Author Topic: ΠΑΟΚ- ατρόμητος 3-1 Σάββατο 10/12/2011 ώρα 17:15 novasports2  (Read 3096 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
αν θες να σιχαθεις δεν χρειαζεται να μπεις εδω μπορεις να το κανεις κοιτώντας τον καθρεφτη, που θα μας πεις τι είναι στα αρχίδια μας λες και ζεις μεσα σ αυτα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Εμείς να δεις σιχασιά στα στομάχια μας φίλε μου...
Εντάξει λίγοι γραφικοί είμαστε εδώ μέσα πλέον.μην τρελένεστε,οι υπόλοιποι μπορείτε να τον αποθεώνετε

Ρε παιδια δεν ειπε ο ανθρωπος οτι αποθεωνει τον κοντο, ειπε απλα οτι υπαρχει και ενας ΠΑΟΚ περα απο τον κοντο...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Εμείς να δεις σιχασιά στα στομάχια μας φίλε μου...
Εντάξει λίγοι γραφικοί είμαστε εδώ μέσα πλέον.μην τρελένεστε,οι υπόλοιποι μπορείτε να τον αποθεώνετε

Ρε παιδια δεν ειπε ο ανθρωπος οτι αποθεωνει τον κοντο, ειπε απλα οτι υπαρχει και ενας ΠΑΟΚ περα απο τον κοντο...

Εσύ γράψε για το αγωνιστικό,ο άλλος γράφει γι αυτό που τον πείραξε!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

antenapoume-4-

• Guest
Η ομαδα νικησε δικαια. Μετα απο νικη μπαινω και  διαβαζω πλεον κλαψα και στεναχωρια για την κερκιδα!!!!!Το οτι νικησε η ομαδα μαλλον στα σρχιδια σας. Ο Σαλπιγγιδης να πα να γαμηθει και η ομαδα στα αρχιδια σας.Γαμω τη μιζερια μου γαμω.Σιχαθηκα.

δεν ειναι ΠΑΟΚ αυτο το πραγμα που βλεπουμε.και διπλο στη μαντσεστερ να βγαλεις απλα δεν ειναι ΠΑΟΚ.αυτα τα γιδια που επευφημωντας το σαλπιγγιδη φερνουν διχονοια μη σεβομενοι ενα  οπαδικο κομματι του ΠΑΟΚ κατα την ταπεινη μου γνωμη δε διαφερουν απο αλλοθρησκους.τουλαχιστον ας φωναζαν 90 λεπτα και ας μη σηκωνοταν μονο για χειροκροτηματα ντροπης.οταν οι αλλοι ξελαρυγγιιαζονται αυτοι τρωνε πασατεμπο και μας ντροπιαζουν.δε θα μπω σε χαρακτηρισμους αλλα το ποσο ΠΑΟΚ ειναι αυτες οι μυζηθρες φαινεται απο πολλα πραγματα.ασ μη μιζεριασουμε ομως ας χαρουμε τη νικη απεναντι στο μεγαθηριο του δωνη και του αγγελινα.εσυ ρε ξεφτυλίσεμενε ανωνυμε ΠΑΟΚτση ππυ τον εβριζες πριν 3 χρονια πως ποτιστηκες ετσι???

Offline babis36

• Αλλαγή
αν θες να σιχαθεις δεν χρειαζεται να μπεις εδω μπορεις να το κανεις κοιτώντας τον καθρεφτη, που θα μας πεις τι είναι στα αρχίδια μας λες και ζεις μεσα σ αυτα.
εδω δε σιχαινεσαι εσυ που ο ΠΑΟΚ κερδισε και εσυ κλαις με μαυρο δακρυ θα σιχαθω εγω που γυρισα χωρις φωνη στο σπιτι? Ο τελευταιος που θα μου πει αν θα μπαινω εδω μεσα εισαι εσυ.
Οσο για τα περι σεβασμου αντεναπουμε αυτο ισχυει και για κατι πιτσιρικια που πετουσανε κοτρωνια περσυ με την αεκ σε κατι 50ρηδες στην 1.
Για μενα το προβλημα ειναι παιχνιδι ελεγχου και εξουσιας πλεον του συλλογου.Ποιος θελει να τον ελεγχει και ποιος το επιδιωκει.Και οποιος καταλαβε καταλαβε.Μεγαλα παιδια ειμαστε κουτοχορτο δεν τρωμε.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline t.b

