Author Topic: Rofl Fringer  (Read 5753 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Απ: Rofl Fringer
« Reply #20 on: October 26, 2004, 15:44:05 »
file Makptol,

e3yphretei to e3hs:

o prohgoumenos proponhths elege: "paixtarades mou eseis. alloi san esas den yparxoun" me apotelesma o giassoumhs na nomizei oti 3erei mpalla.

o frigker twra leei: "den eimaste ayth th stigmh kamia megalh omada" me 8emmito apotelemsa na tous katebasei apo to...agio oros sto lofo ths Toumpas kai na pai3oune kai ligo mpalla.

etsi nomizw. o realismos epiballetai ayth th stigmh.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

BIANCONERO

• Guest
« Reply #21 on: October 26, 2004, 15:49:36 »
Sto prohgoumeno post ennooysa oti zhtoun na gyrisei o Aggelos..

MAKPTOL yparxei kai h alli opsh s afto pou les....to ena pou mporei na kanei kapoios einai afto pou ekane o Aggelos. Elege pantou oti exei tous megalyterous paixtes sthn ellada, de thelei allous, pame gia prwtathlima....Oso to klima htan kalo afto voithise, kai kaname thn poreia pou kaname! Alla otan stravwsan ligo ta pragmata kanenas den epairne tetoies dilwseis sta sovara kai oute kammia othisi edinan sthn omada!

Apo thnh alli yparxei kai i logikh Frigger....i opoia dinei thn pragmatikh diastash twn pragmatwn, den mas kanei na aerovatoume kai isws kai na tarakounhsei kai ligo tous paixtes (se syndiasmo me tis dilwseis gia pithanes metagrafes!)..Diladi poso pio katw na paei i psyxologia orismenwn? H teleytaies tous evkairies einai aftes sta epomena mats kai to kseroun .H paizoun i psaxnoun gia omada. Opote isws kai na peismwsoun ligo enopsei gayrou.

BIANCONERO

• Guest
« Reply #22 on: October 26, 2004, 15:51:45 »
Ti egine re Dikefale????

Koino eggefalo exoume? :) :lol:

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #23 on: October 26, 2004, 15:56:58 »
Ti egine re Dikefale????

Koino eggefalo exoume? :) :lol:

profanws  ;)

liakos

• Guest
« Reply #24 on: October 26, 2004, 16:22:20 »
Αφού εγκρίνεις τέτοιες τοποθετήσεις φίλε μου, απομένει τότε να δούμε τι αποτελέσματα θα έχει ο Φρίγκερ με αυτούς τους 22 παίκτες που είχε ο προηγούμενος προπονητής και πέρσι και βγήκε τρίτος...
Και μην μου πεις για το περσινό χάλι της ΑΕΚ γιατί βλέπεις και φέτος ΠΑΟ-γαύρο, από κλαρίνο σε κλαρίνο είναι.
Και βλέπω ότι ήδη έχεις φορτώσει την αποτυχημένη, όπως προδιαγράφεται, φετινή χρονιά στον προηγούμενο προπονήτή. Όπως ακριβώς θέλει να κάνει και η διοίκηση για να κερδίσει άλλον έναν χρόνο ύπαρξης

Όταν λες πιο πάνω ότι στήριζε ο κόσμος τον Άγγελο, ποιον ακριβώς εννοείς; Θύρα 4, που μετά τα γεγονότα στην Ευκαρπία, έχουν ξεκινήσει πόλεμο; Ή Μακεδόνες;
Μην τρελαθούμε τώρα.Απλά όσο σε είχε τρίτο και C.L. δεν μιλούσε κανείς κι ήταν και λογικό να τον αποθεώνουν κάποιοι...Εγώ συμφωνώ απόλυτα στις τοποθετήσεις των Δυτικών Συνοικιών στα περισσότερα θέματα.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #25 on: October 26, 2004, 16:57:30 »
Me lypei to gegonos oti xwrizeis tous PAOKtshdes se Aggelikous kai se anti-aggelikous. H mallon se PAOKtshdes kai anti-aggelikous.

