Author Topic: Aποστόλης Γιάννου  (Read 5589 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
Aποστόλης Γιάννου
« on: September 30, 2011, 14:41:50 »
Στον ΠΑΟΚ ο Γιάννου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον 20χρονο (γεν. 25/1/90) επιθετικό Απόστολο Γιάννου. Ο διεθνής με την Ελπίδων ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο έως τις 30/6/2014.

http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=16AT0JC2F&extLang=

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Απ: Aποστόλης Γιάννου
« Reply #1 on: September 30, 2011, 15:29:22 »
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον 20χρονο (γεν. 25/1/90) 
http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=16AT0JC2F&extLang=

:'(

zagorakis

• Guest
« Reply #2 on: September 30, 2011, 16:58:50 »
«Ο ΠΑΟΚ καλύτερος στην Ελλάδα»

Ο Απόστολος Γιάννου βρίσκεται στη Νέα Μεσημβρία και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2014.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ είπε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Θα δουλέψω όσο μπορώ για να τους δικαιώσω».

Για το αν θεωρεί πως η παρουσία του στην Εθνική Ελπίδων άνοιξε το δρόμο για τη μεταγραφή του είπε:
«Ναι, με βοήθησε η εθνική. Είναι βιτρίνα... Μου δόθηκαν ευκαιρίες. Με βοήθησε να πάρω μεταγραφή στον ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός ότι στον ΠΑΟΚ θα παίξει δίπλα σε επιθετικούς όπως οι Αθανασιάδης, Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδης είπε:
«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Είμαι μεγάλη τιμή που θα δουλέψω δίπλα σε αυτούς τους παίκτες. Θα δουλέψω σκληρά δίπλα τους για να βοηθήσω κι εγώ όσο πιο πολύ μπορώ».

Σε ερώτηση για το πότε θα είναι έτοιμος είπε:
«Χρειάζομαι λίγο προπόνηση γιατί με την Καβάλα δεν κάναμε κανονική προετοιμασία. Σε 10 μέρες θα είμαι εκεί που πρέπει...»

Για την εικόνα που έχει από το φετινό ΠΑΟΚ είπε:
«Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει μέχρι τώρα ότι φέτος είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό είδα... Η ομάδα θα πάει πολύ ψηλά».

Τέλος μιλώντας για τον κόσμο του ΠΑΟΚ είπε:
«Θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Ελπίζω να με αγαπήσει ο κόσμος και να τον αγαπήσω κι εγώ...»

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=12219

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3 on: September 30, 2011, 17:39:55 »
Αντε καλως ηρθες και συ.. θετικο το παιδομαζωμα διεθνων.. μενει να δουμε και μεσα στο γηπεδο οτι αξιζουν να φορανε την φανελα του ΠΑΟΚ!

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #4 on: September 30, 2011, 17:53:18 »
Εύχομαι να κάνεις τεράστια καριέρα στην ΠΑΟΚάρα με 10άδες γκολ κάθε χρόνο ρε πιτσιρικά. Μακάρι να πιάσεις γιατί χρειαζόμαστε καλούς-νέους έλληνες παίκτες...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #5 on: October 01, 2011, 13:02:02 »
καλη αρχη και καλη τυχη..

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #6 on: October 17, 2011, 20:49:08 »
σαν να ειναι πολυ καλο παικτακι μου φανηκε απο το λιγο με τον οφη...

μακαρι να δεσεις....θελουμε Ελληνες παικτες στην ομαδα....!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #7 on: October 22, 2011, 10:54:56 »
ÃéÜííïõ: «Åßìáé ÐÁÏÊ»

ÁðïöáóéóìÝíïò íá ðáëÝøåé ãéá ìßá èÝóç óôçí åíäåêÜäá åìöáíßóôçêå ï Áðüóôïëïò ÃéÜííïõ. Ï íåáñüò åðéèåôéêüò ôüíéóå üôé õðïóôçñßæåé ôïí ÐÁÏÊ áðü ìéêñü ðáéäß. Åðßóçò áíáöÝñèçêå óôïí ËÜæëï Ìðüëïíé áëëÜ êáé óôï åðåñ÷üìåíï íôÝñìðé ìå ôïí ¢ñç.

ÁíáëõôéêÜ ôá üóá åßðå óôï «Goal»:

«Ôçí ïìÜäá ôç óÝâïìáé, åßìáé ÐÁÏÊ, áëëÜ äåí èÝëù íá ðïõëÞóù ÐÁÏÊôóçäéëßêé. ¼ëç ç ïéêïãÝíåéÜ ìïõ åßíáé ÐÁÏÊôóÞäåò êáé üôáí Þìïõí ìéêñüò Ýëåãá üôé èá Ýðáéæá óôïí ÐÁÏÊ ìéá ìÝñá. ÌÝ÷ñé ôá äÝêá ìïõ Þìïõí ðéï öáíáôéêüò. ÌåôÜ ìåôáêïìßóáìå óôçí Áõóôñáëßá êáé çñÝìéóá áñêåôÜ».

Ãéá ôï íôåìðïýôï ôïõ ìå ôïí ÏÖÇ:

«Åßìáé éêáíïðïéçìÝíïò, áðëÜ ç áðüäïóÞ ìïõ äåí åß÷å êáìßá óçìáóßá, áöïý äåí ðÞñáìå ôç íßêç. Ï ÏÖÇ êëåßóôçêå ðÜñá ðïëý ðßóù êáé äåí ìðïñÝóáìå íá óêïñÜñïõìå. Äõóôõ÷þò áõôü åßíáé ôï ðïäüóöáéñï».

Ðùò áéóèÜíèçêåò üôáí êáôÜëáâåò üôé åßóáé óôçí áðïóôïëÞ;

«Ç áëÞèåéá åßíáé üôé áéöíéäéÜóôçêá èåôéêÜ. Äåí ôï ðåñßìåíá. ×Üñçêá ðïëý. Ðåñßìåíá íá ìå ðÜñåé ï ðñïðïíçôÞò óôï îåíïäï÷åßï, íá ìðù óôï êëßìá êáé ãåíéêÜ íá ãßíïõí üëá ðéï óôáäéáêÜ. ÎáöíéêÜ Üêïõóá ôï üíïìÜ ìïõ».

Óôéò ðñïçãïýìåíåò ïìÜäåò óïõ ÷ñçóéìïðïéÞèçêåò áðïêëåéóôéêÜ ùò öïñ, üìùò ìå ôïí ÏÖÇ Ýðáéîåò ðéï ðßóù. Ðïõ ðéóôåýåéò üôé èá êáèéåñùèåßò óôïí ÐÁÏÊ;

«Ç èÝóç ìïõ ðñïôïý åðéóôñÝøù óôçí ÅëëÜäá Þôáí áõôÞ áêñéâþò. ÌåôÜ ëüãù óùìáôüôõðïõ ìå êÜíáíå åäþ öïñ, áëëÜ ï ê. Ìðüëïíé ìå èÝëåé ðßóù áðü ôïí åðéèåôéêü êõñßùò».

Ï Ìðüëïíé ðùò óïõ öáßíåôáé;

«Ì’ áñÝóåé ï ôñüðïò ôïõò êáé ôï ðþò ðåñíÜåé ôï ìÞíõìÜ ôïõ. Áíôéìåôùðßæåé üëïõò ôïõò ðáßêôåò éóÜîéá, áíåîÜñôçôá ìå ôçí çëéêßá ôïõò. Ìðïñåß íá áíôéìåôùðßóåé Ýíá ðáéäß äåýôåñçò ïìÜäáò üðùò ôïí Ãêáñóßá».

Ìå ôïí ÐÁÏÊ ðüôå Ýãéíå ç ðñþôç åðáöÞ;

«¼ôáí ãýñéóá áðü ôçí Áõóôñáëßá áñ÷Ýò Éïõëßïõ. Äåí èá ôï Ýëåãá åðáöÞ, ãéáôß áíÞêá áêüìá óôçí ÊáâÜëá, áëëÜ õðÞñ÷å Ýíá åíäéáöÝñïí. Ìüëéò Ýìåéíá åëåýèåñïò óõìöþíçóá».

¸ãéíå êáôÜ ôï ðáñåëèüí ðïôÝ îáíÜ áíÜëïãç óõæÞôçóç;

«Íáé, áêüìá êáé ðñéí õðïãñÜøù óôçí ÊáëáìáñéÜ, áëëÜ ôüôå ãéá ìéá óåéñÜ áðü ëüãïõò äåí åõäïêßìçóå. Ç ôüôå ïìÜäá ôïõ ÐÁÏÊ äåí äïýëåõå áêüìá ìå ìéêñïýò óôïí âáèìü ðïõ äïõëåýåé óÞìåñá».

