Author Topic: ΠΑΟΚ- χανούμι 2 -0 Κύπελλο Ελλάδος Τετάρτη 18/01/2012 ώρα 20:00 OTE 1  (Read 4579 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Κοιτα μη μετρησουμε παλι καμια κηδεια απο το λεγομενο αεκακι, και ασε τους διασυρμους. Με τσιριλο, μπαλαφα και κατσικα ουτε τον κεραυνο κολχικου δε μπορεις να διασυρεις. Το μονο παρηγορο ειναι πως αν σημερα μια ομαδα στη σουπερ λιγδα ειναι σε χειροτερη κατασταση απο μας, αυτο ειναι το αεκ.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
και τις άλλες φορές που μετρήσαμε ταρίφες σε χειρότερη θέση από εμάς ήταν...
οψόμεθα. προσωπικά βλέπω κουφέτο.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
ΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ....ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΡΙΑΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΜΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
και τις άλλες φορές που μετρήσαμε ταρίφες σε χειρότερη θέση από εμάς ήταν...
οψόμεθα. προσωπικά βλέπω κουφέτο.

Κουφετα η κολυβα?

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Αλλοι θα βριζουν την κουλα, αλλοι τον μαστροκωστα, αλλοι μπαλαφα, αλλοι κοντο,αλλοι Ζαγορακη, αλλοι υπερ του κοντου και κατα αυτων που βριζουν τον κοντο και τον Ζαγορακη... Σκεψου δικε μου να'χαμε και Σαντος προπονητη. Ω ρε γουστα μεθαυριο!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

CLUB LARISA

• Guest
O Π.Α.Ο.Κ. θα περάσει την Τετάρτη. Μόνο που θυμίζω οτι ΔΕΝ είναι αγώνας χωρίς αύριο, γιατί ΔΕΝ είναι τελικός, ΔΕΝ παίζουμε με σοβαρή ομάδα, ΔΕΝ είναι μόνο αυτό το ματς στόχος επιβίωσης του ΠΑΟΚ.

Μην μας γίνεται συνήθεια το πότισμα για τον αγώνα της χρονιάς.

antenapoume-4-

• Guest
ΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ....ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΡΙΑΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΜΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ

καλα η χανουμισα δε διαλυεται μ αποκλεισμο.με τον περσινο μαστραπα δωρο της παε ΠΑΟΚ για μια δεκαετια τη βγαζουν ακομα.ουτε εμεις σηκωνουμε τιτλο ,ε νικη οπως θα γινοταν αντιστοιχα περισυ αν δε κατεβαινε αδιαφορη η ομαδα στο ματσ της χρονιας.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Ελπιζω που σε περιπτωση στραβωσει το ματς και μπουνε τιποτα τσακαλια μεσα οπως περισι,να κυνηγησουν τους δικους μας και οχι οποιον να ναι....

Offline tsag

• Αλλαγή
αυτοί που πρέπει να κυνηγηθούν δεν είναι μέσα στο χορτάρι αλλά τεσπα
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
καλα νταξει......

gabriello

• Guest
παιξτε για την υπερηφανεια σας και τον κοσμο που θα ερθει στο γηπεδο! Δεν θελω και παλι να δω τον λυμπεροπουλο και το δελλα να γινονται μαγκες στην πλατη της ομαδας μας! Και προς θεου παιδια με συντηρητικο παιχνιδι παλι θα μας την κανουν τη ζημια...Αν τους παιξουμε επιθετικα οπως στο παιχνιδι του πρωτου γυρου και δεν τους αφησουμε να παρουν ανασα τοτε θα τους αποτελειωσουμε μια και καλη!

giannis80

• Guest
Αν περάσουμε την τετάρτη, και η κληρωτίδα μας κάνει τα κέφια, πάει για τελικό ΠΑΟΚ-γαύρος στο οακα....ηδονή. Κι εμείς σκεφτόμαστε ποιον θα κυνηγάμε ΑΝ στραβώσει το ματς....Χαλαρώστε.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
ρε ξεκολατε λιγο με το ματς!δικο μας ειναι....ετσι λεω εγω τωρα....αχ τι παρτυ οπως λεει κ το πουλεν εχουμε να κανουμε.......