Na se pw th gnwmh mou gia na mhn ypo8eteis. Syzhthsh kanoume sto katw katw, kai mono ean milame starata exei ousia:

Nai, egw 8ewrw thn xronia apotyxhmenh kai nai thn fortwnw ston prohgoumeno proponhth.
Thn agwnistikh xronia thn fortwnw ston anastasiadh pou eixe thn omada 2 xronia, pou mas eipe oti ftaiei giati etoimaze thn omada gia to CL apo ton...febrouario kai gia auto xasame tous 15+ ba8mous diafora pou eixame apo ton 4arto kai pou mas rezilepse mesa sto ghpedo kontra stous ebraious.

Apo ekei kai pera, 3exwrizw 100% tis ey8ynes pou exei h dioikhsh. Mia dioikhsh pou me 100 xilliades asxhma mh 3exnas oti se efere sponsores pou eixes na deis kati xronia kai pou ekleise symbolaio me to supersport PRIN perasei o PAOK sto CL. Auto file, 8es de 8es, einai magkia, giati twra to supersport apla... epese e3w. Fysika omws ekane kai malakies h dioikhsh. Para polles kai isws kanei ki alles oso kairo akoma 8a katsei.

Alla gia to oti o Amaefoule den 3erei na bazei to ena podi mprosta apo to allo, den ftaiei o goumenos. gia to oti to diarkeias htan ay3hmeno, ftaiei. Gia to oti to proponhthrio den eixe zesto nero, ftaiei. Alla gia to oti o Anastasiadhs mazepse 7 termatofylakes ston PAOK kai akoma termatofylaka den exoume, den ftaiei.

Telos, osoi lete oti einai h "idia omada" 3exnate (epithdes?) na shmeiwsete oti oloi tous einai kai 2 xronia megalyteroi apo tote poy hr8e o Anastasiadhs... Kai 3exnate na mas peite oti enas Bokolos pou exei klhsei thn kariera tou me to pou emeine e3w apo to CL den exei APOLYTWS KANENA kinhtro na pai3ei mpalla. To idio kai o Atmatzidis, kai o karadhmos, kai, kai, kai...

O kosmos sthri3e ton Anastasiadh apo thn arxh, ane3arthtws syndesmou. Egw edw pou zw den eimai oute "makedonas" oute "84" oute "DS" oute "BEM" oute "Borioi" oute tipota. Eimai PAOK kai goustarw. Symfwnw me ton eauto mou. Esy symfwneis me tis Dytikes. Kala kanoume kai oi dyo. ;)

leon4l

• Guest
« Reply #26 on: October 26, 2004, 17:19:17 »
pali pikra, pali apithana goal    pios euthinete? o proponitis 40% giati den riskarei. oi paiktes 40%pou den paizoun me autopepithisi kai me pathos opos armozei se paiktes mas (den ishieie gia olous) 19% h dioikisi pou koimatai kai h tihi tis douleuei kathe fora pou gemizei h toumpa kai telos 1% o kosmos pou den yiouharize ton atma ton malaka!     auta kai ta ypoloipa meta apo ton gauro

liakos

• Guest
« Reply #27 on: October 26, 2004, 18:11:57 »
Δεύτερη φορά που βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει. Δεν σε λέω ότι όποιος δεν γουστάρει τον¨Άγγελο είναι αντίΠΑΟΚτσης. Απλά ότι παίζει(άθελα του προφανώς) το παιχνίδι της διοίκησης.
Και μια και μιλάμε σταράτα εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα:
Δεδομένο: με την παρούσα διοίκηση, δεν μπορείς να πας παραπάνω. Μην με πεις ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, γιατί δεν ξέρω και δεν με αφορά. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ μονίμως τέταρτος. Πάντως οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ υποστηρίζουν ότι έχει υπάρξει κατά καιρούς ενδιαφ΄ρον από αγοραστές τους οποίους αποθάρρυνε ο Γούμενος.
Εγώ δεν χρειαζόμουν τον Άγγελο να με πει ότι δεν έχω παίκετς. Το ήξερα. Δεν καταλαβαίνω γιατί΄κολλάτε στο ότι έλλεγε ότι έχει 22 παίκτες. Δεν ήταν πασιφανές ότι το έκανε για την ψυχολογία των παικτών; Με δεδομένο ότι με αυτούς έπρεπε να πορευτεί, ήταν η μόνη λύση.
Τώρα εσύ μπορείς να βγεις και να πεις ότι ο Γούμενος δήλωσε ότι είχε λεφτά για μεταγραφές. Εγώ ξέρω ότι το καλοκαίρι έκανε μειώσεις συμβολαίων (παρότι είχε βγει C.L.!!!), ότι ακόμα έχουν να παίρνουν οι τωρινοί χαμηλόμισθοι παίκτες και ότι δεν είχε λεφτά να σφραγίσει τα εισιτήρια του αγώνα με την Άλκμααρ.
Όλοι οι παίκτες που έχεις, είναι αναλόγου ποιότητας με το ύψος του μπάτζετ της ομάδας. Και γι'αυτό ευθύνεται μόνο η διοίκηση. Δεν πήρες τον Αμαφούλε στη θέση του Ανρί. Στη θέση άλλων λιμών τον πήρες.
Στον Άγγελο δυο πράγματα καταλογίζω: ότι εξακολουθούσε να χρησιμοποιεί Τοχού-Ατματσίδη, αντί να προωθήσει κανά πιτσιρικά και ότι με τη στάση του προστάτευσε την (ανίκανη να σε ΄πάει ψηλότερα) διοίκηση.
Και για κάποια άλλα σχόλια σου, σε λέω ότι είμαι μεν Σαλονικιός, αλλά μένω Μαϊάμι και ότι είμαι 26 χρονών, όχι ιδιαίτερα μικρός δηλαδή. Έρχομαι αρκετά συχνά Ελλάδα όμως και έχω επαφή με τα πράγματα

