Αφού μάθαμε τους εχθρούς του Π.Α.Ο.Κ. ας μάθουμε ποιοι είναι οι σύμμαχοι του.Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι τον κουμπάρο στην ΠΑΕ, που στα χρόνια της παντοκρατορίας του, η παράγκα έγινε ουρανοξύστης και έστησε ο θρήνος την μεγαλύτερη του παράδοση στην Τούμπα.
Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι το δεκανίκι του γούμενου με τιμές μεσσία και αυτοκρατορικό συμβόλαιο.
Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι το χαμηλά την μπάλα και ότι πούνε οι άλλοι, ακολουθώντας την προσταγή του κατεστημένου.
Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι την πολιτική δημοσίων σχέσεων ώστε να μην χαλάσουμε το προφίλ μας με αυτούς που μας ανέδειξαν.
Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι την κοροϊδία στο θέμα της ρύθμισης των χρεών, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ να είναι εγκλωβισμένη και εξαρτώμενη από τις ορέξεις του συστήματος.
Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι την ψήφο προς τον Μαρινάκη για τις θέσεις των συμβούλιων, την διαρκή σου απουσία από τα κέντρα των αποφάσεων, αλλά και την θετική σου στάση ώστε να πάρουν καίριες θέσεις των δικαιοδοτικών οργάνων άνθρωποι που αυτή την στιγμή είναι προφυλακιστέοι.
Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι από τους διαχειριστές, που ήρθαν να εξυγιάνουν την ομάδα, εξαιτίας της κακής τους διαχείρισης και μόνο(τίποτα μεμπτό προς την τιμιότητας τους), να χρεώνουν την ΠΑΕ εκατομμύρια ευρώ, όταν στην τελευταία χρήση είχαμε 26 μύρια έσοδα.
Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι τα τραγικά λάθη στον σχεδιασμό της ομάδας(πέρσι δεν είχαμε προπονητή και φέτος δεν έχουμε το βάθος σε έμψυχο υλικό για να βγάλουμε την χρονιά με πορεία πρωταθλητισμού) και βγάζεις την μούγκα.
Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι τα πήγαινε έλα παραγόντων της ΠΑΕ χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.
Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ που διαχωρίζουν τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. σε εχθρούς και μη, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος διχαστικών τάσεων στις κερκίδες του ναού.
Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι στο σωτήριο έτος 2011 η ΠΑΕ να μην έχει ένα κατάστημα για να πουλάει τα προϊόντα της.
Σύμμαχος είσαι όταν αποδέχεσαι τα πάντα και το μόνο που σου επιτρέπεται είναι να αναφωνείς ζήτω ο "αυτοκράτορας".
Ας δούμε μερικούς εχθρούς από το παρελθόν που έδωσαν την ΖΩΗ τους για τα τέσσερα ιερά γράμματα
Καλό θα είναι όταν γράφεις ανακοινώσεις να προσέχεις τις εκφράσεις σου και να μην χρησιμοποιείς διχαστικές λέξεις. Ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. όλα αυτά τα χρόνια το μόνο που κάνει είναι να προστατεύει το κύρος του Π.Α.Ο.Κ. και τίποτα άλλο. Το τελευταίο που μπορεί να περιμένει από ανθρώπους που τουλάχιστον δεν έχουν χάσιμο από την ενασχόληση τους με την ΠΑΕ είναι να διαχωρίζουν τον κόσμο. Δηλαδή θα πω ένα παιδάκι που θα ανάψει έναν πυρσό ή θα πηδήξει ένα κάγκελο για να αγκαλιάσει ένα ίνδαλμα του εχθρό;
Υπάρχει καλύτερος τρόπος, να περάσεις τις θέσεις σου και να είσαι αρεστός σε όλη την μάζα. Αλλά που, με την επικοινωνιακή πολιτική της πλάκας που ακολουθείτε;
Όσοι με γνωρίζουν δεν έχουν δει ποτέ στα χέρια μου πυρσό, άρα εμένα δεν θα μου λείψει καθόλου, δεν μπορείς όμως εξαιτίας παράλογων-ακραίων αποφάσεων από κυβερνήσεις που έχωσαν την χώρα μέσα, να χαρακτηρίζεις ανθρώπους που δίνουν την ζωή τους για τον Π.Α.Ο.Κ ως εχθρούς. Και στην τελική ποιος είσαι εσύ που θα μιλήσεις για εχθρούς;
υγ Ήδη ψάχνω να σπρώξω το διαρκείας μου σε κάποιον σύμμαχο του Π.Α.Ο.Κ. γιατί με τα μυαλά που έχω δεν χωρώ σ αυτή την συμμαχία.
http://paokland.blogspot.com/2011/08/blog-post_27.html αψογο,και οποιος εχει τη μυγα...ας τη φερει πισω...