Author Topic: Juliano Spadacio  (Read 2408 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
Απ: Juliano Spadacio
« Reply #40 on: November 06, 2011, 22:38:29 »
πρωτη φορα βλεπω σεντρα που δεν ειναι διεκδικησιμη!
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #41 on: November 06, 2011, 23:25:34 »
είσαι για το πούτσο.
οπότε κάνεις για τον ΠΑΟΚ
:smiley4: :smiley4:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #42 on: November 07, 2011, 12:19:32 »
και μένα με φάνηκε ότι το πόδι του είναι διαβήτης. το αριστερό βεβαία, γιατί το άλλο το έχει μόνο για το περπάτημα.
αλλά από αθλητικά προσόντα, φυσική κατάσταση κτλ ήταν σαν βετεράνος.

πάντως η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που μπήκε γίναμε κάπως πιο δημιουργικοί σαν ομάδα

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #43 on: November 08, 2011, 12:35:34 »
"Θέλω χρόνο, αν δεν είμαι χρήσιμος φεύγω"

Αρχική / Ποδόσφαιρο / Συνεντεύξεις / "Θέλω χρόνο, αν δεν είμαι χρήσιμος φεύγω"
"Θέλω χρόνο, αν δεν είμαι χρήσιμος φεύγω"
Ποδόσφαιρο, Συνεντεύξεις 08 Νοε. 2011 12:31 - Από Βαγγέλης Χατζηγεωργούδης

Ο Λουτσιάνο Σπαντάσιο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρουμάνικη ιστοσελίδα δηλώνει ότι είναι 100% έτοιμος, τονίζει ότι θέλει να αγωνίζεται, ενώ επισημαίνει ότι θα συζητήσει με τη διοίκηση το μέλλον του στο "Δικέφαλο"
Σχολιάστε

Ο Λουτσιάνο Σπαντάσιο όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ είχε να αγωνιστεί για μεγάλο διάστημα και όπως είναι κατανοητό δεν ήταν έτοιμος. Ο Βραζιλιάνος, όμως, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρουμάνικη ιστοσελίδα τονίζει ότι πλέον είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί, θέλει ευκαιρίες, ενώ αν δεν αλλάξει κάτι θα συζητήσει το μέλλον του με τη διοίκηση, εκφράζοντας ότι δεν έχει πρόβλημα να φύγει αν δεν είναι χρήσιμος.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Σπαντάσιο:

Για το πως τα πηγαίνει στον ΠΑΟΚ: "Πηγαίνω όλο και καλύτερα στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς, όμως, χάσαμε την Κυριακή (6/11) από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί νιώθω έτοιμος να βοηθήσω".

Για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται πολύ: "Την Κυριακή έπαιξα είκοσι λεπτά και νομίζω ότι έκανα ένα καλό παιχνίδια. Δυστυχώς, έχω παίξει λίγους αγώνες με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή είναι η απόφαση του προπονητή, καθώς αυτός επιλέγει το ποιος θα παίξει".

Για το αν έχει υπομονή στα 30 του χρόνια: "Είμαι ακόμη νέος. Έχω τουλάχιστον πέντε χρόνια να παίξω ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι καλά. Το ότι δεν αγωνίζομαι είναι απόφαση του κ. Μπόλονι, ο οποίος πιθανώς να πιστεύει ότι δεν είμαι ακόμη έτοιμος. Ήρθα στην Ελλάδα, καθώς υπήρχε μια διαφορά με την προηγούμενη μου ομάδα και αφού δεν έπαιζα, ήμουν πίσω στην προετοιμασία. Τώρα, όμως, είμαι στο 100% της κατάστασής μου και έχω συμμορφωθεί με οποιαδήποτε απόφαση, ελπίζω όμως να υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, να πάρω μία ευκαιρία, αλλιώς".

Για το αλλιώς που είπε: " Πιθανότατα να χρειαστεί να κάνω κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση. Αν μου πουν ότι δε με χρειάζονται, τότε θα φύγω αμέσως. Δεν είναι ευχάριστο για οποιονδήποτε παίκτη να μην αγωνίζεται. Υπάρχει, όμως, κάτι που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση".

Για το αν επέστρεφε στη Ρουμανία: "Ναι. Οποιαδήποτε στιγμή. Σκεφτόμουν το διάστημα που ήμουν εκεί και ακόμα και αν έγινα "τρελός" με όσα εξελίχθηκαν με τη Ραπίντ, δε θα σταματήσω να σκέφτομαι την επιστροφή στη Ρουμανία".

Δείτε εδώ το δημοσίευμα.

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/thelw_xrono_an_den_eimai_xrhsimos_feugw.1478903.html
My Own WoRST ENeMy.....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #44 on: November 08, 2011, 13:50:01 »
μπουρδέλο

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #45 on: November 08, 2011, 14:31:32 »
του έχουν φέρει όλους τους απίθανους και του είπανε φτιάξε ομάδα... Η λέξη μπουρδέλο είναι πολύ μικρή

Τι να πω ρε πστ!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #46 on: November 08, 2011, 14:49:46 »
Περα απο αυτα, θελω να πιστευω οτι θα ειναι βασικος
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #47 on: November 09, 2011, 17:10:40 »
του έχουν φέρει όλους τους απίθανους και του είπανε φτιάξε ομάδα... Η λέξη μπουρδέλο είναι πολύ μικρή

Τι να πω ρε πστ!!!!