υ.γ.ο ΠΑΟΚ θελει προεδρο με @@ ..........

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
συκωτι δεν θα μινει μεχρι να ρθει ο τελικος!!!!!!!!!!!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Τα τελευτια 10 χρονια ειχαμε 3 με 4 ευκαιριες να δωσουμε την χαριστικη βολη στην κουλα. Ποτε δεν τα καταφεραμε... Δεν βλεπω να το καταφερνουμε ουτε την Τεταρτη...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
O Π.Α.Ο.Κ. θα περάσει την Τετάρτη. Μόνο που θυμίζω οτι ΔΕΝ είναι αγώνας χωρίς αύριο, γιατί ΔΕΝ είναι τελικός, ΔΕΝ παίζουμε με σοβαρή ομάδα, ΔΕΝ είναι μόνο αυτό το ματς στόχος επιβίωσης του ΠΑΟΚ.

Μην μας γίνεται συνήθεια το πότισμα για τον αγώνα της χρονιάς.

Θα περάσει, γιατί θα είναι το 3ο κύπελλο που θα πάρουμε χωρίς πρόεδρο
working class hero

ive4

• Guest
Στο μυαλό του και την καρδιά του δεν είμαι. Πιστεύω όμως ότι είναι αεκτσής και από σπόντα ήρθε στον ΠΑΟΚ και έγινε πρόεδρος. Επειδή η θέση στην ΑΕΚ ήταν κατειλημμένη από το φίλο του τον Ντέμη.

Τέλος πάντων, αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα, και ΠΑΟΚτσής να είναι σκατά τα έχει κάνει.

Ούτε εγώ είμαι στην καρδιά και στο μυαλό του, απλά τυχαίνει να ξέρω ότι μικρός ήταν ΠΑΟΚ και το ξέρω από πρώτο χέρι ας πούμε.
Σημασία έχει όπως λες ότι τα σκάτωσε, απλά το αναφέρω για την ιστορία.

Εμένα δε με ενδιαφέρει με ποιον παίζουμε αύριο. Εδώ και χρόνια έχω πάψει να ασχολούμαι με τον άρη της Αθήνας, παρά τις κωλόφαρδες αναλαμπές της, όπως αυτή στο περσινό κύπελλο. Και τα όργια της διαιτησίας στο ματς - μπουρδέλο που τους έδωσαν το κύπελλο με το έτσι με το θέλω.
Είτε είναι άεκ, είτε Εθνικός Αστέρας πρέπει να πάμε τελικό να το πάρουμε.   

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Τα τελευτια 10 χρονια ειχαμε 3 με 4 ευκαιριες να δωσουμε την χαριστικη βολη στην κουλα. Ποτε δεν τα καταφεραμε... Δεν βλεπω να το καταφερνουμε ουτε την Τεταρτη...

Με χει στοιχειωσει αυτο, ειδικα περυσι. Επταψυχη η καριοκουλα. Αντε να δουμε...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Kaselious

• Guest
Δύσκολο της τετάρτης...Είναι και αυτή η κωλοφαρδία που τους συνοδεύει σαν ομάδα τα τελευταία χρόνια..Λίγο ο φόβος της αποδυνάμωσης της ομάδας, λίγο τα προβλήματα στο οικονομικό (Δεν μπορώ να διανοηθώ με τίποτα φέτος να έχουν αδιαφορία, ΕΙΔΙΚΑ να νέα παιδιά της ομάδας ), σε κάνουν να αγανακτείς μέχρι να δεις νίκη στον πίνακα με το τελευταίο σφύριγμα...Συμφωνώ με τον Maestro όσο αφορά τις κηδείες για έναν από τους 2...(-όμως το ότι έχουμε και μια ευρώπη, όπου αξίζει μια δυνατή παρουσία κόσμου + ομάδας, έστω και αν είναι η τελευταία για φέτος)

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
θελω να δω αμα γινει κανα 0-1 με ποιους θα το γυρισει το ματς.
My Own WoRST ENeMy.....