Ο Μπερτράν Ρομπέρ μέσω της συνέντευξης που έδωσε χθες σε γαλλικό μέσο, ουσιαστικά ανακοίνωσε από την πλευρά του τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και πλέον απομένει και η επίσημη ανακοίνωση.
Κάτι τέτοιο, αναμένεται να γίνει αύριο, αφού ο 28χρονος θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του για τα επόμενα δύο χρόνια και θα αποτελέσει την πρώτη προσθήκη του ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.
Η συμφωνία με τον Ρομπέρ είναι δεδομένη και ο Γάλλος θα λαμβάνει ετησίως ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ και η μεταγραφή του κινείται στο πλαίσιο της ενίσχυσης της μεσοεπιθετικής γραμμής.
Μελετώντας την ομάδα, ο Λάζλο Μπόλονι εντόπισε εκεί το μεγαλύτερο πρόβλημα και η προτεραιότητα στις μεταγραφές είναι η απόκτηση παικτών από το κέντρο και μπροστά. Για αυτόν το λόγο άλλωστε, το θέμα του επιθετικού είναι το σημαντικότερο αυτήν τη στιγμή.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9136&t=1Ο Μπερτράν Ρομπέρ αναφέρθηκε στον «Sport 103fm» για την ευκαιρία που θα του δοθεί στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον Κονγκολέζο αμυντικό, Σαμί, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στο γαλλικό πρωτάθλημα κι είναι μέσα στους υποψηφίους για να συμφωνήσει με τον «Δικέφαλο», μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Τσιρίλο.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα, ελπίζω όλα να πάνε καλά, έχω ακούσει για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να κάνω καριέρα. Είχα και άλλες προτάσεις και μια από αυτές ήταν από τον Αρη, η καρδιά μου, όμως ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος που επέλεξα τον ΠΑΟΚ και θα παίξω σε αυτήν την ομάδα», επισήμανε ο αριστερός χαφ, ενώ σε σχόλιό του για τον Σαμί, είπε: «Είχαμε παίξει αντίπαλοι όταν ήταν στην Αμιάν, είναι πολύ καλός, δυνατός και ψηλός αμυντικός. Βέβαια, δεν έχω το τηλέφωνό του για να τον πάρω, αλλά ενδεχομένως να το βρω για να τον πω ΄΄καλοσώρισες"».
Για τον Λάζλο Μπόλονι, επισήμανε ο Γάλλος ότι «όταν έμαθα ότι ο Μπόλονι θα είναι ο νέος προπονητής χάρηκα πολύ, έχει σημαντικές εμπειρίες, μέχρι τώρα ήμασταν αντιπάλοι, από εδώ και πέρα θα είμαστε στην ίδια ομάδα. Εχω ακούσει ότι δουλεύει πολύ, οπότε αυτός ήταν ένας επιπρόσθετος λόγος για να έρθω στην ομάδα».
Για τον ΠΑΟΚ της νέας περιόδου υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες και καλό προπονητή, υπάρχει καλό πρότζεκτ. Μπορούμε να πετύχουμε στην Ευρώπη. Θα έρθουν σίγουρα και άλλοι παίκτες οπότε δεν βλέπω γιατί δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε σε δύο μέτωπα».
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9245&t=1Αυτον "ξεχασαμε", αφου υπεγραψε ας υπαρχει και το τοπικ. Καλωσηρθες, μακρια απο τραυματισμους και καλη επιτυχια στην παρουσια σου στον ΠΑΟΚ.
Το μισο αριστερο ποδι απο αυτο που εχει ο αδερφος σου να εχεις....