Author Topic: ΠΑΟΚ- ξάνθη 1-0 Κυριακή 28/08/2011 ώρα 21:30 novasports1  (Read 2957 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
ξεκολατε ρε μαλακες, δηλαδη πρεπει να κανουν συνεχεια τους μπατσους οι admins?
blue ειπες πολυ μεγαλη χοντραδα φιλαρακι
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline t.b

• Αλλαγή
γιατί δεν πας να τους ρωτήσεις ρε μάγκα;

Offline blue_eyes

• Βασικός
πολλες παραπανω λεω εγω και μαζι ολοι οσοι τους δικαιολογουνε κιολας.. σεβαστειτε ρε ******* τα προβληματα της ομαδας σας και πανω απο ολα τους συν-οπαδους σας που μερικοι κανανε το σκατο τους κλατσα για να παρουν διαρκειας

οποιος δεν γουσταρει τον ζαγορακη και θελει να το παιξει επαναστατης ας παει εξω απο το σπιτι του... ο ΠΑΟΚ τι φταιει να πληρωνει;

ειναι μεγαλη κουβεντα και εχει ξαναγινει... δεν περιμενω μερικους ***** να καταλαβουν οτι μονο κακο στην ομαδα κανουν ετσι, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα το κανουμε και αβαβα

ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ *******, ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΑΝ ΑΝΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΜΩ-ΠΥΡΣΟ; ΤΙ ΒΡΕ *****; ΤΙ;
Προσεχε πως εκφραζεσαι
« Last Edit: August 29, 2011, 16:16:04 by HOMO PAOKUS »

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ με τον blue απλά έπρεπε να μην πει το γαμιούνται...αλήθεια είναι βαρύ και δεν έπρεπε να το πει, το σκεπτικό του βέβαια είναι σωστό. Άντε κόφτε το τώρα, έληξε και είμαστε και οφ τόπικ.....
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι ομαδες να υπογραψουν κατι τετοιο...

ΥΓ. Μπλου οντως ρε φιλε, γιατι τετοια γλωσσα; Προσπαθουμε να αλλαξουμε λιγο το φορουμ, απο εσενα δεν περιμενα να πεσεις στο επιπεδο αλλων...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline dave

• Αλλαγή
το σκεπτικο του μπλου ειναι σωστο? που βριζει χυδαια οποιον πεταξε πυρσο και κοστισε 50 χιλ, και υπερασπιζεται με σθενος μια διοικηση-βαριδι για την ομαδα, που την εχει αφησει γυμνη λογω του ανοιγματος που εχτισε με μεταγραφες το ζουελα, το κριστιανο, το μπουσαιντι και φυσικα το καλυτερο ελληνα επιθετικο?

τα θεματα ΕΙΝΑΙ αλληλενδετα απο τη στιγμη που υπαρχει μια αυλη που κανει προπαγανδα κατα των πυρσων και των μπερδεμενων παρουσιαζοντας τους σαν την καταδικη του ΠΑΟΚ (αφηνοντας απεξω την προσφορα των μπερδεμενων) και απο την αλλη πασχει με καθε τροπο να καλυψει και να βγαλει λαδι τη διοικηση που εχει φτιαξει ενα ανοιγμα που κανεις δε ξερει ποσο ειναι το οποιο στεκεται εμποδιο στην ομαδα, τη τελευταια χρονια που μπορει να ειναι ανταγωνιστικη.

ε επικεντρωστε λοιπον στα 50 χιλ των πυρσων και ας αφησουμε τα χ εκ ανοιγμα...

kostas4

• Guest
η αληθεια ειναι καπου στην μεσα. οι μεν λενε γιατι να αναψει τον πυρσο και να φαμε προστιμο και οι δε για τα ανοιγματα του ζαγορακη.

το γραφω και εδω. ειμαστε τουλαχιστον χαζοι που πεφτουμε στην παγιδα ενω ξερουμε οτι μονο εμεις θα την πατησουμε. και τα καραγκιοζιλικια πρεπει να σταματησουν καποια στιμγη ακομα και στον ΠΑΟΚ. πως πετας ρε φιλε μπουκαλι στον εποπτη? ωραια σου ακυρωσε γκολ, πανε πετα το στον βλακα τον προεδρο σου που λεει οτι δεν σε αδικουν

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Όπως το κατάλαβα εγώ το σκεπτικό του είναι: Μην επιβαρύνετε με τζάμπα έξοδα την ομάδα, απλά. Μπορείς δηλαδή να μην ανάψεις πυρσό αλλά φυσικά βέβαια δεν μπορείς να λες ότι γαμιέται όποιος ανάβει, δεν είναι γλώσσα αυτή. Για την διοίκηση άν είναι καλή ή κακή είναι άλλο το θέμα και μπορούμε να μιλάμε εκατό ώρες χωρίς να βγάζουμε άκρη.
Επίσης με κατάλληλες μεταγραφές η ομάδα μπορεί να είναι ανταγωνιστική τα επόμενα πέντε χρόνια, αρκεί βέβαια να....γίνουν. Δεν πιστεύω όμως στο Φλο, τα μεγάλα deals γίνονται χθες χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα όπως Άλφα και Eurobank. Επειδή όμως το γάμησα και είμαι τελείως εκτός τόπικ σταματάω εδώ.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
η αληθεια ειναι καπου στην μεσα. οι μεν λενε γιατι να αναψει τον πυρσο και να φαμε προστιμο και οι δε για τα ανοιγματα του ζαγορακη.

το γραφω και εδω. ειμαστε τουλαχιστον χαζοι που πεφτουμε στην παγιδα ενω ξερουμε οτι μονο εμεις θα την πατησουμε. και τα καραγκιοζιλικια πρεπει να σταματησουν καποια στιμγη ακομα και στον ΠΑΟΚ. πως πετας ρε φιλε μπουκαλι στον εποπτη?

+ 1926

Διαβαζοντας ξανα τον πειθαρχικο, ας ευχηθουμε να κανουν τα στραβα ματια.

Για τα αντικειμενα το προστιμο ειναι 35.000 Ε
Για την διακοπη και τα υβριστικα 50.000 Ε
Για τους πυρσους απο 20.000 Ε μεχρι 40.000 Ε

Αν δωσουμε στο πρωτο παιχνιδι κιολας 125.000 Ε, με τις υγειες μας.

baron

• Guest
ας ευχηθουμε να κανουν τα στραβα ματια.  >:(

E?

Να κάνουν τα στραβά ματια?

Ποιοι?

Η ανεξάρτητη Αθλητική δικαιοσύνη?
Να κάνει τα στραβά ματια μονο σε εμάς?
Μεθαύριο στους gavrous που θα βρίζουν εν χορό την μακεδονία και τα όσια μας?

Ποσο περισσότερο μπορείτε να μπερδευτείτε ακόμα με τους συμβιβασμούς που αποδέχεστε

Πριν ένα - δυο μήνες όλα ήταν ξεκάθαρα.

Πουλημένη ΕΠΟ -πουλημένη δικαιοσύνη- μπαστασταρδη δημοσιογραφία- πολιτεία λαμόγιων

Και σήμερα παρακαλείται να κάνουν αυτοί τα στραβά ματια?

Ποσο πιο χαμηλά...

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
προτείνω να (προσ)ευχηθούμε να ανοιξουν τα ματια τησ νυν ή/και καθε μελλοντικης διοικησης και να μην αφηνουν τον ΠΑΟΚ μας απροστάτευτο....τα λαμογια των αθηνων σαν πάρα πολλά μας τα 'καναν, αντε επιτελους ξυπνηστε ρε εκει στην παε (αν σας νοιαζει βεβαια...)
όσο για την εικόνα της ομάδος δεν θα πω μαυρα χαλια, μαλλον προς ασπρόμαυρα χαλια μου κανει....ειχαμε καποιες καλες στιγμες μην τα ισοπ-εδωνουμε ολα, όμως αυτό δεν αρκεί. αν σε εκανε η ξάνθη 12-13 τελικές τότε άλλες ομάδες ποιοτικότερες τι θα σε κάνουν; επιγοντως 2 μπακ, 1 σεντερ μπακ, 1 κοφτης, 1 10αρι, 1 σ.φ. (μιση ομαδα δηλαδή.....). γουσταβο αν και επειξε πολυ λιγο εδωσε  θετικά δειγματα . εκεινο το πιτσιρικι ο βλαχοδημος απο την  ωρα που περασε αλλαγη ηταν μια ξανθη μονος του, στο κεντρο... προτεινω να τον εχουμε στα μεταγραφικά υπ'οψιν για του χρονου αν συνεχισει ετσι ολη την χρονιά....

