Author Topic: Valerenga- ΠΑΟΚ 0-2 Πέμπτη 28/07/2011 ώρα 20:00 novasports2  (Read 3980 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
τον λινο τον ντουμπλαρε ο βιερινια περισοτερο ισως αυτο να τους ειχε πει για να μην αδιαζει ο αξονας γι αυτο δεν φανηκε πολυ ο μικρος εκανε χιλιομετρα ομως στο δευτερο που βρηκε ρυθμο ο παυλαρας εκανε αλλο παιχνιδι μην ξεχναμε οτι ακομα το ποδια ειναι βαριδια παιχνιδι με παιχνιδι θα δουμε

με λινο και ετο δεν βγαινει ουτε μηνας
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
1. Σημαντικη νικη για την προκριση, για  την ψυχολογια ομαδας, προπονητη και κοσμου, για τους 3 βαθμους και τη βαθμολογια. Παιζει μηπως σε αυτη τη φαση και κανα φραγκο απο ΟΥΕΦΑ?

2. Η ομαδα καλυτερη απο οτι περιμενα. Φιλικα δεν ειδα ουτε ενα, με αυτα που ακουγα και λογω οτι ηταν και πρωτο επισημο, βαλε και τις απουσιες και τα σχετικα, τον περιμενα πιο ανετοιμο τον ΠΑΟΚ. Ακομα και σε φυσικη κατασταση καλος μου φανηκε. Ατομικα δεν φανηκαν πολλοι παιχτες, ομως φανηκαν ομαδικα (πχ στα στημενα) και αυτο ειναι σημαντικο. Ακομα θελουμε δουλεια βεβαια καθως και προσθηκες.

3. Λαζαρ καλος, Κρεσιτς καλος με σωτηρια την δευτερη αποκρουση, Λινο εμπαζε αμυντικα, επιθετικα με καλες και κακες στιγμες, Ετο δεν φανηκε πολυ αλλα δεν παιχθηκε και πολυ απο την πλευρα του, Τσιριλο καθαρισε πολλες φασεις, Μαλεζας μετριος προς κακος. Γκαρσια δεν φανηκε πολυ αλλα εβαλε την σφραγιδα, ομοιως και ο Βιερινια, ο Αριας εμενα μου φανηκε σχεδον ανυπαρκτος. Ο Φωτακης δεν μου αρεσε και με εξεπληξε οι ο Μπολονι τον εκθειασε, ισως εχω προσωπικο κολλημα-εμπαθεια με Φωτακη αφου νομιζω οτι ειναι πολυ λιγος. Κλαους αφαντος φανηκε μονο καπως στην αρχη και σε καποια "εξυπνα" φαουλ. Πολυ καλος ο σαλπιγγιδης ψηφιστηκε παμψηφει απο τους οπαδους να παιζει παντα εκτος αποστολης.
Οσο για τη φανελα, εμενα μου θυμησε της Τοτεναμ, αναμεικτα συναισθηματα, μαλλον μου αρεσε προσωπικα, μιλαμε παντως για αρκετα ιδιαιτερο design

« Last Edit: July 29, 2011, 02:25:09 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Εγω λιγο ξενερωσα βεβαια τωρα γιατι ενας κολλητος μου ειπε το εξης: ´´ Τι χαιρεσαι ρε?Εσυ μωρε μαλακα και μονο που δεν επαιζε η κοντη καταρα, σου φαινοταν η ομαδα παραδεισος και τους αγαπουσες ολους...´´ :gruebel:

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
χεχε το ιδιο λεγαμε και μεις αλλα .....για το Βοσνιακο τανκ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

apostolos

• Guest
Μπράβο ρε, καλή αρχή για την ομάδα, Μπόλονι γάτος έβαλε Βιερίνια στο 10 όπου και κάνει πλάκα, έφερε και το λαβράκι το Λαζάρ, φέρτε αυτουνού 2 3 παίκτες της προκοπής να γλεντήσει όλο τον κόσμο. Μπράβο ξανά.

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
προτείνω να δηλώσουμε έδρα στο oslo. --> δεν πρόκειται να χάσουμε mats axaxax
PAOK PANO APO OLLA

Offline Geo

• Αλλαγή
3 νίκες, 7-1 τέρματα!
 :D

northeagle_4

• Guest
η ομαδα θελει 2-3 παικτες και μπορει να καταφερει τα παντα.Εχει χτυπητες αδυναμιες ειδικα οταν δεχεται πιεση αλλα και στο να κραταει την αντιπαλη αμυνα πισω.Παρολα αυτα πολυ ενθερυντικα μηνυματα για δυο λογους 1) εχεις προπονητη και προσπαθεις να παιξεις σωστα και δημιουργικα 2) οι παικτες που επαιξαν φαινονται αρεκτα δυνατοι και καλοι απο πλευρας φυσικης καταστασης παρολο που σε τετοια περιοδο τα ποδια ειναι βαρια.

