Author Topic: Γιώργος Γεωργιάδης  (Read 9524 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
Γιώργος Γεωργιάδης
« on: July 19, 2011, 16:54:59 »
Ο Γεωργιάδης στον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός για τη μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη. Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών και θα ενσωματωθεί από αύριο στις προπονήσεις της ομάδας.

http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=165198EH1&extLang=

northeagle_4

• Guest
Απ: Γιώργος Γεωργιάδης
« Reply #1 on: July 19, 2011, 16:56:54 »
Καλωσηρθες, μακαρι να προσφερεις τα μεγιστα.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2 on: July 19, 2011, 17:01:52 »
μετά τον Μέσι των τυφλών και ο Φίγκο των κουτσών...

άντε καλωσήρθες. παίξε μπάλα τώρα και άσε τα πολλά λόγια.   

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3 on: July 19, 2011, 17:02:47 »
Καλωσηρθες και μακαρι να προσφερεις περισσοτερα απο τον προκατοχο σου..την πατησαμε ηδη μια φορα με φερελπι διεθνη μεσοεπιθετικο και κραταμε μικρο καλαθι..το timing τωρα με τον τραυματισμο του κοντου λογικα θα σου δωσει φανελα βασικου στα ευρωπαικα παιχνιδια.. ελπιζω να μπορεσεις να ανταποκριθεις αμεσα στις υποχρεωσεις!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4 on: July 19, 2011, 17:44:27 »
αφού ήρθες....καλως όρισες........κανόνισε να μας βγάλεις ψέυτες όλους εμάς που σε θεωρούμε γατάκι.......άντε γιατί καήκαμε ήδη από τον άλλον μέσι....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #5 on: July 19, 2011, 18:19:31 »
Τώρα το διάβασα, 10 γκολ έβαλε πέρσι ρε αυτός, τόσα πολλά?? Μακάρι να δουλέψει και να προσφέρει.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

jordan0911

• Guest
« Reply #6 on: July 20, 2011, 00:10:29 »
Εδώ είναι ΠΑΟΚ και όχι σέρρες άμα το καταλάβει αυτό θα προσφέρει σίγουρα έτσι πιστεύω.......

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #7 on: July 20, 2011, 11:24:00 »
Με συμπαίκτες επιπέδου Σερρών αν έβαλε 10 είναι σε καλό δρόμο. Καλύτερος θα είναι σίγουρα από τον κοντό συνάδελφο του.

Καλή αρχή. Είμαι από αυτούς που σε πιστεύουν. . . .

ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #8 on: July 20, 2011, 16:24:31 »
να την υγεια σου και να προσφερεις.. χωρις πολλα λογια...

zagorakis

• Guest
« Reply #9 on: July 20, 2011, 19:06:00 »
«Εδώ είναι το μέλλον μου» (Video)

Ο Γιώργος Γεωργιάδης κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ και με δηλώσεις του τόνισε, ότι έκανε την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του.

«Αυτό ήταν το σωστό για την καριέρα μου. Οι άνθρωπο του ΠΑΟΚ μου μίλησαν πολύ όμορφα και πιστεύω ότι εδώ είναι το μέλλον μου».

Για το πώς τον έκλεισε ο ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ: «Στον ΠΑΟΚ μου μίλησαν τις τελευταίες 2-3 μέρες. Δε θέλω να μιλήσω για την ΑΕΚ. Τα νούμερα ήταν περίπου ίδια. Από τον ΠΑΟΚ όμως μου μίλησαν ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας και μέσα σε μία μέρα έπεισαν ότι το καλύτερο για μένα είναι ο ΠΑΟΚ».

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: «Όταν έφυγαν ήταν δύσκολο για ένα παιδί 15 χρονών να το βγάζουν ανίκανο. Πάλεψα στον Πανσερραϊκό και τώρα είμαι πίσω».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα: «Το κακό είναι ότι δεν έκανα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μαζί με την ομάδα που είναι κάτι πολύ σημαντικό. Εχω κάνει μόνος μου μία εβδομάδα προπονήσεις στις Σέρρες αλλά χρειάζεται παραπάνω δουλειά».

