Author Topic: ΠΑΟΚ - Udinese Calcio 0 - 3 Πέμπτη 23/02/12 ώρα 20:00 ΑΝΤ1  (Read 4878 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ

ive4

• Guest
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εικόνα για τον ΠΑΟΚ και ντροπιαστική ήττα. Άντε να δεχτώ το 0-1 στο 5΄. Μετά τι κάνει η ομάδα ; Αρχίζει να παραπατάει λες και τελείωσαν όλα και δε μπορούσε να βάλει 2 γκολ σε 85 λεπτά! Τα ίδια και χειρότερα στο 0-2.

Ο Μπόλονι για μια ακόμα φορά ήταν εντελώς ανέτοιμος για την περίπτωση που στράβωνε το ματς. Υποτονικός και δεν έδωσε καθόλου πάθος στην ομάδα.
Ρεζίλι των σκυλιών με τα... 0 γκολ που βάζουμε στην Τούμπα. ΠΑΟΚάρα βάλε ένα γκολ... Τουλάχιστον να πανυγηρίσουμε ένα γκολ μέσα στον Φεβρουάριο.
Αλήθεια, όταν κερδίζεις 12-13 κόρνερ και απειλείς μόνο μία φορά με ανάποδη κεφαλιά του Τσιρίλο, τι μπορείς να πεις για τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ;
Η κατάσταση είναι τραγικότερη όταν σε 2 στημένες του αντιπάλου τρως 2 γκολ.

Κλασικά διδάγματα του ποδοσφαίρου :
Όταν δε σκοράρεις με τα Μπαρτσελονοσυστήματα, δοκιμάζεις 4-4-2. Του πούστη.
Όταν γίνεται το δεύτερο ματς στην έδρα σου, αυτό λέγεται καλή κλήρωση. Όχι για να κρατήσεις το μηδέν στην άμυνα. Αυτό το ψάχνεις στο πρώτο ματς. Αλλά για να μπεις να πετύχεις 1-2 γκολ.

Offline bozik

• Αλλαγή
και που φτάσαμε εδώ με αυτά τα μπάζα, μεγάλη επιτυχία είναι...

ας όψεται ο βλάχος με το πουταναριό που φρόντισε σε 2 χρόνια να ξεβρακώσει την ομάδα...
κακό ψόφο σκατόψυχε.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline dave

• Αλλαγή

ας όψεται ο βλάχος με το πουταναριό που φρόντισε σε 2 χρόνια να ξεβρακώσει την ομάδα...
κακό ψόφο σκατόψυχε.

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Udinese Calcio 23/02/2012, 20:00 TOUMBA / ANT1 TV
« Reply #84 on: February 23, 2012, 22:44:51 »
Το ματς θύμισε αυτό με το γαύρο, φάγαμε 2 γκολ σε 15' και χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια, με την διαφορά πως στο σημερινό δεν ήθελε και η τύχη, λίγο το δοκάρι του Τσιρίλο και τα σουτ του Γιάννου, ένα να έμπαινε κάτι θα γινόταν. Αλλά και πάλι εγώ θεωρώ πως φάνηκε η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, όπως θα φαινόταν και στο πρώτο ματς αν έβαζαν ένα γρήγορο γκολ. Τέλος πάντων με τα αν δεν γίνεται δουλειά, η ουσία είναι πως τρως για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα 2 γκολ στο πρώτο τέταρτο, μέσα στην έδρα σου, αυτό δεν συνέβαινε ποτέ, προφανώς κανένας δεν ήταν προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο και φάνηκε και στα δύο ματς.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Είναι απαράδεκτο, ανεπίτρεπτο, να μπαίνει ο ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και να τρώει τα γκολ σαν καραμέλες το πρώτο τέταρτο. Κάποιος τραχανάς είπε "τι να πει και η Τότεναμ" αλλά η Τότεναμ είναι μια συνοικία που είναι τρίτη σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου και κυρίως μας υποτίμησε.

Φώναξα πολύ σήμερα εκεί στην 7 αλλά στο τέλος εκεί που χειροκροτούσε ο κόσμος πέρασε μια πολύ άσχημη σκέψη από το μυαλό μου, πως θα κάνουμε μερικά χρόνια να ξαναδούμε τον ΠΑΟΚ να παίζει Ευρώπη μετά τη διακοπή του χειμώνα. Μακάρι να διαψευστώ και γρήγορα αλλά από το καλοκαίρι 2010 και μετά το μόνο που πήγε συστηματικά καλά ήταν η Ευρώπη και αναμένω τη "διόρθωση"... Πουτάνα μιζέρια. Κάτσε τώρα και περίμενε να δεις τι θα γίνει στα συναρπαστικά πλέιωχ της λίγδας.