Πλην Λαζαρ και Σπαντατσιο.. νομιζω  αυτοι οι 2 ειναι επιλογες Μπολονι..

Οσο για τον Βραζιλιανο..εμενα μονο σεντρα καλη μου φανηκε οτι εχει.. δεν ειδα τιποτα αλλο.. εκανε και παρα πολλα λαθη με τις χαζο ντριμπλες και τα κολπακια που επιχειρουσε.. μου φανηκε και πολυ αργος.. και γενικα συμφωνω με τον geros που λεει οτι εμοιαζε με βετερανο..σαν να πηραμε για Αντι-Ιβιτς παιχτη πιο κουρασμενο απο το πουλι.. πραγματικα και να θες πρεπει να το ψαξεις πολυ για να πετυχεις κατι τετοιο..

Αλλα οκ θα περιμενω λιγο καιρο ακομα με αυτον.. ηταν πολλους μηνες εκτος..

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #48 on: November 09, 2011, 22:02:02 »
αυτο το πραμα με τις δηλωσεις εχει παραγινει αλλο ενα δειγμα του ποσο μπορδελο ειμαστε, για αυτον παντως ειμαι αισιοδοξος κ επιτελους πρεπει να τον ξεκινησει βασικο ο λαζλο νε τον δουμε απο την αρχη οτι εχει πολυ καλη σεντρα το χουμε δει οπως εχουμε δει οτι ειναι κ αρκετα βαρυς ακομα αλλα εχει να παιξει απο απριλιο οποτε ειναι λογικα, αν δεν παρει ματς βασικος δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #49 on: December 08, 2011, 18:27:20 »
Προς την έξοδο ο Σπαντάτσιο

Την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ ζήτησε ο Τζουλιάνο Σπαντάσιο μετά από συνάντηση που είχε με τον Λάζλο Μπόλονι. Ο Βραζιλιάνο πήρε αυτή την απόφαση καθώς μετά τον αποκλεισμό του από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ έκρινε πως δεν είναι χρήσιμος στον Δικέφαλο του Βορρά.

Δυσαρεστημένος με την αντιμετώπιση που είχε από τον Λάζλο Μπόλονι είναι ο Τζουλιάνο Σπαντάσιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή για τον αγώνα με τα Γιάννενα ζήτησε να μιλήσει με τον Ρουμάνο τεχνικό. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής συζήτησε με τον Μπόλονι ζητώντας του να αποχωρήσει, καθώς ο ίδιος κρίνει ότι δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής. Η απόφαση θα παρθεί το προσεχές διάστημα όταν στον ΠΑΟΚ θα κρίνουν το έμψυχο δυναμικό και τις διορθωτικές κινήσεις που μπορούν να γίνουν.

http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/247919-pros-ten-exodo-o-spadatsio

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #50 on: December 08, 2011, 19:48:10 »
αντε γαμηθειτε ρε μαλακισμενα, με το παλτο που κουβαλησαν και θα τα ριξουμε κ στο μπολονι που δε του δινει χρονο...

ive4

• Guest
« Reply #51 on: December 08, 2011, 21:07:40 »
Όποιος δε γουστάρει να πά να γαμηθεί.

nea ionia

• Guest
« Reply #52 on: December 08, 2011, 21:38:07 »
Στο τέλος, θα μας πεί ότι τον παρακαλάνε να μείνει κιόλας!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #53 on: December 08, 2011, 22:16:58 »
Τίμια στάση το τυπάκι.

zagorakis

• Guest
« Reply #54 on: December 28, 2011, 15:46:28 »
Έλυσε το συμβόλαιό του ο Σπαντάσιο

Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε την Τετάρτη (28/12) στα γραφεία της Τούμπας και έλυσε την συνεργασία του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τι συμφωνήθηκε στην συνάντηση και ποιος θα είναι πιθανόν ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας

Παρουσία Ζαγοράκη, Βρύζα, Κωνσταντινίδη και του μανατζέρ του ο Σπαντάσιο την Τετάρτη (28/12) βρέθηκε στην Τούμπα και έλυσε την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος που δεσμεύονταν με συμβόλαιο για ακόμη ενάμισι χρόνο, παίρνει δεδουλευμένα μέχρι τις 31/12 και πλέον δεν έχει καμία εκκρεμότητα με τον "Δικέφαλο".

Ο Σπαντάσιο έγινε, έτσι, ο τρίτος κατά σειρά ποδοσφαιριστής, μετά τους Λεονάρντο και Αρίας, που αποχαιρετά την ομάδα την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Αναχωρεί για Βραζιλία

Για τον Σπαντάσιο υπάρχει ενδιαφέρον από δύο ομάδες της Βραζιλίας και για αυτό ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει την Πέμπτη (29/12) για την πατρίδα, ενώ δεν πρέπει να αποκλείεται τελικά να καταλήξει σε σύλλογο της Ρουμανίας.

http://olapaok.gr/podosfairo/elyse_to_symvolaio_toy_o_spantasio.1554342.html

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #55 on: December 28, 2011, 16:56:18 »
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...