Author Topic: Rofl Fringer  (Read 6153 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tonyA

• Guest
Απ: Rofl Fringer
« Reply #100 on: November 18, 2004, 16:10:22 »
 AYΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟ ΑΔΕΛΦΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ. ΠΕΡΣΙ ΚΑΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΕΒΑΛΕ ΜΕΡΙΚΑ ΓΚΟΛΑΚΙΑ (ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΣ ΜΕ αεκ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛΑΚΙΑ). ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΣΤΩ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΟΥΤΕ ΚΟΟΥΤΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙΣ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙΣ 10 ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ. ΤΟΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

GENTLESOS

• Guest
« Reply #101 on: November 18, 2004, 16:17:08 »
Aderfe ola kala alla otan grafeis min grafeis me kefalaia...
Einai poli kourastiko ase pou otan grafeis sinexeia etsi den mporoume na katalavoume tin enia tou post an fonazeis diladi i oxi ;)

Tolis1977

• Guest
« Reply #102 on: November 18, 2004, 16:19:46 »
@@tonyA

Έχασα το φως μου με τα κεφαλαία σου... :cwm12: :cwm12:

tonyA

• Guest
« Reply #103 on: November 18, 2004, 16:20:02 »
χεχε εγινε.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #104 on: November 18, 2004, 23:59:06 »

Oso gia ton Garpozi to eho xanapi. Gia mena prosopika den iparhi san pektis i san onoma. Tha ton thimame apla ke mono san ena apo tous sintelestes tou MEGALOU FIASKOU. Epapse apo tote na me endiaferi to poso kalos i kakos pektis bori na ine...

Mperdeyeis Garpozi me Louka file AK4...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

alessandro4

• Guest
« Reply #105 on: November 23, 2004, 14:39:46 »
RE  PAIDIA  TI  GINETE? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

pote   tha  xypnisoyme?

re  paidia  eimaste  DEKATOITRITOI!!!!!!!!    NAI  (13TOI!)

to katalabaino oti exoyme terastia problimata,   to katalabaino  kai  emena perissotero me endiaferei
epiteloys  na ta kataferoyme  na  allaxoyme  tin pseytodioikisi, kai  na  baloyme ton  paok  ston  isio  dromo.
to  katalabaino  oti  se  genikes  grammes  to simera etsi opos to kanane ligo metraei ,kai to ayrio einai krisimo...

ALLA  RE  ADERFIA  OXI  KAI  ETSI!  ntropi re paidia ,ntropi . na mpei ena terma.   
kai  EPITELOYS  DIOXTE  TON  TZITZIFRIGGO!   dioxte ton TORA  na  plirosei  giati istorika prepei na meinei i antimetopisi poy toy prepei.  MIA APOLYSI  GIA NA GRAFTEI ME KEFALAIA GRAMMATA  STO  BIOGRAFIKO TOY.   aparadekta pragmata. 

tha  moy peite kala o kosmos kaigete ,me ton malaka asxolise tora?   
nai re paidia,  giati  pleon  exoyme  xefygei....   den paei allo  kai  min  moy pei kanenas istories  gia  proigoymenoys kai epomenoys  (proponites) ...  POLY  APLA  O  ANTHROPOS  EGRAPSE TOSES EXEYTELISTIKES SELIDES.  THA PREPEI NA MEINEI KAI STIN ISTORIA OTI EKDIOXTHIKE, PLIROSE  OPOS  KANEI  KATHE  MEGALI  OMADA  ME  AYTOYS  POY TOLMOYN NA TIN PEIRAXOYN.
 i sizitisi gia to mellon eykola ginete kai meta apo tin paradeigmatiki apopompi toy.  den tha kanei tipota xeirotero.     

"THA  RTHOYN KAI  OI  NIKES"
    -ti na po symfono me ton titlo toy paokews.com- 
« Last Edit: November 23, 2004, 14:53:47 by BillYpoglwssioS »

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #106 on: November 23, 2004, 15:30:29 »
Και εγώ μαζί σου alessandro.

Αρκετά. Η υπομονή έχει και τα όρια της.

ΑΦΟΥ ΡΕ ΜΠΙΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ . . . . . . ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΥΡΑΝΝΑΣ;;;;;;;;;;;;
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Davids-4-

• Guest
« Reply #107 on: November 29, 2004, 16:09:40 »
Se 3-4-3 to allaxe o frigger.
me 3 stopper Udeze vokolo(pou itan poly kalos)kai karypidi(pou synexizei na einai arketa kalos)
Sta plagia koytsopoulo (pou itan aristos,ligo tin sentra toy)apo aristera kai zisopoulo(megaly ependysi gia mellon) apo dexia.Sto kentro evale koutsi-maladeni(ligo pio proothimeno)kai i tripleta prosta me sladjian salpi kai foytsini.

