Author Topic: Bertrand Robert  (Read 6602 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Bertrand Robert
« on: June 22, 2011, 13:17:38 »
Ο Μπερτράν Ρομπέρ μέσω της συνέντευξης που έδωσε χθες σε γαλλικό μέσο, ουσιαστικά ανακοίνωσε από την πλευρά του τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και πλέον απομένει και η επίσημη ανακοίνωση.

Κάτι τέτοιο, αναμένεται να γίνει αύριο, αφού ο 28χρονος θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του για τα επόμενα δύο χρόνια και θα αποτελέσει την πρώτη προσθήκη του ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.

Η συμφωνία με τον Ρομπέρ είναι δεδομένη και ο Γάλλος θα λαμβάνει ετησίως ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ και η μεταγραφή του κινείται στο πλαίσιο της ενίσχυσης της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Μελετώντας την ομάδα, ο Λάζλο Μπόλονι εντόπισε εκεί το μεγαλύτερο πρόβλημα και η προτεραιότητα στις μεταγραφές είναι η απόκτηση παικτών από το κέντρο και μπροστά. Για αυτόν το λόγο άλλωστε, το θέμα του επιθετικού είναι το σημαντικότερο αυτήν τη στιγμή.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9136&t=1

Ο Μπερτράν Ρομπέρ αναφέρθηκε στον «Sport 103fm» για την ευκαιρία που θα του δοθεί στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον Κονγκολέζο αμυντικό, Σαμί, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στο γαλλικό πρωτάθλημα κι είναι μέσα στους υποψηφίους για να συμφωνήσει με τον «Δικέφαλο», μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Τσιρίλο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα, ελπίζω όλα να πάνε καλά, έχω ακούσει για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να κάνω καριέρα. Είχα και άλλες προτάσεις και μια από αυτές ήταν από τον Αρη, η καρδιά μου, όμως ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος που επέλεξα τον ΠΑΟΚ και θα παίξω σε αυτήν την ομάδα», επισήμανε ο αριστερός χαφ, ενώ σε σχόλιό του για τον Σαμί, είπε: «Είχαμε παίξει αντίπαλοι όταν ήταν στην Αμιάν, είναι πολύ καλός, δυνατός και ψηλός αμυντικός. Βέβαια, δεν έχω το τηλέφωνό του για να τον πάρω, αλλά ενδεχομένως να το βρω για να τον πω ΄΄καλοσώρισες"».

Για τον Λάζλο Μπόλονι, επισήμανε ο Γάλλος ότι «όταν έμαθα ότι ο Μπόλονι θα είναι ο νέος προπονητής χάρηκα πολύ, έχει σημαντικές εμπειρίες, μέχρι τώρα ήμασταν αντιπάλοι, από εδώ και πέρα θα είμαστε στην ίδια ομάδα. Εχω ακούσει ότι δουλεύει πολύ, οπότε αυτός ήταν ένας επιπρόσθετος λόγος για να έρθω στην ομάδα».

Για τον ΠΑΟΚ της νέας περιόδου υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες και καλό προπονητή, υπάρχει καλό πρότζεκτ. Μπορούμε να πετύχουμε στην Ευρώπη. Θα έρθουν σίγουρα και άλλοι παίκτες οπότε δεν βλέπω γιατί δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε σε δύο μέτωπα».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9245&t=1

Αυτον "ξεχασαμε", αφου υπεγραψε ας υπαρχει και το τοπικ. Καλωσηρθες, μακρια απο τραυματισμους και καλη επιτυχια στην παρουσια σου στον ΠΑΟΚ.

Το μισο αριστερο ποδι απο αυτο που εχει ο αδερφος σου να εχεις....
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

northeagle_4

• Guest
Απ: Bertrand Robert
« Reply #1 on: June 22, 2011, 14:34:48 »
Κωστα τοπικ ανοιγουμε με επισημη ανακοινωση  ;)

μπαινει κλειδαρια μεχρι να ανακοινωθει .

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #2 on: July 13, 2011, 22:42:37 »
Καλος ειναι... βασικο τον βλεπω
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
« Reply #3 on: July 13, 2011, 23:13:59 »
ανέλπιστα καλος μπορω να πω
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #4 on: July 13, 2011, 23:30:44 »
Σκαρμούτσο μου με σένα θα τη βγάλουμε... Εν αναμονή του Ανδράλα 2011 version...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #5 on: July 13, 2011, 23:56:48 »
Ευχάριστη έκπληξη. Αν και είναι νωρίς ακόμα.

kostas4

• Guest
« Reply #6 on: July 14, 2011, 00:18:56 »
θα πονεσουν τα ματια μας

zagorakis

• Guest
« Reply #7 on: July 17, 2011, 10:17:39 »
"Να χτυπήσουμε ΠΑΟ και Ολυμπιακό"

Ο Μπερτράν Ρομπέρ μιλά για το πως κύλησαν οι πρώτες μέρες του στον ΠΑΟΚ, τις προτάσεις που απέρριψε για να έρθει στον "Δικέφαλο", αλλά και τους φετινούς στόχους του με την "ασπρόμαυρη" φανέλα

Για τις πρώτες μέρες του ως παίκτης του ΠΑΟΚ, αλλά και την προσαρμογή του στα... ασπρόμαυρα δεδομένα, μίλησε στη συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο (16/7) στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, στο Ντόορβερθ, ο Μπερτράν Ρομπέρ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ανέλυσε το πως έφτασε να πάρει μεταγραφή στον "Δικέφαλο", ενώ ήταν ένα βήμα από τον Άρη, ενώ ξεκαθάρισε τους στόχους που έχει για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός:

Για το αν βρήκε τα πράγματα καλύτερα απ' όσο τα περίμενε: "Είμαι απο την πρώτη μέρα χαρούμενος που είμαι σ' αυτή την ομάδα. Εδώ και δυο - τρεις εβδομάδες περιμένω να δω πως εξελίσσονται τα πράγματα."

Για το τι έγινε και τελικά από τον Άρη κατέληξε στον ΠΑΟΚ: "Είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ για μένα είναι μεγαλύτερο κλαμπ και όταν έγινε η πρόταση τη δέχθηκα. Ο μάνατζέρ μου είχε κάνει εκτεταμένες συζητήσεις με τον Άρη, αλλά όταν εμφανίστηκε η πρόταση του ΠΑΟΚ..."

Για το ότι θα παίξει για πρώτη φορά σε υψηλό επίπεδο: "Όταν ήμουν στη Μονπελιέ, προσπαθούσα για το καλύτερο. έπαιξα και σε άλλες γαλλικές ομάδες. Το ίδιο έκανα και στον Πανθρακικό. Το ποδόσφαιρο είναι ένα."

Για το ότι δείχνει να έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα του ΠΑΟΚ: "Είναι αλήθεια ότι έστω και σ' αυτό το διάστημα έχω αρχίσει να μπαίνω στο πνεύμα της ομάδας και εννοώ το παιχνίδι της ομάδας μέσα στο γήπεδο. Μαθαίνω το πως παίζουν οι συμπαίκτες μου, τι θέλει ο προπονητής και το τι πρέπει να κάνω εγώ. Αυτό γίνεται πιο γρήγορα διότι υπάρχουν στην ομάδα παίκτες ποιότητας και αυτό με βοηθάει."

Για το πως τον υποδέχθηκαν οι υπόλοιποι παίκτες: "Είχα καλή υποδοχή απο τους παίκτες, έχουμε καλή σχέση."

Για τον Ολιβιέ Σορλέν και τον Λάζλο Μπόλονι: "Ο Ολιβιέ είναι ένας καλός παίκτης που μεγάλωσε και αυτός στο Μονπελιέ, όπως εγώ, σε έναν σύλλογος που έχει καλά τμήματα υποδομής. Το να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις του προπονητή, μου είναι πιο εύκολο για μένα καθώς έχει δουλέψει στη Γαλλία."

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ και τους δικούς του: "Να προχωρήσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ και μετά να μπορέσουμε να "χτυπήσουμε" τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό."

Για τους λόγους που άφησε τη Γαλλία για να έρθει στην Ελλάδα: "Ήθελα να αλλάξω και πήρα την απόφαση να πάω στον Πανθρακικό. Θεώρησα πως αυτή η ομάδα είναι ένα καλό βήμα για μένα για να με δουν, και είχα τη τύχη αυτό να συμβεί."

Για το αν σκεφτόταν να παίξει στον ΠΑΟΚ, όταν τον έπαιζε μαζί τους ως αντίπαλος: "Μου πέρασε από το μυαλό. Δε μπορούσα να το φανταστώ αλλά έγινε."

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/na_xtyphsoyme_pao_kai_olympiako.1189700.html

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #8 on: July 18, 2011, 10:57:32 »
Καθε φιλικο και καλυτερος!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #9 on: July 18, 2011, 11:22:07 »
Δεν ξερω τι περιπτωση θα βγει αλλα περα απο γρηγορος που το ξεραμε οτι ειναι, ο παιχτης βλεπει γηπεδο.- Μακαρι να ειναι νεα περιπτωση value for money...
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #10 on: July 18, 2011, 16:26:30 »
Ο καλυτερος μαζι με Βιερινια-Αθανασιαδη στα φιλικα προετοιμασιας.. value for money ειναι σιγουρα..μακαρι να συνεχισει ετσι!

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #11 on: July 18, 2011, 16:30:49 »
δεν ειναι κακος αλλα δεν εχει (ουτε αυτος) τριπλα. δλδ στους 11 τριπλαρει ο ενας, οι αλλοι λειτουργουνε καλα σε συνθηκες τελειας ομαδικης λειτουργιας

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #12 on: July 18, 2011, 20:19:39 »
Αυτό δεν είναι κακό αν τους δουλέψει ο Λάζαρος καλά.  :)
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #13 on: July 18, 2011, 20:24:48 »
καλος ειναι αλλα παντα στην τελικη πασα θα κανει το κατι παραπανω και το χαλαει
στο προηγουμενο φιλικο ηταν καλητερος
ΠΑΟΚ παντου!!!

zagorakis

• Guest
« Reply #14 on: September 10, 2011, 23:16:39 »
"Ήμασταν στατικοί..."

