Author Topic: ΠΑΟΚ- gay βόλου 5-1 (6η αγων. Play off ) Τετάρτη 25/05/2011 ώρα 20:30 nova2  (Read 2045 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Ζούμε το τέλος μιας εποχής και εγώ δυστυχώς είμαι τρομερά απαισιόδοξος για του χρόνου. ΜΑΚΑΡΙ να διαψευστώ και να γίνουν όσα πρέπει. Πάντως είναι μεγαλο κρίμα να έχει σηκώσει Κούπα με τον Π.Α.Ο.Κ. ο Καραδήμος, ο Πουτανο οκκάς και να μην σηκώσει ο γερόλυκος  - έμβλημα Pablo Garcia.
Δεν περιμένω πλασαρίσματα 2α του χρόνου, ούτε τρέφω ελπίδες για κούπες. Θέλω απλά η ομάδα μου να παίζει ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, με αρχή και τέλος, θέλω να βλέπω ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ και να μην με πιάνει πανικός, θέλω να δω ένα πλάνο. Και ας κάνω πάλι υπομονή και κουράγιο. Γνωστό τοις πάσι στους Αθηναίους δικούς μας άλλωστε : ""ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ? ΘΑ ΦΑΣ ΣΚΑΤΑ""

Να μαυρίζουμε, να πονάμε, να βαράμε tilt, αλλά να μας δώσει κάποιος πίσω τη φανέλα μας, να ξαναδούμε έναν ΠΑΟΚ να επιτίθεται για να φάει καρωτίδες, να ξαναδω ταλιμπαν που δεν θα σταματάνε στο 1 γκολ διαφορά, να δω πάθος, να δω πρωτοβουλία, να δώ ΚΟΥΜΑΝΤΑ.
Ωραίος επίλογος για μια χρονιά χαμένη απο καθαρή αυτοκτονία που συντελέστηκε περυσι ακριβώς τέτοια εποχή την ώρα που η ομάδα έκανε επίδειξη δύναμης στα πλευ οφ, στην ουσία όμως δεν ήταν παρά το κύκνειο άσμα μιας οργανωμένης προσπάθειας που έλαβε τέλος το μαη του 2010.
Ας ελπίσουμε ότι το αλαλούμ εκείνο έγινε μάθημα και απο αύριο θα γινουμε μαρτυρες μιας νεας θετικής πορείας. Ισως το "ουεφακι" να ειναι προσφορο έδαφος και να φερει την ηρεμία που εχουν ανάγκη οι χαμηλες μπαλες μπας και ψηλώσουν λίγο-λίγο. Κάθε βημα απο αυριο θα έχει τη σημασία του και κάθε κίνηση θα γραφει το σεναριο της επόμενης χρονιάς. Περιμένουμε.......      

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Club τα είπες όλα αδερφέ....
Αλλά όσο και να πονάει που δεν θα κουνήσουμε σεντόνι τσ.λ. τον Αύγουστο (που είναι και παχιές οι μύγες  ;)  ) τουλάχιστον σήμερα ευχαριστήθηκα το τέλος της σεζόν με αυτό το παιχνίδι.... μου έδωσε αισιοδοξία για το αύριο. ΠΑΟΚ είσαι ρε όλα θα τα βολέψεις, όλα καλά θα πάνε....
όσο για τα σιχάματα του νότου, ήμουν σίγουρη οτι θα ξεβρακώνονταν και θα προσέφεραν το κωλαράκι στο πιάτο των άλλων ανύπαρκτων, των βάζελων. ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΚ. Αλλά δεν πειράζει, από Αύγουστο ξεκινάει μία άλλη σεζόν.... ίσως να κρύβει κιντερ έκπληξη για κάποιους....

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ

ΥΓ: Α ρε αλάνι με συγκίνησες σήμερα.... να εισαι καλά ρε Ζλάταν....