• Αλλαγή
γιατι ρε φωνακλα μιλησαμε και ξερεις τι φωνη εχω εγώ;
Πάντως μιλάς σαν να με ξέρεις ακόμη και το μαύρο μου δάκρυ είδες υπερ Π.Α.Ο.Κτση....
Και δεν σε είπα να μην μπαίνεις σου είπα ενα τρόπο ώστε να μην χρειάζεσαι να μπαινεις εδώ για να σιχαθείς.

Καλή επιστροφή από τον Λευκό Πύργο.

antenapoume-4-

• Guest
oταν ο 50αρης χειροκροτουσε τα κωπροσκυλα για τον αποκλεισμο ντροπη και αποδοκιμαζε τα πιτσιρικια που αγανακτησαν και μπηκαν μεσα δικαιολογημενα μαλλον ο 50αρης δεν αξιζε το σεβασμο.εκτος και αν ειναι ετσι να σταματησουμε σαν οπαδοι να μιλαμε για αγωνες κατα των αποτυχημενων διοικησεων με περηφανεια.καποιοιθ βολευονται μ αυτη τη διοικηση.και ενταξει αυτοι που τρωνε κανα ξεροκομματο να το δεχτω.οι υπολοιποι υποστηρικτες δηλ τι βλεπυνε και γουσταρουν τοσο???αν ηταν ετσι να κρατουσαμε μπατατουδη μπορει να ειχαμε παρει αλλα 2 κυπελλα.αλλα μαλλον δεν ειχε τοτε τοσο μεροκαματο ουτε σε εφημεριδες ουτε σε λοιπους ασχετους με τα 4 γραμματα.αν αδερφε μπαμπι γυρισες σπιτι με κλεισμενη φωνη το σεβομαι και ας εχεις αντιθετη αποψη,εχω παρατηρησει παντως πως αυτοι που φωναζαν ποσο μαλακες εσαστε περισυ με τη αεκ μονο εκει ενεργοποιηθηκαν σε φωνη

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Ρε γα;μωτο φερνουμε αρνητικο αποτελεσμα (ηττα ή ισοπαλια) γκρινιαζουμε-και δικαιολογημενα- νικαμε με καθαρη υπεροχη παιζοντασ λιγο μπαλιτσα και οχι ταμπουρι πισω, παλι γκρινιαζουμε.... ΕΛΕΟΣ ρε σεισ χαρειτε και λιγο ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ουτε η διοικηση τοιυ, ουτε ο σαλιπιθδησ, ουτε ο γκαρσια ουτε ο βιειρινια.... ΠΑΟΚ ειναι πανω απο ολα ο Δικέφαλος και ο Λαός, εμεισ ειμαστε ο ΠΑΟΚ. δεν χρειαζεται ολοι να συμφωνουμε ολοι σε ολα, διαφορετικοι ανθρωποι ειμαστε διαφορετικεσ αποψεισ εχουμε πανω σε ορισμενα ζητηματα και πρεπει ολες να ειναι σεβαστες.... μην τρωγωμαστε χωρισ λογο μεταξυ μας, ειδικα οταν δεν υπαρχει δικαιολογια πραγματικη για καυγα παντα βριζουμε σαλπιγιδι.... ο μονιμοσ λογοσ διαφωνιασ.... ασ χαλαρωσουμε λιγο στουσ καυγαδεσ και αν θελουμε να δημιουργησουμε ενταση ας το κανουμ εστον Ναό όπου στα περισσοτερασ παιχνιδια (ειδικά φετος) εχουμε γινει....εκκλησια....οπου οι περισσοτεροι πανε για να περασει η ωρα τουσ και οχι για να τραγουδησουν για την ομαδα, να φωναξουν, να δωσουν ψυχη στην κερκιδα....

