Author Topic: Rofl Fringer  (Read 5790 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Απ: Rofl Fringer
« Reply #360 on: November 16, 2006, 00:14:12 »
Το Σαλπιγγιδη αυτο σου λεει
δ)το 40% της πωλησης του Γκεκα σε αλλη ομαδα...

Απο το δ) πηρε τα λεφτα ο γουμενος ;)

Ναι αλλα τα πηρε πιο μπροστα, και κανεις δεν δινει ετσι λεφτα χωρις ανταλαγμα!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #361 on: November 16, 2006, 08:52:52 »
@blue_eyes

μου φαινεται οτι την εχουν ανακοινωσει την συμφωνια.Να το εβγαλα απο το μυαλο μου δεν νομιζω

Να σου πω προσωπικα το ειδα στο μανατζερ που πρεπει να ειναι εγκυρο σε αυτα αν βρω κανα λινκ θα ποσταρω

Τωρα πρεπει να υπαρχουν και διαφορες οψιον αγορας απο τον Παοκ τα οποια δεν τα γνωριζω αυτην την στιγμη.Οπως επισης και τα συμβολαια τους να τα πληρωνει ο παο.

Δεν ξερω πραγματικα πρεπει να το ψαξουμε λιγο...

@Timpanistis
Λογικα πηρε μια προκαταβολή πχ απο τα μινιμουν 300.000 που θα έπαιρνε πηρα τωρα τα 50 000 και θα μας ερθουν τα υπολοιπα μετα την μεταγραφη...Για να καταλαβεις καλυτερα ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ το 40% της αξιας του.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #362 on: November 16, 2006, 10:25:21 »
Oxi o mbidis den irthe me eleutheras. apla molis teleiwsei to simbolaio tou me ton paok teleiwnei kai to antistoixo me ton bazelo kai menei eleutheros. kai apo kei kai pera mporei na diapragmateutei me opoia omada thelei, simperilambanomenou kai tou paok. twra omws anikei ston bazelo kai NOMIZW oti den tha exei dikaiwma simmetoxis sto metaksi mas paixnidi (opws kai o Tsigkas  :( )
Βασικα το ιδιο λεμε για μπιδη..μετα απο 2 χρονια μενει ελευθερος απο ΠΑΟΚ. ΔΕΝ ανηκει σε ΠΑΟ αλλα σε εμας.
Για να μην παιξουν σε μεταξυ μας παιχνιδι δεν ισχυει.

@blue_eyes
μου φαινεται οτι την εχουν ανακοινωσει την συμφωνια.Να το εβγαλα απο το μυαλο μου δεν νομιζω
Να σου πω προσωπικα το ειδα στο μανατζερ που πρεπει να ειναι εγκυρο σε αυτα αν βρω κανα λινκ θα ποσταρω
Τωρα πρεπει να υπαρχουν και διαφορες οψιον αγορας απο τον PAOK τα οποια δεν τα γνωριζω αυτην την στιγμη.Οπως επισης και τα συμβολαια τους να τα πληρωνει ο παο.
Δεν ξερω πραγματικα πρεπει να το ψαξουμε λιγο...
Δεν εχει ανακοινωθει τιποτα τετοιο..σε διαφορα sites λενε πως τα ραδιοφωνα της θεσσαλονικης λενε πως τα πηρε απο Τζιγκερ. Τρεχα γυρευε...ειπε ενας το κοντο του στο ραδιο και το πηρανε σκοινι κορδονι.
Για τα συμβολαια εχω κ εγω καποιες επιφυλαξεις αν και η ανακοινωση κ των 2 ΠΑΕ ηταν πως τα συμβολαια τα πληρωνει ο βαζελ.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #363 on: November 16, 2006, 11:12:29 »
Κοιτα εγω πιστευω οτι οντως τα πηρε απο τον Τσιγκερ αυτα τα χρηματα και νομιζω οτι ειναι αληθεια οτι εχουμε 40% του Γκεκα ειναι καπως λογικο αφου σαπλιπγγιδη δωσαμε

Τωρα βασικα σταματησε λιγο το μυαλο μου γιατι κοιταω το avatar σου και ξεχασα για ποιον παικτη μιλαμε και τι δωσαμε     :inlove:

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #364 on: November 16, 2006, 14:30:46 »
@Timpanistis
Λογικα πηρε μια προκαταβολή πχ απο τα μινιμουν 300.000 που θα έπαιρνε πηρα τωρα τα 50 000 και θα μας ερθουν τα υπολοιπα μετα την μεταγραφη...Για να καταλαβεις καλυτερα ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ το 40% της αξιας του.

