Author Topic: Juliano Spadacio  (Read 2378 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Απ: Juliano Spadacio
« Reply #20 on: September 06, 2011, 19:11:43 »
καλωσηρθες

παιξε καλα και θα μας θυμασαι για παντα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #21 on: September 06, 2011, 19:15:41 »
Καλως ηρθες και ελπιζω επιτελους να εισαι το 10αρι που ψαχνουμε εδω και χρονια..(Αργεντινο ονειρευομασταν καποιοι ας ειναι και Βραζιλιανος δεν μας χαλαει :P)

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #22 on: September 06, 2011, 19:31:54 »
καλώς ήρθες Spadacio ...ας ελπίσουμε να παίξεις μπαλάρα και όταν με το καλο πραγματοποιηθεί η επιθυμία μας...να μην γεμίσουμε στην ΤΟΥΜΠΑ με κιτρινιάρικες σημαίες  :D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #23 on: September 07, 2011, 11:14:28 »
Καλως τον, μακρια απο τραυματισμους!

Υ.γ. Στο βιντεακι στους πανηγυρισμους ο Μαρκαντωνης με το 4...
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

northeagle_4

• Guest
« Reply #24 on: September 07, 2011, 11:21:10 »
ιταλοβραζιλιανος οποτε ξεχαστε τα χαζα με τις σημαιες των καρναβαλων,χιλιες φορες των μακαροναδων  ;D

Μακαρι να μπορει να αγωνιστει και ευρωπη.

Καλως ηρθες πολλα γκολ,πολλες ασιστ και κυριως τιτλους με την ΠΑΟΚαρα μας.

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
« Reply #25 on: September 07, 2011, 11:43:14 »
Δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει τοσο καλα σχολια απο ξενους στο ιντερνετ για παικτη που παιρνουμε...
Ολοι οι ρουμανοι μιλανε για παικταρα!
Μακαρι

καλα αυτο ειναι και επιφοβο εδω βγαλανε παικταρα τον καπετάνο
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #26 on: September 07, 2011, 13:26:56 »
Καλώς μας ήλθες και ελπίζουμε να βαλεις και εσυ το ποδαρακι σου ωστε να πραγματοποιηθουν οι ευχες των απανταχου ΠΑΟΚτσήδων....

βαγκο ο καπετανος οταν τον εβγαλαν παικταρα ητραν πρωτος σκορερ στην ρουμανια. ειχε καταφερει καμια 20αριά μπαλακια.....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #27 on: September 07, 2011, 13:34:00 »
Ολα στο γρασιδι φαινονται. Προσωπικα ποτε δεν εδινα σημασια στο τι λενε οι δημοσιογραφοι, γιατι στη μεγαλη πλειοψηφια ειναι αμπαλοι.
Καλως ηρθες στην ομαδα που, ασχετα με την πορεια σου, δε θα ξεχασεις ποτε στη ζωη σου. Επαγγεματισμος και προπονηση να φας τη θεση του μπαρμπα-Ιβιτς  ;)
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #28 on: September 11, 2011, 14:32:25 »
ποτε ειπαμε θα ειναι ετοιμος αυτος?  ::) ::) και τελικα εχει δικαιωμα συμμετοχης στην ευρωπη?

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #29 on: September 12, 2011, 10:49:23 »
Νομιζω τελικα δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης στους ομιλους. Καλα μιλαμε οτι με την αθλια κατασταση που βρισκεται ο Ιβιτς, με το Μπροκολο - 80 - στα χαφ θα μπει και θα μας φανει Παπεν με τα στοιχειωδη που θα κανει...
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

zagorakis

• Guest
« Reply #30 on: September 16, 2011, 19:17:30 »
Áíåâáßíåé ï ÓðáíôÜôóéï…

Óôçí Åõñþðç äåí èá ìðïñïýóå Ýôóé êáé áëëéþò íá áãùíéóôåß… Óôçí ÅëëÜäá üìùò… ï ÐÁÏÊ Ý÷åé äéêáßùìá íá ÷ñçóéìïðïéÞóåé ôïí ÓðáíôÜôóéï.

Ï ÂñáæéëéÜíïò áíåâÜæåé ñõèìïýò êÜèå çìÝñá êáé ðåñéóóüôåñï. Ôï ôåëåõôáßï äéÜóôçìá ðñïðïíåßôáé êáíïíéêÜ ìå ôçí õðüëïéðç ïìÜäá êáé Þäç äåß÷íåé ôé ìðïñåß íá ðñïóöÝñåé…

Ìå âÜóç áõôÜ ðïõ ðáñïõóéÜæåé óôçí ðñïðüíçóç, ï ÂñáæéëéÜíïò Ý÷åé ôï êáëü êáé… ãëõêü áñéóôåñü ðüäé, Ýíáò ðáßêôçò íôåëéêÜôïò ðïõ äåí èá ìðåé ôüóï åýêïëá óôçí äõíáôÞ ðñïóùðéêÞ ìïíïìá÷ßá.

