγορώ κανέναν"
Ας κατηγορήσουμε εμείς τους εαυτούς μας για αυτά που μπορούσαμε να κάνουμε αλλά δεν τα κάναμε. Όλοι....

Από διοικήσεις πλυντηρίου ας μην περιμένουμε τίποτα, άλλες είναι οι προτεραιότητες.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #229 on: January 23, 2013, 13:23:13 »
Ας κατηγορήσουμε εμείς τους εαυτούς μας για αυτά που μπορούσαμε να κάνουμε αλλά δεν τα κάναμε. Όλοι....

Από διοικήσεις πλυντηρίου ας μην περιμένουμε τίποτα, άλλες είναι οι προτεραιότητες.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

georgeman

• Guest
« Reply #230 on: January 23, 2013, 14:53:26 »

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #231 on: January 23, 2013, 15:06:48 »
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

ΜΠΑΤΣΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #232 on: January 23, 2013, 15:28:27 »
Δεν έχω πάει ποτέ μου και το oμολογω! Βασικά έχω παει αλλα δεν μετριεται, ηταν στην Κατερινη στο φιλικο προπερσι το καλοκαιρι... Αλλά δεν ειναι ο λόγος οτι φοβάμε να μην πέσω... θύμα προβοκατσιας που δεν εχω παει! Απλά δεν έτυχε και δεν υπαρχει και οικονομικη ανεση...

Απόδειξη παντως οτι για τα εκτος εδρας ματς γενικά δεν παίζει ρόλο αυτό που γίνεται τελευταια, η στοχοποιηση, είναι ότι σε οποιο ματς περνουμε εισητηρια τα εξαντλούμε... Τι Καλλιθεα, τι Βέροια, τι Κομοτηνή, τι Τρίπολη, τι Ηρακλειο, τι Γιαννινα κλπ...

Ο Savage Republic αναφερθηκε νομίζω στα εντος έδρας ματς και σε αυτο απαντησα..

Φιλαράκι με όλο το θάρρος, και χωρίς να βάλω ΠΑΟΚόμετρα σε μένα ή σε σένα, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος, και εφόσον παραδέχεσαι ότι δεν έχεις ζήσει εκδρομές του ΠΑΟΚ καλύτερα να μην εκφέρεις άποψη για κάτι που αγνοείς.

Ο λαός του ΠΑΟΚ δε στοχοποιήθηκε τώρα τελευταία με το μάζεμα των παιδιών το καλοκαίρι, απλά τότε έφτασε το φαινόμενο αυτό στο αποκορύφωμα του. Ο λαός του ΠΑΟΚ στοχοποιήθηκε από όταν οι οπαδικοί παπούδες μας πρωτοξεκίνησαν να εκδράμουν με τρένα, αμάξια, πλοία, ό,τι θες όπου έπαιζε ο ΠΑΟΚ.

Καλλιθέα όχι σπάζαμε και ρημάζαμε τα τρένα και εν τέλει δεν άνοιξε ρουθούνι, στη συνέχεια μας την πέσανε οι γαύροι με μολότοφ, Τρίπολες και Λιβαδειές είναι τζόκερ κάθε χρόνο αν θα πάρουμε εισιτήρια ή αν θα μας περιμένουν με τις μάσκες φορεμένες και τα γκλομπ ανάποδα οι μπάτσοι, όπως και σε πιο κοντινούς προορισμούς (Ξάνθη, Κομοτηνή, Βέροια, Τρίκαλα κλπ.) ή αν θα καυλώσει σε κάθε σερίφη βλαχόμπατσο να σταματήσει τα λεωφορεία ή να τα κρατήσει νταηλίκι μακριά απ' την πόλη και να ταλαιπωρεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ άδικα, ή να αρχίζει να ψεκάζει μικρά παιδιά και ηλικιωμένους για να παίξει ο χοντρός σε άδεια Τούμπα. (Λιβαδειά, Ν. Σμύρνη, Βόλος)

Και δεν είναι μόνο οι μπάτσοι ή το κράτος, πόσοι βλαχοπαραγοντίσκοι και ντεμέκ οπαδοί εκμεταλλεύονται την αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ και μας υποχρεώνουν να πληρώσουμε ένα σκασμό λεφτά για γήπεδα ερείπια, βάλτους, ή χειρότερα από τις φυλακές του Γκουαντανάμο και θέτουν πλαφόν πόσοι θα μπούμε στο γήπεδο (Γιάννενα, Αγρίνιο, Περιστέρι, Ν.Σμύρνη μπάσκετ) και πόσα άλλα περιστατικά, και να φανταστείς όλα όσα προαναφέρω είναι παραδείγματα της τελευταίας 6αετίας/5ετίας που εγώ προσωπικά πάω εκδρομές με τον έναν ή τον άλλο τρόπο... ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ...!