sacrosanct

• Guest
« Reply #28 on: October 26, 2004, 18:14:47 »
Liako geia sou megale mou ta eipes poly wraia!
symfwnw mazi sou!
egw leon den rixnw kamia ey8ynh stous paiktes plhn tou atmatsidh pou to kahmeno to paidi den einai oti ta kanei epithdes h den 8elei na voi8isei thn omada apla einai oti pleon den exei tipota apolytws na prosferei kai odhgeite se egklhmata kata tou Paok...
dikefalos einai la8os gia mena pou xrewneis thn xronia apotuxhmenh pou akoma den teleiwse ston aggelo...prwton an htane o aggelos pisteyw oti 8a eimastan kalytera twra kai h omada 8a vriske to dromo ths...

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #29 on: October 26, 2004, 19:01:52 »
για οποια αδερφια ειναι απο την κυπρο και γνωριζουνε. ειναι αληθεια οτι εκει γελανε που πηραμε τον φριγκελ ; αληθευει οτι σε ενα ματσ με την αελ ειπε οτι οι δικοι μας ειναι σαν ελεφαντες και οι αλλοι σαν αλογα ; οτι τα χωνει παντα σε προκατοχους του ; (εδω πιστευω οτι νοιωθει πολυ την αγαπη πολλων για τον αγγελο και δεν εχει αρχισει να μιλαει ) οτι παντα διαμαρτυρεται για φυσικη κατασταση ;
γνωμη μου οτι μετα την φυγη του αγγελου καλο ειναι να παιρναμε παλι ελληνα προπονητη και οχι ξενο .ο λογος οτι θα χασουμε πιο πολλους βαθμους μεχρι να καταλαβει τι γινεται . και ιδιαιτερα δικα μας παιδια που εχουν παιξει στην ομαδα.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #30 on: October 26, 2004, 19:14:27 »
File Liako,

ti logia ebala kai malista gia deyterh fora sto stoma sou.

se ayta pou les:

1. symfwnw oti me ayth th dioikhsh den pas parapanw. ayth h dioikhsh den hr8e gia na se kanei megalo omws. hr8e gia na se symazepsei. kai ws ena shmeio ta exei kataferei.

2. oute egw perimena na me pei o anastasiadhs oti den exei paiktes. apo thn allh omws den perimena na me pei oti exei 22 paiktrades kai oti me aytous pou exei 8a paizei fetos 30% kallitera.

3. oi paiktes einai analoga me to budget symfwnw. Diafwnw omws me to oti sth 8esh tou amaefoule 8a epairna ena antistoixo limo. 8a mporousa na mhn parw KANENAN kai na kanw thn perifhmh ananewsh.

4. Esy katalagizeis mono dyo kata ston Anastasiadh, dekton. Egw katalogizw polla perissotera. Auto den shmainei oti den ton agapw, kai SIGOURA de shmainei oti 8a ton apalla3w apo tis ey8ynes pou pisteuw oti tou analogoun.

