Ο πελκας ειναι ιδιος τοσα χρονια. Το προβλημα δεν το εχει αυτος, το εχει οποιος νομιζει οτι μπορει ο Πελκας να ειναι ο πικτης που σοβαρη ομαδα θα στηριξει πλανο πανω του.
Α
ότι πιο άκυρο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό
Rabb μάλλον την τελευταία τριετία δεν παίζει να έχεις δει ματς του ΠΑΟΚ ε ?
Δεν ειναι αναγκη να συμφωνησουμε μπρο.
Βασικα επειδη το συζηταμε και ασυνδετα με τα χθεσινα, Δεν θεωρω δλδ υπευθυνο τον Πελκα για χθες μονο, θα πω πως το βλεπω εγω. Αφορμη παιρνω και απο το ποστ του disorder για νελτιωση και χαρακτηρισμο ταχυδυναμου για τον Πελκα.
Ο Πελκας ειναι ο Πελκας τοσων ετων. Τι αλλαξε; Μονο το οτι παιζει περισσοτερο χρονο και αρα εχει περισσοτερο χρονο να χαρακτηριζεται απο το τι κανει. Το ιδιο μοτιβο εχει και τωρα και πριν. Απλα προν δεν τον εβλεπες γιΤι ηταν αλλαγη, παγκο η δεν ξερω. Οταν μπηκε βασικος και η ενσταση μου ειναι αυτη μονιμα, απλα δεν μπορεις να στηριχθεις σε τετοιους πΑικτες, εδωσε την ευκαιρια να κριθει απο τον κοσμο που βλεπει μπαλα. Ο Πελκας και πριν δεν μπορουσε να παει τη μπαλα 4 μετρα μπροστα με προοπτικη σε καθε επιθεση και ουτε τωρα μπορει. Το κανει μια στις πεντε και λεμε πωπω τι εκανε...
Οση μπαλα ξερει φτανει για να κανει ενα καλο παιχνιδι στα 5 και με αντιπαλο οχι σοβαρου επιπεδου. Δεν το λεω με γκρινια... ετσι ειναι. Η δικη μας αναγκη τον κανει να τον χαρακτηριζουμε παικταρα. Το παρελθον εχει αποδειξει πολλες φορες οτι οι μονοι που πλανωνται ειμαστε εμεις. Οι περιπτωσεις πολλες.
Κατι για το ταχυδυναμος... μαλλον δεν καταλαβαινουμε τι σημαινει. Να σας πω τι δεν σημαινει:
Να περιμενεις πασα απο τον σφ σου και να μην πετυχαινεις κοντρολ ουτε με αιτηση, να σε ακουμπαει αντιπαλος οταν τρεχεις με τη μπαλα και αυτο να ειναι αρκετο να χασεις τη μπαλα η να πραπτησεος, να ντριπλαρεις και να παραπατας γιατι η σκεψη σου με το σωμα απλα δεν συσχετιζονται.
Ταχυδυναμος ειναι σοβαρο προσων και ο πελκας οπως και το 90% των παικτων ποδοσφαιρου στην ελλαδα σεν το εχουν. Ταχυδυναμος δεν ειναι να τρεχω αλλα να τρεχω κανοντας ΟΛΑ οσα μπορω να κανω και σε ρεμπο 40%.
Δεν χρειαζεται να συμφωνησουμε οπβς ειπα. Στεναχωριεμαι που παλι λεμε τα οδια ελλειψει πραστασεων.