Author Topic: Γιώργος Γεωργιάδης  (Read 9386 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
Απ: Γιώργος Γεωργιάδης
« Reply #20 on: August 26, 2011, 01:51:23 »
εαν στην ευκαιρια που ειχε εκανε τουλαχιστον σουτ τοτε θα ηταν απο τους καλυτερους στο ματς. αλλα οταν διωχνεις πανω στην γραμμη και στα καπακια σου δινεται τετοια ευκαιρια να κανεις κηδεια το παστελωνεις...αν δεν ειχε μπει το γκολ του μπαλαφα αλλα θα γραφαμε εδω.
θελει πολυ δουλεια ακομα αλλα με αυτον τουλαχιστον μπορουμε να ελπιζουμε.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #21 on: August 26, 2011, 02:31:15 »
μονο και μονο που δεν επαιζε σαν κλαμμενος μετα το τρομπαρισμα στο τετ α τετ και συνεχισε πολυ καλα, αποδεικνυει προς το παρον οτι δεν ειναι
γατακι στυλ κουτσιανικουλη. καλος
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

giannis80

• Guest
« Reply #22 on: August 26, 2011, 11:01:54 »
Το οτι έχει μεγαλύτερη ποιότητα από κούτσια φάνηκε στο γκολ που πέτυχε(ο επόπτης σουρωμένος ήταν?). Φανταστική ντρίμπλα σε 2 αντιπάλους, πάσα στον συμπαίκτη και κίνηση κάθετα, ωραίο πλασέ. Ο κούτσια απλά θα έχανε την μπάλα στο κέντρο από το τζασαρισματάκι που θα του 'κανε ο ουκρανός.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #23 on: August 26, 2011, 11:10:19 »
Ξερει μπαλα το παιδι!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

jmjyiannis

• Guest
« Reply #24 on: August 26, 2011, 11:53:35 »
μιλάμε για μεγάλη αδικία για τον γεωργιάδη το σουρομένο οφσαιτ που ούτε λαισμαν του παπουτζελη  δε θα το έδινε!
Το παιδί τους έκανε γιογιο και τώρα θα είχαμε άλλα εξώφυλλα.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #25 on: August 26, 2011, 11:58:09 »
ωραιος, αφησε υποσχεσεις

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #26 on: August 26, 2011, 11:59:15 »
το ακυρωθέν γκολ είναι για ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ.

jmjyiannis

• Guest
« Reply #27 on: August 26, 2011, 12:05:19 »
δε μιλάω για το ακυρωθέν γκολ αλλά το επόμενο οφσαιτ που ο λαισμαν ηταν μπροστά του και φάνηκε οτι ήταν ταχύτατος και σου έδινε την εντύπωση του οφσαιτ.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #28 on: August 26, 2011, 12:13:34 »
Αυτό για το 89-90 λεπτό λες?
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #29 on: August 26, 2011, 13:38:44 »
Μπράβο και χαμηλά το κεφάλι. Δουλειά και μακάρι να φτάσεις το συνονόματό σου υπερπαίχτη
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

jmjyiannis

• Guest
« Reply #30 on: August 26, 2011, 13:46:23 »
Αυτό για το 89-90 λεπτό λες?

(12:28)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #31 on: August 26, 2011, 13:56:18 »
Μπράβο και χαμηλά το κεφάλι. Δουλειά και μακάρι να φτάσεις το συνονόματό σου υπερπαίχτη

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #32 on: August 26, 2011, 15:01:14 »
Απαράδεκτος στη φάση του τετ-α-τετ. ΑΝ το έχεις μέσα σου εκεί το παστελώνεις για πλάκα. Είδα έναν παίκτη ο οποίος έσκυψε το κεφάλι και δεν το ξανασήκωσε ποτέ!! Ρε το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν φεύγεις σε τέτοια θέση είναι να δεις δεξιά αριστερά αν σε κυνηγάνε!!! Με προβλημάτισε πολύ αυτό. Κατά τ'αλλα μετά βελτιώθηκε αισθητά η απόδοσή του.

Για μένα η χρονιά που θα κάνει παραμένει ερωτηματικό. Μακάρι να βγει το παιδί γιατί χρειαζόμαστε και καλούς έλληνες παίκτες...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

zagorakis

• Guest
« Reply #33 on: August 27, 2011, 14:00:10 »
"Ο κόσμος θα χαίρεται να βλέπει τον ΠΑΟΚ"

Ποια υπόσχεση έδωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης στους φίλους του "Δικέφαλου" για τη νέα σεζόν, τι είπε για τις πρώτες εντυπώσεις του από τη νέα του ομάδα, αλλά και για τον Λάσλο Μπόλονι

Αισιόδοξος ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα χαίρονται να βλέπουν την ομάδα τους να παίζει καλό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA εν όψει της νέας σεζόν. Επιπλέον, μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από το νέο προπονητή του, Λάζλο Μπόλονι, αλλά και τα προσωπικά του "θέλω" με την επιστροφή του στους "ασπρόμαυρους".

Συγκεκριμένα, για την παρουσία του ΠΑΟΚ την ερχόμενη σεζόν είπε: "Πιστεύω ότι η ομάδα έδειξε ένα δείγμα γραφής με τη Βαλερένγκα. Αν και ήταν αρχή της σεζόν, έδειξε καλό πρόσωπο και επιθετικά και αμυντικά. Εμείς σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε να βελτιώνουμε και τις αδυναμίες που έχουμε. Πιστεύω ότι η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερη και ο κόσμος θα χαίρεται που θα βλέπει τον ΠΑΟΚ να παίζει τέτοιο ποδόσφαιρο".

Για τις πρώτες εντυπώσεις του από τον Λάσλο Μπόλονι: "Ο καινούριος προπονητής σίγουρα ζητάει πολλά πράγματα και είναι φυσιολογικό. Εγώ προσπαθώ παιχνίδι με παιχνίδι και από κάθε προπόνηση να καταλάβω τι ζητάει ο προπονητής μου και να τα κάνω και μέσα στο γήπεδο, όπως είναι και η δουλειά μου, άλλωστε. Ο προπονητής είναι σοβαρός, είναι πολύ αυστηρός στη δουλειά του, θέλει αυτά που σου ζητά να τα κάνεις αυστηρά και πιστεύω ότι θα είναι ευχαριστημένος, αν βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν αυτά που τους λέει".

Για τις πρώτες του ημέρες στον ΠΑΟΚ: "Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να κάνω προετοιμασία με την ομάδα, αλλά η μεταγραφή τελείωσε δυστυχώς αργά και δεν πρόλαβα, με αποτέλεσμα να με αφήσει λίγο πίσω στην προετοιμασία. Τώρα ξεκίνησα να κάνω κάποιες διπλές προπονήσεις, προσπαθώ για το καλύτερο. Όσο για την ομάδα, τα παιδιά εδώ ήταν όλα μια χαρά, με υποδέχτηκαν καλά, είμαστε μια οικογένεια πρώτα από όλα και μετά μια ομάδα".

Για τον προσωπικό του στόχο: "Καταρχήν, ήρθα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Οι προσδοκίες και οι ευθύνες εδώ είναι τεράστιες. Θα προσπαθήσω σε κάθε παιχνίδι να γίνομαι καλύτερος, να βοηθάω την ομάδα μου στο βαθμό που πρέπει, γιατί σε κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι σαν να δίνεις εξετάσεις. Εγώ θα προσπαθήσω με πολύ δουλειά κάθε μέρα και σε κάθε παιχνίδι να γίνομαι καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα μου".

Σχετικά με ποιο είναι το επόμενο όνειρο του, μετά τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: "Το επόμενο όνειρο είναι να πάρω πρωτάθλημα με την ομάδα του ΠΑΟΚ!".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/o_kosmos_tha_xairetai_na_vlepei_ton_paok.1343191.html

zagorakis

• Guest
« Reply #34 on: August 29, 2011, 21:03:38 »
Γεωργιάδη πήρε ο Σάντος

Τον αντικαταστάτη του Στέφανου Αθανασιάδη έψαχνε ο Σάντος και τελικά επέλεξε έναν άλλο παίκτη του ΠΑΟΚ για τους δύο αγώνες που έρχονται. Ο Γιώργος Γεωργιάδης ενσωματώνεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας.

