@North: όταν ο άλλος βρίζει τον οποιονδήποτε,καλώς η κακώς,δεν είναι εναντίον του Σαλπιγγίδη δεν μου φαίνεται να σέβεται και πολύ την διαφορετική άποψη.Κι ισα ισα έχω την εντύπωση δεν είμαι καθόλου ερειστικός με αυτά που γράφω ώστε να πιαστούμε και στα χερια.
@Club: όταν κάποιος γραφει ότι η περηφάνια του Παοκτσή ξεπουλιέται για ένα διπλό στο Λονδίνο, τι ακριβώς περιμένει από τον Σύλλογο δηλαδή? Η niki ήτανε επική, η ομάδα έχει σαν κύριο χρηματοδοτh τον Κόσμο τις, 7 Έλληνες παίζανε στην αρχική 11ada,είμαστε στους 32. Για μένα είναι ΟΝΕΙΡΟ. ΟΥΤΟΠΙΑ είναι να πάρουμε Ch.League χωρίς μεγαλομέτοχο σαν ομάδα λαϊκής βάσης. Και επειδή είμαι ΠΑΟΚ πιστεύω ότι μπορώ να το καταφέρω. Στο πρωτάθλημα πάμε χαλια αλλα τι να κάνουμε?συμβαίνουν και στραβές. Οποιος παρόλα αυτά δίνει περισσότερη σημασία στο ότι παίζει ο κοντός. ή ότι ο Ζαγοράκης τάξει χάσει πως θέλεις να τον χαρακτηρίσω πέρα από don-κιχώτη?δεν σου μίλησα για βιτρίνα και για τίτλους,αλλα πες μου εσύ αν θα γούσταρες περισσotero το κύπελλο εναντια στον Ατρόμητο η μια niki σαν αυτή του Λονδίνου?
@lospi: μέχρι πριν από λόγο καιρό απογοητευτική σαν αγωνιστική προσφορα και σαν οικονομική επιβάρυνση. Πίστευα πάντα όμως ότι πρόκειται για την πιο εμβληματική για το ποιον του ΠAOk μεταγραφή από πάντα.Πήρες έναν παίχτη από τον λαγό, που του έδινε πιο πολλά χρήματα, δeίxνοντας s'olo τον κόσμο ότι στον ΠΑΟΚ μετράνε κι αλλα πράματα,ότι ο ΠΑΟΚ έχει κι αλλα προσόντα, δυσδιάκριτα στους περισσοτερους αλλα δεδομένα σ' όλους εμάς τους ψυχασθενείς m' αυτήν την αρρώστια.
Και για να μην σας πρήζω άλλο να τελειώσω λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ είναι ΟΥΤΟΠΙΑ για όλους τους άλλους, όχι για μας.