Offline agraf

• Αλλαγή
Το κράξιμο δεν πέφτει λόγω μαζοχισμού.
Καλή η νίκη και όλοι χαιρόμαστε (έλεος, φτάσαμε στο σημείο να λέμε τα αυτονόητα...) αλλά το πρόβλημα με τον Σαλπιγγίδη είναι η νοοτροπία μας. Οι νίκες έρχονται και φεύγουν, η νοοτροπία μένει.

Άν αποκτήσουμε τη σωστή νοοτροπία θα έρχονται και περισσότερες νίκες και θα είμαστε ακόμα πιο περήφανοι για τον ΠΑΟΚ.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
αγκραφ ο σαλπιγιδισ εχει φαει κραξιμο σχεδον απο ολους, καθα φορα που πιανει μπαλα; περιμενω την μαλακια για να τον κραξω, ναι ειναι προδοτησ, να παιρνει τα περισσοτερα και δεν αποδιδεςι ουτε για τα μισα απο οσα παιρνει αλλα ενταξει δεν ειναι λογοσ αυτοσ καθε φορα να μην εχουμε λογο να κραξουμε και να υπαρχει ο αποδιοπομπαιοσ τραγοσ (στην περιπτωση μασ γιδι) μετα απο ενα θετικο αποτελεσμα και μια καλη εμφανιση.... αυτο λεω.... ενταξει, οταν φυγει ολοι σχεδον θα χαρουμε. καποιοι τον επικροτουν ας κανουν ο,τι νομιζουν αλλαωστε εχει προσφερει καπ[οια πραγματα, με την τοτεναμ ηταν απο τουσ καλυτερουσ μεσα στο γηπεδο (και δεν εννοω μονο το γκολ) βοηθησε παντου. αυτο τουλαχιστον του το αναγνωριζω....

Offline bozik

• Αλλαγή
καλά σήμερα είχε μεγάλη πλακα ο λίγος λαός που έχει απομείνει στην Τούμπα... ξεκινάμε με τους οπαδούς της εθνικής και με τους μεγα αλεξανδρους...συνεχίζουμε με την αποθέωση σε σαλπιγγίδη γιατί είμαστε τα καλύτερα παπαγαλάκια της ευρώπης, στη συνεχοπια κάνουμε της μαϊμούδες και τελειώνουμε βρίζοντας τον βάζελο επειδή και καλά παίζουμε μαζί του basket... και αντί να πάμε γήπεδο,άλλοι πάνε και ψήνουν,άλλοι πάνε για ποτακια,άλλοι πάνε να πιάσουν καρεκλα για να δουν κανένα ισπανό γκόμενο και άλλοι σπίτια τους....

η εποχή μας με τόσα λαχανα που έχουν μαζευτεί,νομιζω είναι η καλυτεροι για ψειριστική,γι αυτο και τα τοσα σαιτ μαιτ κτλ....σκέφτομαι λοιπον αφου μονο αυτο τους αξιζει, να βγάλω μπλουζάκια που να λένε σάλπι μείνε και να τα πουλάω 10 ευρώ...τα λεφτά που θα μαζέψω θα πω οτι θα τα δώσω σε φτωχούς νεαπολίτες  ;) ...τη επιτυχία λέτε να έχω?
« Last Edit: December 11, 2011, 01:48:24 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ..

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ

εδω δε σιχαινεσαι εσυ που ο ΠΑΟΚ κερδισε και εσυ κλαις με μαυρο δακρυ θα σιχαθω εγω που γυρισα χωρις φωνη στο σπιτι? Ο τελευταιος που θα μου πει αν θα μπαινω εδω μεσα εισαι εσυ.
Οσο για τα περι σεβασμου αντεναπουμε αυτο ισχυει και για κατι πιτσιρικια που πετουσανε κοτρωνια περσυ με την αεκ σε κατι 50ρηδες στην 1.
Για μενα το προβλημα ειναι παιχνιδι ελεγχου και εξουσιας πλεον του συλλογου.Ποιος θελει να τον ελεγχει και ποιος το επιδιωκει.Και οποιος καταλαβε καταλαβε.Μεγαλα παιδια ειμαστε κουτοχορτο δεν τρωμε.

Και ΝΑΙ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ!ΜΑΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΑΝ για την ακρίβεια
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Για μένα το πρόβλημα ειναι ότι το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ πλέον έχει ελάχιστο ως ανύπαρκτο έρεισμα στον μέσο φίλαθλο του ΠΑΟΚ, ακόμα και το ίδιο το οπαδικό κίνημα έχει συρικνωθεί, τουλάχιστον ως παρουσία στο γήπεδο (εκτός γηπέδου δράσεις δεν γνωρίζω, λέω μόνο αυτό που βλέπω στο γήπεδο). Δεν μπορεί ο μεγάλος ΠΑΟΚ δεύτερο παιχνίδι μετά από αυτό της κέρκυρας, να έχει 200 ατομα στην μεγάλη 4 και άλλα τόσα στην μικρή. Δεν μπορεί η θύρα 4 να έχει τον λιγότερο κόσμο από όλες τις θύρες, που είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ?? Τους έδιωξε απο το γήπεδο ο κοντός ή ο θοδωράκης με την παρέα του?? Για μένα η εύκολη δικαιολογία για όλους είναι οι ευθύνη να πέσει στους δημοσιογράφους, βολεύει, αλλά για μένα δεν είναι η αλήθεια, τουλάχιστον δεν είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο θέλουν πολλά παιδιά να παρουσιάζουν μέσα στο φόρουμ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bozik

• Αλλαγή
αδερφε μου tasoyli.... το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ(σύνδεσμοι αν αυτούς εννοείς) δεν διαφωνεί σε τίποτα με το μέσο φίλαθλο του ΠΑΟΚ,αν διαφωνούσε κάπου θα φαινόταν αυτό...50-100 άτομα έμειναν που διαφωνούν με την πολιτικοί της διοίκησης και με το μέσο φίλαθλο...τώρα γιατί το γήπεδο έχει αυτή την εικόνα? γιατί όσο απλοϊκό και να σου φαίνεται- έχει κρύο...όταν καλοκαιριάσει η έρθει η "γαμιολα" αθηνα,θα ξανά γεμίσει...δεν υπάρχει λοιπόν κανένας προβληματισμός...η ενότητα του ΠΑΟΚ φάνηκε χθες και ο λαός ψήφισε....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline mike4

• Κερκίδα
  • *
ΠΩΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΣΟΥ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ ΚΑΙ(ΙΣΩΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ)ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ?ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

Offline antifa

• Αποστολή
  • **

ΚΟΝΤΕ ΨΟΦΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΗΣΥΧΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ....

Offline agraf

• Αλλαγή
Συμφωνώ ότι σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει λόγος να αναρτούμε Ελληνικές σημαίες στα κάγκελα. Δεν είμαστε σε παρέλαση.

Όμως μη φτάνουμε στο άλλο άκρο να σαχλαμαρίζουμε (συγγνώμη Antifa) με τη Μακεδονία και την Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια λόγω της ευμάρειας γίναμε πολύ γενναιόδωροι (Ελληνιστί large) με την ιστορία μας, το έθνος μας, τη γλώσσα μας ακόμα και την εδαφική μας κυριαρχία. Η κατάργηση των συνόρων είναι ενδιαφέρουσα ιδέα αρκεί να μην είναι μονομερής.

Ας σταματήσουμε να πηγαίνουμε υστερικά σαν το εκκρεμές.