Αδερφέ το γεγονός ότι μας αξίζει ένας τίτλος που δεν έρχεται ποτέ, δε σημαίνει ότι αναιρούνται τα υπόλοιπα. Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ που είμαι 24 χρονών πιτσιρικάδες το είχαμε για καμάρι ότι δεν είμαστε ΠΑΟΚ για τα (πέτσινα)πρωταθλήματα μπροστά στα χάπατα που αλλάζανε ομάδα και γινότανε από άρης ή γριά γαυροβαζελάκια. Δε βγήκανε τυχαία όλα αυτά τα συνθήματα που ανέφερες, ούτε το άλλο ότι δηλαδή ο ΠΑΟΚ έκανε και κάνει κόσμο από τον κόσμο του. Ειδάλλως θα είχαμε εκλείψει σαν είδος καιρό τώρα, όταν π.χ. το σκουλήκι μεσουρανούσε στο μπάσκετ και τα σήκωνε όλα μαζωμένα, η λογική θα υπαγόρευε οι ισσοροπίες οπαδικά να ήταν αντίστροφες και να 'μασταν εμείς η μειοψηφία. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, και δεν έγινε επειδή στον ΠΑΟΚ ισχύει και θα ισχύει για πάντα αυτό που γράφει η υπογραφή σου. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, όλοι μας ποθούμε ένα πρωτάθλημα όσο τίποτα, αλλά να θυμηθούμε λίγο τι εκτίναξη μας έδωσαν οι δυο τίτλοι στις αρχές των 00'ς και να σκεφτούμε τι οφέλη θα έχουμε σα λαός αν η νέα γεννιά που προέκυψε τα τελευταία 3-4-5 χρόνια ζήσει έναν τίτλο, έστω και το κύπελλο. Μέχρι και νεκροί θα αναστηθούνε, και ίσως τότε δοθεί το έναυσμα για γενικότερη ανάσταση του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα...