Author Topic: ΠΑΟΚ - Udinese Calcio 0 - 3 Πέμπτη 23/02/12 ώρα 20:00 ΑΝΤ1  (Read 4948 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
ίσως το κορυφαίο mats  που έζησα στο μπάσκετ ήτανε το ΠΑΟΚ-Σκαβολίνι Pesaro στα προημιτελικά του Κόρατς το 1993.Το γήπεδο ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΕΜΑΤΟ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΨΥΧΗΣΑΝ. 4500 νοματαίοι ήμασταν, αλλα η κερκίδα ήτανε απίστευτη. Πολύ καλύτερη από πολλά mats που ήμασταν 6000 μέσα.
Την προηγουμενη Πέμπτη δεν χάσαμε, θα πίστευε κανεις ότι το θετικό αποτέλεσμα  the έσπρωχνε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, αλλα είμαι σίγουρος ότι οποιος πάει αύριο δεν θα έχει φωνή μετά το mats.

και να θυμίσω και το πρωτοσέλιδο του "ΠΑΟΚΤΣΗ" μετά το 3-0 το 2000:
"ΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ON ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ"

S.F.MALGARON

• Guest

Ας μην γελιομαστε, το να μην γεμισει η τουμπα ειναι καθαρα θεμα ελλειψης οραματος και πισωγυρισματος στην εποχη της σαρδελας, παρα οι τιμες των εισητηριων(που ειναι οντως ακριβες).

Στη μάχη που έχεις αύριο τα ξεχνάς όλα,δεν χωράνε ούτε οράματα,ούτε σαρδέλες,έχεις μια μάχη αύριο και ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΛΑΟΣ πρέπει να είναι εκεί και στην
τελική θα είναι αυτοί που το θέλουν.

και να θυμίσω και το πρωτοσέλιδο του "ΠΑΟΚΤΣΗ" μετά το 3-0 το 2000:
"ΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ON ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ"

Το τι νιώθουμε για τον Π.Α.Ο.Κ. η' τι σημαίνει για τον καθένα μας είναι κάτι πολύ περισσότερο από έντεκα σαρδέλες η' έντεκα παιχταράδες που κλωτσάνε μια μπάλα,μέχρι να βρεθεί άλλος τρόπος για να το εκφράσουμε καλό είναι να κάνουμε αυτό που ξέρουμε ΦΩΝΗ 90 ΛΕΠΤΑ.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Offline maria-mtb

• Βασικός
εφτασε η ωρα να δουμε αν το ονειρο επαληθευτει η οχι...εκτος κ αν δουμε κανενα σημερα το βραδυ.

για προαισθημα δε μιλαω γιατι ειναι κακο, οποτε ας μεινουμε στο ονειρο.

ωστοσο εμμενω στην αποψη μου οτι θα παμε στα πεναλντι γι' αυτο αγοραστε και κανα υπογλωσσιο να υπαρχει.

εγω ενα κουτι της μανας μου απο 25 πιεση την κατεβαζουν στο 16 στο πι και φι.

:-*

υ/γ ο ΠΑΟΚ μπορει να σταθει σε οποιαδηποτε εδρα της ευρωπης, το πιστευω ακραδαντα. Αναρωτιεμαι αν μπορει να σταθει στην δικη του εδρα.

« Last Edit: February 23, 2012, 01:30:02 by maria-mtb »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
Πέρσι στα γενέθλιά μου η ΠΑΟΚΑΡΑ δεν κατάφερε για πολύ λίγο να με κάνει 1 δώρο.Φέτος 1 μέρα μετά τα γενέθλιά μου ελπίζω να το πάρω αυτό το δώρο.
Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ γάμισε τους ιταλούς....

Offline Suicidal

• Βασικός
0:2
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline babis36

• Αλλαγή
Η προκριση σημερα ειναι υπερβαση τεραστια για αυτην την ομαδα με αυτο το εμψυχο δυναμικο. Για ενα πραγμα ειμαι σιγουρος.Οτι η ομαδα και ο κοσμος θα παλεψουν με ολες τους τις δυναμεις. Η τυχη θα παιξει τον ρολο της αλλα πολλες φορες την φτιαχνεις και μονος σου. Στο παιχνιδι με τον Αγιαξ στην Τουμπα προηγηθηκαμε 1-0 και συμπεριφερθηκαμε σαν να ειχε τελειωσει απο το α ημιχρονο. Ο Σοαρες μας ξεκαθαρισε οτι ληγει στο 90. (μαζι με τον Ιβιτς).Σημερα ακομα και να προηγηθουμε δεν σημαινει απολυτως τιποτα. Αν κανει το αλμα σημερα η ομαδα η θα ζησουμε ΠΑΟΚ ευρωπαικο με κοντομανικο. Μονο αυτο αξιζει σαν σκεψη.