Äåí åßíáé ðïëý ãñÞãïñïò ïýôå êáé áñãüò, åíþ üðùò öáßíåôáé êáé óôéò ðñïðïíÞóåéò Ý÷åé ðïëý êáëÞ ðÜóá êáé êáëÝò åêôåëÝóåéò óôá óôçìÝíá, óå ôïìÝá üðïõ «ðáßæïíôáé» ðïëëÜ üóïí áöïñÜ ôï óýã÷ñïíï ðïäüóöáéñï.

Ðüôå èá ðáßîåé; ¼ðùò öáßíåôáé åßíáé äýóêïëï íá ìðåé âáóéêüò óå óýíôïìï ÷ñïíéêü äéÜóôçìá, åßíáé äýóêïëï íá ðáßîåé ðÜíù áðü 45-60 ëåðôÜ. ¼ëá äåß÷íïõí üôé èá åßíáé êáé óôçí áðïóôïëÞ ãéá ôç ÍÝá Óìýñíç, üðïõ ßóùò ðÜñåé ëßãá ëåðôÜ…

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11782

zagorakis

• Guest
« Reply #31 on: September 20, 2011, 11:37:58 »
«Κάθε μέρα βελτιώνομαι»

Ο Ζουλιάνο Σπαντάσιο μίλησε στην εφημερίδα «Metrosport» με αφορμή το ντεμπούτο του στη Νέα Σμύρνη και τόνισε ότι καθημερινά βελτιώνεται.

Για το ντεμπούτο του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που, έστω και για λίγα λεπτά, αγωνίστηκα. Ανυπομονώ να παίξω περισσότερο και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Διαπίστωσα πως έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πως είμαστε ένας πολύ δυνατός σύλλογος».

Για την κατάσταση που βρίσκεται: «Από τη στιγμή που ήρθα στον ΠΑΟΚ, προπονούμαι εντατικά, με σκοπό να βελτιωθώ στον τομέα της φυσικής κατάστασης, καθώς για πέντε μήνες ήμουν εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού μου στην προηγούμενη ομάδα μου. Βελτιώνομαι κάθε μέρα και παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαι καλύτερος. Θα δουλέψω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου. Θέλω να βοηθάω τους συμπαίκτες μου με τον καλύτερο τρόπο. Γρήγορα θα είμαι στο 100% και τότε θα μπορούν να υπολογίζουν καλύτερα πάνω μου. Τώρα νιώθω ότι είμαι στο 80% περίπου και κάθε μέρα ανεβαίνω».

Για την παρουσία του Μπόλονι: «Ξέρω ότι είναι ένας καλός προπονητής, που τον σέβονται στη Ρουμανία. Με τιμά που ένας τέτοιος προπονητής έψαξε πληροφορίες για μένα και με ζήτησε. Όταν μου δώσει την ευκαιρία, θα μπω στο γήπεδο και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι αυτόν και τους οπαδούς μας».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Η Ραπίντ Βουκουρεστίου έχει πολύ φανατικούς οπαδούς. Νόμιζα ότι δε θα βρω πιο τρελούς, ώσπου είδα τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ξέρω πως ακολουθούν παντού την ομάδα και κάνουν τα εκτός έδρας παιχνίδια να φαίνονται σαν να είναι στην έδρα μας. Σίγουρα δίνουν ένα πολύ μεγάλο κίνητρο στους παίκτες για να κερδίζουν. Κάτι τέτοιο έκαναν την Κυριακή στο γήπεδο του Πανιωνίου».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11893

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #32 on: October 21, 2011, 23:14:48 »
τι γινεται με αυτον, ποτε θα ειναι ετοιμος? σα να αργει λιγακι...

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #33 on: October 30, 2011, 22:27:22 »
ουτε μιση ωρα δεν επαιξες μας γυρισες τα μυαλα κ εσυ...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #34 on: October 30, 2011, 23:10:59 »
για μενα ηταν καλος
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #35 on: October 30, 2011, 23:58:37 »
Δεν ηταν κακος.. αλλα δεν εκανε και τιποτα το ιδαιτερο.. περιμενουμε περισσοτερα..

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #36 on: November 06, 2011, 22:15:32 »
είσαι για το πούτσο.
οπότε κάνεις για τον ΠΑΟΚ

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #37 on: November 06, 2011, 22:23:26 »
εγω παλι γιατι ειδα οτι με την εισοδο του ειδαμε 3 σεντρες παρε-βαλε?
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

giannis80

• Guest
« Reply #38 on: November 06, 2011, 22:27:53 »
Σωστό. Όλες οι σέντρες του ήταν καλές και βρήκαν συμπαίκτη.Φαίνεται οτι έχει καλό στημένο.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #39 on: November 06, 2011, 22:36:45 »
Μια χαρά ήταν. Έπρεπε να ξεκινήσει σήμερα μαζί με φωτάκη και λαζάρ στα χαφ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