1. Σημαντικη νικη για την προκριση, για την ψυχολογια ομαδας, προπονητη και κοσμου, για τους 3 βαθμους και τη βαθμολογια. Παιζει μηπως σε αυτη τη φαση και κανα φραγκο απο ΟΥΕΦΑ?
2. Η ομαδα καλυτερη απο οτι περιμενα. Φιλικα δεν ειδα ουτε ενα, με αυτα που ακουγα και λογω οτι ηταν και πρωτο επισημο, βαλε και τις απουσιες και τα σχετικα, τον περιμενα πιο ανετοιμο τον ΠΑΟΚ. Ακομα και σε φυσικη κατασταση καλος μου φανηκε. Ατομικα δεν φανηκαν πολλοι παιχτες, ομως φανηκαν ομαδικα (πχ στα στημενα) και αυτο ειναι σημαντικο. Ακομα θελουμε δουλεια βεβαια καθως και προσθηκες.
3. Λαζαρ καλος, Κρεσιτς καλος με σωτηρια την δευτερη αποκρουση, Λινο εμπαζε αμυντικα, επιθετικα με καλες και κακες στιγμες, Ετο δεν φανηκε πολυ αλλα δεν παιχθηκε και πολυ απο την πλευρα του, Τσιριλο καθαρισε πολλες φασεις, Μαλεζας μετριος προς κακος. Γκαρσια δεν φανηκε πολυ αλλα εβαλε την σφραγιδα, ομοιως και ο Βιερινια, ο Αριας εμενα μου φανηκε σχεδον ανυπαρκτος. Ο Φωτακης δεν μου αρεσε και με εξεπληξε οι ο Μπολονι τον εκθειασε, ισως εχω προσωπικο κολλημα-εμπαθεια με Φωτακη αφου νομιζω οτι ειναι πολυ λιγος. Κλαους αφαντος φανηκε μονο καπως στην αρχη και σε καποια "εξυπνα" φαουλ. Πολυ καλος ο σαλπιγγιδης ψηφιστηκε παμψηφει απο τους οπαδους να παιζει παντα εκτος αποστολης.
Οσο για τη φανελα, εμενα μου θυμησε της Τοτεναμ, αναμεικτα συναισθηματα, μαλλον μου αρεσε προσωπικα, μιλαμε παντως για αρκετα ιδιαιτερο design