Author Topic: ΠΑΟΚ- ατρόμητος 3-1 Σάββατο 10/12/2011 ώρα 17:15 novasports2  (Read 3124 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline antifa

• Αποστολή
  • **
Η τουμπα ομως δεν ειναι χωρος πιστευω για να εκφρασουμε την αντιθεση μας προς αυτο το θεμα κυριως...
Ιδιαιτερα αυτην την περιοδο δεν γινετε ολο το γηπεδο να αποθεωνει τον πουτανας γιο και οι συνδεσμοι σου
να εχουν πρωτο θεμα το που ανηκει η μακεδονια...

Offline petran4

• Αλλαγή
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ.ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΜΟΔΑΤΟΥΣ  ΚΑΛΟΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΠΑΟΚΣΤΗΔΕΣ ΤΗΣ 4ΕΤΙΑΣ.
Απο κει και περα στηριξη στους παικτες (πλην του ξοφλησμενου)και στον προπονητη.
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

kospatras

• Guest
το ερώτημα είναι ένα:ο πάτος ποτε τελειώνει?

ive4

• Guest
Παίζοντας με τέτοιες ομάδες γειτονιάς η 3άρα πρέπει να μας ξαναγίνει συνήθεια. Αλλά προς το παρόν οι χαμένοι βαθμοί με Κέρκυρα και Όφη μας εμποδίζουν να χαρούμε το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζουμε κατά διαστήματα. 

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
σε περίπτωση που απορήσατε
στο Λέτο υπήρχε πέναλτι. στον Αθανασιάδη όχι... μόνο ότι δεν κάναμε και επιθετικό φάουλ δεν είπε ο κος Περικλής Βασιλάκης.
 :'( :'( :'( :'(

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **

ξεφτιΛΑ. ολα τα χαμε, οι εθνικοπληκτοι μας λειπαν, που βρηκαν ευκαιρια να ξεμητισουν παλι. αντε ψαλτε και κανα εθνικο υμνο στο επομενο. κολλησαν και το προδοτες πολιτικοι απο μπροστα τωρα που ειναι και της μοδας και την καναν την προπαγανδα τους.

Offline savage republic

• Βασικός
σε περίπτωση που απορήσατε
στο Λέτο υπήρχε πέναλτι. στον Αθανασιάδη όχι... μόνο ότι δεν κάναμε και επιθετικό φάουλ δεν είπε ο κος Περικλής Βασιλάκης.
 :'( :'( :'( :'(

:smiley4: :smiley4: :smiley4:

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Πολύ μπερδεμένος ο μέσος ΠAOKτσής όπως φαίνεται από τις απόψεις που κυριαρχούν στο forum.
Για μένα μια χαρά είναι ο κοντός εάν παίζει όπως στα τελευταία παιχνίδια.Υπηρετεί τον ΠΑΟΚ και όχι το αντίστροφο, οποτε αν τιμά τι φανέλα που φοράει δεν έχω πρόβλημα. Για όσους νιώθουν προδομένοι από αυτόν και, κυρίως, προσβάλλουν οποιον προσπαθεί να τον στηρίξει θα έλεγα να κοιτάξουν λίγο το συμφέρον τις ομάδας.

Οι πιτσιρικάδες ίσως δεν καταλαβαίνουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια κλειστή παρέα, είναι τεράστιο μέγεθος που γιγαντώθηκε μέσα από αγώνες των σημερινών 30aridwm και 40αριδωn και 50αρίδων και και και...κι οποιος βρίσκεται σήμερα στην 1, στη 2, στην 3 ίσως να μην του αξίζει να τον φωνάζουνε φυτό επειδή βλέπει ότι με έναν καλο Σαλπιγγίδη η ομάδα είναι καλύτερη.