O proponhths pou exeis TWRA ston pagko sou, se leei KATAFATSA oti exeis problhma FYSIKHS KATASTASHS.
Esy, to BLEPEIS sto ghpedo

Par'ola ayta, den rixneis thn ey8ynh sthn prohgoumenh texnikh hgesia.

GIATI;

liakos

• Guest
« Reply #31 on: October 26, 2004, 19:40:02 »
Πιστεύω ότι το εξαντλήσαμε το θέμα και δεν είναι καλό να συνεχίσουμε. Τις θέσεις μου τις έγραψα.΄Πιστεύω ότι έγραψα αρκετά και αιτιολογημένα πράγματα.
Για το θεμά της φυσικής κατάστασης απλά να προσθέσω πόσο αστείο μου ακούγεται. Πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή τη δικαιολογία τα τελευταία χρόνια; Σε κάθε αλλαγή προπονητή μάλλον. Ειδικά αν σκεφτείς ότι η κατηγορία εναντίον του Άγγελου ήταν μέχρι τώρα η αντίθετη: ότι φορμάρει την ομάδα πολύ νωρίς στην αρχή του πρωταθλήματος.
Εμ πάσει περιπτώσει, δεν επιθυμώ να επανέλθω στο θέμα γιατί δεν έχει νόημα στην παρούσα φάση.

nomercy4

• Guest
« Reply #32 on: October 26, 2004, 19:57:49 »
gia ti fisiki katastasi (sorry pou ksefevgw apo to thema) pistevw pws o anastasiadis tous ekane tetoia proetoimasia pou kanenas apo autous tous paixtes eixe ksanakanei paliotera kai tous ekapse.i paixtes den mporoun na paroun ta podia tous giati einai kammenoi.alliws ta programmatize alliws tou vgikan.Isws an oi paixtes mas eixan perissoteri antoxi twra o paok na petouse kai na eimastan oloi sta sinnefa...isws o anastasiadis na dokimase prwti fora auto to stil proetoimasias...min ksexnate oti tosa xronia oi omades pou kata kairous proponouse ekanan koilia fevrouario..o paok eite kanei koilia apo tin arxi tou prwtathlimatos kai tha anevei stadiaka...eite de tha anevei katholou giati oi paixtes einai kammenoi.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #33 on: October 26, 2004, 21:25:43 »
Πιστεύω ότι το εξαντλήσαμε το θέμα και δεν είναι καλό να συνεχίσουμε. Τις θέσεις μου τις έγραψα.΄Πιστεύω ότι έγραψα αρκετά και αιτιολογημένα πράγματα.
Για το θεμά της φυσικής κατάστασης απλά να προσθέσω πόσο αστείο μου ακούγεται. Πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή τη δικαιολογία τα τελευταία χρόνια; Σε κάθε αλλαγή προπονητή μάλλον. Ειδικά αν σκεφτείς ότι η κατηγορία εναντίον του Άγγελου ήταν μέχρι τώρα η αντίθετη: ότι φορμάρει την ομάδα πολύ νωρίς στην αρχή του πρωταθλήματος.
Εμ πάσει περιπτώσει, δεν επιθυμώ να επανέλθω στο θέμα γιατί δεν έχει νόημα στην παρούσα φάση.

Όχι, είναι πολύ καλό να συνεχίσουμε. Γιατί να μη συνεχίσουμε, κουβέντα κάνουμε. Και όχι οι δυο μας, όλοι τη γνώμη μας λέμε.

Πρώτον δεν με απάντησες τι λόγια έβαλα και μάλιστα για δεύτερη φορά στο στόμα σου.
Δεύτερον, από αυτά που γράφεις εγώ πρέπει να καταλάβω πως για σένα δεν υπάρχει θέμα φυσικής κατάστασης στην ομάδα;

Και εάν είναι έτσι, τότε εσύ θεωρείς φυσιολογικό ότι μετά το ματς με τον Άρη τραυματίστηκαν ακόμα 3 (Καραδήμος, Βαγγελής και Γιασσουμής) ποδοσφαιριστές μας; Είναι φυσιολογικό να έχεις 20 τραυματισμούς σε διάστημα που ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ έπρεπε να ΠΕΤΑΣ γιατί θα είσουν έτοιμος για τους ομίλους του CL;

Εσύ λες ότι φταίει η διοίκηση για το αγωνιστικό χάλι της ομάδας; Αυτό λες;

Πραγματικά θα ήθελα τη γνώμη σου. Τη δική μου την ξέρεις, την έγραψα.

