Author Topic: Δημήτρης Πέλκας  (Read 18714 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Πέλκας
« Reply #340 on: October 31, 2018, 19:23:59 »
Ειδικα στη θεση του νομιζω πως δεν ταιριαζει ο Μπις καθως δεν μαρκαρει στα χαφ.

ναι αραζει περιπτερο στην αντιπαλη περιοχη, ξαναδες λιγο το προχτεσινο ματς κ δες τις φασεις που εκοψε και τις φασεις που ψολαρε ο μπις στην αμυνα φιλε εθισμενε.

οφ τοπικ αλλα μερικες καραμελες 3 χρονια τωρα δε λενε να κοπουν, αλλο δε μαρκαρω σα το νταβιτς και αλλο δε μαρκαρω γενικα

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Απ: Απ: Δημήτρης Πέλκας
« Reply #341 on: October 31, 2018, 23:09:11 »
Και μετά σκεφτείτε το ιδιο με Λίβερπουλ και Τζέραρντ. Πρεπει να κανουμε την αυτοκριτική μας κάποτε.

Κάποτε επίσης πρέπει να σταματήσουν αυτοί οι χαζοί (με το συμπάθειο) παραλληλισμοί, όπως όταν ο Σάκης ο πάσαλος Παπάζογλου έχανε τα άχαστα και άκουγες "νταξ μωρέ κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε χάσει 2-3 τέτοια", να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο δλδ. Οπότε ναι, αν ο Πέλκας γλιστρούσε όπως ο Τζέραρντ μάλλον θα έτρωγε το κράξιμο της ζωής του, αλλά αν γλιστρούσε ο Πάμπλο και χάναμε ένα πρωτάθλημα θα γινόταν ακριβώς ό,τι με τη Λίβερπουλ και τον Τζέραρντ.

εδω μεσα υπαρχει εδω και παρα πολυ καιρο ενα κλιμα οτι ο πελκας τρωει την θεση του μπισεσβαρ και του καντουρι.

κανενα τετοιο κλιμα δεν υπαρχει, καλα εννοειται δεν υπαρχει ουτε ενας να θελει βασικο τον καντουρι στη θεση του πελκα, ενω οι αφελεις προσωπολατρες οπαδοι του ντιεγκο κ οχι του ΠΑΟΚ οπως θεωρεις εσυ, δεν εβγαζαν κουβεντα οσο ο πελκας γαμουσε στο χορταρι.

ο πελκας ειναι δημιουργικα αρνητικος λογω πνευματικης κοπωσης και απειριας διαχειρισης των πολλων παιχνιδιων (πρωτη φορα παιζει τοσο στη καριερα του και με σημαντικο ρολο) κανα μηνα τωρα, ενω στα τελευταια ματς πιεζει κ λιγοτερο. το γτ δημιουργικα δεν ειναι οπως περυσι εξηγειται και λογω των αλλαγων στους συμπαιχτες του, πχ ελλειψη εξτρεμ αλλα και απο την κουραση που λεω.

ψαχνομαστε για διδαγματα και ιντριγκες ωρες ωρες, οχι να λεμε οτι θα τον φαει η τουμπα κ το φορουμ το δημητρακη.

βαριεμαι να ψαξω για ποστ στο φορουμ που να λενε αυτο ακριβως θεμη.καλα για το λαιβ δεν το συζηταω καν.μπορει ομως εγω να εχω μειωμενη αντιληψη γενικοτερα οποτε παμε παρακατω δεν υπαρχει τετοιο κλιμα στο φορουμ παρα μονο στην φαντασια μου