Τι θα γίνει με αυτή την ψυχανώμαλη ομάδα, έχει να χάσει εκτός από τον Οκτώβριο του 2010 στη Βιγιαρεάλ κι έχει να φάει τρία γκολ και πάνω εκτός από το δεύτερο παιχνίδι με την Αϊντχόβεν νομίζω και στην Τούμπα πάλι φέτος δεν τη γλίτωσε χωρίς ήττα και είναι η δεύτερη τριάρα μετά από αυτή με τον Άγιαξ... Τι να πω ρε γαμώτο...
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΣΕ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΑΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ..!!!!
Σήμερα από το 60 και μετά έζησα κάποιες στιγμές που θα μου μείνουν χαραγμένες στο μυαλό και στην καρδιά μου για ΠΑΝΤΑ..
Στιγμές Κερκίδας..
Στιγμές Οπαδικής Παράνοιας..
Στιγμές ΠΑΟΚ..
Στιγμές που μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω για τουλάχιστον άλλα 5 χρόνια να χτυπιέμαι εκεί μέσα σαν έφηβος χωρίς να δίνω σημασία στο χορτάρι..
ΠΑΟΚάρα ρε φίλε..!!!!
ΠΑΟΚΑΡΑ..!!!!

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
δεν ksanaanigo topic στο forum.

σκατά στα μούτρα μου :'(
PAOK PANO APO OLLA

Offline Vorious

• Αλλαγή
οση τυχη ειχαμε στο πρωτο δεν ειχαμε στο δευτερο αγωνα.

το ματς δεν ηταν για 0-3, αλλα ο ΠΑΟΚ δεν αξιζε σε καμια περιπτωση την προκριση

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline t.b

• Αλλαγή

κακό ψόφο σκατόψυχε.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
μπραβο στο μεγαλο ζαγορ..........κιριε προεδρε μας κακομαθενετε.........ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΔΕΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΤΕ........ΓΑΜΙΟΛΕΣ!!!!!!!

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
ΛΑΘΟΣ ΠΟΣΤ......

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΣΕ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΑΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ..!!!!
Σήμερα από το 60 και μετά έζησα κάποιες στιγμές που θα μου μείνουν χαραγμένες στο μυαλό και στην καρδιά μου για ΠΑΝΤΑ..
Στιγμές Κερκίδας..
Στιγμές ΠΑΟΚ..
Στιγμές που μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω για τουλάχιστον άλλα 5 χρόνια να χτυπιέμαι εκεί μέσα σαν έφηβος χωρίς να δίνω σημασία στο χορτάρι..
ΠΑΟΚάρα ρε φίλε..!!!!
ΠΑΟΚΑΡΑ..!!!!
KILKIS+LAMIA=GATE 4

Offline maria-mtb

• Βασικός

υ/γ ο ΠΑΟΚ μπορει να σταθει σε οποιαδηποτε εδρα της ευρωπης, το πιστευω ακραδαντα. Αναρωτιεμαι αν μπορει να σταθει στην δικη του εδρα.

τωρα ρε παιδια αληθεια, ειστε πολυ αισιοδοξοι οσοι πιστευατε οτι θα περασουμε. και ξαναλεω σας ζηλευω, αλλα δυστυχως υπαρχει οριο για αυτον τον ΠΑΟΚ.

η ομαδα εδω κ 2 χρονια χανει με κατω τα χερια ΚΑΘΕ κρισιμο ματς που εχει στην Τουμπα, θα γινει κατι με αυτο?
« Last Edit: February 24, 2012, 00:36:49 by maria-mtb »

Offline maria-mtb

• Βασικός
δεν ksanaanigo topic στο forum.

σκατά στα μούτρα μου :'(

μην κοιμηθεις, παει το ποδηλατο!  ;D

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Στιγμές Κερκίδας..
Στιγμές ΠΑΟΚ..
ΠΑΟΚάρα ρε φίλε..!!!!
ΠΑΟΚΑΡΑ..!!!!

