Pedia ego sto Londino eimai,ta paixnidia den ta vlepo,oti matheno apo internet.Lipon,peri Aggelou.To eipa,to leo kai tha to leo.Ekane tpolla lathi to kalokairi.Alla kaneis den kserei pos tha itan na pigene sto Israil me 1-2 skor kai oxi 0-3.H omada mas edikse oti den mporouse na prokrithi aneksartitos skor.Alla akoma den kseroume pos tha emfanizotane me skor 1-2 stin plati.Terastio rolo paizei kai i psixologia,me 0-3 oute ton Orfea sourotis den apoklieis.Ara,100% euthini gia ton apoklismo gia mena exei i dioikisi, i opoia einai ipeuthini gia to 0-3( to eipa tis proales,gia mena,to xarti to eidan,to ikseran,ekanan tin palavi ston Gianopoulo,ara ftaiei o gianopoulos,ara ftaiei o aggelos giati autos ton efere,ara aggele mpoulo).Otan apolisane ton anastasiadi,vgike kai eipe o goumenos,oti ton eipe:coach,kati prepei na alaksi,den paei i omada,tin deuteri agonistiki auto,meta apo ites me panionio,alkmaar.Diladi re diaxeiristi tis polikatikias,tora ti prepei na ginei?Einai 40 meres o fringer kai ta exei kanei xeirotera.Giati mi mou pei kanenas oti me aggelo i omada tha sinexize etsi,entaksi?To simperasma pou vgazo einai oti autous tous paiktes,den mporei na tous parei to 100% kanenas proponitis ston kosmo,ektos apo ton eortazonta simera.Den eimai aggelikos,eimai PAOK,alla vlepo oti ta lima pou forane tin fanela tou PAOK,mono me ton trelo ston pagko paizoun.Kai pleon oloi vlepoume,poso dikio eixe otan elege na mi milame gia metagrafes dimosia,poso kako kanei,eno eimai sigouros oti evlepe tis xtioites adinamies tis omadas kai ithele 2-3 paiktes.Apla den to elege,giati kserei poso rolo paizei i psixologia sto podosfero.Leptomereies,kapios tha me vrisei,tha me pei aggeloskilo,kai tha exei dikio me auta pou leo.Alla einai apodedigmeno pleon,oti oi sigkekrimenoi paiktes den mporoun oute me ton Kapelo.As paroume paiktarades,na ksexreosoume kai fernoume kai allon proponiti.Kai pios den thelei kalitero apo ton aggelo proponiti,oloi theloume.Apla apo oti katalava,to megalitero tou lathos itan oti ithele o PAOK prota na KSEXREOSEI.As to skeftoume auto kai as erthoume stin thesi tou.Na les ston Koutsi anaprosarmogi simvoleou me ligotera xrimata,na xrostas akoma stous iparxontes kai na les pao gia tsarta me 1,5mE simvoleo.Telos,pistevo oti me ton tourista ston pagko,vlepo kai allous diasirmous na erxontai,kati prepei na alaksi,etsi diaxiristako?Auta,polla eipa,opos anefera,kapios tha me kraksi,den peirazei,oloi ena pragma theloume,to megaleio tou PAOK.
ADIAFORO GIA OTI KI AN LENE....ta ipolipa ta kserete!