μιλας για προσωπολατρες του ντιεγκο.καταρχας εγω εγραψα γενικα για προσωπολατρεια με αφορμη ενα ποστ για τον γκαρσια. θεωρω οτι η λεξη προσωπολατρεια σε οτι εχει να κανει στον ΠΑΟΚ των τελευταιων ετων αρχιζει και τελειωνει στον παμπλο κατι που προσωπικα δεν συμμεριστηκα ποτε και μπορει οποιος θελει να ψαξει και γραφομενα μου για να πειστει
αυτο το πραγμα που γραφτηκε με κεντρισε και πανω σε αυτο εγραψα οτι εγραψα για προσωπολατρεια γιατι εχω αποψεις διαφορετικες απο οτι αντιλαμβανομαι απο πολλους και σε πολλα ζητηματα.αυτο παρεθεσα.αν το εκανα λαθος και αν εσυ πχ καταλαβες αλλο πραγμα απο αυτο που εννοουσα και πιστευω(δεν υπερασπιζομαι κανεναν δημητρακη γιατι κανενας δημητρακης δεν ειναι παραπανω απο τον ντεηβ και τον γιαννιωτη επειδη ο ντεηβ και ο γιαννιωτης μονο δινουν στον ΠΑΟΚ και δεν παιρνουν απο αυτον)τοτε περα απο μειωμενη αντιληψη εχω και δυσκολια στην εκφραση λογου.παμε παρακατω

σε οτι αγωνιστικο γραφεις για τον πελκα προφανεστατα αν καταλαβα καλα εχουμε τις ιδιες περιπου αποψεις.οποτε και εδω παμε παρακατω για να το τελειωσουμε

την τελευταια σου προταση αδερφε μου δεν την καταλαβαινω.ισως επειδη ειμαι χαζος.εφοσον ομως γραφεις παραθετοντας με οτι ψαχνομαστε για ιντριγκες πιστευω οτι με λες ιντριγκαδορο.εγω σπανια γραφω στο φορουμ.συνηθως τελευταια το κανω μονο για να μιλησω για μπαλα γιατι ο ΠΑΟΚ που εμαθα δεν με αφηνε να μιλαω γι αυτο.δεν ειμαι κανας ειδικος απλα ξεκαυλωνω.αν υπαρχει εστω και ενας που πιστευει οτι δημιουργω ιντριγκα(για μενα ειναι βαρυς ο χαρακτηρισμος γιατι ειναι αοριστος και με κανει να φανταζομαι πολλα) εδω μεσα η λυση ειναι απλη και αυτη θα τηρησω απο δω και μπρος.

τελος εχω την εντυπωση οτι προχθες γιουχαριστηκε ο πελκας.δεν εγραψα πουθενα οτι η τουμπα θελει να τον φαει.εγραψα οτι η τουμπα αν θελει να φαει το καταφερνει.και για μενα το γιουχαρισμα ειναι αρνητικο ως προς την προσφορα του πελκα στην ομαδα.τωρα ποια ειναι η προσφορα του,αλλος πιστευει μικρη αλλος μεγαλη αλλος και καθολου.δεν τα χαλαμε εκει μια γνωμη εγραψα σωστη λαθος δεν εχει σημασια.το οτι βαζεις και το φορουμ μεσα σε μια προταση που δεν την γραφω για να πεις τι μαλακιες λεω δειχνει οτι κατι σε πειραξε σε οτι εγραψα.πιστεψε με δεν θα σε ξαναπειραξει τιποτα.αυτα και τα λεμε

υ.γ ισως το ποστ να εχει την αυρα της ιντριγκας.οχι μαγκες καμια σχεση δεν μπαινουν 30 ατομα εδω μεσα που τα 25 γνωριζομαστε μεταξυ μας για να μαλωνουμε.οι λυσεις ειναι απλες σε τετοιες περιπτωσεις

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #342 on: November 01, 2018, 14:05:15 »
μην παρεξηγεισαι ρε αδερφε, δεν λεω κατι προσωπικο εναντιον σου αλοιμονο, περασαμε τοσα και τοσα μανικια, δυστυχως καποια θεματα πιο σημαντικα δε τα συζηταμε πλεον γτ τσαμπα κουβεντα κανουμε οποτε οπως λες και συ ξεκαβλωνουμε με οτι βλεπουμε στο χορταρι. αλοιμονο τωρα για τετοια καφενειακα να χαλιομαστε.