Πολύ σωστός , πρέπει να πάω πολύ πίσω για να θυμηθώ ανάλογη κερκίδα στη Τούμπα .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline maria-mtb

• Βασικός
α και κατι ακομη κ κλεινω απο αυτο το ματς

ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Κ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΠΛΕ Κ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΠΑΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
Είμαστε η μοναδική ομάδα που αντί να παθιάζεται βλέποντας τον λαό της, αντιθέτως τον τρέμει και μπαίνει σαν χεσμένη στο ίδιο της το γήπεδο. Ένα γαμημένο ΚΡΙΣΙΜΟ ματς τα τελευταία χρόνια δε το έχουν κερδίσει. Όλες οι χαρές μας είναι εκτός έδρας.

Από το 60 και μετά όταν πλέον συνειδητοποίησε και ο πιο αισιόδοξος ότι το ματς έχει τελειώσει, έζησα πραγματική Τούμπα. Μια Τούμπα που καυλώνει και εσένα και εμένα, ακόμα και τον αλλόθρησκο που σε βλέπει από την τιβί. Τι θα γινόταν αν ήταν 3-0 αντί για 0-3 δε μπορώ να φανταστώ. Ίσως και να μην ήταν έτσι και απλά να πουλούσαμε την ΠΑΟΚτσήδικη μας τρέλα σαν αντίδραση στο σκορ.

Έχω την εντύπωση ότι είναι η μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα μας στην Ευρώπη.

Ανάλυση του ματς είναι περιττή με τέτοιο σκορ.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μπραβο ΠΑΟΚ. Εδω τελειωσαμε για φετος. Του χρονου μακαρι να παμε ακομα παραπερα. ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

northeagle_4

• Guest
Για το ματς τι να πεις ,στραωσε εξ αρχης και φανηκε και η διαφορα δυναμικοτητας των 2 ομαδων. Ξεκινησαμε με την φαση του Γιαννου που μονο απο μεγαλο τερματοφυλακα βγαινει  καπακι τρως σαπιο γκολ εντελως που κοιμηθηκαν ολη στο κεντρο αμυνας. Πνιγει ο Κρεσιτς το φαουλ κανεις 3-4 φασεις να βαλεις γκολ αλλα εισαι ατυχος σε αυτες της φασεις. Μπορει να μην σταθηκαμε δυνατοι αλλα παιζει και ρολο η στιγμη,εγω πιστευω με ενα γκολ ως το ημιχρονο ανετα γυρνουσε το ματς.Δεν μπορεις να αναλυσεις παραπανω για να αποκλεισεις καλυτερη αντικειμενικα ομαδα θελει συγκεντρωση 200%,αρχιδια και λιγο τυχη.Δεν ειχες τιποτα απο τα 3 οποτε τελος η ευρωπη για φετος. Ατομικα ξεχωριζω μονο Λαζαρ,Γιαννου και Τσιριλο οι αλλοι μετριοι ως τραγικοι.Λινο,Μιρο,Κοντος,Κλαους για τα μπαζα σημερα.

Τεραστιο ρισπεκτ στα αλανια που φωναζαν μετα το 0-3 και ηταν το καλυτερο γιατρικο για τα μυαλα μας.

Απο εκει και περα εχουμε 2 χρονια με πολυ καλη παρουσια ευρωπη,ελαχιστες ηττες και γενικα αποκλειουμε ή δεν χανουμε ομαδες με 8πλασιο και βαλε μπατζετ απο μας.Τι να πουμε για αγιαξ,φενερ,βιγιαρεαλ,Τοττεναμ,Ρουμπιν,Μοσχα με 10πλασιο τουλαχιστον αλλα ακομα και ζαγκρεμπ,μπριζ,καρπατι που ειχαν πολλαπλασιο απο μας.Καποια στιγμη θα τρωγες και ενα βαρυ σκορ και ειναι κατα καποιο τροπο λογικο,δυστυχως εκατσε χτες αλλα αυτο δεν μειωνει στο ελαχιστο την πολυ καλη παρουσια εδω και 2 χρονακια.Ειπαμε ενα βημα παραπανω φετος δεν εκατσε ... η καταξιωση και βελτιωση ακομα παραπανω στην ευρωπη πρεπει να ειναι βασικος στοχος του ΠΑΟΚ οπως και το πρωταθλημα.