Τα γεγονότα του καλοκαιριού και το βάσανο των αδερφών μας είναι απλά το πιο πρόσφατο χτύπημα σε μια κλιμακούμενη απόπειρα τρομοκράτησης του λαού μας, μόνο και μόνο επειδή είναι ΠΑΟΚ, δηλώνει ΠΑΟΚ σε όποιο κωλοχανείο της χαβούζας και της περιφέρειας βρεθεί και παρά τις φοβέρες και το προσωπικό ή κοινωνικό του κόστος ακολουθεί την ομάδα για να μην παίζει μόνη της και για να αγωνιστεί στο πλευρό της...

Offline objector4

• Αποστολή
  • **
« Reply #233 on: January 23, 2013, 21:40:07 »

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

ΠΑΟΚ ο ένας,στον κόσμο άλλος κανένας

northeagle_4

• Guest
« Reply #234 on: January 24, 2013, 01:10:53 »

Φιλαράκι με όλο το θάρρος, και χωρίς να βάλω ΠΑΟΚόμετρα σε μένα ή σε σένα, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος, και εφόσον παραδέχεσαι ότι δεν έχεις ζήσει εκδρομές του ΠΑΟΚ καλύτερα να μην εκφέρεις άποψη για κάτι που αγνοείς.

Ο λαός του ΠΑΟΚ δε στοχοποιήθηκε τώρα τελευταία με το μάζεμα των παιδιών το καλοκαίρι, απλά τότε έφτασε το φαινόμενο αυτό στο αποκορύφωμα του. Ο λαός του ΠΑΟΚ στοχοποιήθηκε από όταν οι οπαδικοί παπούδες μας πρωτοξεκίνησαν να εκδράμουν με τρένα, αμάξια, πλοία, ό,τι θες όπου έπαιζε ο ΠΑΟΚ.

Καλλιθέα όχι σπάζαμε και ρημάζαμε τα τρένα και εν τέλει δεν άνοιξε ρουθούνι, στη συνέχεια μας την πέσανε οι γαύροι με μολότοφ, Τρίπολες και Λιβαδειές είναι τζόκερ κάθε χρόνο αν θα πάρουμε εισιτήρια ή αν θα μας περιμένουν με τις μάσκες φορεμένες και τα γκλομπ ανάποδα οι μπάτσοι, όπως και σε πιο κοντινούς προορισμούς (Ξάνθη, Κομοτηνή, Βέροια, Τρίκαλα κλπ.) ή αν θα καυλώσει σε κάθε σερίφη βλαχόμπατσο να σταματήσει τα λεωφορεία ή να τα κρατήσει νταηλίκι μακριά απ' την πόλη και να ταλαιπωρεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ άδικα, ή να αρχίζει να ψεκάζει μικρά παιδιά και ηλικιωμένους για να παίξει ο χοντρός σε άδεια Τούμπα. (Λιβαδειά, Ν. Σμύρνη, Βόλος)

Και δεν είναι μόνο οι μπάτσοι ή το κράτος, πόσοι βλαχοπαραγοντίσκοι και ντεμέκ οπαδοί εκμεταλλεύονται την αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ και μας υποχρεώνουν να πληρώσουμε ένα σκασμό λεφτά για γήπεδα ερείπια, βάλτους, ή χειρότερα από τις φυλακές του Γκουαντανάμο και θέτουν πλαφόν πόσοι θα μπούμε στο γήπεδο (Γιάννενα, Αγρίνιο, Περιστέρι, Ν.Σμύρνη μπάσκετ) και πόσα άλλα περιστατικά, και να φανταστείς όλα όσα προαναφέρω είναι παραδείγματα της τελευταίας 6αετίας/5ετίας που εγώ προσωπικά πάω εκδρομές με τον έναν ή τον άλλο τρόπο... ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ...!