το τελευταιο που εγραψα δε παει σε εσενα προσωπικα, παει στη γενικοτερη αποψη οτι η τουμπα γιουχαρει τον πελκα κ οτι ο λαος ξερω γω ειναι αμπαλος, κανει κακο στους παιχτες με το κρα κλπ. και λεω απλα οτι δεν εχει καμια αρνητικη αντιμετωπιση ο πελκας μη τρελαθουμε, αλλα και ο λαος τον βλεπει (στα πιο εμφανη δημιουργικα καθηκοντα του, που πως να το κανουμε για τη θεση μετρανε περισσοτερο) να σερνεται ενα μηνα τωρα. δλδ τι να πει ο μπαλαφας, ο σαμπο ο ολσεν που την ακουγαν απο τη δευτερη στραβη και δε γυρισαν ποτε το κλιμα.

και ξαναλεω μη παρεξηγιεσαι και συ εχεις πει για προσωπολατρια για το ντιεγκο που επισης μπορει να προσβαλλει, και τι εγινε τωρα σιγα το θεμα να σταματησουμε να μιλαμε μεταξυ μας...

Offline Stratel4

• Είδα φως και μπήκα
« Reply #343 on: November 08, 2018, 21:48:51 »
Οσο και ντεφορμε να σαι ρε μαλακα οταν δεν εισαι μεσα παιζουμε σα μικρο χωριο
ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #344 on: November 09, 2018, 12:35:56 »
Καθυστερημένε Πελκα, κολλάει το μυαλό σου όταν φτάνεις περιοχή, άχρηστε, μόνο να τρέχεις ξέρεις, βγάλε καμία καλή πάσα ρε καραγκιόζη....
Ωχ συγγνώμη μπερδεύτηκα, δεν έπαιζε χθες, δεν φάνηκε η απουσία του, όχι..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #345 on: November 11, 2018, 22:34:17 »
Για 3 κοκκινες ησουνα σημερα και την εβγαλες απλα με μια καρτα.. παρτο αλλιως εισαι ο αρχηγος του ΠΑΟΚ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #346 on: November 24, 2018, 22:15:41 »
βελτιωμενος σε σχεση με προηγουμενα ματς. επρεπε να μπει το γκολ να ανεβει κατακορυφα η ψυχολογια του
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #347 on: December 13, 2018, 21:53:16 »
Απελπισια
Μονο για δηλωσεις και διαροοες ανανέωσης με λεφτά που δε δειχνει να αξιζει ειναι
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #348 on: December 13, 2018, 22:00:41 »
Εμφάνιση-ανέκδοτο.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #349 on: December 13, 2018, 22:01:49 »
Αλλη μια
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #350 on: December 13, 2018, 22:41:37 »
Στα απόνερα της διαχείρισης του έμ......ψυχου..... υλικού από τον κ.Λουτσέσκου. Θα αφήσει βαριά κληρονομιά φεύγωντας, θα έχει κάψει 5-6 καλά στοιχεία, θα έχει αναδειξει 0 (μηδεν) νέους κ η αβάντα στο βωμὀ της εμμονης με τη σουπερλίγδα συνεχίζεται. Περιμένουμε κ τα κατεψυγμένα τουίτερ του Γιώργη το μάϊο

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #351 on: December 13, 2018, 23:03:36 »
Δεν πιστεύω να υπάρξει ανάσταση και τη δευτέρα να είσαι έτοιμος να παίξεις στον κομπότη γιατί αυτό θα δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σου. Κάτι τέτοια δηλαδή ο χαλκιάς έκανε και αλλάζαμε τέρματα σε κάτι άγιαξ κλπ στα καλά καθούμενα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #352 on: December 14, 2018, 07:58:19 »
Ο πελκας ειναι ιδιος τοσα χρονια. Το προβλημα δεν το εχει αυτος, το εχει οποιος νομιζει οτι μπορει ο Πελκας να ειναι ο πικτης που σοβαρη ομαδα θα στηριξει πλανο πανω του.
Α

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #353 on: December 14, 2018, 08:09:53 »
εσυ παιζει και να εχεις φωναξει καποια στιγμη "βαρια του ΠΑΟΚ η φανελα"..

εσυ επρεπε να ντρεπεσαι περισσοτερο απο ολους...

βαδιζεις στα χναρια του κλαους...

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #354 on: December 14, 2018, 09:11:06 »
Σωματικά έχει δουλέψει. Την έκρηξή του την έχει δουλέψει. Ό,τι πιο ταχυδύναμο έχει αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ μαζί με Ζαμπά. Και έχει και την τεχνική. Υστερεί εμφανώς ειδικά φέτος στην τελική ενέργεια. Δε ξέρω αν και πόσο μπορεί να δουλευτεί αυτό ή απλά το χεις/δε το χεις. Φέτος πάντως είναι απογοήτευση σ αυτόν τον τομέα. Ελάχιστες σωστές τελικές, καμιά ασσίστ της προκοπής. Είναι κρίμα να μείνει στάσιμος ή και να καεί. Εξακολουθώ να τον πιστεύω. Όχι για ηγέτη και αρχηγό της ομάδας αλλά για έναν από τους πολλούς καλούς τεχνίτες και γρήγορους παίκτες που ΠΡΕΠΕΙ να έχει η ενδεκάδα!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #355 on: December 14, 2018, 09:29:32 »
Ο πελκας ειναι ιδιος τοσα χρονια. Το προβλημα δεν το εχει αυτος, το εχει οποιος νομιζει οτι μπορει ο Πελκας να ειναι ο πικτης που σοβαρη ομαδα θα στηριξει πλανο πανω του.
Α

ότι πιο άκυρο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό

Rabb μάλλον την τελευταία τριετία δεν παίζει να έχεις δει ματς του ΠΑΟΚ ε ?

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #356 on: December 14, 2018, 09:40:24 »
Α

ότι πιο άκυρο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό

Rabb μάλλον την τελευταία τριετία δεν παίζει να έχεις δει ματς του ΠΑΟΚ ε ?

Εγώ αδερφέ θα συμφωνήσω..  Βασικά ναι, έχει ανέβει αρκετά αλλά όταν χρειάζεται, του λείπει το μυαλό!
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #357 on: December 14, 2018, 09:47:40 »
Δεν λέω ότι με ικανοποιεί όπως παίζει  άλλα είναι τέρμα άκυρο να λέμε ότι είναι ο ίδιος όλα αυτα τα χρόνια

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #358 on: December 14, 2018, 10:21:44 »
Δεν λέω ότι με ικανοποιεί όπως παίζει  άλλα είναι τέρμα άκυρο να λέμε ότι είναι ο ίδιος όλα αυτα τα χρόνια

Συμφωνώ, έχει ανέβει αρκετά και έχει βοηθήσει και αρκετά, ΔΕΝ είναι ίδιος και έχει καλπάζουσα πορεία και αν μείνουν τα μυαλά του μέσα στο κεφάλι τότε θα καταφέρει πολλά!
Απλά ΔΕΝ μπορείς ακόμα να στηριχθείς καθαρά πάνω του, γιατί όπως ανέφερα εγώ βλέπω ότι πέφτει πολλές φορές σε σοβαρά λάθη, σαν να τα χάνει την κρίσιμη στιγμή
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline giorgos4

• Αποστολή
  • **
    • PAOK-LUEDENSCHEID.DE
« Reply #359 on: December 14, 2018, 12:16:35 »
AΨΥΧΟΣ ΠΕΡΗΠΑΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ας ψαξει ο μανατζερ του ομαδα να πουληθει δεν θα μας βγαζουν τον ψυχη..

PAOK AGAINST ALL BASTARDS