Πάντα φιλικά και το γράφω γιατί είσαι καινούργιος στο φόρουμ και μπορεί να νομίζεις ότι σε κάνω επίθεση, αλλά μην το πάρεις προσωπικά. Έτσι είμαστε εδώ, χύμα χεχεχεχε
 :05a:

bannon

• Guest
« Reply #34 on: October 26, 2004, 22:01:19 »
τελικά το μεγαλύτερο πρόβλημα που δημιούργησε ο προηγούμενος προπονητής
είναι οτι δίχασε το κόσμο του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα ο επόμενος που θα
έρχονταν μετά από αυτόν, να είναι σε συνεχή αμφισβήτηση...

εύχομαι να βρεί ομάδα που να του αξίζει να προπονεί, μήπως και ορισμένοι ξεχαστούν και
αποφασίσουν να καταλάβουν πλέον οτι έχουμε νέο προπονητή, και οτι πρέπει να τον υποστηρίξουμε,
γιατί έτσι πρέπει να γίνει, γιατί ο fringer είναι πλέον ο προπονητής της ομάδας μας και δεν νοείται να
μην είμαστε μαζί του...

τώρα αν είναι ή όχι καλός προπονητής, αν γελάνε μαζί του στην Κύπρο ή όπου αλλού,
αν θήτευσε σε εθνική ομάδα με παρουσίες σε EURO και mundial, είναι στοιχεία που τον
συνοδεύουν, αλλά δεν διαμορφώνουν άποψη γι'αυτόν. Θα τον δούμε και θα τον κρίνουμε
όταν θα έχει την ευκαιρία να διώξει αυτούς που νομίζει, να πάρει αυτούς που πιστεύει
και να προπονήσει - προετοιμάσει την ομάδα όπως αυτός θέλει.

Σκέφτομαι το πόσο τυχερός πρέπει να νιώθει ο Καρυπίδης, που επιτέλους του δόθηκε
η ευκαιρία από κάποιον να μπεί στην ομάδα, τώρα που ο ένας τραυματίζεται μετά τον
άλλο και το πόσο άτυχοι θα νιώθουν οι Κοντέων, Ελευθεριάδης, Μακρής κλπ κλπ κλπ
όπως και εκείνος ο πιτσιρικάς ο τερματοφύλακας που είχαμε πέρισυ στον αγώνα με
τον ρούλη εκτός, που αυτή τη στιγμή δεν είναι στην ομάδα, γιατί έπρεπε να ψηθούν
σε ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών, ή γιατί έπρεπε να γυαλίζουν πάγκους ομάδων
Α Εθνικής (εργοτέλης).

Δεν νομίζω οτι μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, από το να στηρίξουμε το νέο προπονητή

ΥΓ.: Πάντως θα ήθελα πολύ να ξέρω ποιός φωστήρας αποφάσισε να στείλει παίκτη μας
δανεικό σε ομάδα Α'Εθνικής

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #35 on: October 26, 2004, 22:10:15 »
Είσαι ωραίος Bannon.
 :09:

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #36 on: October 26, 2004, 22:39:29 »
Είσαι ωραίος Bannon.
 :09:

Mono oreos re Dikefale ??? O oreoteroteros olon :aspromayro:.

Pragmatika htipai fleva se oti lei ke herome pou apofasise na milisi simera (dis !!) ;).

P.S. Me to hthesino poll mou ti tha gini re mages ? Tha psifisi kanis sas >:(

sacrosanct

• Guest
« Reply #37 on: October 26, 2004, 22:41:54 »
Bannon kala ta les ...alla giayton ton fwsthra pou esteile daneiko paikth mas na psh8ei se omada A ethnikis poso mallon se newfwtisth pou xreiazetai empeirous kai oxi pitsirikades gia psisimo se diavevaiw pws den htane o aggelos alla alloi pou pernoune apofaseis xwris na rwtane proponhtes...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #38 on: October 27, 2004, 00:48:34 »
kai to kalitero kserete poio einai? oti o idios o fostiras se sinenteuksi tou eipe oti ithele na steilei k ton konteon se A' Ethniki alla leei oi manager ton steilan allou...are aggele, pragmatika exo aporia, ti skata paiktes nomizes oti eixes? ton ronaldinio k ton henry?
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

liakos

• Guest
« Reply #39 on: October 27, 2004, 03:50:09 »

Όχι, είναι πολύ καλό να συνεχίσουμε. Γιατί να μη συνεχίσουμε, κουβέντα κάνουμε. Και όχι οι δυο μας, όλοι τη γνώμη μας λέμε.