Τα γεγονότα του καλοκαιριού και το βάσανο των αδερφών μας είναι απλά το πιο πρόσφατο χτύπημα σε μια κλιμακούμενη απόπειρα τρομοκράτησης του λαού μας, μόνο και μόνο επειδή είναι ΠΑΟΚ, δηλώνει ΠΑΟΚ σε όποιο κωλοχανείο της χαβούζας και της περιφέρειας βρεθεί και παρά τις φοβέρες και το προσωπικό ή κοινωνικό του κόστος ακολουθεί την ομάδα για να μην παίζει μόνη της και για να αγωνιστεί στο πλευρό της...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #235 on: January 24, 2013, 15:19:37 »

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #236 on: January 29, 2013, 22:12:56 »
φειγ βολαν απ το σημερινο αγωνα με το χανουμι στο χαντμπολ

http://s7.postimage.org/tz4eprqoa/PICT0051.jpg

http://s7.postimage.org/93i4eiuh6/PICT0050.jpg
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline george4

• Αλλαγή
« Reply #237 on: February 06, 2013, 14:23:57 »
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #238 on: February 07, 2013, 21:16:45 »
Διαλυνάς: «Να μην υπάρχει στοχοποίηση των οπαδών του ΠΑΟΚ»

07/02/2013 18:19:44    

Συνάντηση με την διοίκηση του ΠΑΟΚ προανήγγειλε τις επόμενες μέρες ο Νίκος Διαλυνάς, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους προφυλακισμένους οπαδούς. Ο Διαλυνάς φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» και ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένας εκ των προφυλακισμένων που όμως παραμένει στη φυλακή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν προφυλακισμένοι οπαδοί: "Ανεξαρτήτως των κατηγοριών υπάρχουν κρατούμενοι που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και μέρα με τη μέρα γίνονται χειρότερα. Ο ένας που ανέφερα συνελήφθη στην κλινική, την πρώτη μέρα που έκανε επέμβαση στο πόδι του. Ηθελε ειδική θεραπεία το πόδι του, όμως αυτό δεν έγινε και δεν πάει καθόλου καλά. Ο δεύτερος αντιμετωπίζει ακόμη πιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, μια και μέσα στη φυλακή εμφανίστηκε η ανίατη αρρώστια της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Γίνονται απλά προσπάθειες με κορτιζόνη για να την περιορίσει, όμως η κορτιζόνη προσβάλει το νευρικό σύστημα, ρίχνει το αμυντικό σύστημα του οργανισμού του και είναι ευάλωτος στο απλό κρυολόγημα, αλλά και σε όσες αρρώστιες κυκλοφορούν μέσα στη φυλακή, ηπατίτιδα C κ.α."

Για τον οπαδό που πάσχει από "σκλήρυνση κατά πλάκας : "Ο συγκεκριμένος οπαδός του ΠΑΟΚ κατάλαβε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας τον Οκτώβριο τού 2012 κι αυτό έγινε μετά από εξετάσεις του στο Νοσοκομείο Παπανικολάου. Μετά από διάφορες ενέργειες που κάναμε νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου κι εκεί διαπιστώθηκε η σοβαρότητα κατάστασης. Ομως ο άνθρωπος γύρισε μετά ξανά στη φυλακή, μια και το εξιτήριο ανέφερε ότι αυτή ήταν η επιθυμία της φυλακής. Ο διευθυντής των φυλακών είναι ένας έντιμος και σοβαρός άνθρωπος. Θεωρώ ότι δεν το ξέρει αυτό, το αγνοεί. Ακόμα κι αυτοί της 17ης Νοέμβρη, για παράδειγμα ο επονομαζόμενος Σερίφης, μετά τα όσα έκανε, διαπιστώθηκε ότι έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας. Τότε ήρθε το ευρωπαϊκό δικαστήριο και τους είπε σταματήστε τις βλακείες μια και αυτή η αρρώστια οδηγεί σε παράλυση".

Για την στοχοποίηση των οπαδών του ΠΑΟΚ: "Ακόμα περνάνε παιδιά του ΠΑΟΚ από τον ανακριτή. Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά αυτή η μαγκιά και οι διασυνδέσεις θα πρέπει να κοπούν. Επίσης θα αναφερθώ σε έναν τρίτο οπαδό ο οποίος κατηγορείται για το πλημμέλημα, της διατάραξης της κοινής ειρήνης, αλλά και για κακουργήματα με μολότοφ και επεισόδια σε αγώνα, τα οποία όμως αναιρούνται στο διαβιβαστικό της αστυνομίας. Το έχω μπροστά μου αυτό και αναφέρεται ότι για τα κακουργήματα ψάχνουν να βρουν άλλους οπαδούς τού ΠΑΟΚ, αγνώστους, που διαφεύγουν της σύλληψης και αναζητούνται από την υπηρεσία τους".

http://www.metropolisradiogr.com/news_det.asp?artid=36571
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #239 on: February 19, 2013, 12:58:56 »
Σήμερα τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας περάσανε από ανακριτή μετά από πολύ καιρό μετά από αίτημα.
δυστυχώς το αποτέλεσμα το ίδιο....ξανά μέσα.

Κουράγιο,κουράγιο,κουράγιο...