Για την υποδοχή του από την ομάδα και τον κόσμο: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Με υποδέχθηκαν πολύ ζεστά. Εχω και φίλους εδώ και θα μπω στο κλίμα της ομάδας. Σίγουρα θέλω μία πίστωση χρόνου. Από το πρώτο λεπτό που θα μπω στην ομάδα όμως θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10114

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #10 on: July 21, 2011, 21:00:13 »
Σε βλεπω ηδη σαν παικτη ΕΤΟΙΜΟ και οχι φερελπι. Θα κριθεις αυστηρα, μακαρι να μας δικαιωσεις
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

zagorakis

• Guest
« Reply #11 on: August 05, 2011, 14:05:39 »
«Μεγάλες προσδοκίες στον ΠΑΟΚ»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έκανε χθες το επίσημο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας θετική εμφάνιση και τόνισε στο «Libero 107,4» ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πάντα μεγάλες προσδοκίες.

Για το ντεμπούτο του: «Το σημαντικό είναι ότι με το ντεμπούτο μου κέρδισε η ομάδα. Θα ήταν καλό να βάλω και ένα γκολ, αλλά η ομάδα είναι πάνω από όλα»

Για το πως ένιωσε στην πρώτη του συμμετοχή: «Είχα ένα άγχος πριν μπω στο γήπεδο. Προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα. Στα πρώτα δύο λεπτά που μπήκα στο γήπεδο, μου έφυγε κατευθείαν το άγχος. Ηταν και το σκορ 3-0, με βοήθησε να είμαι πιο ήρεμος. Για πρώτη εμφάνιση πιστεύω ότι ήταν καλή».

Για την ετοιμότητά του: «Δεν έκανα δυστυχώς προετοιμασία μες την ομάδα. Σε 10-15 μέρες θα είμαι σε καλά επίπεδα. Κάθε μέρα κάνω διπλές προπονήσεις με τον γυμναστή για να φτάσω και τα άλλα παιδιά».

Για το κλίμα που συνάντησε στην ομάδα: «Τα παιδιά ήταν πολύ ζεστά. Τους περισσότερους τους γνώριζα, είτε από τον Πανσερραϊκό, είτε από τις ακαδημίες, είτε από την εθνική. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τις πρώτες 2-3 μέρες ήταν λίγο δύσκολα για μένα αλλά είμαστε μία οικογένεια».

Για την εικόνα της ομάδας: «Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι αρχή ακόμα. Η Βαλερένγκα ήταν πιο έτοιμη, αλλά εμείς σε δύο παιχνίδια πετύχαμε πέντε γκολ και δε δεχτήκαμε κανένα. Αν κρατάμε το μηδέν στην άμυνα νομίζω ότι τουλάχιστον ένα γκολ θα το πετυχαίνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για τις απαιτήσεις που υπάρχουν από αυτόν: «Εγώ πιστεύω στον εαυτό μου. Οποιος παίκτης και να έρθει, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει μεγάλες προσδοκίες. Εγώ θέλω να αποδείξω στο γήπεδο τι μπορώ να κάνω».

Για τη συνεργασία με τον Μπόλονι: «Είναι πολύ σοβαρός κύριος. Δουλεύει την τακτική, δουλεύει στην προπόνηση και είναι αυστηρός».

