Στη ΦΙΦΑ ο Φρίνγκερ
Τα οικονομικά προβλήματα του ΠΑΟΚ δεν σταματούν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Υπάρχουν τρίτοι που έχουν να παίρνουν από το Δικέφαλο, έστω και αν δεν πρόσφεραν και πολλά. Ένα από αυτούς είναι ο πρώην τεχνικός της ομάδας, ο Ρολφ Φρίνγκερ, που το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στα γραφεία της Τούμπας για να εισπράξει κάποια οφειλόμενα. Η «χρυσή τομή» δεν βρέθηκε και δύο μέρες μετά, την Τετάρτη, με δηλώσεις του στο ραδιοφνωικό σταθμό «Extra sport» αποκάλυψε ότι θα προσφύγει στη ΦΙΦΑ για τα δεδουλευμένα.
«Έμεινα τρεις εβδομάδες στην Ελλάδα προκειμένου να βρούμε μια λύση. Με εξαίρεση μια συνάντησή μου με τον Γιάννη Γούμενο την πρώτη μέρα που έφυγα από την ομάδα, όσες φορές κι αν τηλεφώνησα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί μου. Τους είχα προτείνει να χαρίσω μερικά από τα οφειλόμενα και να πάρω τα υπόλοιπα μετρητά. Μου αντιπρότειναν να πάρω τώρα μερικά χρήματα και τα υπόλοιπα σε επιταγές. Δεν μπορούσα να το δεχτώ αυτό κι έτσι, αποφάσισα να διεκδικήσω τα χρήματα με άλλο τρόπο. Σήμερα ή αύριο θα προσφύγω στη ΦΙΦΑ»
Αυτό που ωθεί τον Αυστριακό τεχνικό στην προσφυγή στην παγκόσμια ομοσπονδία είναι η συμπεριφορά των παραγόντων του Δικέφαλου. «Όταν υπάρχει μια επαγγελματική σχέση οφείλουν να τη σέβονται και να τηρούν τους όρους της. Δεν μπορώ να σας πω πόσα χρήματα μου οφείλονται. Αυτό είναι κάτι που αφορά μόνο εμένα και τον ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα υπήρχε ακόμη κι όταν ήμουν προπονητής στην ομάδα. Να σας φέρω ένα παράδειγμα:
για το μισθό Νοεμβρίου μου είχε δοθεί επιταγή για το Μάρτιο», πρόσθεσε ο Φρίνγκερ και ο Γούμενος έχει έναν ακόμα λόγο να πονοκεφαλιάζει.
contra .gr
ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΣΚΙΕΡ ΣΟΥ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙΑ ρε γιαννάκη νοικοκύρη μας το νοικοκύρεψες το σωματίο μας.