Πρώτον δεν με απάντησες τι λόγια έβαλα και μάλιστα για δεύτερη φορά στο στόμα σου.
Δεύτερον, από αυτά που γράφεις εγώ πρέπει να καταλάβω πως για σένα δεν υπάρχει θέμα φυσικής κατάστασης στην ομάδα;

Και εάν είναι έτσι, τότε εσύ θεωρείς φυσιολογικό ότι μετά το ματς με τον Άρη τραυματίστηκαν ακόμα 3 (Καραδήμος, Βαγγελής και Γιασσουμής) ποδοσφαιριστές μας; Είναι φυσιολογικό να έχεις 20 τραυματισμούς σε διάστημα που ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ έπρεπε να ΠΕΤΑΣ γιατί θα είσουν έτοιμος για τους ομίλους του CL;

Εσύ λες ότι φταίει η διοίκηση για το αγωνιστικό χάλι της ομάδας; Αυτό λες;

Πραγματικά θα ήθελα τη γνώμη σου. Τη δική μου την ξέρεις, την έγραψα.

Πάντα φιλικά και το γράφω γιατί είσαι καινούργιος στο φόρουμ και μπορεί να νομίζεις ότι σε κάνω επίθεση, αλλά μην το πάρεις προσωπικά. Έτσι είμαστε εδώ, χύμα χεχεχεχε
 :05a:

Τα λόγια που λέω ότι έβαλες στο στόμα μου είναι την πρώτη φόρα που μίλησες για σύγκριση Αναστασιάδη-Φρίγκερ, ενώ δεν είχα κάνει κάτι παρόμοιο, και η δεύτερη φορά όταν είπες ότι σε λυπεί που κατηγοριοποιώ τους ΠΑΟΚτσήδες σε Αγγελικούς και αντιΠΑΟΚτσήδες, πάλι χωρίς να έχω πει κάτι σχετικό.

Τώρα σε αυτά που με ρωτάς: Κοιτάζοντας και τους τραυματισμούς των άλλων ομάδων, λέω ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει μεγαλύτερο πρόβλημα τραυματισμών. Μπορεί σε μας να φαίνεται περισσότερο λόγω του μικρού αριθμού ικανών παικτών. Και σκέψου που προπονούνται οι παίκτες του βάζελου και που οι δικοί μας.
Ούτε φυσικής κατάστασης πρόβλημα αναγνωρίζω στην ομάδα. Τώρα με δεδομένο ότι ως παικταρά στον ΠΑΟΚ αναγνωρίζω μόνο τον Σαλπιγγίδη και με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο ποσοστό επιθέσεων ξεκινούν από αυτόν, τότε ίσως η ομάδα να δείχνει κουρασμένη γιατί πράγματι ο Σάλπι είναι ντεφορμέ και εξαντλημένος.

Για το αγωνιστικό χάλι της ομάδας φταίει κατά 99% η διοίκηση, γιατί αδυνατεί να φέρει μεγάλους παίκτες. Ξεκάθαρα σε λέω, ότι ο μόνος λόγος κατ εμέ που περιμένουμε κάτι περισσότερο από αυτούς τους παίκτες είναι ο Άγγελος και αυτά που κατάφερε πέρσι.

Και κάτι τελευταίο για να μην παρεξηγούμαι από τον Bannon: δεν έγραψα κάτι αρνητικό για τον Φρίγκερ. Εξ αρχής είπα ότι δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο και μακάρι να βγει προπονητάρα. Ίσως να είμαι σε λάθος θεματική ενότητα, αλλά διαβάζοντας αυτά που γράφονταν κατά του Άγγελου, θέλησα να γράψω την άποψη μου για τον Άγγελο, τον οποίο θεωρώ κι εγώ γραφικό και ίσως αντιπαθητικό σαν άτομο, αλλά σίγουρα και μακράν τον καλύτερο προπονητή που είχαμε τα τελευταία 15 χρόνια.

Μακάρι να τον ξεπεράσει ο Φρίγκερ, τι άλλο να πω