Author Topic: Udinese Calcio - Π.Α.Ο.Κ. 16/02/2012, 22:05 ANT1 WebTV  (Read 5571 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bristol

• Αποστολή
  • **
Απ: Udinese Calcio - Π.Α.Ο.Κ. 16/02/2012, 22:05 ANT1 WebTV
« Reply #140 on: February 18, 2012, 15:30:52 »
75 ωρες ταξιδι, οι 51 στο πουλμαν, αλλα στα αρχιδια μας...για την ιστορια το credit του νεου συνθηματος παει στους Αθηναιους ΠΑΟΚτσηδες, που ταξιδευαν με Μακεδονες...το ειχαν πρωτοφωναξει στο Συνταγμα την προηγουμενη Κυριακη

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #141 on: February 18, 2012, 15:50:58 »

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #142 on: February 18, 2012, 16:11:48 »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #143 on: February 18, 2012, 16:19:37 »
Μολις γυρισα και ακομα τραγουδαω συνθηματα. Κερκιδαρα μαγκες και κανονικοτατη καταληψη. Απο μιλανο στο ουντινε και πισω, ΠΑΟΚσακια παντου. Πολυ μεγαλη εκδρομη και μαγκια μας, δεδομενης της φτωχιας που μας δερνει.
Αγωνιστικα η ομαδα τραγικη, λιγο τυχερη, αλλα και η ουντινεζε δε με πειθει μπροστα. Κρατανε μπαλα, τρεχουνε, αλλα ως εκει. Κρεσιτς, Τσιριλο, Μαλεζας, κρατησαν το μηδεν. Ο Σταφυλιδης στο ημιχρονο πρεπει να ξερασε, ευτυχως δε πληρωσαμε την απειρια του. Καζανοκεφαλε ψοφα να βρουμε την ηρεμια μας, γιατι απ'οτι φαινεται απο την 11αδα ουτε ο ομπαμα δε μπορει να σε βγαλει.
Με τετοια εμφανιση στον επαναληπτικο δε περναμε ουτε με σφαιρες.

Προσωπικο highlight η αυθορμητη κερκιδα που καναμε καμια 50αρια ΠΑΟΚσακια στο ημιχρονο του μιλαν-αρσεναλ και μας κοιτουσε το σαν σιρο σαν χαζο  ;D   Για κατι τετοια εισαι ΠΑΟΚ.
Μπραβο στα κομαντα που ηρθαν απο σερβια και σε δυο τσακαλια ελβετους που συναντησα, και μου ειπαν ηρθαν για να ζησουν ΠΑΟΚσιδκη κερκιδα απο κοντα.
Αψογη φιλοξενια στο ουντινε, και απ' οτι μου λεγανε δυο ιταλοι στο τρενο της επιστροφης, πρεπει να τους αναγκασαμε να κανουν την κερκιδα της ζωης τους.  ;)
Στον κοσμο αλλος κανενας

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #144 on: February 18, 2012, 20:25:20 »
Η κερκιδα απο φωνη ηταν αστα να πανε.Τα γνωστα δηλαδη,1000 βαρια-βαρια να τραγουδανε,και οι υπολοιποι μονο σε κανα κορνερ για 15 δευτερολεπτα και μετα μουγκα.Οποτε 'κερκιδαρα' δεν τη λες.Απο αποψη μαζικοτητας ημασταν μια χαρα,αλλα αυτο απο μονο του δεν ειναι αρκετο.
Ειναι δυνατον να ειναι το ματς 0-0 και να μην ακουστει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ  'ΠΑΟΚΑΡΑ βαλε ενα γκολ'?

Πιστευω οτι η προκριση εχει χλωμιασει αρκετα απο τη στιγμη που δεν βαλαμε γκολ εκτος εδρας.Η ουντινεζε στον επαναληπτικο θα παιζει για δυο αποτελεσματα και εμεις μονο για νικη.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #145 on: February 18, 2012, 20:30:08 »
συνέχεια βλεπω χλωμό στη ρεβάνς, και θα βαλουν γκολ και μετα αντε βαλε δυο, και που να περάσουμε....

ΡΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΔΥΤΙΚΟΑΛΒΑΝΟΥΣ

Offline sabbath

• Αλλαγή
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #147 on: February 18, 2012, 20:42:11 »
Βόλος φίλε δε ξέρω αν η κερκίδα ήταν όντως έτσι, αλλά από το γυαλί ακουγότανε εκκωφαντικά...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #149 on: February 18, 2012, 21:44:55 »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #150 on: February 19, 2012, 11:47:35 »

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #151 on: February 20, 2012, 01:54:09 »
http://www.youtube.com/watch?v=5JKpoTM0v-8 (Embedding disabled, limit reached)

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #153 on: February 22, 2012, 12:32:05 »
http://www.youtube.com/watch?v=TI4hJ1A13Ds

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ

ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ

ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ

ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ...
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #154 on: February 22, 2012, 15:45:43 »
αν αντικατσταθει το ιταλια παιζει να το λεμε γενικοτερα
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #155 on: February 22, 2012, 17:01:57 »
εγω Θα'ρθω να σε δω και ιαπωνία.......  8)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #156 on: February 22, 2012, 19:24:55 »
Η κερκιδα απο φωνη ηταν αστα να πανε.Τα γνωστα δηλαδη,1000 βαρια-βαρια να τραγουδανε,και οι υπολοιποι μονο σε κανα κορνερ για 15 δευτερολεπτα και μετα μουγκα.Οποτε 'κερκιδαρα' δεν τη λες.Απο αποψη μαζικοτητας ημασταν μια χαρα,αλλα αυτο απο μονο του δεν ειναι αρκετο.
Ειναι δυνατον να ειναι το ματς 0-0 και να μην ακουστει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ  'ΠΑΟΚΑΡΑ βαλε ενα γκολ'?

Πιστευω οτι η προκριση εχει χλωμιασει αρκετα απο τη στιγμη που δεν βαλαμε γκολ εκτος εδρας.Η ουντινεζε στον επαναληπτικο θα παιζει για δυο αποτελεσματα και εμεις μονο για νικη.

1000 ατομα οχι. Η μιση κερκιδα φωναζε, η αλλη μιση το ξυνε και ξυπνησε να τραγουδισει το καινουργιο σουξε στο ημιχρονο. Μολις ξεκινησε το 2ο ημιχρονο και αρχισανε παλι τα "κανονικα" μας συνθηματα, παλι πεσανε σε λιθαργο και ξυπνουσανε στα κορνερ οπως λεει σωστα και ο βολος.
Εξερεσεις σιγουρα θα υπαρχουν, αλλα προσωπικα χαλαστικα με την κερκιδα μας. Το ματς πηγε ετσι οπου βοηθησε (παλι καλα) να γινει μια καλη κερκιδα και να μην φανει τπτ μεμπτο στον "εξω" κοσμο, αλλα ρε πστ αν εσπαγε ο διαολος το ποδαρι του και τρωγαμε εστω και 1 γκολ, θεωρω δεδομενο οτι και απο τους 2.500 που φωναζαμε ασταματητα, στο τελος θα μεναμε 500 βαρια. Λυπαμε που το λεω, αλλα στην ιταλια λογω και του ογκου του κοσμου μας, ηταν φανερο οτι δυστυχως το DNA του λαου μας εχει αλλαξει γαματα...

Ο υπερμετρος αυθορμητισμος ηταν παντα γερο συστατικο του χαρακτηρα του λαου μας, μονο που παλια ητανε για να στηριξουμε τον ΠΑΟΚ με οποιο τροπο μπορουμε, με αποτελεσμα να φαινομαστε ο πιο τρελος και αρρωστος λαος πανευρωπαικα. Τωρα ο λαος προσπαθει να "δειχνει" αρρωστος και τρελος, μονο που πλεον δεν ειναι στα αληθεια για να στηριξουμε τον ΠΑΟΚ, αλλα για να ποζεριασουμε και να χαζογελασουμε με οποιο τροπο μπορουμε και να δειξουμε και παλι διαφορετικοι. Ισως να φταιει που η καφριλα των 80'ς 90'ς, εχει αντικατασταθει απο την τρεντιλα των μιλενιουμ και να μου μπερδευει το μυαλο, αλλα ρε πστ μου ειδα τραγικα πραγματα να συμβαινουν που πραγματικα δεν γουσταρω να τα αναφερω καν. Ειναι ντροπη για τον ΠΑΟΚτση να δειχνει καρναβαλος και χαχας γαμω το μουνι μου. Τον ΠΑΟΚτση φοβοσουν να του μιλησεις μην σε αρπαξει πανω στο ακουσμα του ρε. Τωρα ενα χαμογελο του σκας και μπορει να σου κανει το μαιμουδι μαζι με ολη την παρεα του για να "γελας" για ωρες. Της βλακειας το jukebox εχουμε γινει. Αυτο το πραγμα μονο αν μπορουσαν να καταλαβουν μερικοι, ισως να μπορουσαμε να συνυπαρξουμε καπως πιο "αρμονικα" στην κερκιδα, χωρις να ξενερωνει ο ενας τον αλλον..

