Το σημερινό ματς σηματοδοτεί το τέλος μιας 3ετίας. Εμένα προσωπικά με γεμίζει θλίψη, γτ με λίγη παραπάνω φροντίδα και νου, αυτή η ομάδα θα σήκωνε κάτι. Γιατί το άξιζε. Γιατί πέρσυ έφτασε ένα βήμα μακρυά απο ένα πρωτάθλημα, αναζοπυρώνοντας τη φλόγα μέσα μου να δω τέτοια κούπα αφού το τελευταίο του '85 μόλις και μετα βίας φέρνει πίσω εικόνες για μένα..... Φέτος ουσιαστικά παρέδωσε άλλον ένα τίτλο στον άμεσο ανταγωνιστή της και δεν με νοιάζει αν είμαι γραφικός ή κάτι άλλο, εξακολουθώ να πιστεύω οτι εκείνο το 90λεπτο είναι τουλάχιστον ύποπτο.
Κάθισα και έβλεπα τη φάση στο thread του τεράστιου sergio και το γκολ στον κηπουρό και αναρωτιόμουν πόσο τραγικά χειρότερη έγινε η ομάδα μέσα σε μόλις ένα χρόνο. Παρατηρήστε το ανέβασμα του εξτρεμ στη φάση, την βοήθεια ενός πραγματικά άλλου Λίνο στο ντουμπλάρισμα για να μείνει η πίεση ψηλά, την επιστροφή του Πάμπλο και το μαρκάρισμα στην πρώτη πάσα που τελικά έφερε το λάθος στην άμυνα του Στόλου κ οδήγησε σε ένα ασύλληπτο σκαφτό. Δεν παίζαμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας ούτε τότε, απλά αυτό που παίζαμε, το κατείχαμε στο ακέραιο τακτικά. Και φέτος κακοποιήσαμε αυτό που είχε γίνει βίωμα, προσπαθώντας να το αντιγράψουμε με αυτόματο πιλότο. Στο ποδόσφαιρο, ό, τι δίνεις (μεσοπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα), το παίρνεις πίσω....
Ζούμε το τέλος μιας εποχής και εγώ δυστυχώς είμαι τρομερά απαισιόδοξος για του χρόνου. ΜΑΚΑΡΙ να διαψευστώ και να γίνουν όσα πρέπει. Πάντως είναι μεγαλο κρίμα να έχει σηκώσει Κούπα με τον Π.Α.Ο.Κ. ο Καραδήμος, ο Πουτανο οκκάς και να μην σηκώσει ο γερόλυκος - έμβλημα Pablo Garcia.
Δεν περιμένω πλασαρίσματα 2α του χρόνου, ούτε τρέφω ελπίδες για κούπες. Θέλω απλά η ομάδα μου να παίζει ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, με αρχή και τέλος, θέλω να βλέπω ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ και να μην με πιάνει πανικός, θέλω να δω ένα πλάνο. Και ας κάνω πάλι υπομονή και κουράγιο. Γνωστό τοις πάσι στους Αθηναίους δικούς μας άλλωστε : ""ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ? ΘΑ ΦΑΣ ΣΚΑΤΑ""
Να μαυρίζουμε, να πονάμε, να βαράμε tilt, αλλά να μας δώσει κάποιος πίσω τη φανέλα μας, να ξαναδούμε έναν ΠΑΟΚ να επιτίθεται για να φάει καρωτίδες, να ξαναδω ταλιμπαν που δεν θα σταματάνε στο 1 γκολ διαφορά, να δω πάθος, να δω πρωτοβουλία, να δώ ΚΟΥΜΑΝΤΑ.