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΥΤΟΠΙΕΣ ΣΑΣ.

antenapoume-4-

• Guest
ποιες ουτοπιες ρε φιλε θα αμς τρελανεις?και η πουτανα τον εαυτο της αγαπαει και πηδιεται με τον καθε τυχαρπαστο για 50 ευρω μετη αυξηση των τιμων του αγοραιου ερωτα.επειδη βαζουμε την ομαδα πανω απ τους εαυτους μας κοψαμε το γηπεδο για να μην ειμαστε καθε κυριακη πρωτο θεμα και λενε οι εχθροι του ΠΑΟΚ αυτοι ποαιζουν ξυλο μεταξυ τους

northeagle_4

• Guest
Καλο ειναι να μην βαζουμε φυτιλιες με το αγαπηστε τον ΠΑΟΚ πιο πολυ απο το εαυτο σας κα ιτετοια σχηματα λογου. Εχεις την αποψη σου δεκτη,εχεις καθε ελευθερια να την εκφρασεις αλλα μην αμφισβητεις την αγαπη κανενος για τον ΠΑΟΚ ,ειδικα για ατομα που δεν ξερεις.

καπως ετσι πεφτουν τα μπινελικια μετα.σεβαστειτε τον συνολιλητη σας κα ιεκφραστειτε σωστα.Παει σε ολους και σε ολες τις πλευρες.

πχ αν μου λεγες εμενα κατι τετοιο απο κοντα δεν θα ειχαμε καταληξη σε απαντηση αλλα στα χερια.δεν παιζω μαγκια τωρα ,απλα σκεψου το.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Πολύ μπερδεμένος ο μέσος ΠAOKτσής όπως φαίνεται από τις απόψεις που κυριαρχούν στο forum.
Για μένα μια χαρά είναι ο κοντός εάν παίζει όπως στα τελευταία παιχνίδια.Υπηρετεί τον ΠΑΟΚ και όχι το αντίστροφο, οποτε αν τιμά τι φανέλα που φοράει δεν έχω πρόβλημα. Για όσους νιώθουν προδομένοι από αυτόν και, κυρίως, προσβάλλουν οποιον προσπαθεί να τον στηρίξει θα έλεγα να κοιτάξουν λίγο το συμφέρον τις ομάδας.

Οι πιτσιρικάδες ίσως δεν καταλαβαίνουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια κλειστή παρέα, είναι τεράστιο μέγεθος που γιγαντώθηκε μέσα από αγώνες των σημερινών 30aridwm και 40αριδωn και 50αρίδων και και και...κι οποιος βρίσκεται σήμερα στην 1, στη 2, στην 3 ίσως να μην του αξίζει να τον φωνάζουνε φυτό επειδή βλέπει ότι με έναν καλο Σαλπιγγίδη η ομάδα είναι καλύτερη.

αμα δε θελει να τον φωναζουνε φυτο ας μην ξεφτιλιζει τον εαυτο του οταν φωναζει ονομα παικτη που παιζει σε αλλη ομαδα,ας μην αρχιζει τις μαλακιες τυπου εσεις θελετε να κανετε κουμαντο στον ΠΑΟΚ οταν του λες οτι το παλικαρι που εχεις για προεδρος καπου το εχει χασει και αυτος τα βλεπει ολα ροδινα και ποσα αλλα ακομα μπορω να σου πω.
ας σεβαστουνε πρωτα αυτοι τους εαυτους τους και μετα ας περιμενουν και λιγο σεβασμο απο τους....μπερδεμενους μεσους ΠΑΟΚτσηδες.
ακου ουτοπιες και αγαπηστε τον ΠΑΟΚ....
βγηκατε στη φορα και λετε αν παιζει οπως τα τελευταια παιχνιδια ολοι δεν εχετε προβλημα,το ειδαμε το προβλημα σας και οταν εναμιση χρονο ητανε λιγο πιο χαλια απο τον γιασερ,το δειξατε ολοι ποσο προβληματιστηκατε.
και για πες ρε φιλε,εσυ δηλαδη σαν συνολο την μεταγραφη αυτη πως την βλεπεις??
θελω να μου πεις με τι σκεπτικο την κρινεις αν την κρινεις πετυχημενη,θες με αριθμους?? θες με το κλιμα που διαμορφωθηκε στο εσωτερικο?? με οτι θες εσυ?? απλα θελω να μου πεις εως τωρα την μεταγραφη αυτη πως την κρινεις?? θετικα η αρνητικα και να μου εξηγησεις το σκεπτικο σου.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