Nαι αρχηγε μου το καταλαβα, αλλα γιατι να τα δωσει ετσι τζαμπα απο ΤΩΡΑ τα λεφτα... Δεν μπορει κατι θα παιχτηκε...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #365 on: November 16, 2006, 14:42:56 »
Καταρχην δε στο τονιζα αυτο απλα με ηρθε να το βαλω Bold για να φαινεται no offence :P

η γνωμη μου ειναι οτι παικτηκαν πολλα κατω απο το τραπεζι καθως μιλαμε για μια απο τις μεγαλυτερες μεταγραφες στην Α'Εθνικη....
Δεν θα μου φανει περιεργο να δωθηκε πιο νωρις το ανταλαγμα αυτο.

Δεν νομιζω οτι μας χαριζει λεφτα αφου ειναι μεσα στην συμφωνια με το Σαλπι..

Τελος παντων το θεμα ειναι οτι πληρωθηκε να μην ξεφυγουμε και απο το τοπικ

Στα θετικα οι δηλωσεις του αυστριακου για μενα περι κατανόησης...

SKAILS

• Guest
« Reply #366 on: November 16, 2006, 14:50:37 »
eixes pathmeno to CAPS LOCK tu pc su 8) to dior8osa se mikra ego

na rwthse re mages kati?apo pou kseroume oti o friger plhrwthike apo ton tsiger?poios to leei??
episima eipwthike kati tetoio?den nomizw...
as mou exigisei enas
« Last Edit: November 16, 2006, 15:05:21 by chris »

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #367 on: November 16, 2006, 15:10:51 »
Επίσημα δεν νομίζω οτι βγήκε κάτι τετοιο

Υποθετικα μιλαμε μάλλον καπου καποιος το άκουσε απο κάπου εδω η σε ραδιο αλλα παιζει δυνατα απ οτι κατάλαβα

Δεν νομίζω οτι είναι κατι τόσο τρομερό αν ειναι λεφτά απο την πωληση σαλπιγιδι

Ας με διορθώσει καποιος.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #368 on: December 01, 2006, 13:30:26 »
edo k 2 meres sizitame gia ton friger k apo oti akouo sto metropolis akoma den ton plirosan alla tha ton plirosoun simera...pantos simera einai teleutaia mera k idi einai 1.30...tespa

Edit : ston extra eipan oti katatethikan prin ligo
« Last Edit: December 01, 2006, 13:57:34 by DarkLord »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #369 on: December 01, 2006, 16:13:58 »
Στο τσακ παλι..

IronEagle

• Guest
« Reply #370 on: January 08, 2007, 16:48:56 »
Apo : http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=9FAABB87AD5D01F9EB81EA9C502F76B7?newsCode=20070108150327953

08.01.2007     Θέμα Fringer

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι πληρώθηκε η τελευταία οφειλόμενη δόση προς τον πρώην προπονητή της, κ. Rolf Fringer.

Paei kai aytos o braxnas !!!!

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #371 on: January 06, 2010, 01:42:16 »
Προπονηταρά μου, δάσκαλε του ποδοσφαίρου, ηγέτη εντός και εκτός των γραμμών, το πνεύμα νικητή που σε διακατείχε μας λείπει, ποιος δε θυμάται άλλωστε το αλησμόνητο "καταφέραμε και πήραμε ισοπαλία μέσα στην Τούμπα από ομάδα (κούλα) που διεκδικεί το πρωτάθλημα"...
XXXXXXXXXXXXXXX... Γαμώ τον άγγελο και το σαλπιγγίδη το πουσταριό και το ντούσαν και το ντουμιτρέσκου μου μέσα...

edit: Σάντος φύγε.

Κόψε το μπρίζωμα και τις προσβολές σε άλλα μέλη
« Last Edit: January 06, 2010, 01:52:06 by Capricorn »

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #372 on: January 06, 2010, 01:58:46 »
Ti είπα ρε συ κάπρι, συγγνώμη κιόλας, XXXXXXXXXXX για να στρώσουν... Αυτό δεν είναι προσβλητικό γι' αυτούς, τιμή τους είναι...! ;)

paokmania θα γίνουμε σε λίγο, θα φεύγουν σβήστρες ζερβόδεξα χωρίς λόγο... :P ;D

« Last Edit: January 06, 2010, 02:10:44 by Capricorn »