υγ: τα στραβά μάτια δεν πρόκειται να τα κάνουν....απο κάτι τέτοια περιμένουν σαν ύαινες να αρπάξουν χρήμα, και κυρίως να σε αποδυναμώνουν οικονομικά λίγο λίγο.... ξέρουν πού πονάς ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΕΠΑΝΩ. θα υπαρξουν πολλά τέτοια πρόστιμα μεσα στην χρονιά....
επίσης υποτιθεται οτι απαγορεύονται οι μετακινησεις οπαδων, σωστά; μια χαρα τα ειδα τα ληκια στα γιαννενα καθως και τα βαζελια στην κερκυρα.... αντε να δω τι δικαιολογια θα βρουν για να μην παμε εμεισ εκδρομες.... γιατι κατι μου λεει οτι θα προσπαθησουν να μας σταματησουν....
« Last Edit: August 29, 2011, 14:35:31 by ELENH »

Offline blue_eyes

• Βασικός
τι να κανω; τι να πω; να μην βρισω; με εχει πιασει μια αγακτηση απο εχθες... ολοι το ξερανε για τα προστιμα

ειναι μαλακια ο νεος νομος; ειναι
ειναι μαλακες αυτοι που τον υπογραψαν; ειναι (μαζι και οι δικοι μας)

αλλα απο την στιγμη που καλως η κακως ισχυει, ειναι σαν να λενε μερικοι, ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ 40.000 ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ

και εναν αλλον μπορει να του ερθει καποια στιγμη να παει να χεσει στο κεντρο του γηπεδου, παλι δεν θα πουμε τιποτα;

οταν δεν σεβεσε τον ιδιο τον συλλογο σου και τον συν-οπαδο-φιλαθλο και τα χρηματα του (χρηματα μας) να πας να γαμηθεις, πανε σπιτι σου και αναψε 100 πυρσους, εγω και οι αλλοι χιλιαδες που καθε χρονο παρα τις πικρες στηριζουμε την παε με χρηματα απο το υστερημα μας (και παρα τις διαφωνιες μας βαζουμε πρωτα το καλο του ΠΑΟΚ) ειμαστε μαλακες;
« Last Edit: August 29, 2011, 16:13:04 by HOMO PAOKUS »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Σε πρωταθλημα με 12, 13 και 14 αντι για 16 ομαδες, σε πρωταθλημα με κασσετες, στημενα και ασφαλιστικα μετρα ο ΠΑΟΚ , με ολο το σεβασμο,  αρνειται να συμμορφωθει με "νομους" .
Με εκτιμηση (η δικια μου) ΠΑΕ ΠΑΟΚ .

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
δάσκαλε η δικιά σου ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδεμία σχέση έχει με την καθεστηκυϊα ΠΑΕ ΠΑΟΚ.... δικιά σου έχει κότσια (το εγραψα κόσμια, δεν μπορείτε να πείτε) και εκείνοι ειναι προσκυνημένοι σε όλα, πειθηνια όργανα της επο και της σουπα λιγκ.
όσο για τους νομους και τους παρανομους ασε δασκαλε, δεν ειναι στο χερι σου να μην τα πληρωσεις. μεσα σε όλη την σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου κολυμπας κι εσυ, και ας εισαι καθαρος (λέεεεεεεεεμε τωρα γιατι οι υποπτες τρυπες και τα ανοιγματα δεν ταιριαζουν στις καθαρες διοικησεις).
ειμαι που ειμαι οφ τοπικ ας πω και το τελευταιο: αν ο οπαπ κοψει ολες τις χορηγιες στιςε ομαδες, και παψει να ειναι χορηγος μας, τοτε δεν εχουμε δικαιωμα να αποκτησουμε χορηγο μια αλλη στοιχηματικη εταιρια;

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Αφού μάθαμε τους εχθρούς του Π.Α.Ο.Κ. ας μάθουμε ποιοι είναι οι σύμμαχοι του.

Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι τον κουμπάρο στην ΠΑΕ, που στα χρόνια της παντοκρατορίας του, η παράγκα έγινε ουρανοξύστης και έστησε ο θρήνος την μεγαλύτερη του παράδοση στην Τούμπα.
Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι το δεκανίκι του γούμενου με τιμές μεσσία και αυτοκρατορικό συμβόλαιο.
Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι το χαμηλά την μπάλα και ότι πούνε οι άλλοι, ακολουθώντας την προσταγή του κατεστημένου.
Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι την πολιτική δημοσίων σχέσεων ώστε να μην χαλάσουμε το προφίλ μας με αυτούς που μας ανέδειξαν.
Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι την κοροϊδία στο θέμα της ρύθμισης των χρεών, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ να είναι εγκλωβισμένη και εξαρτώμενη από τις ορέξεις του συστήματος.
Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι την ψήφο προς τον Μαρινάκη για τις θέσεις των συμβούλιων, την διαρκή σου απουσία από τα κέντρα των αποφάσεων, αλλά και την θετική σου στάση ώστε να πάρουν καίριες θέσεις των δικαιοδοτικών οργάνων άνθρωποι που αυτή την στιγμή είναι προφυλακιστέοι.
Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι από τους διαχειριστές, που ήρθαν να εξυγιάνουν την ομάδα, εξαιτίας της κακής τους διαχείρισης και μόνο(τίποτα μεμπτό προς την τιμιότητας τους), να χρεώνουν την ΠΑΕ εκατομμύρια ευρώ, όταν στην τελευταία χρήση είχαμε 26 μύρια έσοδα.
Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι τα τραγικά λάθη στον σχεδιασμό της ομάδας(πέρσι δεν είχαμε προπονητή και φέτος δεν έχουμε το βάθος σε έμψυχο υλικό για να βγάλουμε την χρονιά με πορεία πρωταθλητισμού) και βγάζεις την μούγκα.
Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι τα πήγαινε έλα παραγόντων της ΠΑΕ χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.
Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ που διαχωρίζουν τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. σε εχθρούς και μη, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος διχαστικών τάσεων στις κερκίδες του ναού.
Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι στο σωτήριο έτος 2011 η ΠΑΕ να μην έχει ένα κατάστημα για να πουλάει τα προϊόντα της.
Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι τα πάντα και το μόνο που σου επιτρέπεται είναι να αναφωνείς ζήτω ο "αυτοκράτορας".

Ας δούμε μερικούς εχθρούς από το παρελθόν που έδωσαν την ΖΩΗ τους για τα τέσσερα ιερά γράμματα

Καλό θα είναι όταν γράφεις ανακοινώσεις να προσέχεις τις εκφράσεις σου και να μην χρησιμοποιείς διχαστικές λέξεις. Ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. όλα αυτά τα χρόνια το μόνο που κάνει είναι να προστατεύει το κύρος του Π.Α.Ο.Κ. και τίποτα άλλο. Το τελευταίο που μπορεί να περιμένει από ανθρώπους που τουλάχιστον δεν έχουν χάσιμο από την ενασχόληση τους με την ΠΑΕ είναι να διαχωρίζουν τον κόσμο. Δηλαδή θα πω ένα παιδάκι που θα ανάψει έναν πυρσό ή θα πηδήξει ένα κάγκελο για να αγκαλιάσει ένα ίνδαλμα του εχθρό;
Υπάρχει καλύτερος τρόπος, να περάσεις τις θέσεις σου και να είσαι αρεστός σε όλη την μάζα. Αλλά που, με την επικοινωνιακή πολιτική της πλάκας που ακολουθείτε;
Όσοι με γνωρίζουν δεν έχουν δει ποτέ στα χέρια μου πυρσό, άρα εμένα δεν θα μου λείψει καθόλου, δεν μπορείς όμως εξαιτίας παράλογων-ακραίων αποφάσεων από κυβερνήσεις που έχωσαν την χώρα μέσα, να χαρακτηρίζεις ανθρώπους που δίνουν την ζωή τους για τον Π.Α.Ο.Κ ως εχθρούς. Και στην τελική ποιος είσαι εσύ που θα μιλήσεις για εχθρούς;

υγ  Ήδη ψάχνω να σπρώξω το διαρκείας μου σε κάποιον σύμμαχο του Π.Α.Ο.Κ. γιατί με τα μυαλά που έχω δεν χωρώ σ αυτή την συμμαχία.

