Αλλά δεν νομίζω ότι φοβατε κανεις να πάει στο γήπεδο γι' αυτον τον λόγο.. Αυτό είναι υπερβολή!
.Πότε πηγες τελευταία φορά εκτος???Η μάλλον εχεις παει ποτε σου σε εκτός εδρας ματς??
Δεν έχω πάει ποτέ μου και το oμολογω! Βασικά έχω παει αλλα δεν μετριεται, ηταν στην Κατερινη στο φιλικο προπερσι το καλοκαιρι... Αλλά δεν ειναι ο λόγος οτι φοβάμε να μην πέσω... θύμα προβοκατσιας που δεν εχω παει! Απλά δεν έτυχε και δεν υπαρχει και οικονομικη ανεση...
Απόδειξη παντως οτι για τα εκτος εδρας ματς γενικά δεν παίζει ρόλο αυτό που γίνεται τελευταια, η στοχοποιηση, είναι ότι σε οποιο ματς περνουμε εισητηρια τα εξαντλούμε... Τι Καλλιθεα, τι Βέροια, τι Κομοτηνή, τι Τρίπολη, τι Ηρακλειο, τι Γιαννινα κλπ...
Ο Savage Republic αναφερθηκε νομίζω στα εντος έδρας ματς και σε αυτο απαντησα..
Φιλαράκι με όλο το θάρρος, και χωρίς να βάλω ΠΑΟΚόμετρα σε μένα ή σε σένα, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος, και εφόσον παραδέχεσαι ότι δεν έχεις ζήσει εκδρομές του ΠΑΟΚ καλύτερα να μην εκφέρεις άποψη για κάτι που αγνοείς.
Ο λαός του ΠΑΟΚ δε στοχοποιήθηκε τώρα τελευταία με το μάζεμα των παιδιών το καλοκαίρι, απλά τότε έφτασε το φαινόμενο αυτό στο αποκορύφωμα του. Ο λαός του ΠΑΟΚ στοχοποιήθηκε από όταν οι οπαδικοί παπούδες μας πρωτοξεκίνησαν να εκδράμουν με τρένα, αμάξια, πλοία, ό,τι θες όπου έπαιζε ο ΠΑΟΚ.
Καλλιθέα όχι σπάζαμε και ρημάζαμε τα τρένα και εν τέλει δεν άνοιξε ρουθούνι, στη συνέχεια μας την πέσανε οι γαύροι με μολότοφ, Τρίπολες και Λιβαδειές είναι τζόκερ κάθε χρόνο αν θα πάρουμε εισιτήρια ή αν θα μας περιμένουν με τις μάσκες φορεμένες και τα γκλομπ ανάποδα οι μπάτσοι, όπως και σε πιο κοντινούς προορισμούς (Ξάνθη, Κομοτηνή, Βέροια, Τρίκαλα κλπ.) ή αν θα καυλώσει σε κάθε σερίφη βλαχόμπατσο να σταματήσει τα λεωφορεία ή να τα κρατήσει νταηλίκι μακριά απ' την πόλη και να ταλαιπωρεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ άδικα, ή να αρχίζει να ψεκάζει μικρά παιδιά και ηλικιωμένους για να παίξει ο χοντρός σε άδεια Τούμπα. (Λιβαδειά, Ν. Σμύρνη, Βόλος)
Και δεν είναι μόνο οι μπάτσοι ή το κράτος, πόσοι βλαχοπαραγοντίσκοι και ντεμέκ οπαδοί εκμεταλλεύονται την αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ και μας υποχρεώνουν να πληρώσουμε ένα σκασμό λεφτά για γήπεδα ερείπια, βάλτους, ή χειρότερα από τις φυλακές του Γκουαντανάμο και θέτουν πλαφόν πόσοι θα μπούμε στο γήπεδο (Γιάννενα, Αγρίνιο, Περιστέρι, Ν.Σμύρνη μπάσκετ) και πόσα άλλα περιστατικά, και να φανταστείς όλα όσα προαναφέρω είναι παραδείγματα της τελευταίας 6αετίας/5ετίας που εγώ προσωπικά πάω εκδρομές με τον έναν ή τον άλλο τρόπο... ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ...!
Τα γεγονότα του καλοκαιριού και το βάσανο των αδερφών μας είναι απλά το πιο πρόσφατο χτύπημα σε μια κλιμακούμενη απόπειρα τρομοκράτησης του λαού μας, μόνο και μόνο επειδή είναι ΠΑΟΚ, δηλώνει ΠΑΟΚ σε όποιο κωλοχανείο της χαβούζας και της περιφέρειας βρεθεί και παρά τις φοβέρες και το προσωπικό ή κοινωνικό του κόστος ακολουθεί την ομάδα για να μην παίζει μόνη της και για να αγωνιστεί στο πλευρό της...