Και μετά σκεφτείτε το ιδιο με Λίβερπουλ και Τζέραρντ. Πρεπει να κανουμε την αυτοκριτική μας κάποτε.
Κάποτε επίσης πρέπει να σταματήσουν αυτοί οι χαζοί (με το συμπάθειο) παραλληλισμοί, όπως όταν ο Σάκης ο πάσαλος Παπάζογλου έχανε τα άχαστα και άκουγες "νταξ μωρέ κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε χάσει 2-3 τέτοια", να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο δλδ. Οπότε ναι, αν ο Πέλκας γλιστρούσε όπως ο Τζέραρντ μάλλον θα έτρωγε το κράξιμο της ζωής του, αλλά αν γλιστρούσε ο Πάμπλο και χάναμε ένα πρωτάθλημα θα γινόταν ακριβώς ό,τι με τη Λίβερπουλ και τον Τζέραρντ.
εδω μεσα υπαρχει εδω και παρα πολυ καιρο ενα κλιμα οτι ο πελκας τρωει την θεση του μπισεσβαρ και του καντουρι.
κανενα τετοιο κλιμα δεν υπαρχει, καλα εννοειται δεν υπαρχει ουτε ενας να θελει βασικο τον καντουρι στη θεση του πελκα, ενω οι αφελεις προσωπολατρες οπαδοι του ντιεγκο κ οχι του ΠΑΟΚ οπως θεωρεις εσυ, δεν εβγαζαν κουβεντα οσο ο πελκας γαμουσε στο χορταρι.
ο πελκας ειναι δημιουργικα αρνητικος λογω πνευματικης κοπωσης και απειριας διαχειρισης των πολλων παιχνιδιων (πρωτη φορα παιζει τοσο στη καριερα του και με σημαντικο ρολο) κανα μηνα τωρα, ενω στα τελευταια ματς πιεζει κ λιγοτερο. το γτ δημιουργικα δεν ειναι οπως περυσι εξηγειται και λογω των αλλαγων στους συμπαιχτες του, πχ ελλειψη εξτρεμ αλλα και απο την κουραση που λεω.
ψαχνομαστε για διδαγματα και ιντριγκες ωρες ωρες, οχι να λεμε οτι θα τον φαει η τουμπα κ το φορουμ το δημητρακη.
βαριεμαι να ψαξω για ποστ στο φορουμ που να λενε αυτο ακριβως θεμη.καλα για το λαιβ δεν το συζηταω καν.μπορει ομως εγω να εχω μειωμενη αντιληψη γενικοτερα οποτε παμε παρακατω δεν υπαρχει τετοιο κλιμα στο φορουμ παρα μονο στην φαντασια μου
μιλας για προσωπολατρες του ντιεγκο.καταρχας εγω εγραψα γενικα για προσωπολατρεια με αφορμη ενα ποστ για τον γκαρσια. θεωρω οτι η λεξη προσωπολατρεια σε οτι εχει να κανει στον ΠΑΟΚ των τελευταιων ετων αρχιζει και τελειωνει στον παμπλο κατι που προσωπικα δεν συμμεριστηκα ποτε και μπορει οποιος θελει να ψαξει και γραφομενα μου για να πειστει
αυτο το πραγμα που γραφτηκε με κεντρισε και πανω σε αυτο εγραψα οτι εγραψα για προσωπολατρεια γιατι εχω αποψεις διαφορετικες απο οτι αντιλαμβανομαι απο πολλους και σε πολλα ζητηματα.αυτο παρεθεσα.αν το εκανα λαθος και αν εσυ πχ καταλαβες αλλο πραγμα απο αυτο που εννοουσα και πιστευω(δεν υπερασπιζομαι κανεναν δημητρακη γιατι κανενας δημητρακης δεν ειναι παραπανω απο τον ντεηβ και τον γιαννιωτη επειδη ο ντεηβ και ο γιαννιωτης μονο δινουν στον ΠΑΟΚ και δεν παιρνουν απο αυτον)τοτε περα απο μειωμενη αντιληψη εχω και δυσκολια στην εκφραση λογου.παμε παρακατω
σε οτι αγωνιστικο γραφεις για τον πελκα προφανεστατα αν καταλαβα καλα εχουμε τις ιδιες περιπου αποψεις.οποτε και εδω παμε παρακατω για να το τελειωσουμε
την τελευταια σου προταση αδερφε μου δεν την καταλαβαινω.ισως επειδη ειμαι χαζος.εφοσον ομως γραφεις παραθετοντας με οτι ψαχνομαστε για ιντριγκες πιστευω οτι με λες ιντριγκαδορο.εγω σπανια γραφω στο φορουμ.συνηθως τελευταια το κανω μονο για να μιλησω για μπαλα γιατι ο ΠΑΟΚ που εμαθα δεν με αφηνε να μιλαω γι αυτο.δεν ειμαι κανας ειδικος απλα ξεκαυλωνω.αν υπαρχει εστω και ενας που πιστευει οτι δημιουργω ιντριγκα(για μενα ειναι βαρυς ο χαρακτηρισμος γιατι ειναι αοριστος και με κανει να φανταζομαι πολλα) εδω μεσα η λυση ειναι απλη και αυτη θα τηρησω απο δω και μπρος.
τελος εχω την εντυπωση οτι προχθες γιουχαριστηκε ο πελκας.δεν εγραψα πουθενα οτι η τουμπα θελει να τον φαει.εγραψα οτι η τουμπα αν θελει να φαει το καταφερνει.και για μενα το γιουχαρισμα ειναι αρνητικο ως προς την προσφορα του πελκα στην ομαδα.τωρα ποια ειναι η προσφορα του,αλλος πιστευει μικρη αλλος μεγαλη αλλος και καθολου.δεν τα χαλαμε εκει μια γνωμη εγραψα σωστη λαθος δεν εχει σημασια.το οτι βαζεις και το φορουμ μεσα σε μια προταση που δεν την γραφω για να πεις τι μαλακιες λεω δειχνει οτι κατι σε πειραξε σε οτι εγραψα.πιστεψε με δεν θα σε ξαναπειραξει τιποτα.αυτα και τα λεμε
υ.γ ισως το ποστ να εχει την αυρα της ιντριγκας.οχι μαγκες καμια σχεση δεν μπαινουν 30 ατομα εδω μεσα που τα 25 γνωριζομαστε μεταξυ μας για να μαλωνουμε.οι λυσεις ειναι απλες σε τετοιες περιπτωσεις