Λενε (...) οτι οι ρετσινακιδες βαζουν τον εγωισμο τους πανω απο ολα.. Αυτοι που τα λετε, καντε αυτοκριτικη ρε μλκς και πειτε μου ποιος κοιταει τον εαυτο του οταν κανει τον καραγιοζι για να γελασει ο γειτονας?? ποιος κοιταει τον εαυτο του οταν τραγουδαει συνθηματα μονο οταν και αμα του καυλωσει?? Ο ρετσινακιας αφησε το λαριγγι του για τον ΠΑΟΚ και σε εκανε να νιωθεις και παλι διαφορετικος απο την τβ μαλακα. Για τον παλμο, την φωνη και την διαρκεια. Οχι γιατι ντυθηκε καρναβαλος και εκανε 2-3 φιγουρες και μια παπαρια. ΠΑΟΚ εισαι γαμω το φελεκι μου, οχι ο ζουγανελης.

υγ. Το νεο συνθημα με ξενερωσε οχι γιατι δεν ηταν καλο σαν συνθημα, αλλα γιατι ειδα να το φωναζει κατακορον κοσμος που για ενα ημιχρονο ηταν στην μουγκα, αλλα στο ακουσμα της παπαριτσας γουσταρε και ειπε να φωναξει.

υγ2. Η εκδρομη ηταν απιστευτη και σιγουρα αξιζε τις θυσιες που απαιτηθηκαν για να παμε ολοι εκει... Σε καμια περιπτωση δεν θελω να μειωσω την εκδρομαρα με το ποστ μου. Ο καθενας με την παρεα του ή το πουλμαν του ή δεν ξερω εγω τι, μια χαρα περναει.. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο.

υγ3. Γαμηστε αυτους που γαμουν την νεο-ελληνιδα μας τα καλοκαιρια. Γαμω τα αρμανι σας και την ιταλια σας μουνοπανα, θα φτυσετε το γαλα της μανας σας στην τουμπα. Προκριση εμεις ή κανεις.

υγ4. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #158 on: February 22, 2012, 20:44:38 »
Νομιζω οτι εχει δικαιο ο κινγκ. Σιγα σιγα θα αρχισουμε να χωριζομαστε σε σκληροπυρηνικους και "λογικους" ενω μεχρι προσφατα δεν υπηρχε αυτος ο διαχωρισμος, κατι που νομιζω οτι το λεει και ο Ιταλος το κειμενο του οποιου εβαλε ο ΠαΟΚ_ΒΟΛΟΣ και το εχουν πει και αλλοι. Σε καθε περιπτωση, η μαζικη παρουσια σε εκτος εδρας ευρωπαϊκο δειχνει οτι αγαπη και τρελα υπαρχει, ισως απλα εκδηλωνεται με αλλους τροπους σε σχεση με παλια...
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #159 on: February 22, 2012, 21:54:09 »
νομίζω,ότι αυτά τα φαινόμενα όταν υπάρχει μεγάλη μετακίνηση είναι από παλιά και δεν είναι φαινόμενα του 2012...θυμάμαι χαρακτηριστικά να λέμε από παλιά για εκδρομές αθηνα...καλύτερα να είμαστε μια χιλιάδα και καλή και δεν τρώμε ούτε σε μαγκιά ούτε σε φωνή...το πρόβλημα για μενα είναι στην ΤΟΥΜΠΑ...που φεύγοντας μετά από ηττες με σκουλήκι και γαύρο, βλέπεις πιτσιρίκια να μην έχουν κομμένοι φωνή ,και μεγαλύτερους να χαζογελανε,απόδεχόμενοι  ότι η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι( ? )