Από το μεσημέρι είναι γνωστό ότι ο Αθανασιάδης δεν μπορούσε να βοηθήσει λόγω του μυϊκού προβλήματος που τον ταλαιπωρεί. Πριν από λίγα λεπτά ο ομοσπονδιακός προπονητής αποφάσισε για τον αντικαταστάτη του. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Γεωργιάδης ειδοποιήθηκαν ότι ο παίκτης καλείται για τις αναμετρήσεις με Ισραήλ την Παρασκευή και Λετονία την άλλη Τρίτη.

Ο νεαρός του ΠΑΟΚ επιβραβεύεται για τις καλές του εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, από την άλλη βέβαια δεν θα τον έχει ο Μπόλονι στις επόμενες προπονήσεις. Πρέπει να τονιστεί ότι ο Γεωργιάδης προτιμήθηκε αντί του Μήτρογλου που θεωρείται πιο ανέτοιμος.

Κάτι ανάλογο έγινε και στην εθνική ελπίδων. Εκεί ο Γιώργος Γεωργιάδης (ο προπονητής) κάλεσε σήμερα τον Στάμου του ΠΑΟΚ, αφού στην εθνική δεν πήγε ο Μανωλάς. 

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11233

zagorakis

• Guest
« Reply #35 on: September 10, 2011, 14:14:44 »
"Θέλουμε τη νίκη και λόγω Europa League"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι έδωσε σύνθημα νίκης για το ματς του Σαββάτου (10/9) με τον Εργοτέλη, ενώ ανέλυσε και στο που πιστεύει ότι θα κριθεί το παιχνίδι. Ακόμη, αναφέρθηκε στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας, αλλά και στη σύγκριση που γίνεται στον ίδιο με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη

Αισιόδοξος για νίκη απέναντι στον Εργοτέλη εμφανίζεται ο Γιώργος Γεωργιάδης με δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ανέλυσε τα στοιχεία που πρέπει να παρουσιάσει ο "Δικέφαλος" για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, μίλησε για την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας, ενώ εμφανίστηκε αρνητικός στη σύγκριση που γίνεται στον ίδιο με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Γεωργιάδης:

Για την κλήση του στην Εθνική: "Σίγουρα, ήταν κάτι ευχάριστο για εμένα. Είχα ξαναπάει δυο φορές, αλλά ήταν σε φιλικά παιχνίδια. Σε αυτό το ματς που αγωνίστηκα ήταν επίσημο. Σίγουρα, δε μας άρεσε το αποτέλεσμα, θα θέλαμε τη νίκη για να έχουμε την πρόκριση στα πόδια μας. Τώρα έχουμε το ματς με την Κροατία πουν πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Όταν κάνεις μια συμμετοχή στην Εθνική είναι πολύ σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή μου, όμως, δε σταματάω εδώ, σκοπός μου είναι να συνεχίσω στην Εθνική, να καθιερωθώ και θα δουλέψω πολύ γι΄αυτό".

Για τον αγώνα με τον Εργότελη: "Είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα, αν και δύσκολα γιατί στην πρεμιέρα όλες οι ομάδες έχουν το άγχος. Η ομάδα πιστεύω ότι ξεκουράστηκε αυτό το διάστημα της διακοπής και πάμε στον Εργοτέλη, σε μια σοβαρή ομάδα τα τελευταία χρόνια, έχει δείξει καλή εικόνα. Εμείς θα πάμε να πάρουμε τη νίκη, γιατί έχουμε και το ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης (15/9) γιατί σίγουρα είναι πολύ καλό να πάμε στον αγώνα με την Τότεναμ με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα".

Για το ποια είναι η λογική που υποδέχεται μία ομάδα μικρότερου βεληνεκούς τον ΠΑΟΚ: "Για τις "μικρότερες" ομάδες αυτά τα ματς είναι πιο εύκολα, απ' ότι με ομάδες που χρειάζονται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ χωρίς άγχος, γιατί και εγώ το βίωσα αυτό με τον Πανσερραϊκό. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο που παίζουν πιο ελεύθερα οι ποδοσφαιριστές".