Ðáñüôé óïõ ðñïôÜèçêå ôåôñáåôÝò óõìâüëáéï, åóý åðÝìåéíåò ãéá ôñßá ÷ñüíéá, ãéáôß;

«Ãéáôß õðÜñ÷ïõí äýï åêäï÷Ýò. Ç ìßá åßíáé íá ðÜù êáëÜ êáé ìåôÜ íá áíáíåþóïõìå êáé ç Üëëç ôï áíôßèåôï. Óå áõôÞ ôçí ðåñßðôùóç äåí èÝëù íá ðÜèù üôé êáé óôçí ÊáâÜëá ðïõ äåí Ýðáéæá êáé Ýêáíá åëÜ÷éóôåò êáé ôñáãéêÝò óõììåôï÷Ýò. Óå áõôü ôï äéÜóôçìá èá áðïäåßîù áí ìðïñþ íá ðáßîù óôïí ÐÁÏÊ».

Êáé öÝôïò ðïëëïß ìéëïýí ãéá ðñùôÜèëçìá. Åóý ùò êáéíïýñãéïò ðáßêôçò ðùò áíôéëáìâÜíåóáé ôïõò óôü÷ïõò ôçò ïìÜäáò óïõ;

«Ôç öåôéíÞ ÷ñïíéÜ èåùñþ üôé ï ÐÁÏÊ Ý÷åé ôç äõíáôüôçôá êáé ôçí ðïéüôçôá íá ðÜñåé ðñùôÜèëçìá. Áõôü íïìßæù êáé áõôü âëÝðù».

Ôé óõæçôïýóåò ìå ôïõò óõìðáßêôåò óïõ ôçí ðåñßïäï ðïõ ôï óêÜíäáëï ôùí óôçìÝíùí áãþíùí ðïõ áðáó÷ïëïýóå Ýíôïíá ôçí åðéêáéñüôçôá;

«¹ôáí äýóêïëç ðåñßïäïò. Äåí îÝñáìå ôé íá óêåöôïýìå, áðëÜ ðáñáêïëïõèïýóáìå. ÔåëéêÜ ðÝñáóáí äýï ìÞíåò, ÷Üóáìå êáé ôçí ðñïåôïéìáóßá. ¹ôáí ðïëý øõ÷ïöèüñï».

¼ôáí åßäåò ôïí éó÷õñü Üíäñá ôçò ïìÜäáò óïõ ìå ÷åéñïðÝäåò íá ôñÝ÷åé óôá äéêáóôÞñéá ðùò áéóèÜíèçêåò;

«¹ôáí ðïëý ðåñßåñãï üëï áõôü óôçí ÊáâÜëá êé áõôü ìáò Ýíïéáæå ðéï ðïëý. Äåí âëÝðáìå ôé Ýêáíå ï ê. ØùìéÜäçò, áëëÜ ôé èá ãéíüôáí ìå ôçí ïìÜäá».

Åêåßíï ôï äéÜóôçìá óå ðëçóßáóáí Üëëåò ïìÜäåò;

«Íáé, áëëÜ ï ÐÁÏÊ Þôáí ç ðñþôç ìïõ åðéëïãÞ. Ìßëçóá ìå åëëçíéêÝò ïìÜäåò êáé áðü ôï ïëëáíäéêü êáé âåëãéêü ðñùôÜèëçìá».

Ôï íôÝñìðé ìå ôïí ¢ñç ðùò ôï ðåñéìÝíåéò;

«Åßíáé Ýíá ðáé÷íßäé óôï ïðïßï èá ìðïýìå ãéá íá êåñäßóïõìå. Äåí ôï èåùñþ äéáöïñåôéêü. Ç ïìÜäá èÝëåé ôïõò âáèìïýò ãéá íá ðáñáìåßíåé óôçí êïñõöÞ».

Óõíçèßæåéò íá ðáíçãõñßæåéò éäéáßôåñá ôá ãêïë óïõ. Ôï ðñþôï óïõ ôÝñìá ìå ôïí ÐÁÏÊ ôï Ý÷åéò óêåöôåß;

«Ôï êáãêïõñü ìÜëëïí èá êÜíù, ëüãù Áõóôñáëßáò, üðùò ðáíçãýñéæá êáé óôïí Áðüëëùíá ÊáëáìáñéÜò».

Ìðïñåß íá ãßíåé áõôü êáé óôï «Âéêåëßäçò»;

«ÌáêÜñé».

http://www.gazzetta.gr/article/item/234495-giannou-eimai-paok

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #8 on: October 24, 2011, 13:21:52 »
δωσε βρε την μπαλιτσα...δεν παιζουμε 5χ5.......τι να πω ρε πουστη μου...τα απλα ζηταμε....
My Own WoRST ENeMy.....