http://paokland.blogspot.com/2011/08/blog-post_27.html

αψογο,και οποιος εχει τη μυγα...ας τη φερει πισω...
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ενοχλουμε με την φωνη μας και θα κανουν οτι μπορουν για να μας σταματησουν
απο εκει και μετα εχει να κανει με εμας ποσο ενωμενοι θα ειμαστε και ποσο οργανομενα θα πραξουμε
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Πήγα στο ματς χτες. Κατ' αρχήν λίγος κόσμος στο γήπεδο, η ομάδα μέχρις ενός σημείου ήταν υποφερτή, αλλά από το 30 και μετά κατέρρευσε. Μέχρι να βγει το ημίχρονο μας βγήκε η γλώσσα, 2-3 κόρνερ η ξάνθη, 5 στημένα έξω από την περιοχή, κάτι δοκάρια και μεις μόνο διώχναμε, πραγματική τραγωδία. Στο δεύτερο ημίχρονο κάπως συμμαζευτήκαμε πίσω, μπαλάφας και αρίας κάνανε δύο γκέλες και από εκεί ψιλοκινδυνέψαμε και στο τελευταίο τρίλεπτο που πάλι μας βγήκε η γλώσσα. Στους παίκτες τώρα. Κρέσιτς επιτέλους καλός και σταθερός. Εττό παίκτης κωμωδία, στα καλά καθούμενα μπορεί να σε κρεμμάσει ιδίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν τραγικός. Λίνο μετριότατος. Μπαλάφας ασταθής προς κακός. Μαλεζάς μέτριος, αρίας κωμικός, φωτάκης ο καλύτερος παίκτης για μένα. Βιερίνια επίσης πολύ καλός, γεωργιάδης έτσι κι έτσι αν έβαζε το γκολ θα ήταν στους διακριθέντες τώρα εντάξυ. Κοντός επίσης τραγωδία, (είχε γέλιο πάντως σαν δεκάρι- αφού δεν μπορεί να προσφέρει αλλιώς τουλάχιστον να γελάμε με την πάρτη του) παρατηρούσα μετά από κάθε σπριντ ήταν για λύπηση έτοιμος για να λιποθυμήσει. Ο αθανασιάδης έπρεπε να σκοράρει χτες, είχε 3 ευκαιρίες την μία έπρεπε να  την κάνει γκολ, αυτήν στο πρώτο ημίχρονο ιδίως που του έσπασε την μπάλα ο γεωργιάδης έπρεπε να το βάλει και όχι να το στείλει στην πολυκατοικία πίσω από την εφτά. Γενικά από παίκτες κρέσιτς βιερίνια και φωτάκης. Όλοι οι άλλοι μέτριοι και κακοί. Από τους άλλους πολύ καλός αυτός ο μαρσελίνιο. Ο πουτάνας γιός όσα σούτ έκανε όλα πήγαν μέσα στο τέρμα και δύσκολα κι όλας. Ένα το μονοκόματο μετά το γκολ μας, ένα στο δεύτερο ξαφνικό από αριστερά που το έπιασε ο κρέσιτς και ένα στο τέλος που ο φωτάκης το έβγαλε από την γραμμή. Για τους πυρσούς τώρα, είναι γνωστό ότι σαν γνήσιοι γραικύλοι πίθηκοι μιμούμαστε ότι βλέπουμε να κάνουν στην ευρώπη. Έτσι λοιπόν αυτοί κάναν τα γήπεδα θέατρα, παλαμάκια, όλοι καθιστοί όλε και χαρωπα τα δυο μου χέρια τα χτυπώ, το ίδιο και ο πιλάβιος αφού ελυσε όλα τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, πρωτού εξαφανίσει τα λαμόγια από το ποδόσφαιρο τύπου μαρινάκη, πατέρα κλπ, φέρνοντας της αξιοπιστία, πρωτού φτιάξει την διαιτησία, τα γήπεδα και τις συνθήκες στο ποδόσφαιρο, αποφάσισε ότι ο έλληνας φίλαθλος πρέπει να ζήσει και να συμμορφωθεί σε συνθήκες ουγκάντας με κανόνες αγγλίας - γαλλίας - γερμανίας. Δηλαδή η μαλακία σε όλο της το μεγαλείο. Καλώς μπινελικιάστηκε ο ψηλός σισέ, αλλά αντί για τους πυρσούς θα προτιμούσα ένα πανό που να παιρνάει τα απαραίτητα μυνήματα. Όσο και να χτυπάς μπουνιές στον τοίχο ο τοίχος αποκλείεται να πέσει τα χέρια θα σπάσεις, αυτό είναι το θέμα με τους πυρσούς. Επίσης άλλο ένα θετικό είναι πέρα από ένα δύο μπουκάλια δεν πετάχτηκε τίποτα άλλο. Και άντε οι πυρσοί φτιάχνουν ατμόσφαιρα, αυτές οι βόμβες βυθού που πετάγονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα τι προσφέρουν στην όλη φάση??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Σε πρωταθλημα με 12, 13 και 14 αντι για 16 ομαδες, σε πρωταθλημα με κασσετες, στημενα και ασφαλιστικα μετρα ο ΠΑΟΚ , με ολο το σεβασμο,  αρνειται να συμμορφωθει με "νομους" .
Με εκτιμηση (η δικια μου) ΠΑΕ ΠΑΟΚ .

