Φιλε antenapume: με σένα είμαι στην αντίθετη όχθη, διαφωνώ σχεδόν m' ότι γραφεις. Η μπάλα είναι βρώμικη, όλοι το ξέρουμε, αλλα αν όντως πιστεύεις ότι μας χάρισε το σημερινό mats η κούλα για τα περσινά και όχι γιατί είναι η πιο αμπαλh αεκ που έχουμε δει από το 1926 τι να πω, με αφήνεις με το στόμα ανοιχτό και τον κώλο στημένο έτοιμο να υποδεχτώ gang-bangers σπίτι μου.
Στα τέτοια μου ο τελικός μετά ΚΑΙ το σημερινό. Όσο και να διαφωνείς με το Ζαγοράκη δεν γίνεται να τον βρίζεις, "επαναλαμβανω" ο ίδιος δήλωσε ότι έκλεψε, έχεις όλα τα μέσα να του κανεις μήνυση, εμπρός λοιπόν, δεν τον γουστάρεις? ΜΗΝΥΣΗ ΤΩΡΑ!
Αλλα αυτό το πράμα δεν αντέχεται, μπινελίκια στο θοδώρα και μπινελίκια μεταξύ μας.
Προσωπική μου άποψη, με όλο το σεβασμό σε σένα και στους ομοϊδεάτες σου αντί-revolutioners: στις εποχές που έρχονται, μια διοίκηση με άτομα γνωστες του ποδοσφαίρου σαν τον ζαγοράκη και το Bρυζα είναι η μοναδική μας ελπίδα να φτιάξουμε ομάδα, μέσα από την οποια θα γίνουνε και νέα PAOKtsakia. Η εμμονη σου (σας) να φύγει ο ζαγοράκης έτσι απλά είναι, για μένα πάντα, εκτος τόπου και χρόνου.
Και PS:κανένας λαός από μονος του δεν έφερε διπλό από τελικό στην αθηνα, σου θυμίζω ΟΑΚΑ με αεκ και φιλαδέλφεια με gay αρχές δεκαετίας 80 και μετά Λάρισα στο ΟΑΚΑ.
Φιλικά