Author Topic: Η "κατάρα" της θέσης του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ  (Read 3891 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Παιδι στην ηλικια μου... Τα λογια ειναι λιγα και απο οτι καταλαβαινω το παλικαρι ταλαιπωρηθηκε πολυ... Ελπιζω να πηγε καπου καλυτερα...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
κριμα ρε γαμωτο...ειναι αυτο που λεμε ουτε στον εχθρο σου
R.I.P
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Καλό ταξίδι στον παλίκαρο και καλο κουράγιο στους δικούς του. Ότι χειρότερο για αυτούς...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline savage republic

• Βασικός
Όχι ρε! Γαμώ την τρέλλα μου. Πρωί πρωί να βλέπεις τέτοιες ειδήσεις για τόσο νέα παιδιά. Κρίμα. Ζωή σε λόγου μας.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Πω ρε πουστη μου. Συλληπητηρια στους δικους του, ο Θεος να τον αναπαυσει

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Μία τυχαία αναζήτηση μ' έριξε στον Άντε Κόβιτς, τον τερματοφύλακά μας στον αποκλεισμό στα πέναλτι από την Μπενφίκα το 1999 και στον τελικό με την κόκκινη πουτάνα το 2001. Στα 39 του συνεχίζει ακόμα το ποδόσφαιρο σε ομάδα της Αυστραλίας, τη Γουέστερν Σύδνευ Γουόντερερς, πέρσι μάλιστα κατέκτησαν το Τσου Λου Ασίας και ο Κόβιτς ανακηρύχθηκε MVP της διοργάνωσης. Στη σελίδα του στην αγγλική Βικιπαιδεία βλέπω και άλλες διακρίσεις αλλά στα μάτια μου, όπως και πολλών, παραμένει ο ορισμός του ουρανοκατέβατου ήρωα. Ας είναι καλά όπου και αν είναι. Κρίμα που δεν του έμοιασε λίγο ο έτερος Κροάτης τερματάς μας, ο Κρέσιτς.

https://www.youtube.com/watch?v=1vm882rxRGQ 1.47

https://www.youtube.com/watch?v=xsTaHZdJz2c 1.16, 1.39 gamato, γενικα ολα τα στιγμιοτυπα στο δευτερο βιντεο θυμιζουν τελικο με γαυρο μεταξυ του 1-0 και του 2-0, που ηταν και η μονη φαση που μας ζορισαν και δεν τους εβγαινε τιποτα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Nίκος Μελίσσας. Καλό πουλί κι αυτός.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ολσεν: 18 γκολ σε 19 ματς, 8 cleansheets
Γλύκος: 11 γκολ σε 12 ματς 5 cs
Μελίσσας: 4 γκολ σε 5 ματς 2 cs
Βελλίδης: 3 γκολ σε 3 ματς 0 cs

Αυτοί που αρέσκονται στα στατιστικά δε μπορούν να δουν ότι όποιος τερματοφύλακας και να παίζει τρώμε πάνω-κάτω τα ίδια γκολ

Offline Aionios

• Αποστολή
  • **
Οι 3 πρώτοι έχουν το ίδιο ποσοστό cs ανα ματς. Οι 2 πρώτοι επίσης έχουν περίπου τα ίδια γκολ φαγωμένα ανα ματς.
Θέλει κανείς να ψάξει, δεν ξέρω αν έχει σημασία, πόσα γκολ στοιχίσαν βαθμούς; Δηλαδή αν π.χ ο Γλύκος τα έτρωγε τρία τρία τότε χάσαμε λιγότερους βαθμούς από τον Όλσεν π.χ που τα έτρωγε ένα ένα. (Αλλά θα μου πεις, περίπου αυτό δείχνει το clean sheet, βέβαια όχι στο 100%)
Αν δε, καταρριφθεί και αυτό(βαριέμαι να το ψάξω), τότε αποδεικνύεται ότι δεν έχει διαφορά το ποιο τέρμα βάζουμε. Σούταρε τους όλους και βάλε Σιαμπάνη. Ή πάρε σοβαρό τέρμα.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Έρχεται απο την κ17 σιγα σιγα νεα τερματαρα που ακουει στο ονομα Συλλέκτης :'(
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline banis

• Αλλαγή
Πραγματικά δλδ διώξαν τον Ολσεν για να φέρουν τον Βελλιδη από το Γιαννενο; Ποια επιτροπή των 7 σοφών το αποφάσισε αυτο; Να ναι καλά ο Νίκος ο Βεζυρτζης το ΠΑΟΚτσακι που προτού μπουλαρει μας τον φόρτωσε στην πλάτη και έτσι θα έχουμε τερματοφύλακα για τα επόμενα 3 χρόνια.  :'(

Offline Matador

• Αλλαγή
Έρχεται απο την κ17 σιγα σιγα νεα τερματαρα που ακουει στο ονομα Συλλέκτης :'(
;D ;D ;D ;D
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»