Ο Μπερτράν Ρομπέρ στάθηκε στον απόλυτο αιφνιδιασμό που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ από τον Εργοτέλη, γεγονός στο οποίο απέδωσε την ήττα της ομάδας του

Ο Μπερτράν Ρομπέρ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη. Ερωτώμενος για τα αίτια που οδήγησαν την ομάδα του στην ήττα, μίλησε για το γεγονός ότι οι "ασπρόμαυροι" ήταν εξ αρχής στατικοί, όπως και για την αποβολή του Αρίας, που πήγε πίσω την προσπάθεια για το πολύτιμο "διπλό" στο Παγκρήτιο.

Συγκεκριμένα, για την εξέλιξη του αγώνα είπε ο Ρομπέρ: "Ήμασταν στατικοί στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε κίνηση. Ήταν δύσκολο στη συνέχεια γιατί αγωνιζόμασταν με παίκτη λιγότερο και αν και προηγηθήκαμε, στο τέλος δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε".

Για την κακή αντίδραση της ομάδας του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης: "Αιφνιδιαστήκαμε! Ο Λεάλ πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ και γενικά έπαιξε πολύ καλά. Δεχτήκαμε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, παίζαμε και με λιγότερο παίκτη και έτσι δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε σε αυτό, αφού δεν υπήρχαν και τα χρονικά περιθώρια."

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/hmastan_statikoi.1363861.html

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #15 on: September 10, 2011, 23:20:15 »
σου άρεσε το γκολ;
i love this game...

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #16 on: September 10, 2011, 23:26:47 »
δεν ξερω αν το iq μου ειναι πολυ χαμηλο αλλα να...

δεν εχω καταλαβει ακομη τι ρολο μπορει να εχει αυτος ο παιχτης στην ομαδα...

κραταει μπαλα?? κανει παιχνιδι?? κοφτης??? ακραιος??

βοηθηστε με....

zagorakis

• Guest
« Reply #17 on: September 17, 2011, 14:50:34 »
"Επιβάλλεται να νικήσουμε τον Πανιώνιο"

Ο Μπερτράν Ρομπέρ σε συνέντευξη που παραχώρησε δίνει το σύνθημα της νίκης για το ματς της Νέας Σμύρνης, ενώ επισημαίνει ότι πρέπει να καλυφθούν οι χαμένοι βαθμοί από τον Εργοτέλη, Ακόμη, αναφέρεται στον αγώνα με την Τότεναμ, στα ευρωπαϊκά ματς του ΠΑΟΚ, αλλά και στην παρουσία του ίδιου με την ασπρόμαυρη φανέλα

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Ρομπέρ:

Για τις εντυπώσεις του από τον αγώνα με την Τότεναμ: "Κόντρα στην Τότεναν ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ήταν κρίμα που χάσαμε το πέναλτι. Η Τότεναμ δεν μας έκανε πολλές ευκαιρίες και αυτό είναι καλό για τον αγώνα που ακολουθεί, κόντρα στον Πανιώνιο".

Για τις εμφανίσεις στο Europa League: "Πιστεύω ότι στο Europa League παίξαμε καλά. Μπορεί στο επόμενο ματς να υπάρχει λίγη κούραση, αλλά νομίζω ότι έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις κόντρα σε αρκετά καλές ομάδες".

Για το πως αισθάνεται στον ΠΑΟΚ: "Αισθάνομαι πραγματικά υπέροχα στον ΠΑΟΚ. Θέλω να καθιερωθω΄ως βασικός παίκτης στην ομάδα και να δώσω ότι μπορώ στον ΠΑΟΚ".

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα. Εμείς, επιπλέον, θα είμαστε περισσότερο κουρασμένοι από τον αγώνα με την Τότεναμ, αλλά πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να νικήσουμε, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί χάσαμε τον Εργοτέλη και πρέπει να επιστρέψουμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/epivalletai_na_nikhsoyme_ton_paniwnio.1373187.html

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #18 on: October 23, 2011, 23:34:25 »
μεγαλη εκληξη προκαλει η αρνητικη σου αποδοση, αν σκεφτει κανεις το βιογραφικο σου, με χαιλαιτ το περασμα απο την πολυ ανταγωνιστικη φουτμπολ λιγκ.

παντως μην απογοητευσαι, συνεχισε να δουλευεις. ειμαι σιγουρος οτι στο μελλον θα σαι απαραιτητος για την ομαδα. οπως καποιους μας ειχε καποτε ξενισει η μεταγραφη φωτακη, αφου εγινε μετα απο κεινες του βιερινια κ των παμπλο, ως παιχτης λιγος για τον ΠΑΟΚ κρινοντας απο τη προηγουμενη καριερα του, κ σημερα κρεμομαστε απο τα αρχιδια του.

ετσι κ συ σε 2-3 χρονια μπορει ο ΠΑΟΚ να ναι σε τετοιο επιπεδο που εσυ θα εισαι υπεραπαραιτητος.

συνεχισε τη δουλεια

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #19 on: October 24, 2011, 00:20:02 »
Για τα σκυλιαααααααααααααααααα