Παμε για αλλη μια νικη και βλεπουμε την κληρωση. Στο χερι μας ειναι ολα.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Θα συμφωνησω με τον homo paokus οτι η ομαδα ηταν καλυτερη απ οτι περιμεναμε
Οχι τιποτα φοβερο, αλλα ειδαμε καλα σημαδια για 1ο επισημο αγωνα οπως καλο πασινγκ γκειμ σε καποια σημεια του αγωνα, δουλεμενο στημενο, ομαδα απολυτα συγκεντρωμενη οπως επι σαντος
Εκπληκτικος Λαζαρ, αρκετα καλος ο βιερινια
Η δυναμικοτητα της βαλερεγκα ειναι αποτρεπτικη για να βγουν συμπερασματα για την αμυνα..Παντως μου φανηκε οτι δεν εμπνεει καθολου σιγουρια..Μονο ο τσιριλο που εδιωχνε οπου να ναι (αλλα τουλαχιστον εδιωχνε) φαινοταν οτι παταει καπως..
Οι αλλοι μετριοτατοι, ειδικα ο μαλεζας που εχω την χειροτερη γνωμη
ΠΑΟΚ G4Α

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Οι αλλοι μετριοτατοι, ειδικα ο μαλεζας που εχω την χειροτερη γνωμη

Έτσι αδερφέ, αν δεν το πω κι εγώ θα σκάσω... Αρχηγός του ΠΑΟΚ παρακαλώ!! Από της ανωμαλίες της φύσης το ότι αυτό το άτομο τρώει ψωμί απ την μπάλα. Σε οποιο τοπικό να ψάξεις θα βρείς καλύτερο. Ήμαρτον,ταγάρι.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αυτο το ταγαρι ομως προπερσυ εκανε με τον Κοντρερας το καλυτερο κεντρικο διδυμο.Και με Λινο-Σναουτσερ την καλυτερη αμυνα του πρωταθληματος.Η οχι?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Αδερφέ HOMO , θα δεχτώ ότι έκανε κάποια καλά παιχνίδια διπλα στον παμμέγιστο ινδιάνο. Σε καμια περίπτωση όμως δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτός ο αρτσουμπαλος ζει από το ποδόσφαιρο... ΠΟΤΕ!! >:(
Αν θέλεις διεξοδικότερη άποψη, ρωτα μεθαύριο το Γιάννη. Του την έχω αναλύσει πολλάκις. ;D

opws_mathame

• Guest
αυτος ο λινο με οποιονδηποτε αντιπαλο στο ελληνικο πρωταθλημα β εθνικης και πανω εχει προβλημα.μιλαμε για μεγαλο ταγαρι.η ομαδα θελει τουλαχιστον 4 μεταγραφες και δε θα μας ριξει σταχτη στα ματια η νικη επι των ψαραδων.περιμενουμε το αυτονοητο δηλ νικη στην τουμπα με πολλα τερματα με μια ομαδα που ειναι χειροτερη και απο το διαγορα ροδου και να μην κανουν καμια πονηρια οπως παλιοτερες εποχες

CLUB LARISA

• Guest

Τι φανελες ειναι αυτες γαμω την puma σας ρε? Αυτη η κιτρινη μαλακια που κολλαει στη φανελα του ΠΑΟΚ γαμω τα μυαλα σας βρωμοπουστοι

ΧΡΥΣΑΦΙ, όχι κίτρινη.......

Καλά στην ΠΑΕ  , ξέρουνε τι χρώματα φοράει ο Π.Α.Ο.Κ. ή τώρα τα ανακατεύουν για να θυμηθούν? ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ
« Last Edit: July 29, 2011, 10:05:50 by CLUB »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
από χτες μου χει κάτσει στον λαιμό αυτή η κίτρινη ρίγα πάνω στην περισυνή έκδοση της πούμα.....

Λίγο μυαλό ρε πούστη μου, λίγο σεβασμός...

Υ.Γ: Ωραία η διαφήμιση στην φανέλα..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω στην τιβι την ειδα για γκρι, στις φωτο χρυσαφι. Εχω ομως και ...δυσχρωματοψια :o

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αδερφέ HOMO , θα δεχτώ ότι έκανε κάποια καλά παιχνίδια διπλα στον παμμέγιστο ινδιάνο. Σε καμια περίπτωση όμως δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτός ο αρτσουμπαλος ζει από το ποδόσφαιρο... ΠΟΤΕ!! >:(
Αν θέλεις διεξοδικότερη άποψη, ρωτα μεθαύριο το Γιάννη. Του την έχω αναλύσει πολλάκις. ;D

Εξω οι κουμπαροι απο τον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Δεν μου αρεσε και εμενα η φανελα, οπως απο οτι φαινεται ουτε στην Τοτεναμ αρεσε. Ισως γι αυτο την πουλανε και 18 δολλαρια  :o στο ιντερνετ

http://www.9footballshirt.com/products.php?product=(10%252d11)-Tottenham-Hotspur-Home-football-Shirt-soccer-Jersey-kits-%252b-Any-Name-And-No

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
επειδή είναι 10-11 την πουλάνε
την 11-12 θα την πουλάνε 50+  λιριά
ΑΛΛΑ το θεμε παραμένει ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός