Η κερκιδα απο φωνη ηταν αστα να πανε.Τα γνωστα δηλαδη,1000 βαρια-βαρια να τραγουδανε,και οι υπολοιποι μονο σε κανα κορνερ για 15 δευτερολεπτα και μετα μουγκα.Οποτε 'κερκιδαρα' δεν τη λες.Απο αποψη μαζικοτητας ημασταν μια χαρα,αλλα αυτο απο μονο του δεν ειναι αρκετο.
Ειναι δυνατον να ειναι το ματς 0-0 και να μην ακουστει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ 'ΠΑΟΚΑΡΑ βαλε ενα γκολ'?
Πιστευω οτι η προκριση εχει χλωμιασει αρκετα απο τη στιγμη που δεν βαλαμε γκολ εκτος εδρας.Η ουντινεζε στον επαναληπτικο θα παιζει για δυο αποτελεσματα και εμεις μονο για νικη.
1000 ατομα οχι. Η μιση κερκιδα φωναζε, η αλλη μιση το ξυνε και ξυπνησε να τραγουδισει το καινουργιο σουξε στο ημιχρονο. Μολις ξεκινησε το 2ο ημιχρονο και αρχισανε παλι τα "κανονικα" μας συνθηματα, παλι πεσανε σε λιθαργο και ξυπνουσανε στα κορνερ οπως λεει σωστα και ο βολος.
Εξερεσεις σιγουρα θα υπαρχουν, αλλα προσωπικα χαλαστικα με την κερκιδα μας. Το ματς πηγε ετσι οπου βοηθησε (παλι καλα) να γινει μια καλη κερκιδα και να μην φανει τπτ μεμπτο στον "εξω" κοσμο, αλλα ρε πστ αν εσπαγε ο διαολος το ποδαρι του και τρωγαμε εστω και 1 γκολ, θεωρω δεδομενο οτι και απο τους 2.500 που φωναζαμε ασταματητα, στο τελος θα μεναμε 500 βαρια. Λυπαμε που το λεω, αλλα στην ιταλια λογω και του ογκου του κοσμου μας, ηταν φανερο οτι δυστυχως το DNA του λαου μας εχει αλλαξει γαματα...
Ο υπερμετρος αυθορμητισμος ηταν παντα γερο συστατικο του χαρακτηρα του λαου μας, μονο που παλια ητανε για να στηριξουμε τον ΠΑΟΚ με οποιο τροπο μπορουμε, με αποτελεσμα να φαινομαστε ο πιο τρελος και αρρωστος λαος πανευρωπαικα. Τωρα ο λαος προσπαθει να "δειχνει" αρρωστος και τρελος, μονο που πλεον δεν ειναι στα αληθεια για να στηριξουμε τον ΠΑΟΚ, αλλα για να ποζεριασουμε και να χαζογελασουμε με οποιο τροπο μπορουμε και να δειξουμε και παλι διαφορετικοι. Ισως να φταιει που η καφριλα των 80'ς 90'ς, εχει αντικατασταθει απο την τρεντιλα των μιλενιουμ και να μου μπερδευει το μυαλο, αλλα ρε πστ μου ειδα τραγικα πραγματα να συμβαινουν που πραγματικα δεν γουσταρω να τα αναφερω καν. Ειναι ντροπη για τον ΠΑΟΚτση να δειχνει καρναβαλος και χαχας γαμω το μουνι μου. Τον ΠΑΟΚτση φοβοσουν να του μιλησεις μην σε αρπαξει πανω στο ακουσμα του ρε. Τωρα ενα χαμογελο του σκας και μπορει να σου κανει το μαιμουδι μαζι με ολη την παρεα του για να "γελας" για ωρες. Της βλακειας το jukebox εχουμε γινει. Αυτο το πραγμα μονο αν μπορουσαν να καταλαβουν μερικοι, ισως να μπορουσαμε να συνυπαρξουμε καπως πιο "αρμονικα" στην κερκιδα, χωρις να ξενερωνει ο ενας τον αλλον..
Λενε (...) οτι οι ρετσινακιδες βαζουν τον εγωισμο τους πανω απο ολα.. Αυτοι που τα λετε, καντε αυτοκριτικη ρε μλκς και πειτε μου ποιος κοιταει τον εαυτο του οταν κανει τον καραγιοζι για να γελασει ο γειτονας?? ποιος κοιταει τον εαυτο του οταν τραγουδαει συνθηματα μονο οταν και αμα του καυλωσει?? Ο ρετσινακιας αφησε το λαριγγι του για τον ΠΑΟΚ και σε εκανε να νιωθεις και παλι διαφορετικος απο την τβ μαλακα. Για τον παλμο, την φωνη και την διαρκεια. Οχι γιατι ντυθηκε καρναβαλος και εκανε 2-3 φιγουρες και μια παπαρια. ΠΑΟΚ εισαι γαμω το φελεκι μου, οχι ο ζουγανελης.
υγ. Το νεο συνθημα με ξενερωσε οχι γιατι δεν ηταν καλο σαν συνθημα, αλλα γιατι ειδα να το φωναζει κατακορον κοσμος που για ενα ημιχρονο ηταν στην μουγκα, αλλα στο ακουσμα της παπαριτσας γουσταρε και ειπε να φωναξει.
υγ2. Η εκδρομη ηταν απιστευτη και σιγουρα αξιζε τις θυσιες που απαιτηθηκαν για να παμε ολοι εκει... Σε καμια περιπτωση δεν θελω να μειωσω την εκδρομαρα με το ποστ μου. Ο καθενας με την παρεα του ή το πουλμαν του ή δεν ξερω εγω τι, μια χαρα περναει.. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο.
υγ3. Γαμηστε αυτους που γαμουν την νεο-ελληνιδα μας τα καλοκαιρια. Γαμω τα αρμανι σας και την ιταλια σας μουνοπανα, θα φτυσετε το γαλα της μανας σας στην τουμπα. Προκριση εμεις ή κανεις.
υγ4. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.