Για το που θα κριθεί το αποτέλεσμα: "Πιστεύω ότι θα κριθεί στη θέληση που θα έχει κάθε ομάδα και στο πάθος που θα δείξει. Πιστεύω ότι το Σάββατο (10/9) εμείς θα είμαστε αυτοί που θα δείξουμε αυτά τα στοιχεία και θα πάρουμε το παιχνίδι".

Για το αν θέλει να αποδείξει κάποια επιπλέον πράγματα ως αντικαταστάτης του Κουτσιανικούλη: "Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει τη δκή του προσωπικότητα. Εγώ κρίνομαι ως Γιώργος και ο Βασίλης κρίθηκε ως Βασίλης. Εγώ ήρθα για να κάνω αυτό που ξέρω και αυτό που μπορώ και δε μου αρέσει καθόλου που ακούω να γίνονται κάποιες συγκρίσεις".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/theloyme_th_nikh_kai_logw_europa_league.1363121.html

zagorakis

• Guest
« Reply #36 on: September 21, 2011, 09:27:18 »
«Θα είμαι έτοιμος με ΑΕΚ»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στην εφημερίδα «SportDay» κι αναφέρθηκε στην πορεία της αποθεραπείας του κι αν θα είναι έτοιμος στο κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ. Επίσης απάντησε στο αν είναι ιδιαίτερο το συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω του σίριαλ της μεταγραφής του , πριν ορισμένες μήνες.

«Είμαι πολύ καλά. Μέχρι την Πέμπτη θα φθάσω στο επίπεδο που θέλει το ιατρικό τιμ. Θα δοκιμάσω και πιο δυνατά στην προπόνηση της Πέμπτης κι αν πάνε όλα καλά, τότε θα είμαι στη διάθεση του προπονητή μου για τους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν», τόνισε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος ενώ βρισκόταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση, υπέστη κι αυτός θλάση.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ιδιαίτερο γι΄ αυτόν, μια κι ο ΠΑΟΚ τον «έκλεψε» την τελευταία στιγμή από την ΑΕΚ. Ο Γεωργιάδης, όμως, απαντά ότι «όλα τα παιχνίδια είναι ίδια και πολύ σημαντικά. Δεν ξεχωρίζω κάποιο λόγω αυτού που με ρωτήσατε. Εχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, αλλά η ομάδα έχει δείξει ότι έχει βάθος στον πάγκο κι ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες. Οποιος και να κληθεί να παίξει, είμαι σίγουρος ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11919

zagorakis

• Guest
« Reply #37 on: September 26, 2011, 10:16:08 »
"Αξίζαμε την νίκη"

Τι είπε ο Γιώργος Γεωργιάδης για την νίκη επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Τούμπας αλλά και για το παιχνίδι με την Ρούμπιν την Πέμπτη (29/9)

Προσγειωμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός  στάθηκε στην καλή λειτουργία της ομάδας στο ντέρμπι με την Ένωση δηλώνοντας ότι ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη και τονίζοντας, επίσης, ότι όλοι προσπαθούν πάντα για το κάτι παραπάνω. "Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι", επεσήμανε με νόημα.
Παράλληλα ο ποδοσφαιριστής του "Δικεφάλου τόνισε ότι ο αγώνας με την ΑΕΚ τελειώνει εδώ και πως όλοι πλέον σκέφτονται το παιχνίδι με την Ρούμπιν την Πέμπτη (29/9).

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/aksizame_thn_nikh.1384857.html

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #38 on: September 29, 2011, 20:10:18 »
Μαλλον θα πρεπει να μενει πιο συχνα εκτος αποστολης ο κοντος..πολυ καλη εμφανιση ο Γεωργιαδης.. φυσικα καμια σχεση με Κουτσιανικουλη..πολλες κλασεις πανω..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #39 on: September 29, 2011, 20:38:03 »
Για μενα στους 3 καλυτερους! Μπραβο, ξερεις μπαλα.
Σημερα καλυτερος απο τον Βιερινια
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...