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Το μόνο που άξιζε σήμερα στην Τούμπα ήταν: α) το χειροκρότημα και η αγάπη που εισέπραξαν τα κορίτσια μας σε μια γεμάτη Τούμπα, συναισθήματα που λείπουν στα κορίτσια μας και φάνηκε πόσο το χάρηκαν και οι ίδιες στο γύρο του θριάμβου, β) ο αποχαιρετισμός και η συγκινησιακή φόρτιση του ζλάταν.
Κατά τα άλλα δεν κατάφερα να πανηγυρίσω κανένα γκολ, καθώς η αδιαθεσία και η ξενέρα εξακολουθεί να είναι μεγάλη στο κλείσιμο μιας αποτυχημένης χρονιάς. Εξάλλου, δεν μπόρεσα να καταλάβω τη λογική της απονομής της ...τρομπέτας του Λαυρέντη στο Σταύρο Σαράφη. Να την κάνει τι την τρομπέτα ο συμπαθής καίσαρας? Κι ο ίδιος αμήχανος φαινόταν.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Κωφάλαλε άλλες φορές εβαζες 1 γκολάκι με το ζόρι και το πανηγύριζες σαν τρελλός, την εβλεπες πως ησουν μπαρτσελόνα. τωρα εβαλες 5άρα και δεν θα γουστάρουμε κιόλας; εντάξει, το αποτυχημένη χρονι΄λα ειναι σχετικό. γάμησες στην ευρώπη, παραλίγο να πανηγυρίσεις κύπελλο και βγηκες 2ος στα πλέι οφ χωρίς προπονητή ή για να ειμαι πιο σαφής, με προπονητή τον χάβο (καλύτερα να έπαιζες χωρίς προπονητή δηλαδή) και εδωσες 55 ματς με μεσο όρο ηλικίας παικτών 30. λίγα είναι; δες τι κατάφερες με τοσα λίγα μέσα, μονο με τα αρχ... που διαθέτεις και με τον λαό σου, χωρίς παράγκες και διαιτησίες κ.λπ.
Εύχομαι πάντα να ρίχνεις 5άρες ρε ΠΑΟΚΑΡΑ αλλά όχι μόνο στον γκέι του κώλου αλλά και τον ορίτζιναλ γκέι και γενικώς όπου πρέπει....
Για 1 στενοχωρ'ήθηκα σήμερα: που δεν τις πήραμε παρθένες τις γκέισες του κώλου.........

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Το μόνο που άξιζε σήμερα στην Τούμπα ήταν: α) το χειροκρότημα και η αγάπη που εισέπραξαν τα κορίτσια μας σε μια γεμάτη Τούμπα, συναισθήματα που λείπουν στα κορίτσια μας και φάνηκε πόσο το χάρηκαν και οι ίδιες στο γύρο του θριάμβου, β) ο αποχαιρετισμός και η συγκινησιακή φόρτιση του ζλάταν.
Κατά τα άλλα δεν κατάφερα να πανηγυρίσω κανένα γκολ, καθώς η αδιαθεσία και η ξενέρα εξακολουθεί να είναι μεγάλη στο κλείσιμο μιας αποτυχημένης χρονιάς. Εξάλλου, δεν μπόρεσα να καταλάβω τη λογική της απονομής της ...τρομπέτας του Λαυρέντη στο Σταύρο Σαράφη. Να την κάνει τι την τρομπέτα ο συμπαθής καίσαρας? Κι ο ίδιος αμήχανος φαινόταν.
και το συνθημα για οσους το φωναξαν τελος παντων για τα αδερφια μας που μας βλεπουν απο ψηλα...

trelos sporos

• Guest
τι κανεις μωρη πουτανα αεκ ενσταση αφου ειναι να στησεις κωλο... καθομαστε και αγχωνομαστε τζαμπα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
αν σε 2-3 ματς τη χρονιά βγάζαμε την ίδια ευχαρίστηση στο παιχνίδι μας δε θα είμασταν 2οι στα playoff... ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.