ωραια ολα αυτα που λες και φυσικα συμφωνω, αλλα οταν θα ερθει η εκτακτη εισφορα, το ΦΑΠ, το ΦΠΑ, το προστιμο απο την τροχαια, το ερτοσημο με την ΔΕΗ, εσυ προσωπιικα συμμορφωνεσαι και πληρωνεις ή οχι;
οπως εσυ δεν μπορεις να τα αποφυγεις και πας και τα σκας, ετσι δεν μπορει και η ΠΑΕ.

ας αντιδρασουμε πρωτα ολοι μας ατομικα και επειτα συλλογικα απο το γαμησι που τρωμε και μετα ας κρινουμε την ΠΑΕ και την καθε ΠΑΕ, που ειναι υποχρεωμενη να συμμορφωνεται. Σε περιπτωση μη καταβολης του καθε προστιμου (cash) εντος 30 ημερων, υπαρχει τιμωρια με μηδενισμο σε καθε παιχνιδι μεχρι την εξοφληση. θα μου πεις ελλαδα ειμαστε..σιγα μην γινει ετσι..Αλλα καλο ειναι να μην το μαθουμε πανω στο δικο μας το κασιδι. Επισης για να προλαβω, οποιον πει ας μας μηδενισουν, ο κοσμος θα τα κανει λαμπογυαλο, να του θυμισω οτι ολοκληρη ΔΕΘ καψαμε και παραυτα ο Ατρομητος και η ΑΕΚ βγηκε ΟΥΕΦΑ..ειμαστε η μονη ομαδα, που της εκοψαν την Ευρωπη για χρεη.

Offline corrupt

• Αλλαγή
τι να κανω; τι να πω; να μην βρισω; με εχει πιασει μια αγακτηση απο εχθες... ολοι το ξερανε για τα προστιμα

ειναι μαλακια ο νεος νομος; ειναι
ειναι μαλακες αυτοι που τον υπογραψαν; ειναι (μαζι και οι δικοι μας)

αλλα απο την στιγμη που καλως η κακως ισχυει, ειναι σαν να λενε μερικοι, ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ 40.000 ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ

και εναν αλλον μπορει να του ερθει καποια στιγμη να παει να χεσει στο κεντρο του γηπεδου, παλι δεν θα πουμε τιποτα;

οταν δεν σεβεσε τον ιδιο τον συλλογο σου και τον συν-οπαδο-φιλαθλο και τα χρηματα του (χρηματα μας) να πας να γαμηθεις, πανε σπιτι σου και αναψε 100 πυρσους, εγω και οι αλλοι χιλιαδες που καθε χρονο παρα τις πικρες στηριζουμε την παε με χρηματα απο το υστερημα μας (και παρα τις διαφωνιες μας βαζουμε πρωτα το καλο του ΠΑΟΚ) ειμαστε μαλακες;

Εγώ προσωπικά ως μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη δικιά μου εταιρία κάνω ό,τι γουστάρω. ΓΚΕΓΚΕ; Και πυρσούς θα ανάψω και πολιτικούς θα βρίσω, δικά μου είναι τα λεφτά, τα καίω άμα μου καυλώσει.

Αφού πλέον μόνο με τέτοια γλώσσα καταλαβαίνετε μερικοί έτσι θα μιλάμε.

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
ντάξει αφού είναι γνωστό ότι μέτοχος = ιδιοκτήτης
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