CLUB LARISA

• Guest

Μπορείς να εξηγήσεις αν διαθέτεις χρόνο και διάθεση σε τι ακριβώς συνίσταται η ουτοπία? Ανέφικτο και ουτοπία είναι το Σωματείο μας. Γιατί είμαστε ΠΑΟΚ? Για τις βιτρίνες με τις δυσανάλογα απειροελάχιστες χαρές που μας προσφέρθηκαν αγωνιστικά σε σχέση με το ογκώδες μέγεθος των ακολούθων και την αρρωστημένη ψυχοσύνθεση εξάρτησης του ΠΑΟΚτσή στο ασπρόμαυρο?  Τι ακριβώς ονομάζεις ουτοπικό, θα μ ενδιέφερε να μάθω. Κ πως αυτό το ουτοπικό αφορά μερικούς και όχι ΟΛΟΥΣ όσους αγαπάμε αυτον τον Σύλλογο

August Spies

• Guest

Offline bozik

• Αλλαγή
μια κουβέντα είπε ο άνθρωπος και ο club τον έστειλε αδιαβαστο στην κόλαση να βρει το αρχηγό της...
άμα γίναμε μέσος ΠΑΟΚτσής ,σημαίνει ότι σιγά-σιγά την κάνουν οι προσωρινοί ΠΑΟΚτσήδες και ασχολούνται πλέον μονο στα πανηγύρια...όταν θα γίνουμε η κυρίαρχη άποψη του ΠΑΟΚτσή ,θα σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι και πάλι με το ένα πόδι στη Δ εθνική...και θα γίνεται πορεια με 300 άτομα, την ημερα που τον ΠΑΟΚ  θα τον βγάζει η όυεφα εκτος ευρώπης...μια ζωή τα ίδια σκατά...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
@North: όταν ο άλλος βρίζει τον οποιονδήποτε,καλώς η κακώς,δεν είναι εναντίον του Σαλπιγγίδη δεν μου φαίνεται να σέβεται και πολύ την διαφορετική άποψη.Κι ισα ισα έχω την εντύπωση δεν είμαι καθόλου ερειστικός με αυτά που γράφω ώστε να πιαστούμε και στα χερια.

@Club: όταν κάποιος γραφει ότι η περηφάνια του Παοκτσή ξεπουλιέται για ένα διπλό στο Λονδίνο, τι ακριβώς περιμένει από τον Σύλλογο δηλαδή? Η niki ήτανε επική, η ομάδα έχει σαν κύριο χρηματοδοτh τον Κόσμο τις, 7 Έλληνες παίζανε στην αρχική 11ada,είμαστε στους 32. Για μένα είναι ΟΝΕΙΡΟ. ΟΥΤΟΠΙΑ  είναι να πάρουμε Ch.League χωρίς μεγαλομέτοχο σαν ομάδα λαϊκής βάσης. Και επειδή είμαι ΠΑΟΚ πιστεύω ότι μπορώ να το καταφέρω. Στο πρωτάθλημα πάμε χαλια αλλα τι να κάνουμε?συμβαίνουν και στραβές. Οποιος παρόλα αυτά δίνει περισσότερη σημασία στο ότι παίζει ο κοντός. ή ότι ο Ζαγοράκης τάξει χάσει πως θέλεις να τον χαρακτηρίσω πέρα από don-κιχώτη?δεν σου μίλησα για βιτρίνα και για τίτλους,αλλα πες μου εσύ αν θα γούσταρες περισσotero το κύπελλο εναντια στον Ατρόμητο η μια niki σαν αυτή του Λονδίνου?