1)Epitelous evale 3 pisw.
2)Ofoytsini epaize arketa mprosta kai kourastike otan gyrize pisw gia na kopsei.
3)Arketa epithetika paixame.Alla dwsame tromero xwro sto telos sto kentro
4)kalytera na valei ton foutsini na xekinaei apo pisw kai mporsta dexia ton salpiggidi giasemaki sto kentro kai spasic aristera.Tha mou peis omws oti den exoume allagi mprosta.
5)Paidia o spasic dyskola vgazei 90lepto.....

apaoki13

• Guest
« Reply #108 on: November 29, 2004, 16:35:24 »
to poly gelio me ton proponhtara mas epese thn wra pou leei o reporter mesa apo to ghpedo oti o friger fwnaze stous paiktes na pai3oun apo to plai. Aytoi to ekanan kai arxisan na bgazoun sentres.... ston kanena. Mesa sthn perioxh htan monos tou o Salpis me olous tous amyntikous gyrw tou.

Ofeilw na tou dwsw ta eyshma gia thn maxhtikothta pou epedei3an. Alla kai pali den 3erw an ofeiletai se ayton h ston papa pou ekane ton agiasmo.

(re mhpws htan o aggelos metamfiesmenos  :lol:)

alessandro4

• Guest
« Reply #109 on: November 30, 2004, 01:38:46 »
file apaoki symfono apolyta mazi  soy  :)

O PAPAS MAS EDOSE TO PAIXNIDI!

epeigontos na erthei ayti tin ebdomada na mas kanei diples leitourgies (proini kai apogeymatini proponisi) mpas kai strosoyme akoma pio poly me tin aek 
 :lol:   :lol:   :lol:   :lol:   :lol:   :lol:

john

• Guest
« Reply #110 on: November 30, 2004, 01:41:21 »
o friger na parei ton p... ksipnate

alessandro4

• Guest
« Reply #111 on: November 30, 2004, 02:05:25 »
ayto einai dedomeno  ,alla mono o kosmos den prepei na xypnisei file ;)

bill

• Guest
« Reply #112 on: November 30, 2004, 02:15:29 »
Aν γύρισει ο άγγελος μπορούμε να προλάβουμε πολλά ακόμα.Η ομάδα με 2-3 μεταγραφές μπορεί να πάει ψηλά.Οσο για το φρίγκερ δε κανει ο άνθρωπος για ΠΑΟΚ μακάρι να κάνω λαθος.

john

• Guest
« Reply #113 on: November 30, 2004, 02:20:33 »

ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ-ΟΥΣΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΠΑΟΚΑΡΑ 4.

Re: Rofl Fringer
« Reply #111 on: Today at 01:05:25 »   

--------------------------------------------------------------------------------
ayto einai dedomeno  ,alla mono o kosmos den prepei na xypnisei file

poios tote diladi

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #114 on: November 30, 2004, 03:20:09 »
Kalws H' kakws o Aggelos prepei na gyrisei giati ap'ayth th xronia an einai  na bgei kati kalo tha bgei mono m'auton... :worried:

2-3 paixtes to Genarh aki allagh proponhth theloume...Pantws plaka eixe sth synenteuksh o Bokolos pou metefraze.. :lol:
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #115 on: November 30, 2004, 06:51:14 »
Τι τα βάζετε με τον Φρίγκερ ρε παιδιά;

Πρώτα με τη διοίκηση που τον έφερε θα πρέπει να τα έχετε, αν τον θεωρείτε πράγματι άχρηστο.

Και κατά δεύτερον με κάποιους συνδέσμους που θεωρούν τον ΠΑΟΚ τσιφλίκι τους και ότι πρέπει να έχουν λόγο σε οτιδήποτε συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Κι αυτό σημαίνει και στο ποιος προπονητής έρχεται και ποιος φεύγει. Και άσχετα πολλές φορές από την αδιαμφισβήτη αξία και επίδοση τους.

Για να μη θυμηθώ παλιότερα σχόλια στο ίδιο, νομίζω, topic που έλεγαν ότι ο Φρίγκερ είναι 10 χρόνια μπροστά!!!

Εγώ πάντως δεν ξέρω αν ο Φρίγκερ είναι καλός ή κακός προπονητής. Με το μπουρδέλο που επικρατεί στην ΠΑΕ και στο λίγο χρονικό διάστημα που έμεινε δε νομίζω ότι μπορεί να κριθεί.
Όποιος και να ερχόταν δηλαδή το ίδιο πάνω κάτω θα ήταν.