Για τον αντίπαλο στα πλέι οφ: «Εμείς φοβόμαστε μόνο τον εαυτό μας. Αν ο ΠΑΟΚ είναι καλά δε φοβάται κανέναν».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10535

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #12 on: August 26, 2011, 00:07:14 »
από ότι φαίνεται τελικά αυτός δεν είναι... "Κουτσιανικούλης"...
συνέχισε με το ίδιο πάθος και την ίδια καύλα παιχταρά.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #13 on: August 26, 2011, 00:17:41 »
Τι παιχνιδαρα εκανες παικταρα μου; Με ενα ματς εδειξεε οτι δεν εδειξε ο Κουτσιανικουλης οσο ηταν στον ΠΑΟΚ. Μπορει να εχασεε το αχαστο στη αρχη αλλα βρηκε το θαρρος και την ψυχη να ειναι ο καλυτερος παικτης του ΠΑΟΚ.

http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #14 on: August 26, 2011, 00:18:38 »
Oκ αλλα το τι βρισιδι εφαγε για το ανεπαναληπτο τετ α τετ που μπορει να στοιχιζε την προκριση και καπακι την ηλιθια κιτρινη, δεν λεγεται..
Ειναι 23 αλλα εχω μια ελπιδα μηπως τον στρωσει ο μπολονι...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #15 on: August 26, 2011, 00:28:39 »
φοβερος απλα....ειχε και το 7 στη πλατη....λουις φιγκο μου θυμησε....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

zagorakis

• Guest
« Reply #16 on: August 26, 2011, 00:33:03 »
«Ας έρθουν όποιοι θέλουν»

Ο ΠΑΟΚ είναι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κι ο Γιώργος Γεωργιάδης, αφού μίλησε για την πρόκριση, που πήρε ο Δικέφαλος σήμερα στην Ουκρανία, δεν το σκέφτηκε πολύ. "Ας έρθουν όποιοι θέλουν, εμείς θέλουμε να προκριθούμε"...

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γεωργιάδης :

Για την πρόκριση :
«Είχαμε πολλές απουσίες βασικών παικτών, ήταν πολύ δύσκολο το ματς, όσοι μπήκαν έπαιξαν πολύ καλά και πήραμε δίκαια την ισοπαλία και την πρόκριση. Είναι πολύ σημαντικό, που ο ΠΑΟΚ θα είναι και φέτος στους ομίλους»

Για το κλειδί της πρόκρισης :
«Το ματς τελείωσε όταν σκοράραμε, οι Ουκρανοί δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Στο πρώτο δεν ήμασταν κακοί, απλά με μια φάση, με το πέναλτι, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και πήγαμε να κάνουμε τα εύκολα δύσκολα»

Για το πέναλτι, που σφύριξε ο διαιτητής :
«Ο διαιτητής δίνει ότι θέλει, εμείς έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι θα βρούμε περισσότερους χώρους και έπρεπε να τους εκμεταλλευτούμε»

Για την αυριανή κλήρωση των ομίλων :
«Ας έρθουν όποιοι θέλουν, δεν έχουμε πρόβλημα. Εμείς θέλουμε να περάσουμε από τη φάση των ομίλων κι αν γίνεται να πάμε πιο μακριά από πέρσι»

Για τον κόσμο, που πήγε στην Ουκρανία :
«Ο ΠΑΟΚ φημίζεται για τον κόσμο του, σήμερα μας βοήθησε πολύ, μας έδωσε πολύ ενέργεια»

Για τις παρατηρήσεις που του έκανε ο Μπόλονι :
«Ο προπονητής μερικές φορές εκνευρίζεται για τα λάθη, εμείς προσπαθούμε να μείνουμε ήρεμοι στο γήπεδο. Είναι ένας έμπειρος προπονητής και μας βοηθάει πολύ»

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11110&t=1

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #17 on: August 26, 2011, 00:47:50 »
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΩΝΑ ΜΟΥ
ΟΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ
ΜΕ ΚΡΕΣΙΤΣ ΛΙΝΟ ΚΑΙ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #18 on: August 26, 2011, 01:04:36 »
Ενα μεγαλο μπραβο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #19 on: August 26, 2011, 01:19:04 »
Πάρα πολύ καλός! Μπράβο! Απλά ήσουν άτυχος γιατί η εμφάνιση σου επισκιάστηκε από την επιβλητική παρουσία του Σωτήρη!