@lospi: μέχρι πριν από λόγο καιρό απογοητευτική σαν αγωνιστική προσφορα και σαν οικονομική επιβάρυνση. Πίστευα πάντα όμως ότι πρόκειται για την πιο εμβληματική για το ποιον του ΠAOk μεταγραφή από πάντα.Πήρες έναν παίχτη από τον λαγό, που του έδινε πιο πολλά χρήματα, δeίxνοντας s'olo τον κόσμο ότι στον ΠΑΟΚ μετράνε κι αλλα πράματα,ότι ο ΠΑΟΚ έχει κι αλλα προσόντα, δυσδιάκριτα στους περισσοτερους αλλα δεδομένα σ' όλους εμάς τους ψυχασθενείς m' αυτήν την αρρώστια.

Και για να μην σας πρήζω άλλο να τελειώσω λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ είναι ΟΥΤΟΠΙΑ για όλους τους άλλους, όχι για μας.

northeagle_4

• Guest
οταν προτρεπεις καποιον να αγαπησει τον ΠΑΟΚ ,λες και δεν το κανει εισαι εριστικος. τα αλλα δεν τα σχολιαζω σε αυτο σταθηκα.

Offline bozik

• Αλλαγή
ουσια...στο παιχνίδι με τον ατρόμητο,  πλέον φάνηκε για ακόμη μια φορα ότι τον κόσμο του ΠΑΟΚ τον κάνουν ότι θέλουν 10 δημοσιογράφοι...σε μια νύχτα τον προδότη μονο με πεναλτι μπορεις τον κάνουν ψηλό παικταρα και έχουν στρατό παπαγάλων που χορεύει στο ρυθμό τους...και είτε διαβάζω το βασιλόπουλο η το μανιακοπουλο ειτε το περαστικοπουλο... μου φαίνεται ίδιο...κάπως έτσι χορεύει όταν μιλάει η σχολη μπούζα...

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
οταν προτρεπεις καποιον να αγαπησει τον ΠΑΟΚ ,λες και δεν το κανει εισαι εριστικος. τα αλλα δεν τα σχολιαζω σε αυτο σταθηκα.

@North:Δεν θα τόλμαγα ποτε να προτρέψω κάποιον να αγαπήσει τον ΠΑΟΚ  αλλα να αγαπήσει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ τον ΠΑΟΚ.

Επίσης από αυτό που γράφω στην παράθεση μου δεν βγαίνει το συμπέρασμα ότι το να αγαπάει κάποιος τον εαυτό του  είναι κακό ούτε επίσης είναι κακό να έχει τις ουτοπίες του. Και σε μένα το υπενθυμίζω, όχι μονο στους άλλους. Με παρεξήγησε ο Club.

Offline t.b

• Αλλαγή
και επειδή εγώ αγαπάω τον Π.Α.Ο.Κ. περισσότερο από τον εαυτό μου, γαμιέται ο κάθε μπάσταρδος που αμαύρωσε τους αγώνες μου για να είναι ο Π.Α.Ο.Κ. "ελεύθερος". Που ποδοπάτησε την ιδέα μου, γιατί ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι μία ομάδα της σειράς, είναι ΙΔΕΑ που καθοδηγεί την ζωή μου.
όλα τα άλλα για λιγότερα λεφτά, για εμβληματικές μεταγραφές και τα συμβαίνουν στραβές(λες και μιλάμε για ένα δυο παιχνίδια) μου φαίρνουν απλά ξινίλα..

ον τόπικ, ευτυχώς κερδίσαμε το ντέρμπι και δεν συνεχίστηκαν οι στραβές των δύο αγωνιστικών σεζόν...