Και μετά σκεφτείτε το ιδιο με Λίβερπουλ και Τζέραρντ. Πρεπει να κανουμε την αυτοκριτική μας κάποτε.
Κάποτε επίσης πρέπει να σταματήσουν αυτοί οι χαζοί (με το συμπάθειο) παραλληλισμοί, όπως όταν ο Σάκης ο πάσαλος Παπάζογλου έχανε τα άχαστα και άκουγες "νταξ μωρέ κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε χάσει 2-3 τέτοια", να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο δλδ. Οπότε ναι, αν ο Πέλκας γλιστρούσε όπως ο Τζέραρντ μάλλον θα έτρωγε το κράξιμο της ζωής του, αλλά αν γλιστρούσε ο Πάμπλο και χάναμε ένα πρωτάθλημα θα γινόταν ακριβώς ό,τι με τη Λίβερπουλ και τον Τζέραρντ.
σορρυ κιολας αυτο ολο το οποιο περιγραφεις ειναι σχετικο.παραδειγμα υπαρχει ενα τερμα που τον ειδα προχθες και επαιζε με την ναπολι αντιπαλος.το παληκαρι οσο ειδα οτι πηγαινε μεσα το βγαζε.αυτος ο τερμας στον ΠΑΟΚ λοιδωρηθηκε περισσοτερο απο τον 4ο γκολκιπερ της σημερινης ομαδας(σημερα γιατι αυριο αλλαζουν οι καταστασεις) επειδη του εγινε επιθετικο φαουλ σε ενα ματς με την γρια
ο ΠΑΟΚ ισως και να μην βγηκε ζημιωμενος ουτε και ο παιχτης αλλα η αντιμετωπιση της κερκιδας καιει και παιχτες που αξιζουν.ολα ειναι σχετικα λοιπον
σορρυ κιολας ξανα αυτη την προσωπολατρεια με τον χ ψ και ω προσωπικα εγω δεν την εχω καταλαβει ποτε.δεν γουσταρω τον πελκα παραπανω απο τον μπισεσβαρ και τον γκαρσια ουτε και τον πριγιοβιτς περισσοτερο απο τον κουλουρη.θελετε να με πειτε ιεροσυλο;θελετε να με πειτε ξενερωτο;θελετε να με πειτε ασχετο;οτι γουσταρετε πειτε με..για μενα υπαρχει ο ΠΑΟΚ και 30 επαγγελματιες που εχουν ακριβως την ιδια αντιμετωπιση(απο μενα παντα)
σε τεχνικα χαρακτηριστικα εννοειται οτι μπορω να συγκρινω ποδοσφαιριστες που παιζουν στην ιδια θεση γιατι υπαρχουν καλυτεροι χειροτεροι.το θεμα ομως δεν ειμαι εγω αλλα η ομαδα και ο προπονητης.εδω μεσα υπαρχει εδω και παρα πολυ καιρο ενα κλιμα οτι ο πελκας τρωει την θεση του μπισεσβαρ και του καντουρι.προφανως δεν υπαρχει μονο εδω μεσα υπαρχει και εκει εξω γιατι χθες περα απο την κερκιδαρα του πεταλου ακουγοταν και η μουρμουρα των υπολοιπων θυρων
και ο πρωτος που ηρθε να διαψευσει την ολη φαση ειναι αυτος που εμεις οι απεξω λεμε οτι χανει την θεση του απο τον πελκα.γιατι αραγε;ειναι τοσο μεγαλοψυχος ο μπισεσβαρ η μηπως οντας μελος ενος γκρουπ αντιλαμβανεται την σημασια του ποδοσφαιριστη πελκα για τον συλλογο;τροφη για σκεψη..
ο πελκας φετος κανει τον αχαρο ρολο κατι που δεν το κανε περυσι που εδωσε στην ομαδα 20 γκολ ειτε σκοραροντας ειτε πασαροντας.τρεχει περισσοτερο να πιεσει γιατι δεν υπαρχει ουτε τσιμιροτ ουτε τζαλμα.δεν γουσταρω να κατσω να αναλυσω τι και πως θα παρει πολυ ωρα και δεν εχει και κανενα νοημα στην τελικη
ο ΠΑΟΚ τον εχει αναγκη και αυτο φανηκε φετος σε ολους τους αγωνες εκτος του χθεσινου(στα δικα μου ματια).η διαχειριση του λουτσεσκου τον εχει καψει και αυτο ειναι στα μειον του ρουμανου γιατι ο πελκας ειναι κεφαλαιο για τον συλλογο
υ.γ ο γκαρσια εχει μηδεν τιτλους.ο πελκας δυο και εναν κλεμμενο