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #9 on: October 24, 2011, 14:35:05 »
Οι εντυπώσεις που άφησε μετά τα λίγα λεπτά συμμετοχής στο ευρωπαϊκό ήταν θετικές. Μετά το χθεσινό, όχι και τόσο.  Δύο φορές είχε την ευκαιρία να «σπάσει» την μπάλα δεξιά και αριστερά σε ελεύθερους παίχτες που θα έβγαιναν τετ-α-τετ αλλά δεν το έκανε. Προς το παρών, τα ρίχνουμε στην απειρία και στηρίζουμε. Να μην συνεχιστεί μόνο γιατί στο επίπεδο του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει αιώνια ασυλία. Κάποιος πρέπει να του εξηγήσει άμεσα τις απαιτήσεις του συλλόγου πριν καεί. Εδώ δεν είναι Καβάλα! 
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #10 on: October 30, 2011, 22:31:41 »
Αποστολη την τριτη παιζουμε με κατι φιλαρακια 5χ5 στα γηπεδα του νικολουδη. αμα γουσταρεις ελα μαζι μας. παραολα αυτα εισαι ταλαντουχος ελπιδοφορος και σε καμια 30αρια χρονια θα εισαι και ΠΑΣΑδωρος......εχει γεμισει το μυαλο μας μαλακια...
My Own WoRST ENeMy.....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #11 on: October 30, 2011, 22:41:02 »
Εδώ δεν είναι Καβάλα! 

Οχι, ειναι στο χαλαρο χειροτερα απο Καβαλα. Η Καβαλα ειχε και 3-4 παιχτες της προκοπης. Εμεις παιζουμε με ενα νανο ρωσοποντιο που μοιραζεται τα ταληρα με τον προεδρα, ενα πρωην τερματοφυλακα που τον διωξαν απο ομαδα με διακοπη συμβολαιου, και ενα σκουλικι που τον εβαλε το σουπερ μαρκετ στα εφηβικα του ρουλη και εμεις τον πηραμε γιατι ο μπαλαδοφατσας τον ειδε για ταλεντο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

August Spies

• Guest
« Reply #12 on: November 08, 2011, 12:28:33 »
Κουρασμένος;

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #13 on: January 08, 2012, 18:44:29 »
με τετοια νοοτροπια ουτε βημα δε προχωραμε...καλυτερα να το κλεισουμε το μαγαζι

Ο Απόστολος Γιάννου, υπογράμμισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν σε καλή μέρα σήμερα, αλλά είναι θετικό ότι πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

«Δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Αν ήμασταν σε καλή μέρα θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Τουλάχιστον δε χάσαμε. Εχω ξαναπαίξει σε αυτήν τη θέση που με βάζει ο Μπόλονι και δε με πειράζει να παίξω πιο πίσω ή πιο μπροστά. Εγώ θα προσπαθήσω να βοηθήσω σε όποια θέση και να παίζω» είπε ο Γιάννου.
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

ive4

• Guest
« Reply #14 on: January 08, 2012, 23:43:30 »
Αν λείπει ο Τσιρίλο μπορεί να παίξει και αμυντικός ;

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #15 on: January 09, 2012, 01:55:28 »
Ενταξει το παλικαρι ως τωρα ειναι ενα απολυτο 0
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #16 on: January 09, 2012, 02:21:16 »
το χειρότερο είναι πως τίποτα δε δείχνει πως μπορεί να ξεφύγει απο αυτό ...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #17 on: January 16, 2012, 15:40:13 »
εσυ ρε φιλαρακι ποτε θα αρχισεις να δειχνεις οτι αξιζει να φορας εστω την φανελα των Κ20 του ΠΑΟΚ; Γιατι για την αντρικη... γελανε τα τσιμεντα
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

chiltsid

• Guest
« Reply #18 on: January 22, 2012, 16:51:04 »
δεν ξερω γιατι,αλλα ο γιαννου οταν μπαινει δινει παντα φρεσκαδα στην ομαδα,ακομα δεν ξερω ακριβως που θα ηταν καλυτερα να παιζει,αλλα φαινεται πως εχει καλα στοιχεια,ευχομαι ο μπολονι να μπορεσει να τον κανει χρησιμο για την ομαδα.

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #19 on: February 11, 2012, 01:16:18 »
συμφωνω απολυτα κ αναρωτιομουν αν ημουν μονο εγω που το βλεπα, αρα εβλεπα λαθος...

αυριο ξεκινας βασικος. αρπαξε την ευκαιρια απο τα μαλλια κ μην την χασεις...