Συνεχίζοντας από ένα ποστ που έιχα κάνει πριν 3 μήνες στο τόπικ "Ο νεος ΠΑΟΚ 2010-2011" ανοίγω αυτό το τόπικ.
Κατανοώ οτι υπάρχουν άλλα καυτά θέματα αυτή τη στιγμή και οτι επικρατεί δικαιολογημένα μεγάλη απογοήτευση, αλλά δεν ξέρω, κάπου έχω αηδιάσει και κουραστεί να ασχολούμαι με τα ίδια και τα ίδια οπότε είπα να μιλήσουμε και λίγο για μπαλίτσα, για όποιον έχει όρεξη φυσικά.
Προπονητής.
Νομίζω οτι κατα γενική ομολογία είμαστε ικανοποιημένοι με την έλευση ενός ανθρώπου που καταρχάς στην ταυτότητά του λεει Επάγγελμα: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Από εκεί και πέρα τι θέλει να κάνει, τι θα μπορέσει να κάνει, τι περίμενε να βρει και τι βρήκε, αξιοποίηση των όποιων νεαρών, στυλ ποδοσφαίρου κλπ θα τα δούμε στην πορεία. Μόνη μας ευχή να μην τα πάρει κρανίο και φύγει με το καραπουτσαριό που επικρατεί γενικότερα στην ΠΑΕ.
Υλικό.
Αποχωρήσεις: Μεγάλη απώλεια ο Βιτόλο φυσικά (και ειδικά με το πώς έφυγε), καλό ξεφόρτωμα (τουλάχιστον από πλευράς συμβολαίων) με τους Φιλομένο, Κουτσιανικούλη, Μουσλίμοβιτς να αποχωρούν. Πάμε μάλιστα και για σούτι διαφόρων παικτών τύπου Γεωργίου, Σακελλαρίου (και οι δυο αριστεροπόδαροι δυστυχώς δημιουργείται κενό εκεί).
Προσθήκες: Ο Λαζαρ δείχνει οτι μπορεί να είναι μια περίπτωση μεταξύ Σορλέν και Κουκιέλκα, τίμιος, εργατικός, και να μπορεί και να κάνει και κάτι παραπάνω από το να κόβει, φυσικά το αντι Βιτόλο δεν ισχύει. Θα δείξει ο καιρός με αυτόν, εμπιστοσύνη στον Μπόλονι σε αυτή την περίπτωση.
Ο Ρομπερ αποδεικνύεται αρκετά καλός εώς τώρα ως ας πούμε αντι-Ελ Ζαρ, ενώ είναι και φθηνότερος.
Ο Γεωργιάδης και ακριβός και ούτε σε ηλικία ταλέντο (23-24) απλά ευχόμαστε να μην μας βγει νέος Κουτσιανικούλης και να προσφέρει άμεσα.
Κενά.
Θέλει οπωσδήποτε έναν τουλάχιστον συμπληρωματικό επιθετικό αν όχι βασικούρα (νομίζω οτι ο Κλάους αξίζει επιτέλους να φορέσει φανέλα βασικού, ειδικά με τα οικονομικά που φαίνεται να είναι ζοφερά).
Χαφ. Νομίζω οτι εκεί πραγματικά υπάρχουν τεράστια προβλήματα.Tο λάθος είναι που λέμε να Γκαρσία, Ίβιτς, Μπαλάφας, Αρίας, Φωτάκης, Λαζαρ, Τσουκαλας και μετράμε πολλά χαφ. Έλα όμως που από αυτούς όλους οι δύο έχουν γεράσει και ταλαιπωρηθεί, κάτι άλλοι μετρίου ή αμφιβόλου ποιότητος κλπ Στα χαφ νομίζω ήθελε τουλάχιστον μια ποιοτική προσθήκη ακόμα.
Αριστερό μπακ, στην ουσία Λίνο μόνο γέρος κουρασμένος ξεζουμισμένος πρόβλημα. Δεξί μπακ με Ετο να μην εμπνέει πάλι πρόβλημα. Κέντρο άυμυνας πάλι ήθελε μια προσθήκη (αν μείνει ο Κοντρέρας φυσικά).
Σύστημα.
Δυστυχώς ό,τι κι αν είχε στο μυαλό του ο προπονητής το υλικο θα καθορίσει και το σύστημα, αν μείνουμε με αυτούς που έχουμε θα το πάμε για κραταμε το μηδέν κι ο,τι βγει.... Υπό άλλες συνθήκες θα ήθελε ο Μπολόνι να παίξει λίγη μπαλίτσα, κανένα αυθεντικό 4-3-3 ή κανέναν ρόμβο με Βιερίνια 10ρι αλλά χλωμό....