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ[/b]
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Πρεπει επιτελους να παρει η ομαδα και μια προκριση στην Τουμπα. Δηλαδη γαμω το φελεκι μου... Ωρες ωρες αισθανομαι οτι περισσοτερο οι δικοι μας μασανε στην Τουμπα παρα η καθε πουτανα που ερχεται επισκεψη. Συγκεντρωση, δυνατα, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ και

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!

http://www.youtube.com/watch?v=l3_9b3LqEfg (Embedding disabled, limit reached)
« Last Edit: February 23, 2012, 10:56:57 by PAOK_Piraeus »
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline maria-mtb

• Βασικός
ειδα ενα μικρο ονειρο κ εκεινο δευτερολεπτων ισως επειδη ζοριστικα σονι κ καλα να βγαλω ακρη, ειδα μονο τιτλο που ελεγε "το διλεπτο του ΠΑΟΚ"

Τωρα...θα δουμε τι εννοει το διλεπτο...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Θα βαλει παλι κατα λαθος γκολ ο καζανοκεφαλος, οπως με την τοτεναμ και θα κανει 2 λεπτα να καταλαβει τι εγινε    ;D
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
κανονιστε να ειναι καμμια εκκλησια το γηπεσο τα πρωτα λεπτα και να ψελνετε τα εγκωμια σαν το γαυρο (δε μπορω να το ξεπεράσω)
Ρε να μη μπορουν να ακουσουν ο ενας τον αλλο στα 3 μετρα απο το εμπρος αιτε..

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ας μην γελιομαστε, το να μην γεμισει η τουμπα ειναι καθαρα θεμα ελλειψης οραματος και πισωγυρισματος στην εποχη της σαρδελας, παρα οι τιμες των εισητηριων(που ειναι οντως ακριβες).

Το θέμα είναι τα φραγκα φίλε μου, εγώ δεν πάω γιατί δεν μπορώ να δώσω 35 ευρώ και να πάω στην 5, σαν και μένα είναι πάρα πολλοί ποιος δεν θα ήθελε να είναι μέσα σε τέτοιο παιχνίδι.
1-3 το βλέπω πάντως.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

tsim4

• Guest
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

tsim4

• Guest
2-1 το βλεπω.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
δεν ξερω σκορ αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι στο τελος ενα κουβαρι μπροστα στην 4 και...

ΟΟΟΟ ΟΟΟ ΟΟΟ ΟΟΟ ΠΑΟΚ...ΟΟΟΟ ΟΟΟ ΟΟΟ ΟΟΟ ΠΑΟΚ

οπως στην πολη...μονο με φωνη θα χεστουνε αυτοι...με φωνη χωρις 20λεπτα κενα
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline piranhasgate4

• Αποστολή
  • **
2-1 με επικη ανατροπη απο 0-1......αυτο θα ειναι το διλεπτο του ΠΑΟΚ Μαρια.......για να δουμε σημερα.....η τελευταια φορα που ο κοσμος μας πηρε ματς ητανε με την ουντινεζε,ελπιζω το ιδιο να συμβει και σημερα....για τους γνωστες του συγκεκριμενου παιχνιδιου ανετα η κερκιδα μας μπαινει στην δεκαδα ολων των εποχων......

Offline lik4

• Αλλαγή
1-0 to mats και ολο φασεις στο τελευταιο μισαωρο οι ιταλοι

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Βρε ας κερδισουμε και ας κανουν φασεις 90 λεπτα οι ιταλοι.
Ειναι πολυ μεγαλη ευκαιρια σημερα, δε ξερω κατα ποσο εχουμε συνειδητοποιησει σαν ΠΑΟΚ (κοσμος και ομαδα) το ποσο κομβικο ειναι το ματσακι.

Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ώρα να μιλήσει ο νόμος της ΤΟΥΜΠΑΣ. σήμερα γράφουμε και πάλι ένδοξη ευρωπαική ιστορία!
http://www.youtube.com/watch?v=tOD68HrgQy8 (Embedding disabled, limit reached)
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!