Υ.Γ. Για να μην παρεξηγούμαι, αστείος μου φαίνετα εκ πρώτης όψεως και όσο καιρό είναι στην ομάδα, αλλά και καλός να ήταν δε νομίζω ότι θα μπορούσε να δείξει πολλά

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #116 on: November 30, 2004, 09:25:50 »
Kalws H' kakws o Aggelos prepei na gyrisei giati ap'ayth th xronia an einai  na bgei kati kalo tha bgei mono m'auton... :worried:

2-3 paixtes to Genarh aki allagh proponhth theloume...Pantws plaka eixe sth synenteuksh o Bokolos pou metefraze.. :lol:

Εεεεε  τι. Είμαστε τώρα για άλλα έξοδα με μεταφραστές κτλ.     :laugh:

Ο μπεκρής δεν κάνει. Έχω βαρεθεί σε κάθε συνέντευξη του να ακούω τα ίδια και τα ίδια. Ο άνθρωπος ζει σε άλλο κόσμο και δεν πρέπει να έχει καταλάβει που βρίσκετε.

Παρόλα αυτά, θα ήμουν επιφυλακτικός στην πρόταση Αναστασιάδη.  Δηλαδή τι κάνουμε;;;;;;;;;;  Γυρνάμε γυρνάμε . . . . . . . . . . . . στα ίδια καταλήγουμε!

Έτσι δεν νομίζω πως θα καταφέρει να πάει μπροστά η ομάδα.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #117 on: November 30, 2004, 11:20:41 »
΄Elεος ρε με τον καλόγερο έλεος βαρέθηκα να ακούω έτσι ο άγγελος αλιώς ο άγγελος ,ο άνθρωπος έκανε το μεγαλύτερο έγκλημα της ιστορίας ΠΑΟΚ πρόδωσε έναν ολόκληρο Λαό τον μεγαλύτερο και πιο περήφανο που έχει γνωρίσει ομάδα σε όλη τη γή ,και σείς ολοι εκεί κολημέννη με τον άγγελο και τον άγγελο,μας καταντησε ομαδούλα πρόδωσε τα όνειρα μας και δεν θα του συγχωρεθεί ποτέ αυτό το πράγμα διότι αυτός προέρχεται απο τον ΠΑΟΚ ενώ οι γουμενοπαγωνηδες όχι.
δεν θα ήθελα να ακούσω ποτέ ξανα να μιλούμε γι αυτόν τον ανθρώπο :cwm23:
Οσο για τον σκιέρ τα έχω ξαναγράψει προσωπικά δε μου γεμίζει το μάτι και νομίζω οτι νύχτα θα φύγει και αυτός,αλλα για να λέμε και του στραβού το δίκιο και τον άλλο που τον πίστευα τι κέρδισα ??????
ένα γερό κόμπο στο στομάχι που δε λέει να περάσει μήνες τώρα!!! :cwm12:
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

MAKPTOL

• Guest
« Reply #118 on: November 30, 2004, 11:39:23 »
΄Elεος ρε με τον καλόγερο έλεος βαρέθηκα να ακούω έτσι ο άγγελος αλιώς ο άγγελος ,ο άνθρωπος έκανε το μεγαλύτερο έγκλημα της ιστορίας ΠΑΟΚ πρόδωσε έναν ολόκληρο Λαό τον μεγαλύτερο και πιο περήφανο που έχει γνωρίσει ομάδα σε όλη τη γή ,και σείς ολοι εκεί κολημέννη με τον άγγελο και τον άγγελο,μας καταντησε ομαδούλα πρόδωσε τα όνειρα μας και δεν θα του συγχωρεθεί ποτέ αυτό το πράγμα διότι αυτός προέρχεται απο τον ΠΑΟΚ ενώ οι γουμενοπαγωνηδες όχι.
Οσο για τον σκιέρ τα έχω ξαναγράψει προσωπικά δε μου γεμίζει το μάτι και νομίζω οτι νύχτα θα φύγει και αυτός,αλλα για να λέμε και του στραβού το δίκιο και τον άλλο που τον πίστευα τι κέρδισα ??????

den προδωσε τιποτα ο αγγελος απλως εκανε πολλα καλα αλλα και ενα σημαντικο λαθος της μη ενισχυσης της ομαδας ......τωρα οι εκφρασεις καλογερος
τσομπανης κλπ δειχνουν μισος ......ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ........

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #119 on: November 30, 2004, 11:57:11 »

den προδωσε τιποτα ο αγγελος απλως εκανε πολλα καλα αλλα και ενα σημαντικο λαθος της μη ενισχυσης της ομαδας ......τωρα οι εκφρασεις καλογερος
τσομπανης κλπ δειχνουν μισος ......ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ........

και εγώ αυτό λέω με το μυνημά μου να κοιτάξουμε μπροστά οσό για το τι θα αισθανθώ είναι δικαίωμα μου και για το τι έκανε ο συγκριμένος το έγραψε η ιστορια με μαύρα γράμματα....και να μην έχεται επιλεκτική μνήμη και ΛΑΟΣ που ξεχνα την ιστορία και το παρελθόν του ....

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...